20 användbara saker för hemma med AliEkspress

plats

namn

Funktionsbedömning

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 100 rubel

1 Enhet för att klämma tandkräm Bästa pris
2 Väskor för att rosta potatis i mikrovågsugnen Det mest nödvändiga för matlagning
3 Doftande påsar Brett utbud av smaker
4 Culinary Butter Brush För ekonomiska värdinnor
5 Skydd för mikrovågsugn Praktisk sak för köket

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

1 Vattentät tejp Tätning leder och sprickor i badrummet och köket
2 Set för tandkräm och borstar Ekonomisk konsumtion av tandkräm
3 Dörrlås En oumbärlig sak för ett hus där små barn lever
4 Arrangörer för linne Den mest nödvändiga produkten för att upprätthålla beställningen
5 Smiley kudde Den bästa dekorationen för alla inredningar

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel

1 Digital mätbägare Det bästa för att baka
2 Boka hyllor Original design
3 Spray Mop Bästa valuta för pengarna
4 Grön kvarn Universal Shredder
5 USB aromlampa Den mest populära produkten

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 3000 rubel

1 Duschuppsättning Praktiska växlingslägen. Hjälp spara vatten
2 Hem horisontell bar Den bästa tränaren hemma
3 Bakgrundsbelyst spegel Det perfekta tillskottet till toalettbordet
4 Mini luftkonditionering Fuktar, rengör och kyler luften
5 Fönsterrengöring Mop Den bästa fixturen för rengöring

Hemprodukter är utformade för att ge komfort och bekvämlighet. Alla vill skapa en unik design i sin lägenhet, för att köpa saker för att underlätta vardagliga problem. Tillverkare strävar ständigt efter att möta kundernas krav, därför upplever de funktionella apparater för hemmet. Vi studerade utbudet av online-butiken AliExpress, och valde de mest användbara sakerna som kommer att hitta en värdig plats i vilken lägenhet som helst. Följande egenskaper beaktades vid sammanställningen av betyget:

 • valuta för pengarna;
 • antal order;
 • praktiska fördelar;
 • originalitet av produkten
 • ett stort antal positiva recensioner.

Sammanställningen presenterar de bäst nödvändiga produkterna i olika priskategorier, från 20 till 3000 rubel. Det finns inte bara de vanliga instrumenten och verktygen, men också de mest ovanliga anordningarna för matlagning, städning och dekorering av huset. Många saker kommer att bli en underbar gåva för kära, göra livet enklare för dem som måste spendera merparten av sin tid på jobbet. Inte alla coola saker med AliExpress är lika användbara, vissa av dem utövar endast en estetisk funktion. Alla saker från betyget kommer dock att bli ett nödvändigt tillägg till lägenheten, bidra till att skapa komfort, förenkla processen att laga mat eller städa huset.

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 100 rubel

5 Skydd för mikrovågsugn


Praktisk sak för köket
Pris för aliexpress: från 41 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Det här kökstillbehöret döljer inte bara den övre panelen av mikrovågsugnen, på vilken damm och sot samlar ofta, men också tackar ägaren med andra användbara alternativ. Väskan är gjord av ett speciellt vattentätt material, lätt att använda och lätt att rengöra. På sidorna finns två fickor som rymmer olika köksredskap. Materialets storlek gör att du kan täcka nästan vilken modell som helst av mikrovågsugnen.

I recensionerna på AliExpress noterar kunderna att det genomskinliga materialet i fodralet känns som en oljeklädsel. Det finns flera alternativ för prydnaden: ärter, blommor, ränder eller roliga djur ansikten, så produkten kommer inte att få ögat och sticka ut mot bakgrunden av kökets färgdesign.


4 Culinary Butter Brush


För ekonomiska värdinnor
Pris för aliexpress: från 100 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Silikonborste med en bubbla för olja är konstruerad för användning i köket. Användbar produkt med Aliexpress används för smörjpannor, bakplåtar samt bageriprodukter. När du trycker på bubblan, strömmar oljan ut ur hålet och fördelas jämt runt borsten, så ingen extra droppe olja kommer att förbrukas under tillagningen.

Användningen av produkten är hygienisk, eftersom villi inte kryper ut och bakningen försämras inte. Det är väldigt lätt att tvätta och torka snabbt, till skillnad från en naturlig borstborste. Silikonborsten har längre livslängd och deformeras inte. Silikonolja på tråden tätt skruvas på basen. Produkten är gjord i fyra olika färger: med en röd, gul, grön och blå pensel och en vit behållare för olja.

3 Doftande påsar


Brett utbud av smaker
Pris för aliexpress: från 45 rubel
Betyg (2019): 4.7

Säckpåsar är papperskuvert 5 * 8 cm, fylld med extrakt av olika örter och växter, såsom violett, lilja, ros, citron, jordgubbe, jasmin, sakura och lavendel. Samt säljaren erbjuder originella smaker, till exempel havet eller skogen. Kuverten har en mycket bekväm form, så att de kan placeras i garderoben bland sakerna eller på hyllan i rummet. Dessutom har produkten en miniatyrstorlek, så den kan enkelt passa i en handväska eller plånbok.

Bagpåfyllning ska väljas enligt preferenser:

 • Citrus doft hjälper dig att hålla dig vaken hela dagen.
 • lavendel har en mild lugnande effekt;
 • djupt, tätt arom av rosor hjälper till att hitta lugn och ro.

Använda säckar är en traditionell aromaterapi behandling som gör att du kan behålla en positiv attityd hela dagen.

2 Väskor för att rosta potatis i mikrovågsugnen


Det mest nödvändiga för matlagning
Pris för aliexpress: från 63 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vanligtvis gillar folk inte att laga potatis. Det tar mycket tid, dessutom måste du se till att vattnet inte kokar. Att steka i ugnen tar mindre ström, men det är inte alltid bekvämt. Den bästa lösningen kommer att vara denna användbara sak för huset. Väskan är tillverkad av slitstarkt material, det kan tvättas och tvättas. Storleken på en påse är 20 * 25 cm, upp till 4 medium potatis är placerade inuti. Dessutom är produkten lämplig för matlagning morötter och betor. Detaljerade anvisningar finns direkt på själva produkten.

Säljaren med AliExpress säger att potatisen bakas på bara 4 minuter, men i verkligheten tar det 6-8 minuter. Detta är ett utmärkt resultat jämfört med tillagningstiden på spisen eller i ugnen. Väskan är luktfri, den är ordentligt packad och förseglad före leverans. Den enda nackdelen med en sådan nödvändig sak är att materialet skjuler, så det är bättre att tvätta det med hand.


1 Enhet för att klämma tandkräm


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 21 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Billig och otroligt användbar sak som kan pressa hela innehållet i ett rör. Under rörelsen av produkten längs rörets yta rör tandkrämen närmare locket. Tack vare detta blir det lätt att klämma ut rester som inte kan pressas ut för hand. Enheten är gjord i form av kvinnors läppar, och ett rör av vilken storlek som helst kan lätt passa in i hålet för munnen.

Produkten är tillverkad av hård och högkvalitativ plast, så att produkten inte böjer eller bryter. Budgeten är lätt att använda och tar sin rättvisa plats i badrummet. Klipparen kan också vara en användbar gåva för vänner, släktingar och kollegor.


Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

5 Smiley kudde


Den bästa dekorationen för alla inredningar
Pris för aliexpress: från 327 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Roliga kuddeöverdrag görs med dubbelsidiga paljetter, vars popularitet har ökat dramatiskt under de senaste årstiderna.För dem vars stil inte tillåter att bära saker med paljetter, erbjuder tillverkaren att diversifiera interiören med dekorativa kuddar med originala emoji utskrifter. I butiken AliExpress hittar du 7 olika omslag med leenden som förändrar känslorna efter en enkel rörelse av handen.

I recensioner är användarna inte nöjda med basmaterialet i kudden. Säljaren anger sammet i beskrivningen, och i de flesta fall kommer silke.

4 Arrangörer för linne


Den mest nödvändiga produkten för att upprätthålla beställningen
Pris för aliexpress: från 201 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Användbara bitar används för bekväm placering och lagring av underkläder. De låter dig spara tid för att återställa ordningen i garderoben. Och också minska tiden för att söka efter de nödvändiga små kläderna. Arrangörer kan hållas på en separat plats, till exempel i en låda, eller sätta den i en garderob eller byrå. De presenterade modellerna är gjorda av miljövänligt non-woven material.

Produkten är otroligt populär hos AliExpress-kunder. Mer än tio tusen användare av nätbutiken har redan köpt ett användbart föremål för sin garderob. I recensionerna noterar de högkvaliteten på varorna.

3 Dörrlås


En oumbärlig sak för ett hus där små barn lever
Pris för aliexpress: från 105 rubel
Betyg (2019): 4.8

Användbar produkt hjälper till att förhindra oväntad släckning av dörrlås. Det skyddar också barnens fingrar från olycksfall och fixerar stängningsdörren vid det maximala säkra avståndet från händerna. Det högljudda ljudet av dörrsprängningen stör inte dagsläget för ett litet barn. Enheten är också användbar för familjer med husdjur.

Limiter är mycket enkel att använda, det är nog att fästa det på rätt ställe ovanför dörrhandtaget. Klämman är gjord av färgat, tätt gummi som inte skadar ytan. Enhetsdesignen bidrar också till utvecklingen av barnet. Med hjälp av färgade djurfigurer lär barnet att känna igen djurens färger och namn. Satsen innehåller 5 flerfärgade klämmor: en kattunge, tigerungar, björngunga, fjäril och nyckelpiga.

2 Set för tandkräm och borstar


Ekonomisk konsumtion av tandkräm
Pris för aliexpress: från 422 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Produkten är avsedd för användning och förvaring i toalettartiklar: tandborstar, tandkräm och rakhyvel. Satsen innehåller en munvatten och en hållare där det finns fem hål för tandborstarna och ett brett hål för rakhyveln. Fixturen kan fästas säkert på väggen med två sugkoppar vid behov.

För en ekonomisk tillförsel av tandkräm räcker det med att trycka på den lilla pedalen på dispensern som ligger under röret med en pensel. Satsen är gjord av högkvalitativ plast. Vit hållare, koppar med tre olika färger: blekrosa, ljusgrön och blå. Köpare med Aliexpress säger att leveransen tar från 3 till 5 veckor, pastan pressas ut av en mycket tunn ström, men med tiden sker processen snabbare.

1 Vattentät tejp


Tätning leder och sprickor i badrummet och köket
Pris för aliexpress: från 339 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Självhäftande tejp används för att säkerställa täthet och fuktmotstånd vid leder av badkar och handfat med olika arbetsytor och väggar. Produkten utför inte bara dekorativa, men också skyddande funktioner från exponering för externa kemiska faktorer. Med den här saken kan du snabbt reparera det läckande badet eller sjunken.

Användning av tejp kräver noggrann ytbehandling. Det är nödvändigt att avlägsna rester av smuts från den gamla beläggningen, avfetta ytan med soda och torka med en varmtork. För dekorativa ytor tillverkas elastiska klisterband i fyra olika färger: vit, grå, beige och brun.


Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel

5 USB aromlampa


Den mest populära produkten
Pris för aliexpress: från 537 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Skrivbord miniatyr luftfuktare och luft doft för rum på 11-20 kvadratmeter. m. Aromlampa är en liten boll med en diameter på ca 100 mm, uppdelad i två ojämna delar. För att fylla rummet med doft måste du hälla vatten i en speciell skål och lägga till några droppar av din eteriska olja. När tanken går tom för vätska, stängs enheten automatiskt av.

Den användbara enheten är utrustad med en beröringsbrytare. Den första trycket slår på bakgrundsbelysningen och ångan börjar sticka ut, den andra snabbpressen stänger av endast bakgrundsbelysningen, den tredje stänger av enheten helt. Bright glow utförs i olika färger. Över 6000 AliExpress-användare har redan köpt den här nödvändiga delen. De noterar att enheten under drift surrar lite.

4 Grön kvarn


Universal Shredder
Pris för aliexpress: från 540 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Mekanisk chopper är användbar i alla kök. Enheten hjälper till att skära till färsk soppa eller salladgrönsaker: dill, persilja, mint, gröna lök och selleri. Skärning utförs på ett säkert sätt och utan stor ansträngning. Det räcker att fylla behållaren med tvättade gröna och vrida basen på enheten flera gånger. Maskinen krossar inte, men krossar örterna väl, bevarar lukten och alla fördelaktiga egenskaper hos växter. Dessutom kan bruket användas för skärning av ost.

Efter användning är enheten väldigt lätt att demontera och kan tvättas i varmt vatten och också lätt att montera. Den nödvändiga produkten i köket är gjord av miljövänligt plast och rostfritt stål. Säljaren lägger en peeler som en present till många köpare av AliExpress.

3 Spray Mop


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 966 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Lätt bekväm mop för daglig fuktig rengöring i lägenheten eller kontoret. När du använder den, behöver du inte skriva vatten i en hink och vrida ut en trasa. Produkten är försedd med en behållare på ca 500 ml, som kan fyllas med vatten och tvättmedel. Handtaget är utrustat med en spak, när den pressas, sprutar vattnet och torkar tyget.

Microfiberduk samlar in damm, smuts och hår från husdjur. Det rengör inte bara golvrena utan även polerar det. Golven efter rengöring torkar mycket snabbare. Ägare av denna användbara sak är nöjda med att duken kan tvättas i en skrivmaskin, handtaget roterar 360 ° och glider inte i händerna.

2 Boka hyllor


Original design
Pris för aliexpress: från 705 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Innovativa öppna hyllor för böcker, leksaker och souvenirer kommer med framgång att dekorera väggen ovanför skrivbordet eller sängen i en modern minimalistisk stil. Från flera hyllor kan du skapa en unik komposition som kan ändras från tid till annan. För att hyllorna harmoniskt passar in i rummet, kan du välja en färg som matchar möbelklädseln eller tapeten.

Hyllorna är gjorda av rostfritt stål och målat med ljusfärgad emalj. Den maximala belastningen för en bokhylla är 9 kg. I feedback noterar AliExpress originaliteten av designen och enkel installation.


1 Digital mätbägare


Det bästa för att baka
Pris för aliexpress: från 778 rubel.
Betyg (2019): 4.9

Denna användbara sak kommer att tilltala de som ofta lagar en mängd olika desserter och bakverk hemma. I varje recept är det viktigt att observera de exakta proportionerna, använda produkter av en viss temperatur. Digitalt glas blir den bästa ersättningen för termometern och mätkärlet. Den är tillverkad av högkvalitativ plast, 600 ml flytande eller bulkbeståndsdelar placeras inuti. LCD-skärmen visar temperaturen och vikten av innehållet i potten (i gram eller milliliter). Om du inte rör enheten i 60 sekunder stängs skärmen av för att spara batteri.

I recensioner på Aliexpress skriver att det här är enkelt och bekvämt att använda, vågarna är mycket exakta. Satsen innehåller ett batteri, så du kan omedelbart testa det önskade köpet.Den största nackdelen med varorna är att lådan ofta krympas under transporten, så för en present är det bättre att köpa ett annat paket. Nackdelarna innefattar bristen på belysning.

Användbara saker för hemmet med AliExpress: Budget upp till 3000 rubel

5 Fönsterrengöring Mop


Den bästa fixturen för rengöring
Pris för aliexpress: från 1908 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Tack vare moppen till en ny generation, nu behöver man inte luta sig ut för att rengöra fönstren. Tillverkad i aluminium har väskan väldigt liten vikt, och ett bekvämt teleskophandtag gör det möjligt att snabbt och säkert rengöra fönstren även på de mest otillgängliga platserna. Köpare av Aliexpress är nöjda med leveranshastigheten och kvaliteten på varorna.

Enheten är utrustad med en avtagbar gummerad torkare och två utbytbara trasor gjorda av specialmaterial som absorberar fuktbrunn och klarar av föroreningar. Dessutom ingår ett speciellt munstycke för att ta hand om fönsterförseglingar.


4 Mini luftkonditionering


Fuktar, rengör och kyler luften
Pris för aliexpress: från 1313 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Luftkonditionering - den mest användbara och oumbärliga saken i den varma säsongen. Men inte alla har råd med ett sådant köp, och i ett litet hus kan det helt enkelt inte passa. I det här fallet bör du vara uppmärksam på den bärbara mini-konditionen med AliExpress. Den har en vatten- eller istank genom vilken luft flyter. Enheten ansluter till nätverket, bärbar eller energibank via den medföljande USB-kabeln. Enheten är utrustad med LED-bakgrundsbelysning (7 färger), detta är en mycket nödvändig funktion för användning på natten.

Recensionerna noterade utmärkt kylning och ett kraftfullt luftflöde. Klimatanläggningen är tystare än en vanlig fläkt, men det uppstår signifikant buller endast vid maximal hastighet. Naturligtvis, för stora lokaler kommer varorna att vara värdelösa, men i små rum kan man inte klara sig utan det. Den enda nackdelen är att köpare anser plastlukt och medioker byggkvalitet obehaglig.

3 Bakgrundsbelyst spegel


Det perfekta tillskottet till toalettbordet
Pris för aliexpress: från 1294 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Moderna snygga spegel med 16 LED-lampor kommer att tilltala alla rättvisa kön. Produkten är perfekt för att applicera smink i svagt ljus, och kommer att bli ett lyxigt tillägg till inredningen. Enheten är utrustad med en peksknapp, när du klickar kan du ändra intensiteten på belysningen.

Bordsspegeln kan roteras 180 °. Stativet är väldigt stabilt och har en urtagning där du kan lägga kosmetiska tillbehör. AliExpress-användare är nöjda med köpet och lämnar endast positiv feedback.

2 Hem horisontell bar


Den bästa tränaren hemma
Pris för aliexpress: från 2415 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Hem horisontell bar är lämplig för dem som leder en stillasittande livsstil och spenderar mycket tid på datorn. Ett sådant förvärv för barn och ungdomar kommer att vara mycket användbart, eftersom den växande kroppen behöver göra olika styrkor och gymnastik för att räta ut ryggraden. Det kommer att vara till stor nytta om barnet helt enkelt hänger på utsträckta armar.

Husets horisontella bar är monterad i en dörröppning över mänsklig tillväxt. Satsen innehåller ett speciellt fäste för montering av strukturen. Stångmetoden, som används i berget, anses vara en av de mest tillförlitliga, därför kan tvärstången klara upp till 100 kg.


1 Duschuppsättning


Praktiska växlingslägen. Hjälp spara vatten
Pris för aliexpress: från 1784 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Varje hus har en slang och ett duschhuvud, men inte alla kan jämföras med en uppsättning från Xiaomi. Det finns tre lägen att välja mellan - lugnande, kraftfull massage och kombinerad, för deras växling finns en specialspak på handtaget. Munstycket bidrar till att spara vatten tack vare 53 små hål för sprutning. Slangen är lätt att rengöra, den är hållbar och flexibel. Längden på 1,6 m räcker inte för alla, men för ett medelstort bad är det tillräckligt.

Alla komponenter i den önskade uppsättningen är gjorda av plast med en förkromad beläggning.Designen är snygg och koncis, som många Xiaomi-produkter. En bra bonus från säljaren är att du inte behöver beställa en uppsättning på Aliexpress, du kan begränsa dig till att köpa ett munstycke eller en slang. Reservpackningar med filter ingår. Oftast i recensionerna finns det klagomål om förpackningen: lådan kommer krympad, ibland lider också innehållet.

Populär omröstning - Vilken av de presenterade användbara varorna till huset med AliExpress du gillade mest?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 64

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner