20 användbara artiklar med Aliexpress för bilen

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa användbara varorna till en bil: Pris upp till 300 rubel

1 Anti-sömn enhet Enheten för säker körning
2 Breathalyzer Den bästa apparaten för självkontroll
3 Dammborste Oumbärlig för rengöring av salongen på svåråtkomliga platser
4 Väska En praktisk sak för att placera arrangörer
5 Smartphonehållare Enhet för att fästa smarttelefonen på bilens frontpanel

De bästa användbara varorna till en bil: Pris upp till 500 rubel

1 LED-remsa Den bästa bildekorationen
2 Ytterligare sensorer Tre extra sensorer i ett kompakt paket
3 Kuddeuppsättning Små dekorativa kuddar för bilar
4 Multifunktionsborste Tre nödvändiga tillbehör i ett fall
5 Frittstående ljus LED-lampa, utan att ansluta till batteriet

De bästa användbara varorna till en bil: priset är upp till 1 000 rubel

1 Rutnät för fastsättning av lasten Håll lasten säker och säker
2 Dekorativt band Medel för uppfriskande bilinredning
3 Servett arrangör väska Förebyggande hygienåtgärder för yrkes- och passagerare
4 smakämne Den mest eleganta luften smaken
5 Informationsenhet Den bästa multifunktionssensorn

De bästa användbara varorna till en bil: Pris från 1 000 rubel

1 Sätesvärmare Den bästa uppfinningen för att öka komforten
2 Hjulkedjor Oumbärlig vid körning på terräng
3 Batterimätare Det bästa diagnostiska verktyget
4 Armstöd med handskfack Främre armstöd med handskfack och kopphållare
5 Enhet med förarens telefonnummer Det enklaste sättet att lämna ditt telefonnummer på parkeringsplatsen

Automotive-teknik utvecklas snabbt, men det lämnar fortfarande många frågor och problem som någon bilägare står inför på ett eller annat sätt. Det främsta är att en övergripande strukturförändring i kabinekonfigurationen, den allmänna inredningen eller begränsad funktionalitet vid massproduktion är möjlig endast vid övergången till en ny bilmodell. I denna situation söker konsumenterna alla möjliga sätt ut och möjligheten att eliminera bristerna själva utan att tillgripa sådana drastiska åtgärder och utgifter.

Ofta ligger lösningen på sådana brådskande problem inom området för varor från tillverkare av autotillbehör och komponenter. Och om tidigare bilens oberoende slut gjordes med hjälp av de medel som var tillgängliga (eller oavsiktligt sett) i sortimentet av affären på bilmarknaden, då med utvecklingen av onlinebutiker hade konsumenten en unik möjlighet att självständigt välja själva produkten och plånboken.

Efter att ha genomfört en liten studie av sortimentet av den berömda kinesiska butiken AliExpress valde vi 20 av de mest intressanta, relevanta och ursprungliga produkterna som kan vara ett användbart tillägg till din bil. Följande parametrar togs som urvalskriterier:

 • praktisk användning av varor för bilägaren
 • graden av originalitet och ojämnhet av partier;
 • parametrar av tillförlitlighet och kvalitet av prestanda;
 • prisklass och överensstämmelse med det deklarerade värdet av den funktionella;
 • Den övergripande kvaliteten på produkter inom samma kategori.

De bästa användbara varorna till en bil: Pris upp till 300 rubel

5 Smartphonehållare


Enhet för att fästa smarttelefonen på bilens frontpanel
Pris för aliexpress: från 239 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

Smartphonehållare har länge varit ett välkänt tillbehör. Inte bara går en bil utan dem, och i det här fallet ser vi en enkel men samtidigt stark och användbar enhet till det mest attraktiva priset.Hållaren är gjord av plast, texturen liknar det material som instrumentpanelen är gjord av. Det passar perfekt in i bilens inre, men det här är inte den enda fördelen.

Dessutom är det den här modellen i sin noggranna hantering av din mobila enhet. Sidofästena är utrustade med mjuka insatser som inte kan skada smarta telefonens kropp. Samtidigt finns det inga begränsningar för skärmens storlek. Sidohållare flyttas från varandra, liksom den undre delen. Den maximala storleken på enheten är 6 tum, och det här är praktiskt taget en tablett. Samtidigt för att ta bort telefonen behöver du inte ständigt trycka hållarna. De är fasta i det valda läget, och smarttelefonen drar ut genom toppen. Det är sant att det kan uppstå problem med smartphones ägare med ett laddningsuttag som flyttas till sidan. Nedre benen kan helt enkelt blockera åtkomsten till den.


4 Väska


En praktisk sak för att placera arrangörer
Pris för aliexpress: från 60 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

I vissa fall kan det här elementet verka som rent nonsens, men för vissa familjemedlemmar (de som har blivit billigt sedan, minivan eller stationvagn), får två krokar en helt annan mening. Faktum är att de löser det aktuella problemet med att placera "oändliga" paket i kabinen, så att du enkelt och okomplicerat kan hänga dem i förarsätet. På så sätt kan du lossa en plats för en passagerare, ta bort irriterande under dina fötter, eller åtgärda det i händelse av ett aggressivt körmönster.

Naturligtvis är situationen lite överdriven: oftast används sådana krokar för att fästa olika arrangörer som handväskor eller lådor för små saker. Utan att ge dem en stark belastning kan du öka livslängden upp till 10-15 år, även under förutsättning att de billigaste kitsna köptes. En sak är inte från kategorin "måste ha" men har rätt att vara i stugan.

3 Dammborste


Oumbärlig för rengöring av salongen på svåråtkomliga platser
Pris för aliexpress: från 80 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.8

Förmodligen var varje bilägare utsatt för en mycket obehaglig situation, när ventilationsflikarna (eller djupa spår) är täckta med ett lager av damm, men på grund av begränsningen med improviserade medel är deras fulla gnidning inte möjligt. Med detta problem i utveckling kom de kinesiska mästarna på en ovanlig, original och samtidigt effektiv dubbelsidig borste, vilket gör det enkelt att torka alla svårtillgängliga platser i bilen.

Ena änden av en sådan borste är en uppsättning mikrofiberkuddar, lämpliga för känslig rengöring av alla slags ytmaterial. Den andra änden är gjord i form av en borste av hårda borstar och är konstruerad för grov rengöring, huvudsakligen av plast och tyg. Men huden (särskilt tunn), det är bättre att inte "störa" dem. Att ha en sådan inventering på lager är mycket hälsosam, speciellt med tanke på de enskilda städernas dammighet.

2 Breathalyzer


Den bästa apparaten för självkontroll
Pris för aliexpress: från 150 rubel.
land: Kina
Betyg (2019): 4.9

Ovanlig för en vanlig förareanordning som har fått enorm popularitet i post-sovjetiska rymden. "Skämt" med brottsbekämpande officerare på vägarna blev något liknande en samling folkmoro - och den första i den här omfattande listan är full körning. Självklart hjälper en miniatyrmaskin inte till dem som gillar att åka runt staden (eller någon annan ort) omedelbart efter en tumultig fest - i så fall kan disken i årtusendet inte vara en bra anledning att avvisa sina avsikter. Men för dem som verkligen bryr sig om säkerheten för sina rättigheter och eventuell kränkning av lagens bokstav, kommer en sådan enhet att vara en utmärkt assistent.

Som i fallet med någon annan teknik, var försiktig med alltför billiga testare - noggrannheten i resultaten (och fördelen, om det går i riktning mot att öka den reella indikatorn) kan vara mycket dålig. Rekommenderat pris: från 150 rubel och över.


1 Anti-sömn enhet


Enheten för säker körning
Pris för aliexpress: från 150 rubel.
land: Kina
Betyg (2019): 4.9

För det första är det ganska logiskt att få en grupp enheter som inte tillåter bilägaren att somna vid ratten. Dessa miniatyr ljudenheter (mindre ofta vibrerande excentriska) är fixerade på förarens öra och aktiveras vid vissa tidsintervaller. Som övning visar förvärvet av sådana anordningar användbar för dem som ofta gör långa resor på egna bilar, truckers och personer som lider av kronisk dåsighet (men får röra sig).

På konsumenternas vägnar bör man inte köpa billiga kopior - det är bättre att betala mer, men för att få åtminstone någon form av garanti för att enheten kommer att utlösas vid det mest kritiska ögonblicket. Nyligen har komplexa sensorer börjat dyka upp, spårar de minimala förändringarna i förarens puls och ger en signal om den finns. Eftersom tekniken är väldigt "rå", då bör man också avstå från att köpa sådana anordningar.


De bästa användbara varorna till en bil: Pris upp till 500 rubel

5 Frittstående ljus


LED-lampa, utan att ansluta till batteriet
Pris för aliexpress: från 440 rubel.
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Varje bil är utrustad med egna ljus, både ute och inne i stugan. Det är sant att de alla har en nackdel - drivs av ett nät av bilar. Med oregelbunden och ohållbar användning finns det inget problem, men vad händer om du behöver belysa interiören länge? Du kan ständigt starta motorn och ladda batteriet, men det finns ett enklare sätt att använda en fristående lampa.

Ring det ovanligt eller original kan inte. Sådana anordningar har länge gått in i det vanliga vardagen, men i detta fall är lampan tillverkad i en rund formfaktor och drivs inte från en laddare, men från tre AA-batterier. Enheten slås på genom att trycka på fodralet och är fastsatt med ett speciellt dubbelsidigt tejp, vilket lämnar inga märken på ytan efter borttagning. Lampans effekt är liten, bara 0,3 lumen, det vill säga att läsa en bok under den kommer inte fungera. Å andra sidan kommer tre standardbatterier att vara i nästan 100 timmar kontinuerligt arbete, vilket är mycket, särskilt med tanke på den sällsynta användningen av enheten i vardagen.

4 Multifunktionsborste


Tre nödvändiga tillbehör i ett fall
Pris för aliexpress: från 486 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

Hur många tillbehör behöver en bilentusiast? Det finns inget svar på den här frågan, och känsliga kinesiska tillverkare glädjer oss ofta om ovanliga och originella saker som kombinerar flera användbara funktioner i sig. I detta ämne tre enheter samtidigt:

 1. borste;
 2. Snöskrapa;
 3. Och en liten hammare för att bryta av islag.

Alla dessa tillbehör måste vara i bilägarens arsenal, men innan de måste transporteras separat. Här, allt i ett kompakt paket. Förresten, i recensionerna är denna artikel mycket berömd. Många säger att borsten själv är mjuk och skrapan är gjord av hårdgummi, vilket inte kan skada glaset. Hammer är också säker. Det är lätt att krossa frost från glaset, men själva glaset skadar inte. Med ett ord har vi framför oss en enda mer original anpassning från de kinesiska mästarna, som inte bara gör livet enklare för bilens ägare utan också att lossa sin resväska med nödvändiga enheter.

3 Kuddeuppsättning


Små dekorativa kuddar för bilar
Pris för aliexpress: från 320 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

För många av oss har bilen blivit nästan ett andra hem, och det förklarar vår önskan att göra det åtminstone lite bättre. Lägg till några element av komfort och banal komfort. Och vilket tillbehör är mest förknippat med hemkomfort? Naturligtvis, kuddarna.

Dessa är små mjuka kuddar med designmönster.De är fyllda med bambufiber, det vill säga att de inte bara kan ligga, utan också sitta, eftersom de snabbt återställer sin ursprungliga form. Kuddarna är väldigt små, endast 14 med 19 centimeter, och alla är utrustade med rep, så att de kan hängas från bilbarnstolen. Faktum är att det här tekniska tillbehöret inte har någon teknisk belastning. Detta är en rent dekorativ produkt som är utformad för att skapa en hemtrevlighet i bilen och i ett brett sortiment av säljare på AliExpress kan du välja mellan mer än 20 alternativ med kvinnors, herr- eller barnteman. Det finns både söta lilla djur och trycker på superhjältar, liksom flaggor och synpunkter på olika länder i världen.

2 Ytterligare sensorer


Tre extra sensorer i ett kompakt paket
Pris för aliexpress: från 332 rubel
land: Kina
Betyg (2019): 4.8

Inte ens de bästa moderna bilarna är packade med elektronik. Alla sensorer blev elektroniska, och ibland vill du återvända till retroinstrument, med pilar och en rund resultattavla. Detta tillbehör ger denna möjlighet. Det här är en enhet med tre sensorer:

 1. Kabin temperatur;
 2. kompass;
 3. Och en hygrometer som mäter fuktigheten i kabinen.

Samtidigt är vi inte bara en dekorativ föremål. Alla sensorer arbetar fullt ut och utför sin funktion, och kompassen är också gjord med en rullskärm horisontellt och vertikalt.

Tillbehöret är monterat på instrumentbrädan och fastsatt med dubbelsidig tejp, som efter borttagning lämnar ingen rester. Det är sant att du bara kan använda den en gång. Vid ominstallation måste du använda dubbelsidigt tejp. När det gäller temperatursensorn, förutom de estetiska funktionerna, finns det ingen särskild betydelse i den. Sådana anordningar är i någon bil, till skillnad från hygrometrar, som mäter fuktigheten i kabinen.

1 LED-remsa


Den bästa bildekorationen
Pris för aliexpress: från 332 rubel
land: Kina
Betyg (2019): 4.9

Skapa en riktigt snygg inredning i bilen är snap och billigt. Det är nog att köpa LED-remsa på AliExpress. Detta är en tre meter lång sladd som fungerar från 12 volt och kräver ingen installation av speciella enheter. Du sätter bara in bandet i fordonets cigarettändare eller direkt i nätverket.

Det är ett nöje är relativt billigt, men det bör förstås att denna tejp med låg skyddsnivå, det vill säga det kan inte installeras på externa delar, eftersom regn och fukt kommer att förstöra dioderna. Denna tejp är avsedd för montering i bilen, till exempel för kantning av instrumentbrädan och andra dekorativa element. Du bör också vara uppmärksam på diodernas låga effekt. Det ger inte en klar glöd, och kommer inte att distrahera förarens uppmärksamhet. Mjukt matt ljus ger bara extra ljus. Också av nackdelarna kan identifieras bristen på möjlighet att byta färger. Bandet är monotont, men säljaren på AliExpress erbjuder fem färger på en gång, och om så önskas kan de kombineras i ett band.


De bästa användbara varorna till en bil: priset är upp till 1 000 rubel

5 Informationsenhet


Den bästa multifunktionssensorn
Pris för aliexpress: från 839 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.4

Oavsett hur många sensorer och indikatorer en tillverkare har installerat i en modern bil, kommer ägaren alltid att vara få. Och som alltid kommer AliExpress till räddning och erbjuder till ett relativt litet pris en bekväm och viktigast multifunktionell enhet som fungerar från en vanlig cigarettändare eller direkt från ett bilnät.

Denna enhet utför flera funktioner samtidigt. För det första - det här är en elektronisk klocka. För det andra - temperatursensorn, och mäter temperaturen både inifrån och ute. Men den största fördelen med enheten är indikering av batteriladdningsnivån. Ja, någon bil har en sådan sensor, men här får du den mest exakta informationen, i siffror, och inte med hjälp av pilar med stor noggrannhet.Dessutom kan enheten signalera att batteriet har slutat att ladda, det vill säga det är inte bara en dekorativ, men också ett användbart tillbehör som en gång kan förhindra en obehaglig situation med full passform av batteriet.

4 smakämne


Den mest eleganta luften smaken
Pris för aliexpress: från 792 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Luftdoft är ett välkänt tillbehör i en modern bil, och många kommer att säga att priset på nästan 800 rubel för den här enkla enheten är för högt och det kan enkelt bytas ut med den vanliga "julgranstänk" för 20 rubel. Men vad händer om du har en dyr bil, eller vill du bara lägga till lite lyx för det? Är julgran kapabel för detta? Självklart inte.

Innan oss är det ett riktigt snyggt föremål som kan göra den vanligaste salongen till en inbyggd dyra bil. Smidiga linjer och en vinn-win-kombination av guld och svart gör jobbet. Ja, inte billigt, men du måste alltid betala för lyx. Dessutom är det inte en enstaka stötdämpare. Det fungerar med flyttbara enheter, som även säljs på AliExpress från den här säljaren. Priset på en flyttbar kassett är bara 100 rubel och det varar ungefär ett års arbete. Det vill säga att tillämpa enkel matematik visar sig att detta inte är ett så dyrt alternativ, jämnt jämfört med sillbenet.

3 Servett arrangör väska


Förebyggande hygienåtgärder för yrkes- och passagerare
Pris för aliexpress: från 350 gnid.
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Arrangören för servetter är inte en sak av främsta nödvändighet, men upptar sin plats i betyget ganska välförtjänt. Detta är samma element som ibland inte räcker till i bilen. Den första fördelen är att den kan placeras var som helst: över föraren, på armstödet, i handskfacket eller bakom framsätena. Den andra fördelen är mer uppenbar och mindre prosaisk: i närvaro av servetter kan den vara användbar både för personliga hygien hos förare och passagerare och för städning av stugan.

Objektivt är denna sak viktig, antingen på villkor av långväga resor, eller när ett stort antal passagerare transporteras i en bil. I andra fall kan servetter fästas på mindre tillgängliga platser, endast hänvisar till användningen av dem. Minsta kostnaden för påsar av acceptabel kvalitet är 300-350 rubel. Dessutom kan du vända dig till inköp av arrangörer för den integrerade placeringen av heterogena varor.

2 Dekorativt band


Medel för uppfriskande bilinredning
Pris för aliexpress: från 200 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

Dekorativa tejp - detta är ett av de ursprungliga, mest effektiva och billigare sätten att ändra utseendet på bilens interiör, vilket ger mer detaljer och showiness. Under flera år har det fått en sådan popularitet att dussintals butiker i de öppna utrymmena i AliExpress tog för att sälja den.

Faktum är att tejpen är en gummiprofil, vars övre del tjänar till att fästa den glänsande filmen och den nedre delen - för att fixa produkten i luckorna mellan bilens inre delar (paneler, instrumentpaneler, dörrfodrar). Enligt användarna kommer några timmar av noggrann och noggrann arbete att ge kabinen ett mer framhävt, uppdaterat utseende. Kostnaden för ett sådant tejp varierar mycket: det genomsnittliga priset för fem meter är 350 rubel. Det finns mycket och billigare, men rätt produktkvalitet i det här fallet är inte garanterat.


1 Rutnät för fastsättning av lasten


Håll lasten säker och säker
Pris för aliexpress: från 767 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.9

Kategorieledaren är inte annorlunda i originalitet - ett galler för fastsättning av last i bagageutrymmet i en bil. Faktum är att placeringen på första raden tolkas av rent praktiska skäl - om tejpen endast bär visuella dekorationsegenskaper, kan den här delen i hög grad hjälpa föraren och spara ett särskilt känsligt föremål från skador.

Alla nät som presenteras på AliExpress (med undantag för de billigaste) är gjorda av tunga vevkablar eller nylon, vilket gör det möjligt att uppnå långsiktig användbarhet. Dessutom kan en speciell uppsättning fästen inkluderas med dem, som ska installeras i bilens bagageutrymme. Att döma av återkoppling från konsumenter kan nätverket vara användbart för dem som bor långt ifrån staden och regelbundet åka dit för att shoppa, liksom sommarboende och personer som arbetar i leveransservice.

De bästa användbara varorna till en bil: Pris från 1 000 rubel

5 Enhet med förarens telefonnummer


Det enklaste sättet att lämna ditt telefonnummer på parkeringsplatsen
Pris för aliexpress: från 1 657 gnid.
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Hur ofta behöver du lämna anteckning med ditt telefonnummer under vaktmästarna? Varje gång, felaktigt parkering vid behov, eller lämnar bilen på fel ställe, är du tvungen att skriva en anteckning som ber dig ringa om din bil stör någon.

Nu är det tidigare. Före oss är det ursprungliga, och viktigast av allt, användbar enhet som kommer att rädda dig från att behöva skriva och sätta något under torkarna. Du ringer helt enkelt ditt telefonnummer i en särskild skala, och det är det. En liten låda är fastsatt i vindrutans område och öppnas med en lätt beröring. Det är, när det inte finns något behov av detta, kommer du inte att meddela alla om din telefon. Parkerad dåligt? Klicka bara på panelen och enheten öppnar de uppskattade numren, och det är allt, inga fler anteckningar. Framtiden har redan kommit, och den ligger här i så enkla bagage. Förresten, på AliExpress om den här enheten finns det många positiva recensioner. Det verkar som en enkel anpassning, och hur många positiva känslor.


4 Armstöd med handskfack


Främre armstöd med handskfack och kopphållare
Pris för aliexpress: från 1 199 gnidning.
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Inte alla bilar har en separator mellan förarens och passagerarsätena. Men det är så bekvämt att lägga en armbåge på den när du reser, och när armstödet är utrustat med ytterligare funktioner är det dubbelt så bra. För oss är det bara en sådan sak. Först och främst är det en armstöd, men dessutom är den utrustad med två handskfack på en gång för alla små saker. Ett handskfack är stängt och det andra är öppet, medan säljaren med AliExpress erbjuder att själv välja lockets yta. Det kan vara både imitation av sammet och grov hud med avsiktligt stor sömnad.

Men det är inte allt. Ett annat bekvämt och nödvändigt tillbehör är ett glas eller en flaskhållare. Samtidigt i denna modell är det lätt att vikas och har flera grader av justering. Den nedre delen, som fungerar som ett stativ, kan höjas eller sänkas till storleken på objektet som ska hållas, men med ett ljust tryck viker enheten kompakt och pressar mot armstödets framsida.

3 Batterimätare


Det bästa diagnostiska verktyget
Pris för aliexpress: från 1 500 gnid.
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

När det gäller att diagnostisera bilens tillstånd, tillhandahåller industrin ett stort antal olika sensorer, instrument och specialsystem, en värdig (och mindre populär) representant för vilken batteriladdningstestaren är. Ja, det hör inte till kategorin "måste ha" nämnt tidigare, men det kan bidra till den dagliga användningen av bilen.

Sådana enheter är i regel utbredda på servicepunkter och speciella tjänster. De ger den mest kompletta och exakta informationen om batteriets nuvarande tillstånd, så att du kan identifiera fel i de tidiga stadierna. För "konsumenten" av antalet bilägare skulle en sådan enhet vara överflödig, men för dem som är en avancerad användare (på den tekniska sidan) kommer det att kunna uppstå påtagliga fördelar.

2 Hjulkedjor


Oumbärlig vid körning på terräng
Pris för aliexpress: från 2 500 gnid.
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

Denna del uppfyller inte kriterierna för originalitet, men vad gäller förmåner är en av de mest märkbara i hela betyget. Hjulkedjor är ett oumbärligt föremål för inventering för dem som gillar att köra på vägen, och oavsett säsong. De kan ge bra grepp på både snöiga och smutsiga banan utan att förlora någon effektivitet.

Genom ytliga observationer kan du se att denna produkt har en anständig popularitet på AliExpress, och kostnadsnivån spelar en sekundär betydelse. Vi rekommenderar i sin tur att uppmärksamma kedjens beskrivning, deras konstruktion och vilken typ av material som används. En klippa kan övervinna en produkt av absolut vilken som helst nivå, men med tillräcklig användning är det ovanstående parametrar som bestämmer den totala driftstiden.


1 Sätesvärmare


Den bästa uppfinningen för att öka komforten
Pris för aliexpress: från 1 700 gnid.
land: Kina
Betyg (2019): 4.8

Och självklart går äraplatsen till en enkel och praktisk enhet, som helt enkelt är oumbärlig i en bil utan uppvärmda säten. På Aliexpress kan du köpa som vanliga förbrukningsmaterial som är lämpliga för användning i bilar av specifika märken och universella kretsar med fjärrkontroll och en oberoende kontakt (oftast från cigarettändaren).

Enligt standarden är uppsättningar av två värmekretsar, avsedda för förar- och passagerarsäten, till salu. Om du har kunskaper inom elektronikområdet och ett överflöd av lust kan du utrusta det här kitet och den bakre raden av säten, och lägga nätsladden från källan. I allmänhet, som vid hjulkedjor, kräver dessa anordningar inte onödiga förklaringar. Systemet utmärks inte av originalitet och singularitet, men det är av stor praktisk användning, som bestämde sin ledande ställning.

Populär omröstning - vilken produkt för bilen tycker du är mest användbar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 16

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. LaoTheLizard
  Antison är värdelös skräp. Mannen bakom rattet somnar ofta, utan att sänka huvudet.
  Andningsapparat - i allmänhet är det inte klart varför. Är det verkligen svårt att bara välja - alkohol eller ett ratt?
  Ytterligare sensorer, informationsanordning - varför allt detta? Varför behöver jag veta exakt temperaturen i stugan, om det räcker med en subjektiv känsla av komfort eller brist på det? Kompass för vad? Nu alla navigatörer. Hygrometer? Allvarligt? Vad ger föraren information om procentuell luftfuktighet i kabinen?
  Hjulkedjor - fullständig nonsens. De har låg hållbarhet (och hållbarhet, förresten), så att du inte kan träna dem hela tiden. Och sätter dem på bilen, när de redan fastnar - det här är en slags perversion.
  En apparat för att mäta batteriladdning, varför? Enligt köldspänningen är det med tillräcklig säkerhet att det är möjligt att bestämma hur mycket det är urladdat.
  1600 rubel för ett rum under glaset? Skämtar du? :)

  Utan allt annat kan det också enkelt. För övrigt skulle jag inte sätta mig en kinesisk sätesuppvärmning ut ur skadans sätt - det var fortfarande inte tillräckligt med eld.

betyg

Hur man väljer

recensioner