10 bästa hårklippare med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa clippersna hemma

1 Kemei 600 Mest populära modell
2 Surker RFC-688B Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 Riwa k3 Lågt ljud
4 ROWENTA TN9100F0 Perfekt för badrum
5 KaiRui HC-001 Bästa pris

Top Professional Clippers

1 ZPSTRONG RFCD-3700 Val av proffs
2 GL 6S Lämplig lösning för hårklippning för barn
3 Kemei 701 Toppklingor
4 SURKER 805 Bättre autonomi
5 Panasonic ER217S520 Hållbart fall

Hårklipparen är ett oumbärligt verktyg för att hålla kort hår, mustasch och skägg i gott skick. När du beställer den bästa tekniken för Aliexpress måste du vara uppmärksam på följande parametrar:

 1. Syftet med enheten. Det finns inte bara universella hårklippare, utan även kompakta trimmare för lockiga mönster och mycket snyggt arbete.
 2. Kvaliteten på arbetet beror på enhetens kraft. Ju bättre denna egenskap, ju jämnare sker rakning.
 3. Processen att korrigera frisyrer påverkas också av bladets material.
 4. Alternativ. De bästa hårklipparna är utrustade med flera munstycken för att justera hårklippets höjd.
 5. Sätt att mata De flesta modeller fungerar, både från elnätet och från konventionella batterier.

Nedan är de bästa klipparna med Aliexpress, som kan användas inte bara hemma, men också i professionella salonger, samt fashionabla frisörer.

De bästa clippersna hemma

I denna kategori har vi inkluderat modeller med låg effekt (upp till 15 W). De gör inte sitt jobb så fort som mer professionella motsvarigheter, är inte lämpliga för mycket tjockt hår och ger ofta mycket ljud. På grund av enkelhet, kompaktitet och lågt pris är sådana enheter ändå lämpliga att använda hemma (speciellt om uppgiften bara är att trimma strängar eller lätt uppdatera hår).

5 KaiRui HC-001


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 966 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det optimala valet för dem som aldrig har behandlat en klippare och är inte helt säkra på om han behöver en sådan enhet i princip (som ofta händer, vill du försöka och inte betala för mycket). Inga komplicerade inställningar och oförståliga knappar och samtidigt en anständig kvalitet haircuts (det är anmärkningsvärt att det finns nästan inga negativa recensioner för mer än 5000 order). Du kan också notera den goda utrustningen (två extra munstycken, en kam, fett, nätadapter och instruktioner på engelska) - och detta trots den mycket prisvärda prislappen.

Batterilivslängden varar cirka 30 minuter, men eftersom den inte kan avlägsnas minskar denna siffra bara över tiden. Om du ska köpa en bil som present, måste du överväga vad förpackningen ser ut som inte presenteras - satsen är insvept i en konventionell bubbla slinga.


4 ROWENTA TN9100F0


Perfekt för badrum
Pris för aliexpress: från 1316 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Rowenta TN9100F0 mångsidig vattentät klipper kan även användas i duschen. Högkvalitativa hårklippningar garanterar skarpa blad med titanbeläggning. Trots sin kompaktaitet är enheten ganska kraftfull, eftersom den gör 6500 varv per minut. Kroppen på enheten är tillverkad i svart med tillägg av snygga orange delar. Maskinen är driven från elnätet och batteriet, vilket tar 8 timmar att ladda helt. Satsen innehåller tre olika munstycken och ett bekvämt stativ för dem.

fördelar:

 • 60 minuter utan laddning
 • 6 haircut längd positioner.

nackdelar:

 • skärområde från 3 till 7 mm;
 • Endast lämplig för trimning av mustasch och skägg.

3 Riwa k3


Lågt ljud
Pris för aliexpress: från 1283 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tyst och bekväm maskin, idealisk för hemlagad hårklippning.Bland de många fördelarna skiljer sig separat:

 • högkvalitativa rostfria stålblad (skjuvning väl utan att fånga eller dra håret), har åtta olika längdinställningar (från 3 till 22 mm);
 • minimal buller
 • informativ display (visar den valda munstyckslängden, batteriladdning och rapporter om rengöring av maskinen);
 • vattentätt fodral som gör att du snabbt och utan onödiga problem kan tvätta och rengöra enheten.

Tyvärr är knivarna på Riwa K3 inte alls självslipande och för deras fulla underhållsolja kommer att krävas som inte levereras med produkten på grund av förbudet mot lufttransporter av sådana vätskor (brännbart ämne). Alternativt föreslår användarna att använda vaselinolja, kommersiellt tillgänglig på något apotek.

2 Surker RFC-688B


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 2587 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

I sitt utseende och den föreslagna funktionaliteten liknar denna modell starkt Riwa K3, som anses lite tidigare, men den har också ett antal funktioner. Den främsta är den utmärkta autonomin hos enheten (det tar bara 1,5 timmar att ladda helt, varefter trimmeren kan arbeta upp till 60 minuter). Dessa är mycket goda indikatorer, eftersom i genomsnitt kan representanter för budgetsegmentet sällan skryta mer än en halvtimme oberoende verksamhet, och det tar ofta 3-4 timmar att ta ut.

Av de andra fördelarna noterar vi utmärkt förpackning (7 extra munstycken, kam och pensel) och presentabel förpackning. Om du inte kommer ihåg något på postkontoret kommer du inte att skämma över att ge produkten en gåva nästan omedelbart efter mottagandet, vilket inte händer mycket ofta. När man talar direkt om frisyren, markerar användarna i recensionerna separat bekvämligheten och enkelheten i processen.


1 Kemei 600


Mest populära modell
Pris för aliexpress: från 1617 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Den mest beställda klipparen på Aliexpress är Kemei 600. Redan mer än två tusen kunder har uppskattat denna modell. Satsen innehåller 9 olika bilagor för att släta skägget, för att ha rakat på templen, liksom att ta bort hår i öronen och näsborrarna. Skärlängden kan ställas in från 1 till 12 mm. Satsen innehåller också en kam, adapter, rengöringsborste, olja för bladet och instruktioner på engelska.

Enheten fungerar både från ett nätverk och från ackumulatorn. Det tar 8 timmar att ladda batteriet helt. Ägarna till klipparna säger att det är väldigt lätt att arbeta med, hon släpper helt utan att rita håren.

fördelar:

 • ligger bekvämt i handen;
 • multifunktionell.

nackdelar:

 • utan anslutning till nätverket fungerar 30-45 minuter.

Top Professional Clippers

Termen "professionell" i beskrivningen av en kategori är ganska godtycklig eftersom det är uppenbart att personer vars huvudsakliga verksamhet är direkt kopplad till användningen av verktyg av denna typ kommer att förvärva mycket dyrare utrustning från kända tillverkare. Ändå har de presenterade modellerna relativt bra funktionalitet, en rotationsmotor med hög effekt (från 20 W) och deras kapacitet är mycket högre än för mycket enkla enheter.

5 Panasonic ER217S520


Hållbart fall
Pris för aliexpress: från 3495 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Till skillnad från de flesta konkurrenter är denna hårklippare, mustasch och skägg inte rädda för vatten. Designen är utformad så att den kan tvättas under rinnande vatten. Enheten fungerar både från ett nätverk och från ackumulatorn. Enheten är fulladad på 8 timmar, vid vilken tidpunkt en röd indikatorlampa är på väskan. Med en vridomkopplare och ett speciellt munstycke kan skjuvans längd variera från 0,5 till 20 mm.

Panasonic ER217S520 skiljer sig från hög tillförlitlighet och nästan tyst arbete. Kroppen är tillverkad av robust plast, som är ganska motståndskraftig mot droppar och små deformationer. Satsen innehåller en pensel för rengöring, olja, en laddare och ett lock för maskinen.

fördelar:

 • batteriet går utan kostnad i 50 minuter;
 • 14 alternativ för frisyrlängd.

nackdelar:

 • håret är igensatt i munstycket, så du behöver regelbundet rengöra det

4 SURKER 805


Bättre autonomi
Pris för aliexpress: från 1621 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ovan pratade vi redan om en av modellerna från SURKER-linjen, och om du inte glömde, var den största fördelen med enheten ett kapabelt batteri. I den här versionen är det ännu bättre med honom - 2000 mAh-batteriet ger upp till 2,5 timmars batterilivslängd. Samtidigt har den elektroniska bildskärmen blivit mycket mer informativ: här visar den en viss procentandel av den återstående laddningen, vilket är svårt att överskatta (speciellt den här informationen hjälper dig att resa och resa, så att du kan övervaka och styra den aktuella "överlevnaden" av enheten). SURKER 805 har också läget "Turbo", vilket ökar bladens hastighet med ca 20% (användbart för skärning av mycket tjockt hår).

3 Kemei 701


Toppklingor
Pris för aliexpress: från 1578 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Lätt och kompakt enhet som passar hela familjen, det är lika lätt att klara av en vuxen och ett barns frisyr. Kemei 701 är lätt att inte bara använda, men också att underhålla. För att underlätta rengöringen är enheten försedd med ett gångjärnslock, och borsten som ingår i satsen skakar lätt av håren som sitter fast under locket. Knivarna är gjorda av rostfritt stål, de är självslipande och kräver ingen ytterligare smörjning.

fördelar:

 • FÖRPACKNING (6 munstycken för att justera hårklippets längd);
 • 11 positioner för valet av längd på en frisyr.

nackdelar:

 • fungerar bara på elnätet.

2 GL 6S


Lämplig lösning för hårklippning för barn
Pris för aliexpress: från 1596 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En vanlig användning av bärbara trimmare är att skära barn. Ofta besöker föräldrar av en eller annan anledning en professionell frisör att göra allt hemma på egen hand (vanligtvis har barnet inte mycket hår, och barnet / mamma reagerar mycket bättre än utomstående) och för att de behöver ett säkert och pålitligt verktyg. GL 6S är en av dessa. Förkortade keramiska knivar på skärenheten överhettar inte, klippa av håret smidigt och försiktigt, minimera den känsliga huden.

Flera olika munstycken gör att du kan välja en lämplig längd (från 0 till 12 mm), och dessutom har maskinen en extremt låg ljudnivå (ca 50 dB), så att den inte skrämmer och stör barnet. Dessutom är enheten helt vattentät (du kan säkert tvätta den under kranen efter användning), den ligger lätt i handen (vikt är bara 300 gram) och laddas via en USB-kabel (det vill säga om det händer något kommer det inte att vara ett problem att ladda den, till exempel från strömbanken) .

1 ZPSTRONG RFCD-3700


Val av proffs
Pris för aliexpress: från 1942 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa och närmaste "professionella" klippare av dem som är tillgängliga för köp på AliExpress. God autonomi (tillverkarens påståenden om 5 timmar är inte sant, men maskinen fungerar ärligt 120-150 minuter) gör RFCD-3700 till ett utmärkt alternativ för långsiktig drift på "strömmen". Konstigt, men enheten är praktiskt taget tyst (och med en kraftfull motor som accelererar till 9000 rpm), skär den och rakar smidigt, utan några problem att klara av det tuffaste och tjockaste håret.

Det är inte förvånande att trimmeren är mycket populär bland dem som studerar för att vara frisör (vilket framgår av många kundrecensioner). Bonusen är ett mycket framträdande utseende (ljusgul design ser väldigt fördelaktig ut mot bakgrunden av en massa singel silver-enheter), liksom en uppsättning 2 bilaterala premiumdysor, står för enheten och andra komponenter.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av hårklippare som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 138

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner