20 ovanliga saker med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Billiga och ovanliga saker med AliExpress: Budget upp till 300 rubel

1 Katt badväska För de mest vilda husdjur
2 Familjbyxor med nakna byte Konstiga kläder med gags
3 Led hår Bästa pris. Verkligen bländande effekt
4 Upplysta handskar Användbar sak för nattfiske
5 Stärkelsebaserad konstruktör Säkert leksak från ätbart material

Billiga och ovanliga föremål med AliExpress: budget upp till 700 rubel

1 LED-duschhuvud Kommer att hjälpa till att ordna ett disco utan att lämna badrummet
2 Keyboard dammsugare För dem som föredrar att äta nära datorn
3 "Lazy" rånar Den bästa gåvan för älskare av heta drycker
4 Uppvärmda sulor Den mest användbara saken i sammanställningen
5 Lampan "Moon" Vacker och realistisk ritning. Kan välja storlek

De mest ovanliga sakerna med AliExpress: Budget upp till 2000 rubel

1 3D-kudde i form av en hund Den sötaste gåvan för människor och djur
2 "Social" gardin i badrummet Det bästa tillbehöret för en älskare av sociala nätverk
3 Återanvändbar Notebook Elfin Book Dagbok som kan tvättas
4 Hjärnmassagerare Den bästa enheten för avkoppling
5 Skin Cleaner Den skönaste skönhetsprodukten

Ovanliga saker för alla tillfällen med AliExpress: Budget upp till 7000 rubel

1 Bäddmadrass Totoro Den mest bekväma vistelsen
2 Full Face Snorkel Mask Det bästa skyddet mot inträngning av vatten. Det finns en monter för action-kamera
3 Lampa "moln" Den vackraste och mest användbara gåvan
4 Hoppskor Konstiga skor för underhållning och sport
5 Bärbar dusch Det bästa alternativet för en vandring

Att överraska någon i den moderna världen blir allt svårare. Men kineserna ger inte upp och fortsätter att glädja många Internetanvändare med de mest originella sakerna. Och om på andra marknadsplatser, det fantastiska är alltid dyrt, då på AliExpress, är priset på ovanliga varor överkomligt. Bland dem är saker som helt saknar utilitariska egenskaper och ibland sunt förnuft. Deras uppgift är att roa, glädja och förvåna. Men de flesta saker från denna samling är fortfarande praktiska hemma, på semester eller som present.

Billiga och ovanliga saker med AliExpress: Budget upp till 300 rubel

5 Stärkelsebaserad konstruktör


Säkert leksak från ätbart material
Pris för aliexpress: från 112 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Vad gör vanliga majspinnar bland ovanliga varor? Så faktumet är att de är ovanliga. Detaljer om denna designer är gjorda av naturligt majsstärkelse, men det är värt att fukta dem med vatten eftersom de blir till ett plastmaterial. Konstiga tegelstenar har en annan färg. De är användbara för byggandet av hus och figurer. Även de små kommer att klara det här, för det finns särskilda monteringssystem.

Du bör inte tro att denna ovanliga produkt är utvecklingen av kinesiska hantverkare som säljer på AliExpress. Det är faktiskt en kopia av den amerikanska designern Magic Nuudles. Och jag måste säga, mycket bra. Kommer med en svamp svamp, som måste fuktas med vatten. Den används istället för lim. Våta delar är enkelt anslutna till varandra, det är bara viktigt att inte överdriva det. Efter att ha absorberat mycket vatten reduceras detaljerna i storlek och smälter som snö under solen. Konstruktören anses vara den säkraste, eftersom dess beståndsdelar innehåller bara stärkelse. Men det betyder inte att det är möjligt att dekorera en tårta med stärkelsefigurer, eftersom de inte är läckra.


4 Upplysta handskar


Användbar sak för nattfiske
Pris för aliexpress: från 221 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Mycket bekväm och ovanlig sak. Det är användbart i fall när du behöver något som tinkar på en mörk plats. Detta tillbehör frigör händerna från ficklampan.Någon använder den för att hitta en burk gurkor i källaren, någon behöver det för att reparera ledningarna. Dock handlar oftast handskar av fiskare. För nattfiske - det här är den bästa enheten. Med det är det lätt att byta bete och hitta rätt lock.

Handskar är gjorda av sträckande neopren, det finns ett justerbart bälte. Strömknappen är närmare handleden. LED-lamporna är monterade på tummen och pekfingret. Säljare med Aliexpress har höger och vänster handskar. De säljs en efter en eller i par. Leverantören positionerar produkten som fuktbeständig. Handskar är verkligen inte rädda för spray och regn, men du borde inte dyka med dem under vatten.

3 Led hår


Bästa pris. Verkligen bländande effekt
Pris för aliexpress: från 56 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ljus manikyr, prickig smink - det här är inte alltid tillräckligt för att se riktigt ljust och ovanligt. LED-håret kommer inte bara att markera publiken utan också locka allas uppmärksamhet. Bara en lat person kommer inte fråga, titta på frisyren glittrande med LED-lampor - hur det fungerar och var du kan köpa en. Satsen innehåller 10 ljusstrålar på tygnålar i separata förpackningar. De lyser i olika färger. För att köpa hår av en viss färg måste du skriva till säljaren med AliExpress, annars skickar han det han tycker är lämpligt.

Ovanligt hår är fastsatt med hjälp av tygspetsar, drivna av batterierna som följer med det. Det är viktigt att vara uppmärksam på beskrivningen. Bakgrundsbelysningen är annorlunda - det finns LED-lampor med en mjuk flimmer, och det finns de som byter färger. Blinkande hår är mer lämpligt för Halloween eller nyårskarneval. Ja, och de kan dekorera inredningen. För ett diskotek eller en fest blir det bästa flickrande trådar. Men det finns inga knappar att välja dem. Vi måste skriva till säljaren om deras krav i kommentarerna till beställningen.

2 Familjbyxor med nakna byte


Konstiga kläder med gags
Pris för aliexpress: från 178 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

AliExpress är världsledande inom ovanligt underkläder och kläder. Dessa konstiga mästerverk kan ses i timmar, förundras av kinesernas irrepressibla fantasi. Här är åtminstone dessa "småfamiljer": vanliga feglar, men det finns en pikande detalj. Baksidan av produkten är en mjuk silikon "rumpa", som mycket liknar de naturliga skinkorna. Det är svårt att föreställa sig att gå till stranden i en sådan klänning, men det ökade intresset för människorna kring dem är garanterat. De som inte är redo för en sådan extrem, kan bära byxor i en begränsad vänkrets.

Kineserna kallar detta kläder mot stress. Och de har rätt - vilken typ av stress är det om alla runt dem är förvirrade av en ovanlig slags kollega eller vän. Saken är användbar på företagsfest, bachelor party och bachelorette party, fest, i familjen cirkeln.


1 Katt badväska


För de mest vilda husdjur
Pris för aliexpress: från 268 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Katter gillar sällan att bada, skära naglarna, borsta tänderna eller utföra andra hygienprocedurer. För att göra det enklare att tvätta ditt husdjur har kinesiska tillverkare skapat en sådan originalpåse. Den är tillverkad av slitstarkt fuktresistent polyester, ser ut som en speciell maskpåsar för tvättmaskiner. Hål finns för nacke, fram och bakben, så den här väskan hjälper till att hålla katten under nagelsnittet. Det är också lämpligt för behandling, till exempel om du vill ge ditt husdjur en injektion.

I sortimentet på Aliexpress finns olika färger: blå, grön, gul och röd. Storleken på produkten är 52 * 36 centimeter, så den kanske inte är lämplig för de största och fetaste katterna. De återstående djuren kommer att känna sig ganska bekväma, särskilt eftersom repet är justerbart. Den här produkten har inga recensioner på webbplatsen, men katterna på bilderna ser gärna ut, så du kan ta en chans.


Billiga och ovanliga föremål med AliExpress: budget upp till 700 rubel

5 Lampan "Moon"


Vacker och realistisk ritning. Kan välja storlek
Pris för aliexpress: från 659 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Lampan i månens form kommer att vara en utmärkt gåva för astronomer, rymdälskare och alla som gillar snygga och vackra saker. Det ser bra ut i bilder, du kan välja bollens lämpliga diameter - 8, 10, 12, 15, 18 eller 20 cm. Enhetens effekt - 0,5 W, den fungerar från det inbyggda batteriet med en kapacitet på 240 mAh. Batteriet drivs via USB, det tar 6-8 timmar att ladda, varefter "månen" kommer att lysa i upp till 30 timmar med minsta ljusstyrka.

Lampan styrs av en pekskärm. Med en knapptryckning kan du slå på eller stänga av lampan, byta färg (vit eller gul) och ljusstyrka. Alla bollarna är gjorda av miljövänliga material, satsen innehåller ett silkeband och prefabricerade träställ. För nackdelarna med produkten, tilldelar användarna dålig förpackning: under transporten kan lådan veckas, även om innehållet vanligtvis förblir intakt.

4 Uppvärmda sulor


Den mest användbara saken i sammanställningen
Pris för aliexpress: från 329 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Om det finns tvivel om huruvida det är lämpligt att köpa andra varor, kommer det inte att hända med dessa sulor. De kommer att passa invånare i alla regioner där temperaturen sjunker under noll. Med dessa linjer kan du snabbt värma upp dina skor när du går, eller torka dina skor efter att ha gått genom plasar. Enheten drivs via microUSB från telefonen och andra prylar, det kan också laddas genom banken. Det tar inte mer än 5 minuter att värma upp produkten till 40 °.

Köparna noterar att insolesna inte värms upp för mycket, men de är tillräckligt för en bekväm vistelse i ett kallrum eller på gatan. Före användning är det nödvändigt att limma nedre delen med en värmereflekterande folie, annars kommer sulan att värmas upp. Detta kan leda till snabb slitage på skon. Den största nackdelen med produkten är svårigheten att hitta rätt storlek. Insidorna sitter flush, så det är bättre att ta modellen lite mer än vanligt.

3 "Lazy" rånar


Den bästa gåvan för älskare av heta drycker
Pris för aliexpress: från 306 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det verkar som att tekniken redan har förenklat livet maximalt, det är svårt att uppfinna något nytt. Men kinesiska tillverkare uppskattade återigen köpare genom att skapa den perfekta koppen. Inuti är det en propeller, med vilken fartyget självständigt blandar alla ingredienserna i drycken. För att aktivera det måste du stänga locket ordentligt och trycka på knappen på handtaget. Det här är bekvämt för dem som ofta dricker kaffe eller te på gatan, på kontoret och på andra ställen, långt ifrån hemifrån.

Fartygets volym är nästan 400 ml, det är tillverkat av plast och rostfritt stål. En mugg från två AAA-batterier fungerar, de ingår ej i satsen. I recensionerna noterar de att den här saken är kapabel att inte bara röra socker i kallt te utan också göra skum på det vanligaste kaffet. Den största nackdelen - det är en liten lukt av plast, men det försvinner snabbt. Även minuserna noterade dålig förpackning, men detta påverkar inte varans kvalitet.

2 Keyboard dammsugare


För dem som föredrar att äta nära datorn
Pris för aliexpress: från 315 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Inte alla ovanliga varor på AliExpress är endast avsedda för underhållning. Till exempel blir denna ursprungliga dammsugare en oumbärlig assistent för dem som gillar att äta på datorn. Satsen innehåller en pensel och ett munstycke för att komma till de främsta hörnen på tangentbordet, städa ut damm och smulor. Förvaltningen utförs med knapparna på enheten, det finns också en bakgrundsbelysning för enkel rengöring.

Enheten ansluts till en bärbar dator eller dator via en USB-kabel, det kräver ingen extern strömkälla, det är bekvämt. Storleken på denna modell (18 * 3,5 * 3 cm) låter dig ta med dig till jobbet eller semestern. Den största nackdelen, enligt användarna, är för liten sugkraft, dessutom har dammsugaren inte en dammsamlare. På grund av detta kan han inte helt rengöra tangentbordet, men ta bort krummerna under hans kraft.En annan nackdel - produkten är förpackad i en konventionell pimplyfilm, och inte i en låda.

1 LED-duschhuvud


Kommer att hjälpa till att ordna ett disco utan att lämna badrummet
Pris för aliexpress: från 637 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna ursprungliga enhet kan omvandla även det mest tråkiga badrummet. Munstycket är anslutet direkt till duschslangen, det har flerfärgade lysdioder. Det finns två olika modeller i säljarens sortiment: den första består av sju olika glödlampor, de ändrar inte sin färg. Ett annat munstycke är enfärg, men skuggan beror på vattentemperaturen. Om du slår på hettappen tänds de röda lysdioderna om temperaturen på strålen är 26 ° till 35 ° - blå. För att se det gröna ljuset måste du simma i isigt vatten (0-25 °).

För att fullt ut njuta av belysningen måste du naturligtvis stänga av lampan i badrummet, och det är inte så bekvämt att simma. Men den visuella effekten blir oförglömlig. Det är anmärkningsvärt att saken fungerar utan batterier och andra strömkällor. Nackdelarna med en ovanlig produkt kan bara hänföras till en spetsig plast: den kan spricka när den faller, även om den med framgång motstår starkt vattentryck.


De mest ovanliga sakerna med AliExpress: Budget upp till 2000 rubel

5 Skin Cleaner


Den skönaste skönhetsprodukten
Pris för aliexpress: från 888 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En av de märkligaste sakerna på AliExpress är en dammsugare för huden. Det är utformat för att rengöra porer, exfoliera döda hudpartiklar och bli av med svarta fläckar. Naturligtvis är effekten mindre märkbar än i säljarens foto, men det är vettigt att köpa en enhet åtminstone för en massage och ett avslappnande ansikte. Det fungerar på ett laddningsbart 500 mAh batteri. Satsen innehåller 5 utbytbara munstycken, silikonringar och en laddningskabel.

Enheten har tre driftsätt så att den passar olika hudtyper. För att få ett synligt resultat rekommenderas att du ångar ansiktet före proceduren. Men även utan detta blir huden renare, de svarta prickarna försvinner. Den största nackdelen med produkten är att det inte är så lätt att hantera det, du måste justera. Initialt kan det finnas små blåmärken och "hickeys", som döms av feedback från kunder. För att undvika detta måste du ständigt flytta dammsugaren, luta inte länge på en plats.

4 Hjärnmassagerare


Den bästa enheten för avkoppling
Pris för aliexpress: från 1871 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna märkliga enhet kan verka som ett instrument för tortyr, men i själva verket är det en vanlig massageapparat. Den är gjord i form av en hjälm, den inre sidan är täckt med ett reliefmönster. Konvexa cirklar masserar mjukt huvudets yta och tar upp alla viktiga punkter. Denna procedur anses vara en lättviktsversion av akupunktur. Massageens intensitet kan justeras, det finns 8 lägen tillgängliga.

Denna produkt tar upp mycket lite utrymme (150 * 220 * 170 mm), hållare för huvudet är skräddarsydda i storlek. Massagern arbetar på nätverket, under beställningen måste du välja alternativet med EU-adapteren. Det finns också ett fack för trefinger-typ batterier för att använda enheten hemifrån. Kroppen är gjord av plast, så under de första dagarna kan det finnas en liten lukt. Om du ventilerar hjälmen kan du snabbt bli av med lukten. En annan nackdel är bristen på instruktioner i satsen, men kontrollen är intuitiv utan den.

3 Återanvändbar Notebook Elfin Book


Dagbok som kan tvättas
Pris för aliexpress: från 1095 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Här är det - en glädje för perfektionister, miljöaktivister och bara sparsamma människor. Inte mer skära trä för att göra en pappers anteckningsbok. Inget behov av att vara nervös om linjen skrivet i anteckningsboken inte är perfekt, och det är inte nödvändigt att ofta köpa nya veckor. Allt detta tack vare Elfin Book - en återanvändbar anteckningsbok populär i Kina. På sidorna kan du skriva, rita och vid behov - radera skrivet med en fuktig trasa. Tack vare AliExpress är denna ovanliga sak tillgänglig för invånare i andra länder.

Det ser ut som en anteckningsbok, som en anteckningsbok. Men sidorna är mättade med en speciell komposition. De absorberar inte vatten.Skriv på dem med pennor som ingår. Det går att radera texten och ritningarna på baksidan av handtaget. Det finns en applikation som skannar notisbladsidor. Du kan rita en bild i en anteckningsbok, ta en bild av den med kameran på en smartphone och använd sedan programmet för att anpassa ramarna. Resultatet blir ett slags skanningsmönster. Det här är det bästa kulet för barn och vuxna.

2 "Social" gardin i badrummet


Det bästa tillbehöret för en älskare av sociala nätverk
Pris för aliexpress: från 775 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Denna underliga duschridå är den bästa presenten för dem som inte vill lämna sin sociala nätverksprofil även under vattenprocedurer. Denna produkt kan inte kallas en nyhet, men han förtjänade sin plats i betyg på grund av den ovanliga designen. Skrivgardiner gjorda i stil med den sociala nätverksprofilen "Facebook". Här finns allt som behövs - status, en lista med vänner, en vägg och en interaktiv avatar. Eller snarare - ett transparent fönster av polyeten, genom vilket den del av kroppen som du vill visa är synlig. Allt beror på personens höjd och höjden där gardinen ska hängas.

Tyvärr är gardinen på engelska, av någon anledning översatte kineserna inte inskriptionerna till ryska. Tja, okej, ja, åtminstone engelska ord skrivs utan fel. Men med humor har de allt i ordning. Det finns bara en lista över vänner - där avatarer spola toalett och handfat. Det finns inga klagomål om kvaliteten på skräddarsy till gardinen med Aliexpress. Hon kommer från Kina med en skivstång med ringar.


1 3D-kudde i form av en hund


Den sötaste gåvan för människor och djur
Pris för aliexpress: från 720 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Söt små hundar ser så naturalistiska ut att du bara vill släcka dem. Kineserna har förberett sig för hundens år och fyller AliExpress med olika souvenirer i form av dessa djur. En av de mest ovanliga är kuddar som upprepar formen av hundar av olika raser. Du kan beställa en dalmatisk, husky eller sheepdog. Tack vare högkvalitativt 3D-tryck på tyg ser du kuddarna bra ut.

Omsorg för dessa "hundar" är lättare än riktiga. Omslaget kan enkelt avlägsnas genom att helt enkelt dra in dragkedjan. Fyllmedlet avlägsnas, det kan tvättas. Tyget själv är mjukt, behagligt att ta på. Sådana konstiga kuddar-kramar kompletterar interiören perfekt. Det här är den bästa versionen av en souvenir på "hund" -temat, och det är inte alls nödvändigt att anpassa sig till det kinesiska horoskopet för att köpa det.

Ovanliga saker för alla tillfällen med AliExpress: Budget upp till 7000 rubel

5 Bärbar dusch


Det bästa alternativet för en vandring
Pris för aliexpress: från 2170 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna enhet kommer att bli ett oumbärligt verktyg för vandringsvänner. Det är ett litet tätt fat (46 * 20 cm) med en slang och en kudde för kontroll. Behållaren är skyddad av ett speciellt lufttätt lock. Upp till 11 liter vatten kan hällas inuti, längden på slangen är 2 meter, det här är tillräckligt för hushållens behov. För att reglera jetstrycket behöver du bara trycka på kudden foten. Säljaren varnar för att vattnet inte ska uppta mer än 80% av fatet, annars kommer det att hälla ut.

Denna ovanliga sak kan användas inte bara för att simma utomhus. Om du köper ett speciellt munstycke kommer en campingdusch att bli en bekväm apparat för att tvätta bilen. Vissa köpare klagar i recensionerna att trycket inte alltid räcker för att höja vattnet till höjden av mänsklig tillväxt. På grund av detta måste du hänga duschen och svänga dina armar. Men för vandringsförhållanden är det svårt att hitta det bästa alternativet.


4 Hoppskor


Konstiga skor för underhållning och sport
Pris för aliexpress: från 4645 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tidigare såg sådana skor endast i tv-program och TV-program, men nu har varje besökare AliExpress råd med det. Ljusa sneakers är utrustade med speciella fjädrar, tack vare vilka du kan hoppa mycket högt på dem. Ursprungligen utvecklades en träningsbygel 1994 av en kanadensisk ortopedist, så det är svårt att kalla kinesiska tillverkare innovatörer. Men de lyckades göra en bra kopia, även om det är bättre att använda det för att gå än för allvarlig träning.

På grund av sin design tillåter stövlarna dig att stärka ryggen och lederna, används de också ofta för viktminskning. För att uppnå synliga resultat måste du naturligtvis spela sport och inte bara hoppa eller gå i sneakers. Det finns olika färger i säljarens sortiment, men det är bättre att kontrollera storleken innan du köper. Inte alla köpare var bekväma i de inköpta skorna. Den viktigaste nackdelen med denna produkt är en viktgräns på upp till 110 kg.

3 Lampa "moln"


Den vackraste och mest användbara gåvan
Pris för aliexpress: från 2558 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna lampa är inte bara konstig, men också mycket vacker. Tillverkare har försökt att skapa ett mycket realistiskt fluffigt moln genom vilket solstrålar tränger in. Trots den yttre mjukheten visade sig produkten vara ganska svår att röra vid. Den är tillverkad av polymera material. Ett sådant moln kommer att bli en stor inflyttningsgåva. Det köps ofta inte bara för belysning hemma, men också för att dekorera olika kaféer, affärer och skönhetssalonger. Även den tråkigaste inredningen omformas direkt av en liten lampa.

Molnet är avstängt från en sträng, i skymningen kan det verkligen tyckas som om det flyter i luften. Belysningszonen når 15 kvadratmeter. Det finns olika storlekar av lampor att välja mellan: från 30 * 20 * 15 cm till 80 * 35 * 28 cm. Lampor ingår ej i satsen, de måste köpas. Nackdelarna med produktanvändarna innefattar frånvaron av instruktioner på ryska (eller åtminstone engelska).

2 Full Face Snorkel Mask


Det bästa skyddet mot inträngning av vatten. Det finns en monter för action-kamera
Pris för aliexpress: från 2000 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Sätt på - och glömma. Denna princip vägledde skaparna av denna ovanliga mask för att simma under vatten. Hon kom in i urvalet av extraordinära produkter från AliExpress genom ett välutvecklat ventilationssystem och lufttillförsel. Simning i denna mask, du kan andas med din mun och näsa. Vatten kommer inte att falla under masken när du dyker eller när den är täckt med en våg. När allt kommer omkring har röret en säkerhetsventil som stängs automatiskt när vatten går in.

Masken låter dig spendera den mest bekväma tiden under vatten. Med sådan utrustning behöver du inte ständigt torka av glaset, ta bort masken för att hälla ut vattnet som har gått in. Även om vatten kommer in, kommer det lätt att komma ut genom ett speciellt hål i botten. Nu kommer undervattensvärldens skönhet att öppnas i full ära. För att fånga undervattens äventyr kan du ta en handkamera med dig, eftersom den här masken har ett fäste för det.


1 Bäddmadrass Totoro


Den mest bekväma vistelsen
Pris för aliexpress: från 6969 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Lusten att ligga på golvet kommer att belysas på bästa möjliga sätt, om du köper en säng i AliExpress i form av en favorit tecknadskaraktär. Naturligtvis är en sådan konstig "möbler" mer lämplig för barn. Men om du väljer en större storlek, så kan du passa på den även med din hälsa. Säljaren har både barn och vuxna, och även dubbla madrasser Totoro.

Faktum är att det här är en stor kudde med en mjuk fyllning inuti. De lägger saken rätt på golvet, men ingen förbjuder att lägga på sängen och sova med mer bmer komfort. Det är också användbart för dem som ännu inte har förvärvat möblerna. Efter att ha sett sig i mjuka Totoro armar, kan man inte bara sova ljuvt men också bekvämt titta på filmer eller läsa. Det är synd att de kinesiska mästarna ännu inte har utrustat madrassen med högtalare och en bildskärm.

Populär omröstning - vilken av de varor som presenteras på AliExpress är den mest ovanliga?
Vi rösta!
Totalt röstat: 78

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner