20 bästa gåvor för mamma med Aliexpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa billiga gåvorna till mamma med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

1 Glödande bokstäver Lampan för att skapa komfort i huset. Du kan samla något ord eller datum
2 Hängsmycke med foto till beställning Den bästa gåvan till småbarns mor
3 Ljus i garderoben Ljus upp de mörkaste hörnen av huset
4 Kortinnehavare Det mest budgetalternativ. Den bästa gåvan för affärskvinnor
5 Sömnmask För mamma som älskar att resa

De bästa gåvorna till mor med Aliexpress: budget upp till 1000 rubel

1 Vakuumförpackare Håll mat fräsch länge
2 Spice Jars Den bästa presenten till dem som älskar att laga mat
3 Sätt till gelpolish hemma Kommer hjälpa mamma att spara på manikyr
4 Thermomug Håller drycker varma upp till 12 timmar
5 Ortopedisk kudde Det bästa botemedlet för huvudvärk

De bästa gåvorna till mor med Aliexpress: Budget upp till 2000 rubel

1 Shaggy filt Den bästa presenten till hemmet
2 Automatisk vattensystem Spara tid arbeta mamma
3 Keyfob för att hitta nycklar Kommer att hjälpa till att glömma förlusten av saker
4 Fotmassagerare Bli av med trötthet och tyngd i benen.
5 Bar set Den mest ursprungliga gåvan

Bästa gåvor till mamma med AliExpress: Budget upp till 15.000 rubel

1 Bildskanner Spara familjens bildarkiv
2 Robot Dammsugare Kommer att ta över rengöringen av golv
3 Kaffebryggare Ska glädja mamma med din favoritdrink
4 Termisk skrivare Skriv ut någonting snabbt
5 Digital fotoram Den bästa gåvan för att hålla minnen

Under året finns det många röda dagar i kalendern, på offensiven som det är vanligt att göra presenter. En av de viktigaste människorna i alla människors liv är en mamma, och det är hon som vill göra den bästa gåvan som hon kommer att tycka om, komma ihåg och vara användbar. Många går till AliExpress för att leta efter en sådan idealisk gåva, för det finns uppenbarligen många fördelar med en sådan semesterhopping. För det första kommer gåvorna att kosta mycket mindre. För det andra finns det ett stort utbud av produkter på denna handelsplattform, vilket helt enkelt är omöjligt att hitta offline. Detta är särskilt lämpligt för invånare i små städer där de flesta intressanta sakerna inte är till salu - de levereras helt enkelt inte till butikerna.

Men även med ett stort urval av sökandet efter en riktigt bra present är det fortfarande inte en lätt uppgift. Vi försökte underlätta det och valde de bästa alternativen för dig. Kanske är det i detta betyg att du kommer att kunna hitta något som du vill ge din mamma till ett nytt år, födelsedag eller någon annan semester.

De bästa billiga gåvorna till mamma med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

5 Sömnmask


För mamma som älskar att resa
Pris för aliexpress: från 62 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Många kvinnor går regelbundet på resor med vänner, med barn eller tillsammans med sin man. För att göra det lättare att koppla av i bilen eller planet, borde du ge din mamma en speciell sömnmask. Den är tillverkad av svampig polyester, mycket mjuk och bekväm. Tack vare ett elastiskt band anpassas tillbehöret till olika storlekar på huvudet, sitter ordentligt, men trycker inte på. Dimensionerna på produkten är 23,5 * 9 cm, det finns masker av olika färger inom intervallet.

Köpare med Aliexpress markerar materialens goda kvalitet och gör masken. Det enda negativa - i näsområdet, det lyser igenom, det stör stolen. Omedelbart efter leveransen kan tillbehøret lukta lite färg, men efter den första tvätten försvinner doften. Det är inte nödvändigt att använda den här gåvan endast i transporten, för hemma är det också ibland svårt att somna.


4 Kortinnehavare


Det mest budgetalternativ. Den bästa gåvan för affärskvinnor
Pris för aliexpress: från 39 rubel
Betyg (2019): 4.7

Inte alla mammor kommer vara glada för presenter till hemmet. Företagskvinnor är bättre att ge något praktiskt och nödvändigt, till exempel en innehavare av bankkort.Produkten är gjord av plast, i säljarens sortiment finns olika färger med metallisk glans. Insidan kan du lägga inte bara kreditkort, utan även visitkort, samt rabattkort från olika butiker och salonger. Dimensionerna på hållaren är 60 * 93 mm, i tjocklek når den 0,5 mm.

I recensionerna står det att inte mer än 8 visitkort (eller 5 bankkort) passar inuti fallet. Det ser väldigt snyggt ut, dyrare än priset. Kort går in och tas ut bra, inget sylt. Köpare anses vara den svagaste punkten på den här produkten. Det är inte särskilt pålitligt, med tiden kan det lossna och börja knäcka. Nackdelarna är det faktum att under transporten hålls hållaren ibland repor, dyker uppträder på den.

3 Ljus i garderoben


Ljus upp de mörkaste hörnen av huset
Pris för aliexpress: från 471 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

I EeeToo-butiken kan du inte bara köpa ett original, men också en mycket användbar gåva till ditt hem. Denna krans kommer att dekorera varje rum, bidra till att skapa komfort och markera de nödvändiga platserna. Oftast hänger den på spegeln, nära TV eller säng, i garderoben. LED Display visar LED-remsor av olika längder (från 1 till 3 meter). Alla är gjorda av plast med fuktskydd, så att produkterna är lämpliga för badrummet. Du kan välja en modell med automatisk inkoppling (touch sensorer), med varmt eller kallt ljus. För att arbeta behöver lampan 4 AA-batterier, vissa modeller fungerar på nätverket.

LED-remsan är ganska tunn, så du måste hantera den noggrant. Annars finns det risk att böja kransen, då kommer några av lamporna att sluta fungera. En annan nackdel med den här produkten - batterierna sitter mycket snabbt, om rörelsessensorn är på.

2 Hängsmycke med foto till beställning


Den bästa gåvan till småbarns mor
Pris för aliexpress: från 80 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ett hängsmycke med ett foto är en ovanlig och väldigt rörlig gåva, för inom smycken kommer det att finnas en ögonblicksbild av en viktig person för modern. Oftast kan användare av AliExpress beställa produkter med ett foto av ett barn, men även vuxna familjemedlemmar kan också införas där. Säljarens sortiment har silver-, guld- och svarta kedjor, var och en är 60 cm lång. Tack vare vintage designen ser mödrar i alla åldrar ut som tillbehör, de ser bra ut.

I recensionerna skriver de att säljaren omedelbart skickar paketen och packar dem säkert. Utseendet av suspensionen överensstämmer fullständigt med beskrivningen. Utskrifts klarhet är genomsnittlig, det uppfyllde inte alla kunder. Du bör också ta hänsyn till att hänget är rund och endast en del av bilden är placerad i den. Om ansiktet visas i närbild finns det risk för att bilden ska beskäras.


1 Glödande bokstäver


Lampan för att skapa komfort i huset. Du kan samla något ord eller datum
Pris för aliexpress: från 356 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Lysande bokstäver - en av de mest ursprungliga presentalternativen. Du kan göra några ord som alltid påminner mamma om sina älskade barn. Säljarens sortiment har alla bokstäver i det engelska alfabetet och numren. Höjden på varje lampa är 22 cm, kroppen är gjord av plast. Inuti är lysdioder med varmt gult ljus. På baksidan monteras för att hänga produkten på väggen. Säljaren garanterar en nattlampans livslängd i mer än 50 000 timmar. För att låta bokstäverna lysa behöver du tvåfingerbatterier (ingår ej).

I recensionerna noterar de den utmärkta kvaliteten på förpackningen, trots bristen på en låda. Det finns inga klagomål om kvaliteten på material och montering: plasten är hållbar, alla hörn är jämn, konstruktionen är stabil. Under drift uppvärms bokstäverna, men inte kritiska. Dessa lampor kommer att bli en bra dekoration för hem och trädgård.


De bästa gåvorna till mor med Aliexpress: budget upp till 1000 rubel

5 Ortopedisk kudde


Det bästa botemedlet för huvudvärk
Pris för aliexpress: från 700 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Alla mödrar arbetar mycket, oavsett om de gör något för hemma eller jobb.För att rädda den viktigaste personen i livet från obehagliga känslor är det värt att ge en ortopedisk kudde. Den är tillverkad av bambufiber, fyllmedlet har en minneseffekt. På grund av detta anpassar produkten sig till huvudets storlek och form, ger en bekväm vila under natten. Denna ovanliga gåva kan tas med dig på en resa med bil eller på affärsresa. Det tar upp mycket lite utrymme: det väger mindre än 0,5 kg, dimensioner - 30 * 50 * 7 cm.

De flesta användare av Aliexpress berömmer produkten, men det finns också negativa recensioner. En del saknar elasticitet, kudden verkar för mjuk och låg. Andra klagar på lukten, även om den försvinner efter den första tvätten. Alla köpare är överens om att det blev mycket lättare att sova med en kudde, huvudvärk passerade snabbt.

4 Thermomug


Håller drycker varma upp till 12 timmar
Pris för aliexpress: från 740 rubel.
Betyg (2019): 4.6

Termomaten är en mångsidig och användbar gåva för dem som vill dela värmen. Affärsmödrar, resande älskare och hemmafruar, särskilt de som arbetar på datorn under en lång tid, glömmer te, kommer att vara glada över honom. 350 ml vätska placeras inuti kärlet, dess temperatur hålls under 6-12 timmar. Oftast används rånen för varma drycker, men i sommarvärmen kan du hälla där och kallt vatten. Kapaciteten är av rostfritt stål, dess mått är 17,2 * 6,3 cm. Det finns en mängd olika färger och nyanser i intervallet.

Recensionerna berömmer den snygga designen av termoklämman och den tillförlitliga mekanismen för spärren till spärren. Även med stark skakning (till exempel vid transport) kommer inte fartyget att öppnas, vätskan kommer inte att läcka ut. Nedre är en gummerad foder, så att koppen inte glider i dina händer. Det enda negativa - i början finns det en liten lukt. Du måste skölja produkten flera gånger med kallt vatten för att bli av med det.

3 Sätt till gelpolish hemma


Kommer hjälpa mamma att spara på manikyr
Pris för aliexpress: från 990 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den gelpolska uppsättningen är en ovanlig gåva till en mor som har manikyr. Den innehåller 10 lacker, en bas för naglar, nagellackolja, en ultraviolett lampa, alla slags dekorationer och verktyg. Säljaren med AliExpress erbjuder olika konfigurationsalternativ, så du kan välja den mest lämpliga bland dem. Varje uppsättning är packad i en kartong, men ofta är den skrynklig under transporten.

Recensionerna berömmer manikyrset, även om det finns klagomål om de enskilda färgerna av gelpolis och verktyg. Alla kunder är överens om att produktens kvalitet är helt förenlig med priset. Med det här originalet kan mamma göra naglar inte bara för sig själv, men också för hennes vänner. Vissa börjar till och med tjäna pengar på det. Självklart kommer den professionella mästaren av manikyr inte troligt att tycka om budgeten med AliExpress, men för nybörjare blir det en utmärkt present.

2 Spice Jars


Den bästa presenten till dem som älskar att laga mat
Pris för aliexpress: från 750 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Att städa upp köket är inte en lätt uppgift, som vanligtvis faller på moderens axlar. Du kan hjälpa henne inte bara med egna händer utan också med hjälp av en användbar gåva - en uppsättning krukar för kryddor. De är gjorda av glas och rostfritt stål med magnetisk beläggning. Oftast är behållare anslutna till kylskåp eller huva, där de alltid kommer att finnas till hands. Glaset är förseglat med en skyddsfilm på båda sidor, så att den inte kommer att gå sönder när den tappas.

På AliExpress finns set som består av 6, 8 eller 12 tankar. Varje uppsättning innehåller också klistermärken med namnen på kryddorna på engelska. Köparna rekommenderar att skriva till säljaren, om du behöver klistermärken på ryska. Recensionerna berömmer kvaliteten på tillverkningen av burkar: materialet är hållbart, magneten fungerar bra, locken är ordentligt stängda. Säljaren använder blåsförpackningar, så gåvan kommer inte att drabbas under transporten.

1 Vakuumförpackare


Håll mat fräsch länge
Pris för aliexpress: från 930 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Under det senaste året blir en sådan elektrisk enhet som en vakuumpackare alltmer populär på AliExpress. Det finns många orsaker till detta. Med hjälp av denna enhet produceras ett vakuum, vilket är enligt följande: livsmedelsprodukten sätts i påsen, sedan suger nästan hela luften ur påsen och påsen själv är säkert förseglad. En sådan förpackning ökar produktens hållbarhet avsevärt, eftersom i frånvaro av luft inte multiplicerar bakterier, svampar och andra mikroorganismer.

Moms kommer säkert att uppskatta möjligheten att förbereda och köpa produkter för framtiden på grund av den här enheten, eftersom de inte kommer att försämras även om de är i en månad. Funktionen hos olika vakuummaskiner varierar: för dyrare modeller finns det till exempel separata lägen för förpackning som enkelt smuler eller saftiga produkter.


De bästa gåvorna till mor med Aliexpress: Budget upp till 2000 rubel

5 Bar set


Den mest ursprungliga gåvan
Pris för aliexpress: från 1918 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna uppsättning kommer att vara en mycket spektakulär och ovanlig gåva för mamma, som ofta anordnar möten med sina vänner eller familjemedlemmar. Den innehåller 12 föremål avsedda för tillverkning av cocktails: barsked, skakare, mätbehållare och munstycken för flaskor. Nästan alla komponenter är tillverkade av metall, ganska tunna men hållbara. Det finns också en korkskruv, instruktionsbok och ett träställ för förvaring av satsen.

Bland bristerna nämner kvinnliga kunder en för liten skakning (det räcker med att laga en portion) och bristen på märkning av rostfritt stål. Det finns inga klagomål om kvaliteten på utförande och material. Alla varor är förpackade i separata förpackningar, de förbli intakta i transportsätt, se exakt samma som i bilden. Men baren står ibland sprickor eller repor, så förpackningen lämnar mycket att önska.

4 Fotmassagerare


Bli av med trötthet och tyngd i benen.
Pris för aliexpress: från 1482 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Massager är en universell gåva för vuxna, eftersom alla ibland lider av obehagliga känslor i kroppen. Särskilt ofta klagar mödrar på smärta i benen efter en lång promenad, spelar sport eller gör hushållsarbete. Denna ursprungliga enhet med Aliexpress hjälper till att klara av trötthet och obehag, lugnar musklerna. Den är lämplig för kalvar, anklar och fötter. Under driften värmer massageraren upp och vibrerar, masserar alla viktiga punkter i benen. Den övre delen av enheten är tillverkad av bomull, dess mått är 32 * 30 * 13 cm.

I recensionerna är högkvalitativa material noterade - produkten är snyggt syrad, det finns inga klibbiga trådar och limfläckar. Köparna rekommenderar att man gör sessioner dagligen i 5-10 minuter före sänggåendet. På grund av detta kommer benen inte längre att skadas, sömnen blir ljud. Den största nackdelen med enheten är förpackning av dålig kvalitet. Lådan är skrynklig och riven, men dess innehåll förblir intakt. För att ge en massage till mamma måste du köpa ett vackert paket.

3 Keyfob för att hitta nycklar


Kommer att hjälpa till att glömma förlusten av saker
Pris för aliexpress: från 1201 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En original, billig (upp till en och en halv tusen rubel) och samtidigt är en nyckelfob en användbar gåva för moderen att leta efter nycklar, fjärrkontroller, glasögon och andra små saker som ständigt försvinna någonstans. Den här enheten fungerar som följer: Om du behöver hitta en sak som nyckelkedjan tidigare fästs, trycks motsvarande knapp på konsolstationen och tangentkedjan börjar pipa högt, ge ut sin plats och samtidigt platsen för den förlorade själva. Satsen innehåller som regel flera flerfärgade prydnadsföremål.

På Aliexpress finns det modeller med en annan arbetsprincip: keyfoben söks via Wi-Fi, Bluetooth eller GPS med en speciell applikation. Samtidigt visas avståndet till objektet som en procentandel eller dess plats på kartan på smarttelefonens skärm. Dessa charmar hjälper till att hitta jämnaste saker som glömmats på jobbet eller på en fest.

2 Automatisk vattensystem


Spara tid arbeta mamma
Pris för aliexpress: från 1459 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Vanligtvis används systemet för automatisk vattning av växter i landet, men den här miniatyrsatsen är lämplig för en liten lägenhet. Satsen innehåller en kontroller, pump, slang, handskar, droppare, adaptrar och användarmanual. Visst är instruktionen endast på engelska, men på begäran kan säljaren med AliExpress skicka ett mail till den ryska versionen. Kontrollenheten går på batterier (ingår ej) eller på nätverket, kabellängden är 2 m. Timern mäts om sekunder, du kan ställa in vilken tid som helst.

Köparna påpekar att droppbevattningssystemet fungerar perfekt. Det finns inga problem med montering och montering av delar, allt beskrivs i instruktionerna. Bland bristerna märks ett spetsigt fäste till behållaren och hårda rör. Det rekommenderas att fördjupa dem kort i kokande vatten före användning. I sällsynta fall finns varor med ett äktenskap, men detta är undantaget snarare än regeln.


1 Shaggy filt


Den bästa presenten till hemmet
Pris för aliexpress: från 1211 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

I rankningen av de bästa gåvorna till hemmet kunde filten definitivt bli ledande. Dessa fluffiga och mjuka filtar som vuxna och barn, även djuren är glada över dem. En av de mest populära produkterna i den relevanta delen av Aliexpress var den så kallade shaggy matta med en lång tupplur. Säljarens sortiment har två storlekar (130 * 160 cm och 160 * 200 cm) och många ljusa färger, så du kan beställa flera föremål samtidigt. Skyddet är tillverkat av polyester, det väger inte mer än 1,5 kg.

Köparna noterar att filten är väldigt mjuk och behaglig att ta hand om. Kvaliteten på materialet är bra, det finns inga utskjutande trådar. Efter tvätten är palen mjuk och fluffig, men det rekommenderas att kamma det. Produkten är vackert förpackad, så du kan säkert beställa den som en present till mamma och andra familjemedlemmar. Den enda nackdelen är att bilden i bilden ser ut som en mer imponerande, i verkligheten är längden endast 2 cm.

Bästa gåvor till mamma med AliExpress: Budget upp till 15.000 rubel

5 Digital fotoram


Den bästa gåvan för att hålla minnen
Pris för aliexpress: från 2807 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna ursprungliga gåva kommer att vädja till dem som ofta granskar sina hembilder och videoklipp med sina familjer. Tack vare den digitala fotorammen lagras alla minnen på ett ställe. På skärmen kan du visa alla bilder och video med ljud. Enheten fungerar på nätverket, säljaren sätter adaptern i paketet (EU, USA, Storbritannien eller AU). Fotorammen har en hörlursuttag, en kortplats för USB- och SD-minneskort. Skärmupplösning - 1024 * 600 MP. Det rör inte sig, kontroll utförs med fjärrkontrollen.

I intervallet finns fotoramar i svartvitt. Varje produkt kan hängas på väggen eller sättas på bordet. I recensionerna noterar de en bra överföring av färger och snabbt arbete på enheten. Nackdelarna med köpare är bullriga knappar på fjärrkontrollen, en kort ledning (ca 1 m) och en liten synvinkel. Köpare AliExpress rekommenderas att ställa in ramen på ögonhöjd, först då kommer alla detaljer i bilden att vara tydligt synliga.


4 Termisk skrivare


Skriv ut någonting snabbt
Pris för aliexpress: från 3032 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En utmärkt gåva till din mamma för en semester, vare sig det är ett nytt år, födelsedag eller den åttonde mars, kommer att vara en termisk skrivare. Enligt enheten och driftsprincipen är denna enhet densamma som för utskriftstryck i butikerna, det är bara att det inte skriver ut betalningskvitton, men allt som användaren önskar: anteckningar, noteringar, inköpslistor, bilder etc. Den styrs från en smartphone via en speciell applikation, den termiska skrivaren behöver Wi-Fi att fungera.

Den enda nackdelen med enheten är den användarvänliga termiska skrivaren, tyvärr en ganska komplicerad första inställning. Så, om mamma inte klarar sig bra med utrustningen, måste hon i första steget hjälpa, men då kommer hon att kunna använda enheten helt oberoende.

3 Kaffebryggare


Ska glädja mamma med din favoritdrink
Pris för aliexpress: från 3031 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

För mödrar som inte kan föreställa sig sin morgon utan en kopp varmt, nybryggat kaffe, kommer den bästa presenten att bli en kaffebryggare, välsignelsen att välja sådana produkter på Aliexpress, bara ögonen går upp. Om din mamma föredrar amerikanskt kaffe, borde du ge henne en dryck kaffebryggare; För en espressoälskare är geysernaya eller carob lämpligare, och för dem som gillar att njuta av cappuccino eller latte är det bättre att välja en kaffebryggare med en cappuccinator så att den kan användas för att slå mjölk i skum.

På webbplatsen ingår även bärbara modeller som är perfekta för mödrar, som ofta reser till naturen eller till landet. Priserna för kaffebryggare i den kinesiska onlinehypermarknaden varierar också, så du kan hämta en present till alla plånböcker. Oavsett den valda kaffebryggaren kommer den dryck som bereds av henne definitivt att vara smakligare och mer användbar än lösliga analoger.

2 Robot Dammsugare


Kommer att ta över rengöringen av golv
Pris för aliexpress: från 12805 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om du vill ha en gåva till din mamma för att vara användbar, kan du knappt tänka på något bättre än en robot dammsugare. En sådan gåva kommer att göra livet mycket enklare: medan det håller golvet rent, kommer mamman att kunna frigöra den tid som vanligtvis spenderades på rengöring och spendera mer behagliga saker. På Aliexpress kan du hitta en mängd olika modeller, och priset på de flesta av dem överstiger inte 10 tusen rubel. Deras funktionalitet skiljer sig: lågmodiga modeller kan bara dammsuga, men till ett högre pris kan du hitta dammsugare, tvätta och till och med desinficera. Utformningen av de kinesiska robotar dammsugare är den mest mångsidiga: från lakonsvart till byggnaderna med ett ljust färgutskrifter.

Många dammsugare kan programmeras för att starta dammsugning samtidigt, till exempel när alla familjemedlemmar är på jobbet. Roboten blir också oberoende av laddning när den redan har tagits bort i hela lägenheten. De dyraste modellerna har även möjlighet att styra från telefonen via Wi-Fi.


1 Bildskanner


Spara familjens bildarkiv
Pris för aliexpress: från 5834 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En utmärkt present till mammor som hittade en filmkamera era, kommer att vara en bildskanner - en enhet som låter dig digitalisera film i hemmet. Med det kan du överföra hela familje foto arkivet till digitalt format och inte längre vara rädd för skada, blekning eller förlust av pappersfoton.

På Aliexpress hittar du skannrar med olika egenskaper. Vissa kan till exempel läsa en hel filmfilm, och för att arbeta med andra måste filmen skäras i fragment med 6 bilder. Vissa modeller spelar in foton på ett minneskort, medan andra ansluter till en dator via USB och sparar resultatet av digitalisering direkt till hårddisken. Inställningar för färg och ljusstyrka i ramscannrarna, som regel, ställs in oberoende. Processen med digitalisering själv är ganska tidskrävande, men nostalgisk för kvällen, donerad av denna maskin, kan betraktas som en trevlig bonus.

Populär omröstning - vilken av de presenterade presentera till din mamma med AliExpress du tycker är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 37

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner