20 bästa män klockor med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa vattentäta herrarnas klockor med AliExpress

1 Naviforce NF9061 Den bästa klassen
2 SKMEI Conquer 1251 Trevligt för beröringsmaterialet. Bästa vattenbeständighet
3 SINOBI Saat 9648 Robust modell för alla tillfällen
4 SMAEL 1545 Militära klockor för brutala män
5 Readeel Sport Watch Massiv manlig modell med ett långt armband

Den bästa billiga herrsklockan med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel

1 Ohsen 1611 Bästa valuta för pengarna
2 CHENXI Gold Watch CX-069A-IPG-RL Texturerad modell med en snygg design
3 Curren 8023 Högkvalitativ montering
4 Reloj Jeane Carter T1400 Laconiskt och dyrt utseende
5 Susenstone Quartz Watch Men Den mest budgetmodell

Den bästa herrarnas klocka på medelklassen med AliExpress: Budget upp till 2500 rubel

1 BENYAR Fashion BY-5102M Tre arbetsklockor till bästa pris.
2 WWOOR Top Märke 8016 Den bästa kombinationen av design, pris och kvalitet på jobbet
3 BREAK T25 Original design i form av en kameralins
4 GUANQIN GS19018 Pålitlig herrklocka
5 LIGE 9877 Håll simma i kallt vatten

De bästa männen lyxklockor med AliExpress: Budget upp till 15.000 rubel

1 Casio AE-2000WD-1A Den bästa indikatorn på vattenbeständighet
2 Geekthink WM9619 Futuristisk modell utan pilar och siffror
3 EZON T023 Det bästa alternativet för sport män
4 Naviforce 9113 Chic present till affärsmän
5 Nesun N9081-4 Dekorerad med ädelstenar. Det längsta armbandet

Klockor hör till gruppen av de tillbehör som män bär lika ofta som kvinnor. De köps några år, så den idealiska modellen måste vara pålitlig och av hög kvalitet. Det är värt att uppmärksamma de material som ärendet är gjorda samt längden på remmen. Det är bättre för sport män att välja vattentäta enheter med starkt stötskyddat glas.

Kvalitet armbandsur kan vara mekanisk eller elektronisk, vissa modeller kombinerar det ena. På AliExpress finns en mängd olika enheter. Några av dem förvåna fantasin med sin design, andra tack vare multifunktionalitet eller icke-standardvisning av tiden. Tänk på de mest framgångsrika modellerna, idealiska för moderna män.

De bästa vattentäta herrarnas klockor med AliExpress

Moderna män betalar mycket uppmärksamhet åt deras stil och livsstil. De är engagerade i sport, särskilt frekventa simbassänger och gym. Detta ökade efterfrågan på vattentäta klockor. Modeller som fortsätter att fungera i vattnet, blev till och med en del av bilden av några professionella idrottare.

5 Readeel Sport Watch


Massiv manlig modell med ett långt armband
Pris för aliexpress: från 920 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Den här vattentäta modellen kommer att vara en utmärkt gåva för män med en bred handled, bandlängden är 27,5 cm. Två teknologier med tidsvisning kombineras i en enhet: det finns en elektronisk skärm och en mekanisk ratt med händerna. Också en stoppur är inbyggd i denna herrklocka, det finns en LED-bakgrundsbelysning i upp till 4 sekunder.

Vattenmotståndet hos den elektroniska klockan är 3 Bar, vilket är ganska bra med tanke på kostnaden för produkten. Men tillverkarna betonar att du inte kan trycka på knapparna under vatten. Nackdelarna innefattar tjockleken på det utskjutande glaset och bristen på en låda i satsen. De som planerar att köpa produkten som gåva måste ta hand om förpackningen.


4 SMAEL 1545


Militära klockor för brutala män
Pris för aliexpress: från 709 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna klocka kan tyckas skrymmande, men det ser snygg ut på din handled. De var designade för mogna och självförtroende män. Tack vare sin funktionalitet är modellen också lämplig för sport ungdomar - det är vattentätt, det finns ett skyddsglas på ratten.Det finns också en stoppur, väckarklocka, kalender och ljus. Varje timme pekar enheten, det är mycket bekvämt för dem som glömmer att hålla koll på tiden.

På AliExpress säger produktbeskrivningen att det här är en mans militära klocka. Bandets design är lämplig, men du kan välja ett mindre tråkigt mönster eller färg. Nackdelarna är modellens massivitet - på en liten handled kan det vara löjligt.

3 SINOBI Saat 9648


Robust modell för alla tillfällen
Pris för aliexpress: från 1345 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna klocka har ett stålfodral med grovt läderband, ser mycket dyrare ut än priset. De är inte så stora, så de ser bra ut på både bred och smal handled. Bekvämt och praktiskt att bära, stötsäker och vattentät. Produkten motstår tyst flera fall, stanna i regnet eller djupt under vatten.

I recensioner gör de bara krav på den högt tickande pilen och på remmen, vilket är dåligt böjd. Men dessa brister kan förlåtas för montering av klockor, högkvalitativt material och avsaknad av främmande lukt. SINOBI levereras i en designbox och är billigt, så du kan säkert beställa dem som present.

2 SKMEI Conquer 1251


Trevligt för beröringsmaterialet. Bästa vattenbeständighet
Pris för aliexpress: från 808 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna enhet är utrustad med olika avancerade funktioner. Det finns inte bara två tidszoner, men också ett datum på engelska, en stoppur (även känd som en kronometer), en väckarklocka. Även efter att ha blivit under en ström av vatten fortsätter alla klockfunktionerna som vanligt. Klockremmen är gjord av ett gummimaterial med gummiband. Det är tätt, ganska fast vid beröring och mycket hållbart att riva. Produkten ser elegant ut, trots den uppenbara massiviteten.

Om du trycker på den övre vänstra knappen kommer rattlampan att fungera. Det är inte för ljust, men du kan även se bokstäverna och siffrorna på skärmen i ett mörkt rum. Instruktionen är knuten till klockan, men den är på kinesiska.


1 Naviforce NF9061


Den bästa klassen
Pris för aliexpress: från 1203 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Utmärkt klocka för vardagskläder, billigt och högkvalitativt. På grund av sin stora storlek och snygg design ser de bra ut på handen. I Naviforce klockor kan du säkert dyka under vattnet, utan rädsla för att tillbehöret blir vått och slutar fungera. En annan fördel med modellen är den kompletta uppsättningen. Tillsammans med klockan ingår en torkduk, en instruktion på engelska och ett internationellt garantikort för ett år i uppsättningen.

Nackdelarna inkluderar ett hårt band på klockan, men med tiden slits det ut. Den andra handen tickar högt nog, men det här är inte kritiskt. Modellen är bättre att ta med lätta händer, eftersom skivan i mörkret är svår att se på grund av brist på ljus.


Den bästa billiga herrsklockan med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel

Många tror att kvalitetsklockor ska vara dyra. Detta är inte alls fallet, eftersom det finns högkvalitativa enheter på AliExpress till löjliga priser. Nedan följer ett urval olika modeller av klockor, vars värde inte överstiger 1000 rubel. Några av dem ser väldigt dyra ut, glatt överraskad av kombinationen av lågt pris och god kvalitet.

5 Susenstone Quartz Watch Men


Den mest budgetmodell
Pris för aliexpress: från 192 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna sportsklocka kommer att se bra ut på en man, oavsett ålder och verksamhetsområde. För att skapa kroppen användes slitstark legering, är dess tjocklek endast 7 mm. Det finns inte bara huvudratten med en diameter på 35,5 mm, men också två små extra fönster - en stoppur och en takometer. På dem förändras indikatorerna inte, det är bara en modell.

Armbandets längd är 22 cm, bredd - mindre än 2 cm. I sortimentet ingår produkter i svart, blått och brunt. Remmen är gjord av konstläder, från ett avstånd kan det inte särskiljas från nutiden. Men vissa användare klagar över att materialet med tiden börjar smula, du måste byta armbandet.

4 Reloj Jeane Carter T1400


Laconiskt och dyrt utseende
Pris för aliexpress: från 218 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

För män som strävar efter minimalism i allt, är en sådan mekanisk klocka idealisk. Den svarta matta dialen med trefärgade händer ser väldigt snygg och koncis ut. Priset på produkten kommer att vara den trevligaste överraskningen för många - även utan rabatter, stiger det sällan över 400 rubel.

Skivan är ganska stor, dess diameter är 45 mm. Bredden på armbandet når 20 mm, längd - 24,5 cm. Det här är tillräckligt för att bära en klocka även på en stor hand. Förresten kan du välja ett svart eller brunt band. Den är tillverkad av sammet, hållbart och av hög kvalitet. Användarna av Aliexpress relaterar klockan inställning till nackdelar - på grund av den tunna mekanismen är det svårt att uppnå perfekt noggrannhet.

3 Curren 8023


Högkvalitativ montering
Pris för aliexpress: från 900 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Montering av dessa armbandsur är bra, de ser väldigt dyra ut. En tyngdig produkt (vikt - 148 gram) med ett brett armband ser bra ut även på en stor hand. Tack vare den dubbla spännen på remmen är klockan ordentligt fastsatt på handleden. Genom att ta bort länkarna kan du justera armbandets längd. Naturligtvis är de extra skivorna en falska, men om du inte vet det här är tillbehöret svårt att skilja från produkterna från dyra varumärken.

Användare skriver i en recension att klockan är väl bevarad under en lång tid, inte mörknar, färgen slappar inte. Denna modell kombinerar ett presenterbart utseende och funktionalitet till en relativt låg kostnad. Satsen innehåller ett kvalitetscertifikat.

2 CHENXI Gold Watch CX-069A-IPG-RL


Texturerad modell med en snygg design
Pris för aliexpress: från 801 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

I rankningen av det bästa kom dessa texturerade klockor genom en kombination av pris och utseende. De väger anständigt, ca 90 gram. Längden på armbandet i rostfritt stål är ca 4 cm, det kan anpassas efter dina önskemål. Skivan är tillverkad av slitstarkt glas. Du kan välja en produkt i svart, vit eller beige.

Enheten är utrustad med den mest nödvändiga uppsättningen funktioner. Förutom datum och tid finns en liten kronometer. Den andra handen rör sig, det är inte en dummy, som i några billiga modeller. En egenskap hos produkten är också att sekunder visas på en separat ratt. Den enda nackdelen är dåligt skruvade pilar, över tiden kan de falla av.

1 Ohsen 1611


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 505 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Dessa klockor ser väldigt ädla ut, byggkvaliteten är på en höjd. De är gjorda av soft-touch-material, diametern på klockan är 5 cm. Ett bra fodral med en ring på överkåpan är tillverkad av plast, silikonband. Massiva klockor lägger till metallknapparna och bakstycket.

Satsen innehåller instruktioner på kinesiska och engelska, men du kan förstå inställningarna utan dem. Utöver de grundläggande parametrarna (datum och tid) är klockan utrustad med en stoppur och en väckarklocka, det finns ett bakgrundsbelysningsnummer. Det är inte särskilt bekvämt att enheten efter att ha använt ytterligare funktioner återgår till tidsvisningsläget men går in i inställningarna.


Den bästa herrarnas klocka på medelklassen med AliExpress: Budget upp till 2500 rubel

Denna kategori presenterar de mest populära produkterna av kinesiska märken till en genomsnittlig kostnad. Ofta väljs de av praktiska personer som följer mode och föredrar att köpa flera modeller samtidigt för alla tillfällen. Här kan du hitta klockor till sport män och affärsmän, med en ljus eller minimalistisk design.

5 LIGE 9877


Håll simma i kallt vatten
Pris för aliexpress: från 1822 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna modell ser bra ut, mycket dyrare än dess värde. Kroppen är gjord av rostfritt stål, dess tjocklek är något mer än en centimeter. Skivans diameter är 4,2 cm, produkten väger ca 135 gram. Klockan är mycket exakt på grund av den ursprungliga kvartsrörelsen ursprungligen från Japan. De visar inte bara tiden, men också datumet, liksom månens fas.

En annan fördel med denna mekaniska klocka är dess vattenmotstånd på 3 Bar. De står emot tvätthänder, svala duschar eller badar i dammen. Använd inte tillbehör innan du simmar i varmt vatten. Men användarna av AliExpress tar bandlängden 21 cm till minus. Det kanske inte räcker för män med en bred handled.

4 GUANQIN GS19018


Pålitlig herrklocka
Pris för aliexpress: från 2124 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Till hands ser tillbehöret fast och rikt, som om det inte är en produkt från AliExpress, men dyrt schweizisk klocka. Det finns 3 funktionsdialar, de duplicerar andra, minut och händer. På klockan och armbandet finns skyddsfilmer som skyddar produkten från mekanisk skada och ingripande av vätska.

I originalboxen finns inte bara klockor, men också andra användbara saker: ett garanti plastkort, bruksanvisning, en servett och en skruvmejsel för justering av remlängden. Med det kan du dra ut länkarna och justera armbandet till storleken på din handled. Den enda svaga punkten är låsningsmekanismen, men om det behövs kan det enkelt bytas ut.

3 BREAK T25


Original design i form av en kameralins
Pris för aliexpress: från 1404 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Armbandsur bör inte bara vara vackert i utseende, men också kvalitativt monterade. Denna modell är just det. Dess verkliga utseende är helt i överensstämmelse med bilderna på sajten, klockan är snygg och ganska tung. Produkten kommer att vara en utmärkt gåva till fotografen, eftersom fallet visar en riktig lins. Förpackning i form av en märkeslåda ser solid och presentabel ut.

Ingår är en manual på olika språk, inklusive ryska. Remmen är lång (mer än 23 cm), du kan välja mellan stål, svart läder eller matt gummi. Innehavare av en smal handled måste minska armbandet, detta kan bara göras med hjälp av specialverktyg.

2 WWOOR Top Märke 8016


Den bästa kombinationen av design, pris och kvalitet på jobbet
Pris för aliexpress: från 1274 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna klocka kombinerar ett lågt pris och utmärkt kvalitet. Maskbandet i rostfritt stål ser bra ut, materialet är behagligt att röra vid. Det kan enkelt och bekvämt justeras, beroende på armbandets storlek. Väskan är gjord av zinklegering, den är vattentät. Klockans design är slank och ganska elegant, tack vare vilken modellen ser snygg ut.

Tjockleken på väskan är 9 mm, diametern är något mindre än 4 centimeter. Produkten väger bara 58 g, det känns nästan inte på handen. Du kan bara hitta fel i kalendern, som endast går den 31: e dagen i månaden i en riktning. Detta är inte särskilt bekvämt, men det är inte en väsentlig nackdel. Klockan fungerar väldigt tyst, utan störande uppmärksamhet.


1 BENYAR Fashion BY-5102M


Tre arbetsklockor till bästa pris.
Pris för aliexpress: från 1415 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Dessa viktiga klockor från den kända kinesiska tillverkaren BENYAR ser mycket dyrare ut än deras värde, de ser bra ut på handen. Glaset är mycket tätt, inte räddat för repor och stötar. Dessutom är han inte rädd för att falla vattenfall i regnigt väder. Alla knappar och knappar fungerar, inklusive ytterligare 3 skärmar.

Remmen är gjord av läder, toppen är tillverkad av högkvalitativ mocka. Materialet är ganska brandy, men mycket trevligt för beröring och elastik. Satsen innehåller märkesvaror, mikrofiberduk för rengöring, instruktioner på två språk (ryska och kinesiska) och garantikort. Solid varumärke box, som är packad i en klocka, ser fram presentabel, den är lämplig för en present.

De bästa männen lyxklockor med AliExpress: Budget upp till 15.000 rubel

Folk har länge upphört att använda armbandsur enbart som en apparat för att visa tid. Nu har detta tillbehör blivit en märklig egenskap för framgång och välbefinnande, det visar ägarens livsstil. Välmående män använder i regel urvalet av klockor särskilt noggrant och väljer dyra, välkända varumärken. Kinesiska företag producerar anständiga lyxklockor, som i åratal upptar ledande positioner i rankningen av dyra tillbehör till män.

5 Nesun N9081-4


Dekorerad med ädelstenar. Det längsta armbandet
Pris för aliexpress: från 7544 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Denna klocka ser ovanligt ut tack vare dekorationen med små safirer. Tidskärmsystemet här skiljer sig också från standardmodellerna. Till vänster finns en display som visar laddningsnivån för batteriet. Handen i mitten visar tiden, till höger om det finns en liten ratt med en klocka.

Skivan är vattentät, det finns en bakgrundsbelysning. Höljesdiametern är 42 mm, tjocklek - ca 12 mm. Produkten väger tydligt, ca 126 gram. Remen är gjord av äkta läder, längden är 27 cm. Det här är väldigt mycket, så för män med liten handled, är det bättre att titta på andra modeller. Andra brister i dessa klockor upptäckes inte, de uppfyller fullt ut förväntningarna.


4 Naviforce 9113


Chic present till affärsmän
Pris för aliexpress: från 10845 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

På detta sporttillbehör finns det 3 extra ratt. De visar veckodag, datum och tid i 24-timmarsformat. Alla rattar fungerar, händerna på dem flyttar. Enheten är tillverkad av högkvalitativ metalllegering. Det rostar inte med tiden, färgen kommer att förbli på plats.

I sortimentet av butiken på Aliexpress finns det olika alternativ för färgkombinationer, de är alla vackra. Modellens vikt är något mindre än 180 gram. Bandets längd är 24,5 cm. På grund av sin storlek kan klockan vara för stor, ägare av en liten hand måste minska armbandet. Men denna nackdel är svår att överväga seriös, för annars motsvarar produkten helt sitt pris.

3 EZON T023


Det bästa alternativet för sport män
Pris för aliexpress: från 2677 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna elektroniska modell är utrustad med en stegräknare och en stoppur, dessutom är den vattentät. Tack vare detta kommer Ezon att vara ett perfekt alternativ för idrottare. De kan springa, göra övningar och till och med simma. Resultaten kommer att visas på enhetens skärm - Avstånd, steg, hastighet och antal kalorier som bränns.

Remmen är tillräckligt lång, det är bekvämt för ägarna av en bred handled. Men män med en liten hand kan vara obekväma. Klockan passar inte tätt nog, du måste leta efter en bekväm position. Inte alla köpare som enhetsskärmen - på en solig dag är siffrorna bara synliga endast vid en viss vinkel. Annars klockkvaliteten och värt pengarna.

2 Geekthink WM9619


Futuristisk modell utan pilar och siffror
Pris för aliexpress: från 6017 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna ovanliga herrur klockar omedelbart uppmärksamheten med sin design. Istället för en uttråkad mekanisk ratt eller elektronisk resultattavla finns det två roterande skivor här. Svart anger vilken tid det är, färg är ansvarig för protokollet. Först verkar tidsdisplaymekanismen komplicerad, men du kan snabbt vänja dig på det.

Slitstarkt stålband ger soliditet, det ser bra ut på handen. Glaset är starkt och vattentätt, reptåligt. Tack vare den här modellen är den lämplig för sport män. Satsen innehåller instruktioner och ett järnverktyg som låter dig justera armbandets längd. Tack vare denna klocka kan den inte bara användas av män, men också av kvinnor.


1 Casio AE-2000WD-1A


Den bästa indikatorn på vattenbeständighet
Pris för aliexpress: från 4045 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den första platsen i rankningen av de bästa upptar elektroniska klockor från det kända japanska märket Casio. Produkten har ganska stora dimensioner, men det ser bra ut. Skivans diameter är 46 mm, armbandets bredd är ca 27 mm. Du kan välja en metall- eller gummiband. I enheten fyllning - allt som en modern man behöver: datum, 4 tidszoner, fem väckarklockor, timer, stoppur.

Beeper squeals varje timme, så att du kan hålla koll på tiden utan att spänna.Modellen är vattentät (20 bar), tål det tålmodigt ca 5 timmar under vatten. Klockan är dekorerad i en märkesmetalllåda. Det finns inga instruktioner på ryska - kanske det här är den enda nackdelen med enheten.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av herrklockor som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 747

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner