Värderingar av varor, säljare och tillverkare från AlieExpress-marknaden. Recensioner av populära varor i kategorierna: elektronik, hushållsapparater, mobiltelefoner, produkter för barn, sport och turism, fiskevaror, skönhet och hälsa, presenter etc. Ett urval av coola och ovanliga varor, intressanta nya produkter från kinesiska leverantörer.

AliExpress (AlieExpress) är en del av Alibaba Group Corporation. Det är svårt att tro, men imperiet skapades i lägenheten av en enkel kinesisk, Ma Yun, känd under pseudontern Jack Ma. Efter att det första Internetprojektet "Kinesiska gula sidorna" misslyckades blev han upphetsad av tanken på att skapa en onlineplattform som inte kommer att delta i handel i sin rena form, men hjälper andra att sälja och köpa. Under denna vaga idé i 1999 attraherades investeringar och 17 personer var inbjudna.
I flera år byggde Jack Ma ett företag som grep Kina, överträffade Amazon, besegrade Ebay. Företaget har skapat de bästa förutsättningarna för handel. Vad är det egna betalningssystemet AliPay, som inte överför pengar till säljaren förrän köparen bekräftar att allt är i ordning med hans sändning?
Ett av Alibaba-gruppens projekt är AliExpress. Han startade framgångsrikt 2010. Insatsen gjordes som var redo att acceptera världen - låga priser, intressanta produkter och möjligheten att engagera sig i att handla direkt hemifrån. Efter två år har 800 tusen användare blivit användare av webbplatsen.
Några fakta:
- År 2014 blev webbplatsen nummer 1 på nätet i Ryssland, och fortsätter att behålla denna titel.
- År 2017 ökade antalet användare till 100 miljoner.
- Den ryska publiken tar första plats och har mer än 22 miljoner människor.
- På dagen för den globala försäljningen (11 november) såldes Alibaba-koncernens webbplatser för 25,3 miljarder dollar, och med en sådan belastning fanns det inget fel på betalningssystemet.
Kineserna själva kan inte köpa på AliExpress, för dem finns det platser Taobao och Tmall. Sedan oktober 2017 arbetar Tmall-marknaden även för ryska köpare. Webbplatsen lanseras inuti plattformen AliExpress. En del av varorna finns i Kina, en del säljs med leverans från Ryssland. Det finns många intressanta, ovanliga och mycket attraktiva saker till överkomliga priser på både AlieExpress och Tmall.

Mest läst

betyg

Hur man väljer

recensioner