5 dyraste smartphones med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 dyraste smartphones med Aliexpress

1 Huawei Mate 10 Pro Bästa prestanda. Utmärkt fart
2 Xiaomi Redmi Note 7 Pro Toppsäljande Bästa batteriet
3 Huawei P10 Plus Enkel och bekväm smartphone till ett rimligt pris.
4 Blackview BV9600 Pro Ledaren i antalet recensioner på AliExpress
5 Apple iPhone XS Max Högsta kvalitet bilder. Två samtidigt aktiva SIM-kort

Medan Internet fortsätter att fyllas med recensioner av budget smartphones, flyttar vi bort från kanonerna och presenterar din uppmärksamhet rankningen av de dyraste prylarna med Aliexpress. Vi hämtade upp de fem bästa lyxtelefonerna som köptes mer än en gång för att svara på de viktigaste frågorna - finns det något tillfälle att spendera mer och vilka enheter döljer de för $ 1000? Låt oss räkna ut det.

Topp 5 dyraste smartphones med Aliexpress

5 Apple iPhone XS Max


Högsta kvalitet bilder. Två samtidigt aktiva SIM-kort
Pris för aliexpress: från 96370 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Naturligtvis är det i rangordningen av de dyraste smartphonesna omöjligt att göra utan iPhone. Den senaste modellen XS Max har blivit en riktig hit på försäljningen på AliExpress och runt om i världen. Det finns två standardkameror här: 7 MP fram och 12 MP huvud. Telefonen väger 210 gram, dess mått är 157,5 * 77,4 * 7,7 mm. Inuti är den senaste A12 Bionic-processorn, den är sexkärnig, så iPhone kan hantera även de mest krävande applikationerna.

I recensionerna skriver de att detta är 100% original, det motsvarar helt beskrivningen. Två SIM-kort fungerar samtidigt, bilderna är tydliga och högkvalitativa. Den här smarttelefonen tar en lång kostnad under alla förhållanden (upp till 25 timmars samtalstid), satsen innehåller en adapter för ett europeiskt uttag. En bra bonus - till en avgift ger säljaren en reparationsgaranti på ett år. Den största nackdelen med iPhone XS Max är det höga priset, jämnt jämfört med andra dyra smartphones.


4 Blackview BV9600 Pro


Ledaren i antalet recensioner på AliExpress
Pris för aliexpress: från 28305 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Blackview BV9600 är en skyddad smartphone med garanti för reparation och fri leverans till Ryska federationen. Dess främsta fördel är ett robust fall: det är vattentätt, stötskyddat, skyddat mot damm och smuts. Två kameror (16 MP huvud, 8 MP front) hjälper till att ta tydliga foton även i öknen eller under vatten. Det har också en fingeravtryckscanner och Face-ID. Blackview BV9600 är ganska stor och tung, dess dimensioner är 162,9 * 81,4 * 12,85 mm. Kapaciteten på internminnet är 128 GB, drift - 6 GB.

Köpare köper inte ofta dyra telefoner på AliExpress, men den här modellen lyckades få mer än 200 recensioner. De noterar den goda kvaliteten på ljud och foton, snabbanvändning. Batterikapaciteten på 5580 mAh ger upp till 12 timmars kontinuerlig samtalstid. Det enda negativa som användarna märkte är att leveransen tar mycket tid. Men detta beror på förseningar i tullen.

3 Huawei P10 Plus


Enkel och bekväm smartphone till ett rimligt pris.
Pris för aliexpress: från 27687 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Trots det relativt låga priset bland alla utvalda telefoner ($ 680) visade sig Huawei P10 plus vara en värdig motståndare. Denna smartphone äger två huvudkameror (20 megapixel och 12 megapixel), som i kombination med kontinuerlig autofokus och två hybridzoom producerar mycket högkvalitativa bilder. Dessutom stod det ut med ett kraftfullt batteri på 3750 mAh och ergonomi - telefonen passar bekvämt i handen och känns knappt på grund av sin lätta vikt på 165 gram.

Den enda parametern som Huawei P10 plus är sämre än sina konkurrenter är skärmdiagonalen - för den här telefonen är den 5,5 tum.

2 Xiaomi Redmi Note 7 Pro


Toppsäljande Bästa batteriet
Pris för aliexpress: från 18231 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Xiaomi Redmi Note 7 Pro är den sensationella nyheten av 2017 och den mest sålda gadgeten bland alla utvalda modeller.Den klarar mer än två dagars arbete offline, låter dig använda 256 GB utrymme utan ytterligare flash-enheter, reagerar direkt vid beröring och har den bredaste diagonalen jämfört med andra dyra smartphones med Aliexpress. Det här arbetet med teknik är värd $ 940.

Skillnaden med minustecknet är Xiaomi Redmi Note 7 Pro-processorn, men de fyra kärnorna som ägs av telefonen kan fortfarande säkerställa sin oavbrutna funktion. Tillverkaren störde inte ens med en dubbellins för huvudkameraet, utan istället lämnade den vanliga 16 megapixeln, kraftfull blixt, fas autofokus och annan teknik som gör att du kan göra bra bilder och videoklipp.

På Aliexpress kan du alltid hitta dyra smartphones med betydande rabatter, inklusive produkter från kända märken, till exempel Apple iPhone. Vad är orsaken till en sådan prisskillnad och vad kan vara riskerna vid inköpstillfället?

 1. Oftast säljer de inte på AliExpress, men "återställda" eller "olåsta" smartphones. Det betyder att lådan redan har öppnats, och telefonen själv kan vara med mindre skada på fallet. Detta påverkar inte hans arbete, men presentationen av produkten är bortskämd, en sådan iPhone kan inte säljas till full pris.
 2. Kostnaden för varorna inkluderar vanligtvis inte tullskatt. Villkoren och kostnaden för insamling skiljer sig åt i olika länder, men för detta måste du betala upp till 30% av inköpsbeloppet.
 3. Tillbehör kanske inte är original: sådana hörlurar och laddare är vanligtvis av dålig kvalitet, de är inte alltid lämpliga för europeiska uttag.

För att minimera risker är det viktigt att titta på säljarens rykte: antalet framgångsrika transaktioner, betyg, kundrecensioner. Det är bättre att föredra butiker som erbjuder leverans från Ryssland. På dyra telefoner sträcker sig garantin för retur och utbyte vanligen, vissa säljare lovar att reparera gadgeten i händelse av en uppdelning.


1 Huawei Mate 10 Pro


Bästa prestanda. Utmärkt fart
Pris för aliexpress: från 28219 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ledaren för betyget var den kinesiska smartphone Huawei Mate 10 Pro värt $ 960. Denna "intelligenta maskin" har många fördelar, inklusive en stor mängd RAM, två kraftfulla kameror med 20 och 12 megapixlar, en åtta kärnprocessor och en ljus sex tums skärm med maximal betraktningsvinkel.

Distinguished en av de dyraste telefonerna med Aliexpress också hållbarhet - dess kropp är helt tillverkad av flyg aluminium, och skärmen är täckt med skyddande stötsäker glas av den senaste generationen Corning Gorilla Glass.

Smartphone kan klara upp till 30 timmars batterilivslängd tack vare ett kraftfullt 4000 mAh-batteri, dess höga energieffektivitet och prestanda tillhandahålls av en 64-bitars processor med åtta kärnor. Det är parametrarna för Huawei Mate 10 Pro som visade sig vara det bästa bland telefonens egenskaper i denna priskategori, så smarttelefonen tar den förtjänade första platsen i betyget.

Vilka dyra smartphones med Aliexpress är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 50

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner