12 bästa barnvagnsstolar med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa bilsätena med Aliexpress för nyfödda

1 Carmind Bäst för barnets rygghälsa
2 ZLATEK "Galleon" Det bästa sidoskydd och pålitligt fästsystem
3 Zlatek "Colibri" Högkvalitativ budgetmodell för den minsta

De bästa bilstolarna med Aliexpress för barn som väger upp till 25 kg

1 Siger "Cocoon ISOFIX" Det bästa pris / kvalitetskvoten
2 Nania Beone SP FST Den säkraste bland statliga anställda
3 Siger "Diona" Extra långa band, 3 lutningspositioner

De bästa bilstolarna boosters med AliExpress (15-36 kg)

1 JADENO VT0515 Den mest praktiska
2 Smart Travel "Trust FIX" Den bästa booster med ISOFIX-systemet
3 Changbvss KkAQZY035 Den billigaste universella booster (3-9 år)

De bästa universella bilstolarna modeller med Aliexpress (9-36 kg)

1 ZLATEK "Atlantic" Försäljningschef
2 FGHGF Child Baby Säkerhetsbilsäte Den mest funktionella svängmekanismen
3 Carmind G-401 Brett utbud av justeringar

Bilsits - en nödvändig föremål i varje förälders bil. Poängen är inte så mycket i kraven i lagstiftningen som förbjuder barn att åka på vanliga platser, liksom i föräldraansvaret och viljan att göra resan trygg och bekväm för barnet.

Replenishment i familjen är alltid dyrt, men de kan minskas om du köper en sådan dyr produkt i vanliga butiker, som en bilstol, på AliExpress webbplats. Det viktigaste är att komma in i den vikt- och åldersgrupp som produkten är avsedd för, eftersom den nyfödda inte kommer att passa booster, och det tioåriga barnet kommer inte att passa in i barnvagnen för barnet.

Vi studerade erbjudanden på AliExpress och valdes för dig bilstolar avsedda för olika åldersgrupper: från nyfödda till tolv år.

De bästa bilsätena med Aliexpress för nyfödda

Denna kategori innehåller bilstolar för de minsta. Modeller kännetecknas av närvaron av olika bekvämligheter för nyfödda: extra huvudskydd, fästbälten etc. De är installerade mot fordonets framsteg och kan monteras som vanliga säkerhetsbälten och med hjälp av Isofix-systemet.

3 Zlatek "Colibri"


Högkvalitativ budgetmodell för den minsta
Pris för aliexpress: från 3 669 gnid.
Betyg (2019): 4.7

De minsta passagerarna kan resa bekvämt och säkert i en bilstol med namnet Colibri. Hans målgrupp är barn upp till ett år. Faktum är att det är en bilstol, vilka föräldrar ofta inte bara installerar i transport, utan också aktivt använder hemma som en lounge stol för dagtid sömn eller dag promenader. Den är lätt (vikt 2,7 kg), vilket är särskilt viktigt för mödrar som måste bära sitt barn. Barnet i detta bilbarnstol är i vågrätt läge.

Produkten förtjänar uppmärksamhet på grund av närvaron av ett trepunktssystem för fixering av banden. Det finns ett mjukt fodrar som ger extra komfort till barnet. Det är ganska voluminöst, så en ettårig vinterkläder kan vara trånga. Den övre huven kan tas bort, den kan tas bort och tvättas. Bärhandtaget sänks med en knapptryckning. Ställ bilsätet mot bilens framsteg. Bland lågprismodeller avtolyulek är det bästa alternativet.

2 ZLATEK "Galleon"


Det bästa sidoskydd och pålitligt fästsystem
Pris för aliexpress: från 3 799 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Bilstolen Galleon från företaget ZLATEK är utformad för barnens åldersgrupp noll och första kategorier. Förklarad publik - barn från födsel till 4 år. I verkligheten kan ett 3-årigt barn i det vara trångt. Men jag är glad att bilstolen sätter upp sig i flera ställen. Barn kan sova i det och ändå vara säkra. Detta säkerställs genom fastsättningssystemet hos de inre banden. Även med skarpa varv och bromsning kommer inte barnet att känna obehag.

Nackstödet är bekvämt, mycket väl uttryckt sidostöd.Modellen är fast med ett vanligt säkerhetsbälte. Isofix har inte det här statsbudgetssystemet med AliExpress. Installation är inte det svåraste, du måste ansluta två bälten och sätta dem i montering på barnbilsitsen. De lossnar genom att trycka på den röda spärrknappen. Alla remmar är tillräckligt breda, det finns ett mjukt skydd för barnet. I ekonomisegmentet är produkterna i detta företag en av de mest populära.


1 Carmind


Bäst för barnets rygghälsa
Pris för aliexpress: från 2 728,92 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Skaparna av bilsätet Carmind TL005 har fokuserat på hälsan hos barnets rygg. I en så tidig ålder är barnens kropp mycket mottaglig för negativa yttre påverkan, och felaktig landning i bilbarnstolen kan orsaka problem med hållning i framtiden. TL005 hjälper till med att undvika dessa problem, eftersom stolens form säkerställer barnets idealiska position, där belastningen fördelas jämnt över ryggraden. Dessutom kommer barnet i denna position att känna sig som om han är i sin mams armar, så han kommer att beter sig lugnt under resan.

Den maximala belastningen på en sådan stol är 13 kg, den är lämplig för barn under ett år. I bilmodellen är monterad mot rörelseförloppet, fäst med säkerhetsbälten. Bälten är trepunktiga. Carmind TL005 kan användas som bärare: det finns ett specialhandtag för detta. Recensioner om bilsätet är extremt positiva: saken är säker, bekväm och elegant.


De bästa bilstolarna med Aliexpress för barn som väger upp till 25 kg

Fåtöljer i denna kategori är idealiska för barn under 8 år. För nyfödda är det bättre att välja andra modeller. Men för barn från året, även i denna kategori kommer det att finnas intressanta bilstolar där resan blir bekväm och säker. Men deras främsta publik är barn från 4 till 8 år.

3 Siger "Diona"


Extra långa band, 3 lutningspositioner
Pris för aliexpress: från 7 140 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Modellen "Dion" kan enkelt omvandlas till tre åldersgrupper. För barn under 4 år blir det en fullfjädrad barnvagnstol. För sådana barn används den i hela uppsättningen. När barnet växer upp, ta bort fempunktsbältena och fodret. Och för den tredje ålderskategorin tar de också tillbaka ryggen. Det visar sig inte en stol, utan bara en booster. I alla fall installeras bilsätet med hjälp av ett standard säkerhetsbälte. Denna process underlättas av speciella markeringar på strategiska platser och detaljerade beskrivningar i bilder.

Denna modell har ett av de mest praktiska lutningsjusteringssystemen. Totalt finns det tre ändringsställen för ett hörn som gör en bekväm resa för de minsta passagerarna. Täckduken är utmärkt, med bra slitstyrka. Höljet i sig avlägsnas om några minuter. Det finns många färgalternativ, men de är inte alltid tillgängliga från säljaren. Den största nackdelen med denna modell är installationskomplexitet. Och det passar inte barn upp till ett år.

2 Nania Beone SP FST


Den säkraste bland statliga anställda
Pris för aliexpress: från 3 199 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Bland de billigaste modellerna förtjänar uppmärksamhet barnbilsitsen Nania Beone. Den fick 4 stjärnor av fem i europeiska kraschtest. Utrustningen har alla nödvändiga certifikat för att bekräfta säkerheten. Bilsätet uppfyller helt sin funktion. Naturligtvis finns det inte många trevliga och användbara "bullar", till exempel monteringen Isofix eller LATCH. Men inte alla bilar har dessa konsolsystem. Varför betala för deras närvaro, om du inte kan använda dem?

Om du vill köpa en pålitlig, men billig bilstol, är det här det bästa valet. Den har en anatomisk form, trepunkts säkerhetsbälten med mjukt foder i kontaktpunkter med barnets axlar och mellan benen. Det finns ett bekvämt handtag för att bära. Rammen är stark, møbeln är mjuk. Dessutom ger säljaren en sex månaders garanti på din produkt, vilket också är viktigt.

1 Siger "Cocoon ISOFIX"


Det bästa pris / kvalitetskvoten
Pris för aliexpress: från 5 628 rubel.
Betyg (2019): 4.9

Ledaren bland budgetbarnets bilstolar i åldersgruppen 1-2 är företagets "Cocoon" Siger.Modellen har nästan allt som finns i de dyrare alternativen. Tillverkaren installerade systemet ISOFIX för snabb och korrekt installation av enheten i hytten, ortopedisk rygg, sidostötdämpare, tog hand om bakre skydd och lade till en hel uppsättning certifikat som bekräftar produktens tillförlitlighet.

Bilsätet har två ställen - sittande och liggande. Justerbar ryggstöd och bälteslängd. På sidan finns en stickerinstruktion som berättar hur du gör det korrekt. Tyg "andas", det finns mjuka linjer på rätt ställen. För de flesta användare visade berget sig från den bästa sidan. Denna modell har några nackdelar, användarna klagar bara om ett tätt fästelement, vilket bråttom är svårt att unzip även en vuxen. Men det här är ett plus - eftersom barnet inte öppnar det säkert.


De bästa bilstolarna boosters med AliExpress (15-36 kg)

Bilstolarna i denna kategori är lämpliga för äldre barn, som saknar tillväxt något för att kunna använda ett vanligt säkerhetsbälte. Fåtöljer utan ryggstöd höjer dem helt enkelt till önskad höjd så att bältet tar rätt och säkert läge på nacke och bröst. Booster är som regel utformade för barn i viktkategori på 15-36 kg, men om det behövs kan du lägga ett barn där tyngre - det finns ingen klar gräns.

3 Changbvss KkAQZY035


Den billigaste universella booster (3-9 år)
Pris för aliexpress: från 1 426,45 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Enkel och bekväm booster Changbvss tar upp minimalt utrymme i bilen. Den har ett avtagbart lock som är lätt att tvätta, bekväma armstöd och en stel deformationsbeständig bas. Lämplig modell för barn från 3 år. Men för de minsta kan du behöva extra säkerhetsbälteankare. Denna typ av bilsits är installerad bara på sätet, och endast i färdriktningen.

Fördelen med denna baby booster är styrklämman för att låsa det vanliga bältet. Det bidrar till att ändra bältets bana baserat på barnets höjd. Sittkudden är bred nog, även tonåringar kan sitta bekvämt på den. Kvaliteten på prestanda är också utmärkt. Polstring är gjord av det mest hållbara materialet. Dess färg kan väljas, det finns alternativ för tjejer och pojkar. Modellen säljs aktivt på AliExpress och får ständigt de bästa recensionerna.

2 Smart Travel "Trust FIX"


Den bästa booster med ISOFIX-systemet
Pris för aliexpress: från 5,014 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Smart Travels ergonomiska barnbooster är tillverkad av ett stötdämpat och miljövänligt material. Modellen är gjord med nuvarande säkerhetsstandarder. Den är avsedd för barn som väger från 22 till 36 kg. Barnets lägsta ålder är 6 år. Priset på produkten är högre än den genomsnittliga kostnaden för bilstolar på AliExpress. Men det finns skäl för detta. Till skillnad från lågkostnadsmodeller har denna booster en bältesspänne. Och detta extra skydd för barnet och lugnet hos föräldrarna.

Ett annat viktigt plus är närvaron av Isofix-fästsystemet. Det garanterar korrekt montering av bilsätet i bilen. Men innan du köper den här delen, se till att Isofix-parenteserna finns i din bil. I bilar där de är installerade finns motsvarande märkning på platsen. Resten av parameterns booster förtjänar också det bästa betyget. Den har en genomtänkt design. Därför är sidostödet maximalt.


1 JADENO VT0515


Den mest praktiska
Pris för aliexpress: från 1 557,91 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Barn som JADENOs ljusa färger: stolen kan vara turkos, lila, röd, grön eller rosa. Den är monterad i rörelseriktningen, fäst med konventionella säkerhetsbälten och har följaktligen endast tre fästpunkter. Kudden är mjuk, bekväm och har en dämpande effekt - även långa resor på det blir bekvämt för barn.

Beskrivningen säger att bilbarnstolen är avsedd för barn av viktkategori från 9 till 18 kg, men den maximala vikt som den kan tåla är 36 kg och ännu mer. Skyddet på Jadeno är avtagbart och det är tillverkat av polyester, så om barnet spolat något på stolen kan materialet lätt tvättas, torkas snabbt och sätts tillbaka.

De bästa universella bilstolarna modeller med Aliexpress (9-36 kg)

För denna kategori av betyg valdes stolar som är lämpliga för alla olika åldrar. Möjligheter att justera bälten, rygg och andra delar gör att dessa modeller passar de anatomiska egenskaperna hos barn som väger från 9 kg till 36 kg. Den otvivelaktiga fördelen med sådana anordningar är att du kan köpa en plats en gång och inte byta den tills barnet når åldern där du kan åka på ett vanligt sits med ett standard säkerhetsbälte. Men det finns en annan sida på myntet: På billiga modeller sparar inte bara köparen, utan också tillverkaren, och designen är inte den mest tillförlitliga. Vi försökte hitta de mest pålitliga bilstolarna i den här kategorin.

3 Carmind G-401


Brett utbud av justeringar
Pris för aliexpress: från 6 872,84 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Universell modell av barnens bilstol Carmind hänvisar till en grupp med 1-2-3. Installerad utrustning i riktning mot bilen. Och fel under installationen är uteslutna. Detta uppnås genom att ansluta Izofiks systemfästen med lämpliga säteförankringar. Dessutom var bilsätet utrustat med ett ankarbälte, vilket ger den mest tillförlitliga fixeringen av modellen. Ett barn under 4 år i stolen håller sina egna säkerhetsbälten. När barnet växer upp tas dessa bälten bort och endast vanliga används.

Baksidan av denna modell är dynamisk, den rör sig framåt med skarpa strumpor tillsammans med barnet. På detta sätt minimeras traumatiska situationer. Plastdelarna på bilsätet är ganska elastiska, tål tunga belastningar. Det finns mjuka insatser i sidorna och nackstöd. Formen är en av de mest praktiska, den uppfyller ortopediska krav.

2 FGHGF Child Baby Säkerhetsbilsäte


Den mest funktionella svängmekanismen
Pris för aliexpress: från 8 310,07 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den främsta konkurrensfördelen med denna modell är närvaron av en vridmekanism, varför positionbytet sker snabbt och enkelt. Inget problem med avstigande barn. När allt kommer omkring roterar skålen 165 grader. Det är möjligt att etablera ett barns bilsäte i riktning och mot rörelsekursen. Den är tillverkad av slagtåligt material, klädseln är mjuk, "andas", luktfri. På sidorna finns skyddsinsatser för barnets säkerhet. Tillförlitlig fastsättning av en stol till en bilkropp ger Isofix-basen, bäst på tillförlitlighet.

Utrustningen avser universella modeller. Den är avsedd för barn från 0 till 12 år. För nyfödda finns ett speciellt anatomiskt fodrar. Användarna av Aliexpress-webbplatsen anser att det här är en väldigt bekväm modell. Klädselfärg kan väljas från flera alternativ. Ser bra ut.


1 ZLATEK "Atlantic"


Försäljningschef
Pris för aliexpress: från 2 300 gnid.
Betyg (2019): 4.9

ZLATEK barnstolar är efterfrågade på grund av deras låga pris och mångsidighet. De är lämpliga för nästan alla åldersgrupper (från 1 till 12 år). Modellen är ganska lätt. Det är lätt att anpassa sig till barn med olika höjder. Längden på bältena är justerbar, det finns fixare för att ändra sin position beroende på barnets ålder. Stolen förstår också helt - baksidan och ett lock är borttagna. Detta förenklar vård och gör att du kan transportera den i bagageutrymmet när det inte finns några små passagerare i stugan.

Tack vare den avtagbara ryggen blir den lätt till en booster. Har köpt en sådan bilstol en gång kan du använda den i många år. Modellen är installerad med hjälp av ett konventionellt säkerhetsbälte. Närvaron av systemet "Izofiks" här finns inte. Men färgerna kan väljas efter bilens inredning. Modellen överensstämmer helt med beskrivningen på webbplatsen. Varor säljs genom Tmall-lager i Ryssland, så leveransen tar inte mycket tid.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av bilstolar som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 7

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner