20 användbara produkter för mödrar och spädbarn med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De mest användbara produkterna för mödrar och barn med Aliexpress: budget upp till 500 rubel

1 Beideli CJ001 Den mest populära uppsättningen "lärande" rätter
2 Lovyno l-8001-lx Säkerhetslås för skåp och skåp
3 Lovyno M-KBI01Z Den mest originella barnens urinal
4 Hogokids spädbarnsmjölkbehållare Den bästa behållaren för att lagra bröstmjölk
5 Silikonbensmolarhandskar 2110201 Handskar av silikonhandskar

De mest användbara produkterna för mödrar och barn med Aliexpress: budget upp till 1 000 rubel

1 Guucy FI04 Bekväm icke-kontakt termometer
2 MOONBIFFY Bästa badmattor
3 DISNEY 4267 Bekväm icke-spillkopp (babyflaska)
4 M-6804-W Barnens toalettstol
5 NoEnName_Null 7HH100525-BL Det bästa hygienpaketet

De mest användbara produkterna för mödrar och spädbarn med AliExpress: en budget på upp till 2000 rubel

1 Gabesy 1602A Multifunktionell ergorkukzak
2 Mini tudou Musikalisk mobil med en projektor på natthimlen
3 Real Bubee 1820795 Elektrisk bröstpump
4 NoEnName_Null Wear Bedwetting Den bästa väckarklockan för krukutbildning
5 Intime JS033 Bärbart uppblåsbart bad

De mest användbara produkterna för mödrar och spädbarn med AliExpress: en budget på upp till 12 000 rubel

1 Baoneo Hope Den mest bekväma barnstol
2 Babyfond 01 Den bästa elektroniska swing stolen
3 FGHGF AG14BW116 Den bästa vandraren för de mest aktiva barnen
4 NumberA F2-beige Barriärbegränsare för sängen
5 Baby bärbar spjälsäng Multifunktionell påse-transformator

Varje år fylls hyllorna av offlinebutiker och kataloger på webbplatser med nya enheter som förenklar mödrar och barns liv. AliExpress är inget undantag. Idag är det ingen hemlighet att cirka 80% av alla barns produkter kommer från Kina. Många av dem tillverkas under kända varumärken och exporteras över hela världen. Det finns mindre populära namn. Och vi måste hyra kineserna, kvaliteten på barns "nouneym" -produkter är i de flesta fall mycket värdig. Men intervallet är så brett att förväntade mammor, och särskilt deras släktingar, vill köpa allt på en gång. Skynda inte. Bland de vackra flaskorna, borden, arrangörerna och behållarna finns det verkligen användbara saker, och det är mycket intressant men absolut opraktiskt.

Om du frågar erfarna mammor för att göra en lista över de bästa sakerna som de inte kan göra utan, visar det sig att var och en kommer att vara annorlunda. Detta är förståeligt: ​​olika barn - olika behov. Det finns dock saker som finns på listan över de flesta föräldrar. Sådana produkter med Aliexpress ingår i betyget. De passerade ett strikt urval, godkändes av erfarna mammor och har också en hög betyg från köpare.

De mest användbara produkterna för mödrar och barn med Aliexpress: budget upp till 500 rubel

5 Silikonbensmolarhandskar 2110201


Handskar av silikonhandskar
Pris för aliexpress: från 128,85 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Barnens tänder - denna fras är ett bekymmer för mammor, eftersom det här är en svår period i barnens liv. Kineserna erbjuder original och samtidigt mycket enkla sätt att lindra ditt barns tillstånd. Du kan köpa på AliExpress dessa barns handskar med silikoninsatser på fingrarna. Produkten är multifunktionell. Handskar sätter på barnhandtaget. De används som en teether, gummi massage borste och även en napp för en nyfödd.

Saken är mycket bra exekverad. Textildelen sys av mjukt naturligt material, rostiga material är gömda inuti, därför spelar barn med en mitten med nöje. Silikonfingrar luktar inte, görs mycket noggrant. På barnets handtag är handskar fixerade med kardborreband. I recensioner på AliExpress rekommenderas varor att köpa. Gnagare i form av handskar hjälper till att lysa upp alla svårigheter med barnsjukdomar.


4 Hogokids spädbarnsmjölkbehållare


Den bästa behållaren för att lagra bröstmjölk
Pris för aliexpress: från 191,28 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det är lämpligt att förvara den uttryckta mjölken i förväg i sådana behållare. Många föredrar speciella Zip-Lock-paket för dessa ändamål. För frysning är de verkligen bekvämare. Men behållare har sin fördel - återanvändbar. Ett sådant köp är därför mer lönsamt. Och när barnet växer upp kan de frysa frukt och grönsakspuré.

Innan du är en av de bästa behållarna för frysning och lagring av bröstmjölk med AliExpress. En burkvolym är 150 ml. Formen är kompakt, det finns en mätskala på väggarna. Krukor är gjorda av ett material som inte innehåller bisfenol och nitrosamin. Märkning på behållaren kan appliceras med vattenlösliga markörer - skrivningen kan enkelt raderas med en fuktig trasa. På säljarens sida finns information om att disken kan steriliseras och användas i mikrovågsugnen. När mjölk uppvärms i mikrovågsugnen förstörs emellertid några av de substanser som är användbara för spädbarn, och detta är högst oönskat. Det rekommenderas att tina bröstmjölk i kylskåp.

3 Lovyno M-KBI01Z


Den mest originella barnens urinal
Pris för aliexpress: från 477,54 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Processen att undervisa barnet på toaletten blir snabbare om huset har en sådan original urinal. Barn gillar det väldigt mycket, de uppfattar det som en leksak. Och i mammornas ögon är det en mycket användbar enhet. Saken är mycket bra. Den bästa plasten, utmärkt passform av delar, väl genomtänkt ergonomi i formen - hela denna produkt på höjden.

Placera potten tar lite. Användbar sak kopplad till väggen. Det finns flera sätt att fixa - sugor, dubbelsidigt tejp eller bara en tillförlitlig krok. Urinbägaren är avtagbar för enkel vård. Denna produkt finns i flera färger. Förutom den grodformade potten har säljaren också en reseversion av urinalen. Det är det mest praktiska för långa resor, det finns många positiva recensioner om dess praktiska egenskaper. På AliExpress säljer båda typerna av krukor mycket bra.

2 Lovyno l-8001-lx


Säkerhetslås för skåp och skåp
Pris för aliexpress: från 210,54 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Så fort barnet börjar röra sig självständigt runt huset, möter mammor och pappor uppgiften att säkra barnet samtidigt som innehållet i lådor och sängbord hålls. Sådana låsklämmor kommer att vara användbara. Denna produkt är billig men mycket praktisk. Säljaren på Aliexpress har lås i två versioner - lås med flexibla textilband och spärrar helt av plast. Alla är limmade till dörren med dubbelsidigt tejp.

Bollardsna blir det bästa skyddet mot nyfikna babyhänder. Det är dock bättre för vuxna att öppna och stänga lås inte i närvaro av ett barn. Annars lär smart klädsel snabbt hur man klarar av blockerare. Arbetsprincipen här är den enklaste, barn som är äldre än ett år kan väl behärska det. Då blir det bara värdelöst. Annars är allt bra - produkten är berömd och lämnar positiv feedback.


1 Beideli CJ001


Den mest populära uppsättningen "lärande" rätter
Pris för aliexpress: från 194,61 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En "lärande" uppsättning barndiskar från kvalitetsmaterial kommer att göra processen att äta ett intressant spel. På AliExpress köps varor mycket villigt. Satsen innehåller en tallrik, sked och gaffel.Alla artiklar är av utmärkt kvalitet, bra gjort. Bestick gjord av mjuk silikon, så att barnet inte skadar.Skedan har ett bekvämt handtag, bara för barnet. Med en gaffel är allt inte så perfekt, det är bekvämt att hålla det i handen, men det är inte lätt att hugga något. Denna fel är skriven i recensionerna.

Det finns en annan användbar funktion - bestickbyte färg med ökande temperatur från röd till vit.Botten av plattan med kardborreband är väl fastsatt på bordet, inte låta middag falla ner. Du kan tvätta disken i diskmaskinen. Och om det inte var för långsiktig leverans skulle produkten få ännu högre betyg från användarna.När det gäller funktionalitet och användbarhet finns det inte några klagomål om det.


De mest användbara produkterna för mödrar och barn med Aliexpress: budget upp till 1 000 rubel

5 NoEnName_Null 7HH100525-BL


Det bästa hygienpaketet
Pris för aliexpress: från 775,75 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

En liten resväska, sys av tvättbart material, fyllt med de mest användbara barntillbehören. Inuti finns 13 föremål. Det finns ganska stark sax, en digital termometer, en vatten termometer, en öron rengörare med bakgrundsbelysning, kammar, penslar, en tandköttsmassage, en pipett, en nagelfil, nagelklippare och 2 pincett. Elektriska enheter fungerar bra, och de kommer med Aliexpress, de är med batterier. Det finns ingen lukt, alla silikondelar är mjuka och flexibla. Sömmarna på påsen är jämn, även om trådarna inte klibbar någonstans. Mycket anständigt erbjudande.

Köparna i recensionerna skimp inte på de smickrande epiteterna: Mager, vacker, med det bästa innehållet - det här är de viktigaste punkterna på vilka mammor fokuserar sin uppmärksamhet på att beskriva produkten. Säljaren skickar paketet mycket snabbt, så det finns inga förseningar med leverans. Setet ser bra ut, utan en ledtråd är inte billig - du kan säkert ta en gåva.

4 M-6804-W


Barnens toalettstol
Pris för aliexpress: från 603,12 rubel.
Betyg (2019): 4.6

Bästa produkt för mammor och spädbarn, det här är ett barn som kan använda utan föräldrars hjälp. I denna kategori ingår toaletter som gör en vuxen "vit vän" till en barnvänlig gadget. Den produkt som presenteras i klassificeringen har ett steg och gummerat ben. En säker, bekväm och användbar sak är en riktig hitta för mödrar och barn.

Munstycket är perfekt på en vanlig toalett. Benen viks lätt och snabbt, barnet klarar av denna uppgift enkelt. Barnet kan säkert klättra på toaletten. För ett barn är detta det bästa tillfälle att känna sig som en vuxen, och för mammor - en seriös assistent. Du kan lagra trappan på toaletten, när den är vikad tar det lite plats. I recensionerna skriver användarna att de är mycket nöjda med detta köp, de beklagar bara att de inte visste om det tidigare.

3 DISNEY 4267


Bekväm icke-spillkopp (babyflaska)
Pris för aliexpress: från 833.23 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Denna typ av produkt är populär på AliExpress. Speciellt modeller gjorda av certifierat giftfritt material. De ska vara lätta att montera och förstå. En ljus och praktisk drinkare för ett barn i Disney-stil uppfyller dessa krav. Han kommer att vara en stor hjälpare till mamma. Här är en anatomiskt formad modell med ett bekvämt rör. Den är lämplig för barn från 8 månader. På fodralet finns två bekväma handtag med silikonfodral och en mätskala.

Mugget har ett hermetiskt slutet lock och en speciell tut. Det visar sig något mellan en flaska och en kopp. Kepsen är helt enkelt avlägsnad och sätts på tills den klickar. Vid vridning och faller spillas inte vätskan. Med hjälp av sådana rätter barn lättare att lära sig att dricka på egen hand. I recensionerna skriver de att det enda besväret med att dricka skålar med ett rör är att plack ackumuleras i det här röret. Men det finns en fördel - barnet behöver inte vrida koppen medan man dricker, i vissa fall är det mer bekvämt. Dessutom finns det alltid möjlighet att köpa reservdelar.

2 MOONBIFFY


Bästa badmattor
Pris för aliexpress: från 763,13 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Multifunktionell mjuk blomma kan användas som ett fodrar för badet, samt en vanlig padda för barn. Valet av säljaren erbjuder 8 färger. Det finns mattor för pojkar och tjejer. Med dem kan du bada barnet även i tvättstället, utan rädsla för att skada barnet. Färgen på mattorna är ljus, toppskiktet liknar en sammet tyg. Det torkar snabbt, det ser vackert ut. Föräldrar köper ofta det för fotoskott - söt och praktisk.

Saken har ingen utomstående lukt, sömnad är bra, trådarna sticker inte ut. I verkligheten är barnens mat helt förenlig med säljarens foto. Köpare berömmer snabb leverans, bra förpackning av varor - det kommer utan skador.Därför positiv feedback om det. Vissa tvättar det även i tvättmaskinen. Och mattan klarar en sådan last. Användbar och söt sak, och är väldigt billigt.

1 Guucy FI04


Bekväm icke-kontakt termometer
Pris för aliexpress: från 663,50 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Ett oumbärligt tillbehör för ett barns förstahjälpskit är en infraröd digital termometer. Saken är användbar och billig. På AliExpress hittar du det hos många säljare. Fördelen med denna modell är pålitlighet, bekvämlighet och höghastighetstemperaturmätning. Avståndet till mätningen är 5-12 cm. Det finns två ljudlägen - med röst ackompanjemang och tyst. För att mäta, tryck bara på strömbrytaren. Bara några sekunder, och mamma kommer att känna till temperaturen hos barnets kropp. I det här fallet kan barnet sova lugnt. För nyfödda - det här är den bästa lösningen.

Denna modell av icke-kontakt termometer är lämplig för mätning på ett avstånd av vatten och dryckstemperatur med en noggrannhet på 0,2 grader Celsius. Så säger tillverkaren. Från recensionerna är det klart att felet kan vara ungefär en grad. Och det är väldigt viktigt att konfigurera enheten ordentligt före användning. För detta finns en lägesomkopplare. En används för att mäta kroppstemperatur, den andra är för produkter och andra ytor. Enheten fungerar på batterier som inte ingår.


De mest användbara produkterna för mödrar och spädbarn med AliExpress: en budget på upp till 2000 rubel

5 Intime JS033


Bärbart uppblåsbart bad
Pris för aliexpress: från 1,099,86 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Bärbart uppblåsbart bad hjälper till att organisera rummet på badrummet. Det tar upp lite utrymme, och i form av funktionalitet är det inte sämre än vanliga plast- eller metallfack. Det har till och med ett antal fördelar - utrustningen är ergonomisk, säker och bekväm att använda. En sådan sak är superljus, mamma behöver inte göra en ansträngning och sätter badet på rätt ställe. Du kan använda den för badande barn från noll till 3 år.

Inuti finns en liner i form av en madrass, i sidoväggen finns en ficka för schampo. Inflater gadgeten i 5 minuter, en ventil är anordnad för att dränera vattnet. Pump ingår. Köpare skriver det glada med köpet. Det här är det bästa badet för aktiva barn som älskar att leka under vattenprocedurer. Denna produkt är som både barn och mödrar. Webbplatsen Aliexpress är mycket positiv feedback om dess kvalitet.

4 NoEnName_Null Wear Bedwetting


Den bästa väckarklockan för krukutbildning
Pris för aliexpress: från 1 014,85 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Barnläkare tror att varje barn har sin egen ålder för att lära sig potta. Det finns dock fall där mamma till en redan vuxen baby inte kan lösa detta problem. I sådana fall kommer det att hjälpa barnens enuresis väckarklocka - en gadget som är utformad för att utveckla en reflex hos ett barn. Den består av två komponenter - en fuktgivare och väckarklockan själv. Den presenterade modellen är ansluten.

Enheten är ansluten direkt till armen. Det finns ett justerbart elastiskt bandage som låter dig låsa väckarklockan på barnhandtaget. Saken är liten, orsakar inte obehag i barnet. Känsligheten är utmärkt. Ljudet på väckarklockan är högt, men inte hård, det väcker barnet försiktigt. Efter "olyckan" väckarklockan vibrerar även blinkande lysdioder. Larmet stängs av omedelbart efter det att sensorn har tagits bort från en våt yta. Recensioner om produktens funktionalitet på AliExpress positiv.

3 Real Bubee 1820795


Elektrisk bröstpump
Pris för aliexpress: från 1 636,51 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

På Aliexpress kan du köpa märkesbröstpumpar, till exempel Avent. Men deras kostnader på den kinesiska platsen är av någon anledning för höga och de är mycket mindre efterfrågade än produkter för vård av nyfödda från okända tillverkare. Elektrisk bröstpump får bra recensioner från en kinesisk leverantör Verklig bubee. Antalet försäljning växer ständigt. Och de flesta anser att det är ett fynd. Detta är en av de bästa kinesiska modellerna, så det deltar i rankningen av användbara produkter.

Användare säger att resultatet av användningen är detsamma som med handboken Avent, endast händer är fria. Mamma blir inte trött i processen. Och priset på Avent manuell bröstpump är högre. Fördelarna slutar inte där. Krama mjölk med denna maskin orsakar inte svårigheter. Den kan beställas med eller utan bröstöverlagringar. Det finns flaskor för uttryckt mjölk. Modellen är kompakt och lätt. Det är lätt att ta hand om det, och det tar inte mycket utrymme när du lagrar det.

2 Mini tudou


Musikalisk mobil med en projektor på natthimlen
Pris för aliexpress: från 1 775,98 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Figurerna dansar till en trevlig melodi över barnens spjälsäng ger mamma några fria minuter. När allt kommer omkring är även de mest aktiva barnen som regel förtrollade av leksakerna som svävar framför ögonen. Därför anser detta, vid en första anblick, en rent estetisk sak, att många mödrar är mycket praktiska. Denna mobil har 108 olika låtar, en bekväm fjärrkontroll och en bra uppsättning leksaker. Enheten har en inbyggd projektor, en nattljusfunktion. Med dem kommer barnet att kunna somna under den mjuka blinkningen av stjärnor och månen. Bakgrundsfärgen kan ändras.

Kvaliteten på leksakerna själva är inte idealisk. Det finns klagomål om byggkvaliteten och själva plasten. Men kunderna blundar om dessa defekter hos tillverkaren, eftersom priset på sådana enheter i våra butiker är betydligt högre än på Aliexpress. Skallar det karusellets höga arbete. Men en mängd olika röra melodier, vacker belysning och låg pris prevail. Därför säljer mobilen bra.


1 Gabesy 1602A


Multifunktionell ergorkukzak
Pris för aliexpress: från 1 305,75 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Tusentals försäljningar på AliExpress och ett betyg från kunder 4.9 - redan enligt dessa kriterier förtjänar ryggsäcken en bättre plats i rankningen. Det visar sig att för lite pengar kan du köpa ett barns objekt av utmärkt kvalitet. Alla sömmar är släta, fästena sys högkvalitativt, tillbehören är tillförlitliga. Den största konkurrensfördelen med denna modell är dock multifunktionalitet. Designen är avsedd att användas av barn från noll till 3 år. Men det är viktigt att inte bara överväga åldern, utan även barnets vikt.

Praktiska justeringssystem gör det enkelt att vända en ryggsäck i en slinga, till en "känguråse" och till en "bärare". Mamma kan bära barnet i fem positioner. Ryggsäcken görs med hänsyn till barnets utveckling, tar hänsyn till barnets anatomi. Den har praktiska justeringssystem. Tillverkaren gjorde allt för att underlätta föräldrarna. De skriver i recensioner att detta är den mest praktiska modellen till ett överkomligt pris.

De mest användbara produkterna för mödrar och spädbarn med AliExpress: en budget på upp till 12 000 rubel

5 Baby bärbar spjälsäng


Multifunktionell påse-transformator
Pris för aliexpress: från 2,642,05 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Denna enhet kommer att uppskattas av älskare av korta och långa resor. Nyheten är redan älskad av föräldrar från olika länder. Nu kan du köpa den på AliExpress. Det ersätter samtidigt en säng, en vagga, en arrangör och en väska för en barnvagn. Ett sådant användbart köp är oumbärligt på vägen, det är bekvämt att gå till kliniken med honom, gå en promenad i parken. Det är trots allt inte alltid bekvämt att ta bort vaggan från barnvagnen. Och den här saken är snabbt och enkelt förvandlad från en väska till en barnsäng.

Sådana varor köps för pojkar och flickor. Designen låter dig använda väskan, vaggan, både pappa och mamma. Bälten är justerbara, blixtlåsarna är av hög kvalitet, tyget är tätt. Det finns bara påståenden om bottenstabiliteten, jag vill att tillverkaren ska stärka den bättre. Resten - bara positiv feedback och komplimanger.


4 NumberA F2-beige


Barriärbegränsare för sängen
Pris för aliexpress: från 2 923,65 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Det är extremt användbart för mammor som sover med barnet, eller lämnar barnet ensam i en högvuxen säng. Barriären skyddar barnet från att falla och gör föräldrarna lugna. Limiter är lätt att montera, lämplig för alla sängar. Om så är nödvändigt, är sidorna vikta snabbt. Rammen är tillverkad av lätt och hållbar metall, tyget på kanterna är ett tätt "regnrocktyg", mittdelen är gjord av transparent mesh.

Fälls upp vertikalt.En vuxen kommer att klara av uppgiften på en sekund, och den är bortom styrkan i barnets händer. På sidoväggen finns en ficka för att lagra olika små saker. Kvaliteten på produkten är utmärkt, recensionerna är positiva. Säljaren förpackar varorna bra, han kommer utan skada. Priset på AliExpress är angivet för en begränsare, storleken kan väljas.

3 FGHGF AG14BW116


Den bästa vandraren för de mest aktiva barnen
Pris för aliexpress: från 5 937,63 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Om ett barn inte vill sitta på plats, försöker utforska världen, men han är fortfarande inte bra att gå - det är dags att titta på en sådan användbar gadget som en walker. På Aliexpress representeras denna produkt av flera märken. Det bästa bland dem är den här modellen. Den har en stark ram, högkvalitativ skräddarsyddhet av mjuka element, tillförlitliga fästelement, låg vikt och utmärkt stabilitet.

Barn gillar spelpanelen och mödrar gillar att använda naturliga material. Levereras med fotplatta och flera leksaker. Modellen är vikad, i den här formen är det bekvämt att lagra. Valet av säljaren tre design walker. Köpare ringer i recensionerna varor som är nödvändiga och användbara. Det hjälper barnet att lära sig att gå fortare. Många mödrar tror att kvalitetsvandrare är den bästa assistenten för barnets första självständiga steg.

2 Babyfond 01


Den bästa elektroniska swing stolen
Pris för aliexpress: från 11 467,86 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det här är en riktig upptäckt för föräldrarna. Barnens schäslong gratis händer moms. Den smarta enheten svävar försiktigt den nyfödda och skapar en vaggaffekt. Barnet kan ta en tupplur eller leka i stolen. Fungerar användbar gadget från batterier. Med inställningspanelen kan du ändra vibrationer och ljudvolymen, slå på och stänga av musiken, timer. Designad modell för barn upp till ett år.

Ryggstödet kan justeras. För de minsta är en liggande position vald, när barnet börjar hålla huvudet, ryggas ryggstödet. Det finns en specialkudde som hjälper till att justera lutningsvinkeln. Den praktiska toppen skyddar barnet från solsken. På toppen av stolen kan du fästa leksaker. För barnets säkerhet finns fempunktsbälten. Rammen är tillförlitlig, huvudet är mjukt, vaggan låset fungerar smidigt. Detta är en mycket högkvalitativ produkt, som är bekväm för barn.


1 Baoneo Hope


Den mest bekväma barnstol
Pris för aliexpress: från 5 140,63 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Mycket vacker och högkvalitativ barnstol. Ser snygg och koncis ut. Med funktionaliteten är allting bra - 5 lägesjusteringar av ryggstödet (du kan till och med uttrycka det), 5 olika nivåer av höjdjustering, 3 alternativ för att ändra stegets vinkel. Stå för babyfötterna bekväma. Det finns 4 avtagbara hjul med klämmor. Ärendet är gjord av ekologiskt läder, sysat snyggt. Det är trevligt att han är mycket lätt borttagen och lätt att rengöra. AliExpress har ett stort urval av färger för tjejer och pojkar.

Stolen själv är lätt, men mycket stark. Ytan på bordet är slät, men disken på den glider inte. Det finns säkerhetsbälten på sätet, de kan tas bort som stopp mellan benen. Ett sådant bord är det bästa alternativet till dyra varumärken. Han hanterar sina uppgifter inte värre än dyra analoger från chicco. Han är mobil, barnet kan enkelt transporteras från rum till rum. Använd utrustning upp till 4 år gammal bebis.

Populär omröstning - vilken produkt för mammor och barn som presenteras på AliExpress, den mest användbara?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 39

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner