10 bästa skotrar med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa barnens skotrar med Aliexpress

1 VK8-V83 Den mest praktiska för barn
2 Kick SC62 Hög stabilitet
3 Keoghs SK8-0016 Mest multifunktionella
4 Ferrari ABEC-5 Bäst för resor

De bästa skotrarna för vuxna med AliExpress

1 Tarcle SC10 Ovanlig verkningsmekanism
2 Bulex lwx-906 Bäst för stunt
3 KWHEEL Anluosen-skiva City scooter med vikningsmekanism

De bästa elektriska skotrarna med AliExpress

1 Xiaomi mijia Pålitligt varumärke
2 Etwow S2 Booster Snabb och säker
3 Kaabo-Wolf Warrior II-60V35AH Bästa SUV

Vi rekommenderar:


En scooter är ett fordon som används både som personligt fordon och fritidsaktiviteter. Som regel sätts den i gång genom att trycka en fot av marken medan den står. Om det här fordonet tidigare ansågs ganska barnsligt, så är vuxna också glada att köra på skotrar, och många föredrar att arbeta på detta sätt. Och inte konstigt: Sådana resor är både snabbare och roligare än tomgång varje morgon i trafikstockningar eller överleva i trängseln av tunnelbanan. De relativt låga priserna för dem talar för skotrar: de är billigare än cyklar, och ofta inte dyrare än ett kollektivtrafikkort. Att köpa en scooter för att vara ännu mer lönsam bör du beställa för AliExpress, eftersom priserna på webbplatsen är lägre, och valet är ofta mer än i offline-butiker. Här är en översikt över de bästa modellerna som säljs på den stora kinesiska marknaden.

De bästa barnens skotrar med Aliexpress

Att välja en barns scooter är ofta en svår uppgift: du måste ta hänsyn till barnets höjd, vikt, ålder och hans färdigheter på detta fordon. Därför försökte vi i så här kategori inkludera så många olika alternativ som möjligt så att föräldrar till barn i olika åldrar kunde hitta en lämplig gåva för sina avkommor.

4 Ferrari ABEC-5


Bäst för resor
Pris för aliexpress: från 7 286,74 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna trehjuliga scooter är användbar för dem som ofta reser med barn. Han och sakerna hjälper till att transportera, och barnet kommer att underhålla på en lång resa. Designen består av scootern själv och en resväska fast framför fotplattformen. Modellen enkelt och snabbt viks och vecklas ut. En sådan scooter kan tas ombord som handbagage. Lämplig för barn från 3 år.

Barnens scooter är gjord av de bästa materialen, det finns ingen främmande lukt. Alla fästelement och anslutningar är gjorda av hög kvalitet och pålitlig. Modellen ser bra ut, det finns inga klagomål om funktionaliteten heller. Hjulen är starka, framhjulen är relativt stora - diameter 120 mm, bakhjul - 70 mm. Klasslager används ABEC-5. Scootern kan tåla svåra laster och är mest lämplig för långa och korta resor.

3 Keoghs SK8-0016


Mest multifunktionella
Pris för aliexpress: från 4,385,94 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Keoghs SK8-0016 har en charmig design: nyckelpigor, ljusa kroppsfärger och glödande hjul lämnar inte likgiltigt barn. Scootern förtjänade dock sin plats i betyget inte så mycket på grund av sitt utseende, men på grund av sin fantastiska multifunktionalitet. SK8-0016 är en riktig transformator: Ytterligare detaljer ingår i förpackningen (sätes- och föräldrakontakt), efter fastsättning av vilken scootern kan bli till en vandrare eller barnvagn.

Döma av recensionerna på AliExpress är de flesta köpare mer än nöjda med scootern. Han har praktiskt taget inga nackdelar, bara en liten lukt av plast från styren. Vissa föräldrar blev också överraskade av principen om scootern: svängen utförs inte med hjälp av ratten, utan genom att böja kroppen och trycka på foten på plattformen.

2 Kick SC62


Hög stabilitet
Pris för aliexpress: från 3 768,35 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Från utsidan kan det tyckas att Kick SC62 är en trehjulig scooter, men har i själva verket fyra hjul, och tack vare detta är den mycket stabilare än de flesta barns skotrar med AliExpress. Föräldrarna berömmer också SC62 för att ha ett bekvämt handtag som förenklar transporten av scootern. Ett annat litet plus kommer helst att glädja barnet: under loppet på scootern lyser alla fyra hjul i olika färger.

Produkten motsvarar i grunden beskrivningen: höjd 60-90 cm, vikt 3 kg, brädbredd 14 cm. Men säljaren förnekade fortfarande vissa parametrar, till exempel den maximala tillåtna belastningen, som istället för den angivna 80 kg endast är 60 kg. Med tanke på att den rekommenderade åldern för ridning på denna scooter är från två till 16 år, är det emellertid en sådan felaktighet.


1 VK8-V83


Den mest praktiska för barn
Pris för aliexpress: från 4 095,19 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om du inte vet om det är bättre att köpa en scooter eller cykel för ett barn, välj den här modellen på AliExpress. Det blir lätt i vilken typ av barntransport du behöver. Enligt typ av konstruktion - det här är en klassisk barns scooter, men den har en avtagbar del, vilket gör det ovanligt. Detta är ett säte för ett barn som är fäst på bottenplattformen och till huvudstativet. Går modell är lätt, specialverktyg behövs inte. Åldersgrupp - från 2 år.

Landa denna scooter låg. Basen är mycket stark, det böjer inte ens under en vuxen, inte som under ett barn. Barntransport har en mycket bekväm kontroll - med hjälp av rattsloten. Hjulen är täckta med silikon. De är stora, med vacker belysning. Rid försiktigt, utan jerks. Nakat är utmärkt, scootern rör sig tyst. Men det bästa han har är design. Scooter ser bra ut. I recensionerna kallas det ett konstverk!


De bästa skotrarna för vuxna med AliExpress

Scooters från denna kategori är avsedda för vuxna älskare av tvåhjulstransporter. Vissa modeller är lämpliga för enkel ridning på parker och asfaltgator, andra är lämpliga för skridskoåkning och utförande av olika knep.

3 KWHEEL Anluosen-skiva


City scooter med vikningsmekanism
Pris för aliexpress: från 4,051,98 rubel.
Betyg (2019): 4.6

Bland budgetskoter för vuxna finns det inte så många modeller med den pålitliga utvecklingsmekanismen. En av de bästa i denna kategori ligger framför dig. Den är lämplig för både barn över 7 år och vuxna som väger upp till 100 kg. Scooterns hjul är stora, polyuretan. Stommen är lätt och hållbar, tillverkad av aluminium i luftfartyg. Ratten är en av de mest bekväma - av tillräcklig bredd, med gummerade handtag. Dess höjd är justerbar inom 28 cm.

Den vikta scootern tar upp minimalt utrymme. Här installeras en speciell mekanism med hjälp av vilken stativet lutar sig tillbaka och tar en position parallell med däcken. Bromssystemet i denna modell är en av de bästa - det finns en bromsvinge på bakhjulet, liksom en handbroms. För stadsförhållanden är det väldigt bekvämt. Tvåhjuligt fordon accelererar snabbt och är lätt att styra. Mycket praktisk modell med en trevlig prislapp.

2 Bulex lwx-906


Bäst för stunt
Pris för aliexpress: från 5,423,85 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Bulex sport scooter är ett klassiskt tvåhjuligt fordon för vuxna och tonåringar. Det finns ingen plast här, kroppen är tillverkad i slitstarkt aluminium. Scootern är lätt och pålitlig samtidigt. Bilden är förstärkt av ett förstärkt ratt, en stålgaffel och de starkaste hjulen med ABEC-7-lager. Modellen är lämplig för övning av skridskoåkning under olika förhållanden. För pokatushek runt staden - det här är inte det bästa valet. Hjul, som det borde vara för sportmodeller, är små. På stötarna på vägen reagerar de noggrant. Men på en spår eller i skateboard har denna skotare ingen lika.

Vikningsmekanismen är frånvarande, för stuntskoter är det överflödig. Finns i svartvitt. Levereras med aliexpress monterad. Plattformen för benen är bekväm, medelstor. Bromssystemet är enkelt - baserat på en fjädermekanism. Scootern visade sig vara vacker, praktisk och relativt billig.

1 Tarcle SC10


Ovanlig verkningsmekanism
Pris för aliexpress: från 13 125,72 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Tvåhjuliga Tarcle SC10 är i huvudsak en slags hybrid scooter och stepper - en mängd olika kardiovaskulär utrustning. Principen om hans arbete är följande: du kan gå med fötterna på stegpedalerna, och du kan ta bort pedalerna och rida som en vanlig scooter, bara skjuta av med en fot från marken. Man tror att den första metoden för rörelse spenderar mer energi, och därför är det bra för dem som vill gå ner i vikt och komma i form.

SC10 ger också sina kunder en elegant och modern design och möjlighet att beställa en modell i en av fyra ljusa färger: grön, orange, röd och gul. Med "uthållighet" är denna scooter lite sämre än sina konkurrenter: den maximala tillåtna vikten av lasten är bara 90 kg. Scootern själv väger 10 kg, men förmågan att vikas gör den bekväm för både lagring och transport.


De bästa elektriska skotrarna med AliExpress

De elektriska skotrarna, som snabbt blir populärare, har fallit i denna kategori - ett individuellt tvåhjuligt fordon som har flera olika rörelser: en klassiker (genom att trycka en fot av marken) och el. Sådana skotrar låter dig övervinna tillräckligt långt avstånd på kort tid. Därför köper vuxna alltmer el-skotrar, till exempel att köra till jobbet utan trafikstockningar.

3 Kaabo-Wolf Warrior II-60V35AH


Bästa SUV
Pris för aliexpress: från 148 447,20 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Detta är ett riktigt "odjur" bland skotrar för vuxna! Och det handlar inte om namnet, det har något mer intressant - allhjulsdrift! Sådan transport blir bäst för de svåraste förhållandena. Han kommer att passera sanden och kommer att övervinna de branta sluttningarna. I staden är scootern också bra - det accelererar perfekt till 80 km. klockan ettrider tyst. Modellen är den närmaste konkurrenten till den legendariska Dualtron Ultra, bara värt Wolf Warrior på AliExpress är billigare. Ryktet har det att de till och med samlas in på en fabrik.

Wolf Warrior är den största bland de deltagande modellerna. Även vid vikning tar det ganska mycket utrymme. Det är också tungt, bara en stark man kan lyfta sådan elektrisk transport. Men klaret är stort, scootern kan enkelt rullas på trappan. Däck breda, bromsar zoom, dubbel kolv. Det finns ett anti-lock system ABS. Mycket genomtänkt styrhylla. Ljuset är ljust, nästan som ett sökljus. Signalen är hög, precis som en bil. Det här är en seriös bil, och det ser väldigt vackert ut.

2 Etwow S2 Booster


Snabb och säker
Pris för aliexpress: från 40.586.66 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Först kan det verka som att Etwow begärde för högt ett pris för sin elektriska scooter, men efter att ha träffat S2 Booster blir det klart att det är definitivt värt pengarna. En bra byggnad, en väl fungerande främre stötdämpare och möjligheten att accelerera till 30 km / h, även vid 20% av batteriladdningen, gör det värd att köpa.

Tack vare gummihjulen rider scootern smidigt och smidigt, stötarna känns inte alls. En bekvämare resa gör att du kan göra funktionen av farthållare och säker - möjligheten att ställa in en hastighetsgräns. S2 Booster kan tåla passagerare som väger upp till 130 kg. Överraskande, maxhastigheten under sådana förhållanden kommer att förbli nästan densamma, scootern kommer bara att vara lite långsammare att accelerera.


1 Xiaomi mijia


Pålitligt varumärke
Pris för aliexpress: från 33,765,83
Betyg (2019): 4.8

Trots det faktum att de flesta Xiaomi-köpare är starkt förknippade med billiga och högkvalitativa smartphones, har omfattningen av detta företags verksamhet länge gått bortom produktionen av mobilutrustning och tillbehör till den. I dag i butikerna hittar du en mängd varor från Xiaomi, inklusive olika typer av elbilar. Att köpa en sådan produkt på AliExpress är ett perfekt alternativ för dem som vill spara pengar, men samtidigt litar inte på de nya.

Den vikande Xiaomi Mijia har en snygg design, ett pålitligt bromssystem med två nivåer och ett uppladdningsbart batteri med en laddning på 30 km. Denna scooter kombinerar lätthet och hållbarhet: tillverkad av aluminium i rymdindustrin. Fallet väger bara 12,5 kg.Produktrecensioner är mestadels positiva, sällsynta klagomål relaterade till scooterns montering: skruvarna med vilka ratten är fastsatt, sätt in med svårigheter och dra inte helt åt och lämna en lucka. Också ibland har produkten små defekter i färg som scuffs och chips.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av skotrar presenterade på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 41

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner