12 bästa kvinnoklockor med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Den bästa billiga kvinnoklockan

1 FUNIQUE De bästa ljusa kvinnorna tittar på
2 Gogoey A8829 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 BGG Den mest kreativa designen
4 Kimio ledd klocka tjej Budget tillbehör i stil med Ziiiro

De bästa kvinnoklockorna i mellanklassen

1 SHENGKE 9619S Den mest konceptuella modellen
2 Enmex Bästa minimalistiska designen
3 YISUYA W28480 Ovanlig och färgstark design i ekologisk stil.
4 Xonix F1 Top sport klockor

Top kvinnors lyx klockor

1 Starking BL0952 Klassisk högkvalitativ prestanda
2 Reef Tiger RGA7105-PSP Anti-reflexglas

Den bästa kvinnoklockan med rhinestones

1 Smalody BB1490 Swarovski imitationsten dekor
2 MISSFOX De bästa mode klockorna med rhinestones

Dam i alla åldrar köpa klockor inte så mycket för timing som tillbehör. Därför har kraven för dem ändrats. Det bästa är kvinnoklockor som lockar ögat, passar in i garderoben och har ytterligare funktioner. Det är viktigt att de inte förlorar sitt utseende så länge som möjligt, och till och med visar exakt tiden.

AliExpress är ett paradis för älskare av intressanta, ovanliga, fashionabla och samtidigt billiga klockor. Det finns modeller för varje smak: klassisk, vintage, retro, minimalism, futurism, avslappnad. På webbplatsen kan du även hitta kopior av globala tillverkare för så lite som $ 1.

Säljare erbjuder tillbehör inte bara med en intressant design, men också med unika tekniska möjligheter. Produkterna är som regel av god kvalitet. Men bland dem finns det modeller som förtjänar mest uppmärksamhet. De är i TOP-12 av vårt betyg.

Vid sammanställningen av värderingen beaktades följande kriterier:

 • bygga kvalitet;
 • typ av mekanism;
 • fodral och armband design;
 • tillgång till ytterligare funktioner
 • hållbarhet;
 • pris.

Den bästa billiga kvinnoklockan

Billiga kinesiska klocktillverkare levererar kvartsrörelser. Det här är en klocka på batterier. Mekaniken själv är dyr och används inte för budgetalternativ. Tangible plus kvarts mekanism - inget fel i kursen och högre slagmotstånd.

I översynen kommer vi att överväga de bästa modellerna av kvinnoklockor värda upp till 350 rubel. Även i denna priskategori på AliExpress kan du hitta anständiga alternativ. Detta kan vara antingen de ursprungliga fabriken klockor av kinesiska märken och replika av populära märken. När du söker måste du ta hänsyn till att säljare inte anger varumärket i produktnamnet. Kineserna använder olika förkortningar, så att hitta märkta klockor kan vara svårt.

4 Kimio ledd klocka tjej


Budget tillbehör i stil med Ziiiro
Pris för aliexpress: från 324,71 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den här billiga ursprungliga kvinnans klocka på en rund form utförs i minimalismens stil. Den bästa modellen som liknar designen av skapandet av tysk formgivare Robert Dhabi. Liksom hans klocka, känd under varumärket Ziiiro, finns det inga händer och kryssmarkeringar. Istället lyser LED-lampan på kanten av klockan, vilket visar tiden. AliExpress tillbehör kan beställas i 4 mönster. Varje alternativ är olika färgskal. Det finns klockor med trästickning, det finns inget mönster. Vad du än väljer - uppmärksammas andra.

Trots det mycket överkomliga priset ser klockan ut bra. Remmen är tillverkad av så kallat ekologiskt läder. Det är här köparna har klagomål om det - till någon verkar det tillräckligt mjukt för någon för svag. Men det kan enkelt bytas ut. De flesta inställningarna är enkla. Om det finns problem har säljaren en demovideo som förenklar processen.

3 BGG


Den mest kreativa designen
Pris för aliexpress: från 243,23 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den bästa modellen för snygga och kreativa kvinnor. I denna armbandsur roterar 3 rattar istället för händer.Kineserna tog denna idé från kända klockmärken. Titta tid är lite ovanligt för dem, men hur spektakulära de ser ut! Det enda negativa är det högra rörelsen på den andra skivan. Under dagen är detta ljud nästan inte hörbart, men på natten kan det störa.

På armen passar denna modell bra, lämplig för både smala och breda handleder. På AliExpress Bgg kvinnors klocka finns i tre färger. Skivan på alla modeller är svart, skillnaderna i bandets och fallets färg: de finns både i svart och vitt.

2 Gogoey A8829


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 237,61 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ljusklocka, spektakulär finish - framför dig resultatet av framgångsrik experimentdesigner med blommotiv. Samlas i en komplicerad kombination av element skapar ett uttag på ratten, vilket ser väldigt imponerande ut i någon säsong. Ett sådant handledstillbehör är relevant på vintern, eftersom det påminner om sommaren och är bra för våren, som stämningen motsvarar. I recensionerna på sajten AliExpress hävdar köparna enhälligt att klockorna ser dyr ut.

Denna produkt överensstämmer helt med bilden på säljarens sida. Klockans storlek är ganska stor. Men på den kvinnliga handen ser inte ut besvärlig, som det kan tyckas vid första anblicken. De kommer omedelbart med ett batteri. Säljaren skickar ett annat reservbatteri som en present. Buren bra. Men trots det deklarerade slagmotståndet är det bättre att skydda klockan från sådana test. Om du är försiktig, kommer de att hålla länge.


1 FUNIQUE


De bästa ljusa kvinnorna tittar på
Pris för aliexpress: från 255,31 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Om du vill lägga till ljusa färger i vardagen - köp en cool armbandsur med LED-bakgrundsbelysning. Ljus modell, bekväm att bära, ser bra ut på handen. Armbandet är mjukt, behagligt att ta på. Modellprogrammet presenteras i 16 olika färgscheman. Det finns mycket att välja mellan, det bästa alternativet för din smak.

Säljare med Aliexpress skickar denna kvinnors klocka omedelbart med ett extra batteri. Bakgrundsbelysningen fungerar i olika lägen, det ändrar sin färg och frekvensen blinkar. Vaktklockans LED-lampor är inbyggda i klockan, det vill säga de stängs av på egen hand. Men även när bakgrundsbelysningen stängdes av glöder händerna på klockan i mörkret.


De bästa kvinnoklockorna i mellanklassen

På AliExpress finns en kvinnoklocka för varje smak och handväska. I mellanklassen finns modeller med kvartsrörelser som kostar mellan 800 och 1 500 rubel. Bland dem är glamorösa modeller med strass, klassiska och minimalistiska alternativ och sportsklockor. Valet är enormt. Bland sorten har vi identifierat modeller som inte bara ser bra ut, utan också har en hög byggkvalitet. Klassificeringen inkluderar också klassiska modeller av klockor och märken med en ovanlig design. Alla har bra recensioner på AliExpress.

4 Xonix F1


Top sport klockor
Pris för aliexpress: från 1 360,94 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Quartz armbandsur i silikonram för sport och rekreation. Modellen har en minimalistisk design. Detta är en snygg och ljus damklocka, presenterad i 17 olika färger. De ser anständigt, dyrt, inte besvärligt. Passar till tunna och breda handleder. Armaturerna är av hög kvalitet, hög kvalitet - allt är som i bilden av säljaren.

Klockan själv är lätt, kände nästan inte på handen. Modellen är placerad som vattentät, den kan inte avlägsnas under simning. Den är utrustad med en timer, väckarklocka, kronograf, bakgrundsbelysning, kalender med automatisk justering. Vid behov skickar säljaren instruktioner på engelska.

3 YISUYA W28480


Ovanlig och färgstark design i ekologisk stil.
Pris för aliexpress: från 965,82 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det är nödvändigt att mästerligt behärska reglerna för att bryta dem - den här principen guidade skaparna av denna ovanliga kvinnors klocka med en asymmetrisk ratt av naturlig bambu. De är ljusa, ljusa, spektakulära. Tillbehöret blir det bästa tillägget till bilden i stil med Boho, som inte har förlorat sin relevans denna säsong.Den passar perfekt in i sommarens outfit eller lägger till ljusa färger till höstkläder i diskreta färger. Klockorna var väldigt lätta - vikten är bara 24 gram. På handen känns de nästan inte.

Om du gillar att locka uppmärksamhet hos andra, kommer du att tycka om den här modellen. Men inte en enda design - tillverkaren oroade sig för tidpunktens noggrannhet. Klockarbetet är satt kvarts, tiden räknas exakt. Remmen är tillverkad av mjukaste läder, dess färg kan väljas. Färgämnen används naturligt, montering utförs manuellt. Allt här känns harmoni med designidéer, design och hantverk.

2 Enmex


Bästa minimalistiska designen
Pris för aliexpress: från 860,55 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Enmex kvinnors armbandsur är gjorda i monokroma toner med pastellfärg. Inga prydnadsföremål och massiva siffror - allt görs fint och smakligt. Därför är dessa tillbehör universella, de är lämpliga för alla bilder. Webbplatsen innehåller 8 varianter av färglösningar av armbandsurmodellen.

Detta kinesiska varumärke har ett gott rykte. Kvinnornas klockor som presenteras i betyget säljer bra på AliExpress. De ser väldigt dyra och snygga ut. Skivan lockar uppmärksamhet: det är lyxigt, i form av en stjärnhimmel. I recensionerna skriver kunderna att säljaren packar paketet väl, och risken att få skadade varor är minimal.

1 SHENGKE 9619S


Den mest konceptuella modellen
Pris för aliexpress: från 1 572,10 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Klockor för dem som älskar allt ovanligt och inte likgiltigt för varumärken. Här är en framgångsrik kopia av fashionabla klockor Ziiiro. Detta koncept använder inte traditionella pilar och siffror. Tvåfärgsskivor på ratten är ansvariga för visualisering av tidsreferensen. Roterande, de sammanfogar och visar timmar och minuter. Titta på detta är ett nöje. Självklart måste du vänja dig vid klockan. Vissa användare kan inte direkt förstå hur man använder dem. Men du bör noga titta på videon på säljarens hemsida med AliExpress, och handlingsprincipen blir tydlig.

Klockan levereras med ett vackert flexibelt metallarmband av silikon. Dess längd är lätt att byta under handleden. Låset är starkt, håller bra. Klockans storlek är ganska stor, lämplig för både män och kvinnor, köpare i recensioner ställer dem som "unisex". Tillbehör ser attraktiv ut på både kvinnlig och manlig hand.


Top kvinnors lyx klockor

I lyxsegmentet på AliExpress presenteras verkliga konstverk. I sortimentet ingår både lakoniska modeller och tillbehör med fina ringar och armband. Alla är av hög kvalitet. Kvinnors armbandsur av kinesiska märken är särskilt populära. De konkurrerar på lika villkor med kända klockmärken.

2 Reef Tiger RGA7105-PSP


Anti-reflexglas
Pris för aliexpress: från 14 222,42 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Mycket vackra kvinnors klockor som inte lämnar likgiltiga estetiker. De kommer att vara det bästa tillbehöret för dem som vill ha något lyxigt, men inte för massiva och ännu inte replikeras. Modellen innehåller en kvartsrörelse under skivan med märkesglaset "Sapphire Crystal". Sådana glasögon kan ses i modellens sortiment av schweiziska märken. De har en naturalistisk glans även efter mycket aktiv användning av produkter. Här ger glas perfekt transparens och har en anti-reflex effekt.

Kroppen är dekorerad med blommor och djurelement. Vackra rhinestones dekorera den. Timavdelningar är inte, tiden visas av tre händer. En del av ratten är öppen. Genom hålet kan du se de rörliga elementen i klockmekanismen. Klockan är fixerad på honkanten med en mjuk äkta läderrem. Dess färg motsvarar designen av väskan och ratten.


1 Starking BL0952


Klassisk högkvalitativ prestanda
Pris för aliexpress: från 4 777,15 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

De bästa egenskaperna hos denna keramiska armbandsur är elegans, korthet och hög prestanda. De är helt förenliga med moderna modetrender. Genom design liknar de herrklockor - detta tillvägagångssätt används av många märken i år. Kroppen är gjord av rostfritt stål av hög kvalitet. Armbandet är keramiskt. Den har god hållbarhet och är inte rädd för repor. Ja, och det ser keramik väldigt snyggt ut.

Klockan har en exakt kvartsrörelse. Vattentäthet uppges vara 3 bar (upp till 30 m eller 3 atmosfärer). Tillbehöret är enkelt. I recensionerna skriver de att de taktila känslorna är jämförbara med intrycket av dyra klockor. Modellen är universell i stil. Det kommer att komplettera både en klassisk kostym eller en avslappnad look, liksom en romantisk outfit.

Den bästa kvinnoklockan med rhinestones

Kvinnor klockor, inläggningar med stenar och strass, kommer inte att ge upp sina positioner i popularitet betyg. Alla av dem är också i efterfrågan av AliExpress-köpare. På hemsidan presenteras sådana modeller i olika prisklasser. Kostnaden för timmar med rhinestones börjar från några dollar.

2 MISSFOX


De bästa mode klockorna med rhinestones
Pris för aliexpress: från 878,52 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Högkvalitativa och eleganta klockor i olika färgalternativ. De ser verkligen underbara, mycket dyrare än deras värde. Det finns modeller i guld och silver med olika kombinationer av dessa material. Sälj dem i vackra lådor. Därför är klockan lämplig som en present.

Inkluderat med tillbehöret är ett batteri och extra rhinestones. Klockmekanismens batteri är konstruerat för 3 års arbete. Armbandets lås är mycket slitstarkt. Köpare i recensioner berömmer snabb leverans, bra förpackning och noterar en anständig prestandanivå för varorna. Denna klocka är lämplig för vardagligt slitage, samt ett tillägg till kvällsslitage.


1 Smalody BB1490


Swarovski imitationsten dekor
Pris för aliexpress: från 922,20 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Om du gillar klockor med Swarovski stenar, kommer du att älska detta mousserande tillbehör med AliExpress. Han är representerad av ett litet känt kinesiskt varumärke som specialiserat sig på klockor av olika stilar. Modellen som presenteras i klassificeringen är inramad iriserande rhinestones och känsliga mönster skapade inlägg av kubisk zirkoniumoxid. Rynstenens glitter harmoniserar med det keramiska armbandet. På AliExpress kan sådana kvinnors klockor köpas i guld eller silverfinish. Båda alternativen passar väl till kvällsklänningen.

Kvartsrörelsen är ansvarig för tidpunktens noggrannhet. Användare har inga klagomål om sitt arbete. Timmarna är tysta. Graden av vattenresistens i fallet är minimal - 3 bar. Och rhinestones är bättre att hålla sig borta från vatten. Högkvalitativt glas blinkar nästan inte i solen. Rhinestones och kristaller är fästa bra, harmonera bra med keramik. Som en gåva skickar säljaren ett verktyg för att justera armbandets längd.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av kvinnoklockor som presenteras på AliExpress
Vi rösta!
Totalt röstat: 68

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner