15 bästa mp3-spelare med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa billiga mp3-spelare: budget upp till 200 rubel

1 Uniscom MP3-spelare Den bästa budgetlösningen
2 MP3-spelare Den lägsta prislappen för en spelare med en skärm
3 Daono Audiotape MP3 Ursprungligt utseende
4 ZUCZUG MP3-spelare Bästa pris

Bästa mp3-spelare i mellansegmentet: Budget upp till 1200 rubel

1 Iqq x22 Hög byggkvalitet
2 BENJIE S5 Hög byggkvalitet
3 RUIZU X02 Den rikaste funktionen
4 ACLDFH MP3 PLAYER Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet

Bästa mp3-spelare kostar från 1500 rubel

1 Zishan DSD AK4497EQ Välja en ljudfil
2 NINTAUS X10 Bästa batteriet
3 RUIZU X26 Kompakt spelare för jogging
4 Valnöt V2S Bästa ljudet

Bästa mp3-spelare med integrerade hörlurar

1 RALYIN MP3-M2 Mest tillförlitliga
2 NVAHVA 503 Lägsta kostnad för Bluetooth-spelare
3 SONGKU W262 Den perfekta lösningen för utomhusaktiviteter.

Vi rekommenderar:


Mp3-spelare - en av de första prylarna i den digitala revolutionen, som har lyckats bli riktigt populär hos massanvändaren. Efter att ha ersatt kassett- och skivspelare blev han av med sina stora nackdelar (tunghet och behovet av att använda externa lagringsmedier), tack vare vilket han blev så utbredd i hela världen. Och trots det faktum att enheter av den här typen har länge stödit många väldigt olika ljudformat, är det stabila namnet "mp3-spelare" fortfarande populärt (i första hand endast enheter som läser MP3).

Varken funktionen eller syftet med musikspelare idag har länge varit en hemlighet. Men om en oerfaren köpare väljer att köpa en sådan gadget, kommer han sannolikt att möta problemet med valet. När allt kommer omkring är marknaden nu ett brett utbud av modeller och det är inte så lätt att välja den som passar kraven hos en viss person. Så först måste du vara uppmärksam på följande egenskaper:

 • Minneskapacitet. En kommer att vara tillräckligt och 16 GB, och någon brukade lyssna på spåren i bästa kvalitet och gillar inte att ständigt ändra innehållet i spelaren.
 • display. Om, förutom att lyssna på musik och radio, inga andra uppgifter presenteras för enheten, så är en liten bildskärm (upp till 2 tum) tillräckligt för ögonen, men i andra fall kan du göra det utan det. Följaktligen är en skärm med hög upplösning önskvärd för en bekväm visning av foton och videofiler.
 • Stödformat. De som föredrar att lyssna på dina favoritartister i ALAC, APE, FLAC, etc., bör först kontrollera att den valda MP3-spelaren fungerar med dessa ljudkoder.
 • ergonomi. Det beror helt på det avsedda användningsområdet. Till exempel är miniatyrspelare med fastspänningsmekanism på kläder väl lämpade för sport.
 • Extra. funktionell. Som standard kan någon spelare spela musik. De återstående möjligheterna (FM-radio, röstinspelare, Bluetooth, Wi-Fi) uppfylls inte alltid, och om något av detta är nödvändigt, måste du välja lämplig modell i förväg.

I denna ranking har vi samlat de 15 bästa mp3-spelare som är tillgängliga för köp på Aliexpress.

Bästa billiga mp3-spelare: budget upp till 200 rubel

4 ZUCZUG MP3-spelare


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 83 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Apples välkända linje av iPod shuffle-skivor har skapat ett stort antal kinesiska kloner. ZUCZUG är en typisk representant för detta segment, och erbjuder grundläggande funktionalitet till ett minimalt pris. Att spela MP3-musik är det enda som gadgeten i fråga kan göra. Förutom ovanstående apparat innehåller inte paketet något. Resten av kringutrustning (laddningskabel, hörlurar och SD-kort) måste söks oberoende. Det är också värt att notera att i ZUCZUG kan du ansluta en USB-minne till endast 8 GB.I bottenlinjen har vi en väldigt kompakt spelare (tyngden är bara 20 gram), vilket är perfekt för sport eller för tillfälligt bruk (om huvudenheten är trasig och det finns inga pengar för en kvalitetsbyte).

3 Daono Audiotape MP3


Ursprungligt utseende
Pris för aliexpress: från 124 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Mycket enkel mp3-spelare, funktionellt nästan ingen annorlunda än kollegor i prissegmentet (stöd för SD-kort utan eget minne och läser endast två ljudformat). Men gadgeten har en bra sida, nämligen den ovanliga designen, som står ut mot bakgrunden till monotona kloner i iPod shuffle. Enheten är stiliserad som en liten ljudkassett som samtidigt lockar uppmärksamhet och ger en extra anledning att ponostalgera och återkalla symbolerna i en svunnen tid.

2 MP3-spelare


Den lägsta prislappen för en spelare med en skärm
Pris för aliexpress: från 94 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Faktum är att vi fortfarande har samma klon av iPod shuffle, men med en viktig funktion - på framsidan av ärendet finns det, om än liten (mindre än 1 tum), men fortfarande en helskärm. Det låter användarna se den aktuella batterinivån, musikens volym, uppgiften som utförs och dess framsteg (men det finns till exempel ingen plats för att visa information om spårets titel och artist). Också lagt till en enkel EQ. Annars är inget nytt jämfört med modellen ovan. Som i fallet med ZUCZUG säljs endast spelaren själv, och komponenterna måste väljas oberoende. Binmer stöder upp till 32 GB minne, vilket bör vara tillräckligt, eftersom inga tunga ljudfilformat öppnas här ändå.


1 Uniscom MP3-spelare


Den bästa budgetlösningen
Pris för aliexpress: från 115 rubel
Betyg (2019): 4.9

I utseende är Uniscom inte mycket annorlunda än andra enheter som presenteras i denna kategori, men enligt de angivna kapaciteterna är det mest intressant. Först läser gadgeten inte en, men tre ljudformat (MP3, WMA, WAV), även om det måste vara tillåtet: både Wma och Wav används nästan aldrig. För det andra tillåter systemets firmware att spelaren visar information inte bara om kompositionens sekvensnummer, utan också dess partiella namn. Denna modell levereras med en USB-kabel, så att inga ytterligare kablar behöver sökas. I jämförelse med spelarna ovan är det också värt att notera lite mer batterikapacitet. Men Uniscom har inget eget minne - ett SD-kort behövs för att slutföra arbetet.


Bästa mp3-spelare i mellansegmentet: Budget upp till 1200 rubel

4 ACLDFH MP3 PLAYER


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 663 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ett kompromissalternativ för dem som bestämde sig för att betala mer än 200 rubel per spelare med AliExpress, men ändå inte redo att spendera för mycket pengar. Förutom själva enheten är hörlurar också inkluderade i paketet, men nästan alla köpare rekommenderar inte att de används (om inte bara för verifikation), eftersom ljudet i dem är ganska svagt och tyst. Men när du ansluter mer eller mindre tolererbara alternativ förändras situationen dramatiskt - i allmänhet är återkopplingen på ljudkvaliteten ganska positiv med tanke på priset på enheten. Den befintliga lilla skärmen räcker för att hantera spellistorna fullt ut (du kan bläddra bland låtar efter listor och nästan helt se namnet på låten).

Dessutom finns en radio, en svag högtalare, en funktion för att spela video och bilder, samt en e-bok. Men allt detta är mest olämpligt för permanent användning, till exempel, att läsa samma dokument är endast möjligt i TXT-format och är inte praktiskt genomförd. ACLDFH har inget eget minne, så som i fallet med den billigaste kategorin av spelare måste du använda ett micro SD-kort.

 

3 RUIZU X02


Den rikaste funktionen
Pris för aliexpress: från 1119 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Att ha ombord redan mer eller mindre fast skärm (nästan 2 tum) försökte utvecklarna använda det maximalt för att introducera en rad funktioner i RUIZU.Förutom att lyssna på musik (inklusive i APE och FLAC) kan den läsa textfiler (i TXT-format), visa bilder (JPG, BMP) och jämn video (i AVI-förlängningen spelas en specialkonverterare in på spelaren för att konvertera videofiler till upplösning). Plus standardprogram (röstinspelare, radio, kalender, stoppur, equalizer). Det är omöjligt att säga att all denna funktion är mycket efterfrågad (det kommer vara oerhört obekvämt att läsa samma böcker), men ibland kommer det troligen att vara till nytta. Användarna har inga klagomål om de andra egenskaperna: batteriet håller 14-18 timmar, ljudet är acceptabelt och endast 8 GB internminne kompenseras av möjligheten att ansluta ett SD-kort (upp till 64 GB). Hörlurar ingår inte, gränssnittet är helt russifierat.

2 BENJIE S5


Hög byggkvalitet
Pris för aliexpress: från 1119 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Om plasten du har som standard orsakar misstro och misstänksamhet för bräcklighet, är BENJIE S5 ett utmärkt val. Kompakt metallkroppen ser väldigt snygg och pålitlig ut. Huvuddelen av knapparna på spelaren är beröringskänslig (endast volymknapparna är fysiska och ligger på sidan), men kontrollerna här är ändå ganska praktiska. Funktionen är standard, du kan bara välja ett stort antal stödda ljudformat (MP3, WMA, OGG, ASF, APE, FLAC, MP3, WAV). Av ljudet av kommentarer i recensionerna hittades inte. Gadgeten kommer i en presentabel låda, där delarna är snyggt vikta - så BENJIE passar väl som en presentidé.

1 Iqq x22


Hög byggkvalitet
Pris för aliexpress: från 1021 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En elegant spelare i ett metallfall, för ett behagligt yttre skal, förutom det finns en ganska rik inre fyllning. Först och främst noterar vi närvaron av Bluetooth - det gör det möjligt att använda inte bara standard men även moderna trådlösa hörlurar nu. För det andra stöder IQQ X22 ett stort antal moderna ljudformat (bland dem FLAC, OGG, APE), så att du kan lyssna på din favoritmusik i sin ursprungliga kvalitet utan förlust. Naturligtvis, för att lagra en mängd okomprimerade musikfiler, är det önskvärt att ha en reserv av minne av en lämplig volym, och här är ordningen också med detta. Finns som internminne (till salu finns modeller från 4 till 16 GB) och en plats för micro SD (upp till 128 GB), så det borde inte finnas några problem.

Bland annat framhäver förekomsten av ett bra batteri, e-läsare, FM-radio, equalizer och till och med en väckarklocka. Och i avsaknad av hörlurar kan du lyssna på musik direkt från den inbyggda högtalaren.


Bästa mp3-spelare kostar från 1500 rubel

4 Valnöt V2S


Bästa ljudet
Pris för aliexpress: från 1703 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Valnöt V2S (populärt kallad "muttern") är den mest ovanliga spelaren i denna klassificering. Den aktuella modellen har inte en skärm, FM-radio, en röstinspelare, eget minne, även hörlurarna ingår inte, men kostar samtidigt cirka 1500 och är väldigt populärt i smala cirklar. Den här spelaren fick en sådan berömmelse på grund av högkvalitativt ljud (kraftfull bas, utmärkt stereobredd och god frekvensseparation) och viktigast av allt en fantastisk effekt när den används som en förstärkare för en dator eller annan enhet (drivrutinerna installeras oberoende och helt utan problem). En ny fin färg är redan kända låtar garanterade. Bristen på en skärm har också en positiv effekt på autonomi - ett batteri på 1500 mAh kommer att vara i 50-60 timmar med fullfjädrad drift av enheten.

3 RUIZU X26


Kompakt spelare för jogging
Pris för aliexpress: från 1392 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En annan mediaspelare är tydligt sportorienterad. Den uppsättning funktioner som helhet är traditionell, men det finns fortfarande ett antal funktioner på grund av vilka RUIZU X26 visade sig vara i vår topp. Den första är närvaron av Bluetooth, vilket gör att du kan använda spelaren i ett par med bärbara högtalare, och ännu viktigare - trådlösa hörlurar. Satsen innehåller en rem för att fästa enheten på handen - den här designen presenteras av tillverkaren som den mest lämpliga för aktiv sport. Även en pedometer förklaras som en extra funktion, men det är svårt att bedöma exaktheten i sitt arbete, eftersom praktiskt taget ingen av kunderna använder den.En liten del av sitt eget minne (endast 8 GB) kompenserar för SD-kortets stöd (upp till 64 GB).

2 NINTAUS X10


Bästa batteriet
Pris för aliexpress: från 3363 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

NiNTAUS X10 är speciellt utformad för att lyssna på högupplösta musik (Hi-Res Audio). Vad betyder detta? Många av de tidigare nämnda enheterna stöder också förlustfria ljuddatakomprimeringsformat (till exempel FLAC), men de är inte anpassade för dem. När du spelar filer med den här förlängningen och en stor bithastighet i en vanlig spelare, kommer glitches, frysningar och andra problem nästan säkert att observeras. Med NiNTAUS X10 är situationen helt annorlunda - spelaren var ursprungligen konstruerad för att arbeta med tung data (ATJ2167-chipet, på grundval av vilket enheten monterades, används också i många dyrare enheter som kostar $ 150-200). För närvarande läser spelaren 11 ljudformat, och samtidigt uppdateras systemkonfigurationen kontinuerligt, så det är möjligt att lägga till nya tillägg (till exempel nyligen .CUE-support uppstod). Separat noterar vi ett högkvalitativt batteri (tillräckligt för 50 timmars kontinuerlig drift) och bra utrustning (det inkluderar hörlurar, silikonfodral, USB-kabel och SD-kort för 16 GB).


1 Zishan DSD AK4497EQ


Välja en ljudfil
Pris för aliexpress: från 6814 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Gadgeten från ZiShan är en av de fall där prislappen (oavsett hur hög den ursprungligen verkade) är mer än värt varje rubel som spenderas på spelaren. Men produkter av detta slag är uppenbarligen inte avsedda för massanvändaren, det vill säga det är inte så lätt att ta och köpa en spelare från Zishan, du behöver först ha det. En enkel man på gatan är osannolikt inte intresserad av en kinesisk gadget till det här priset, och en ivrig musikälskare kan väl ha sin egen vision om vilken spelare som ska vara för Hi-Res-musik.

Om vi ​​ser direkt på denna modell noterar vi att själva utseendet på enheten tyder på ett tydligt fokus på den brutala manliga publiken - inga mjuka linjer och pretentiös glamour, men bara ett strikt och enkelt metallfall med kopparknappar. Stor och ljus skärm ger dig möjlighet att få maximal visuell information och är utformad för att underlätta navigering genom filer och mappar. Tja, den största fördelen med enheten är förstås ljudet - måttligt djupt, men snabb och basbas, kristallklar mitten och ljus detaljerad topp. Glöm inte att spelarna från Zishan ger användarna omfattande anpassnings- och uppgraderingsalternativ.

Bästa mp3-spelare med integrerade hörlurar

3 SONGKU W262


Den perfekta lösningen för utomhusaktiviteter.
Pris för aliexpress: från 857 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna gadget är intressant för sin ovanliga design - spelaren och hörlurarna här är inte separata komponenter, utan en enda helhet. Som du kan gissa vid utseendet är enheten speciellt utformad för sport och ger en person maximal frihet och komfort (SONGKU behöver inte klä sig på kläder, bära i fickan, etc.). Enligt användarens återkoppling sitter designen bra och kollapsar inte vid körning. Eftersom det är omöjligt att ansluta egna hörlurar till W262, uppstår många frågor om kvaliteten på det inbyggda ljudet i enheten. Det finns inga problem med detta - ljudet är trevligt och balanserat med uttalad bas. Satsen utöver USB-kabeln innehåller en väska för att lagra spelaren. Mängden internminne är fortfarande samma 8 GB (det finns ingen SD-kortplats), bara ett par standard ljudformat (MP3, WMA, WMV) stöds och batteriet varar 6-8 timmars drift (vilket givetvis inte räcker för ett sådant segment) .

2 NVAHVA 503


Lägsta kostnad för Bluetooth-spelare
Pris för aliexpress: från 666 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna modell upprepar i stor utsträckning fördelarna med den tidigare, men på grund av förlusten i kompaktitet och inte de minsta storlekarna får användaren dessutom möjlighet att ansluta ett Micro SD-kort upp till 32 GB. Samtidigt är Bluetooth också på plats, det finns en annan funktionalitet (till exempel FM-radio), ett mycket bra batteri, och ljudet är ganska acceptabelt för dina pengar (men inget mer). Den obekväma designen förstör den övergripande positiva bilden - bågen är gjord så att efter ett par timmars användning börjar NVAHVA lägga mycket press på öronen.


1 RALYIN MP3-M2


Mest tillförlitliga
Pris för aliexpress: från 1214 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Precis som många andra mp3-spelare av denna formfaktor (ljudsystem integrerat i hörlurar), positionerar Ralyin M2 sig i första hand som ett bekvämt och praktiskt alternativ för att spela sport. Men i jämförelse med billigare modeller av denna typ har denna gadget två funktioner samtidigt:

 1. Fuktskydd för IPX6-standarden (viktig notering - den beskrivna skyddsgraden är främst avsedd för stänk, regn, svett och andra problem av liknande karaktär, men du bör definitivt inte ta spelaren till poolen om du inte vill bryta den).
 2. Bluetooth (version 4.2). Tack vare honom är det möjligt att använda en hybrid-spelare, där den inbyggda 8 GB minnet inte längre verkar så eländigt. Poängen är i normala situationer att bara starta enheten som hörlurar, medan du spelar musik från en tredje parts enhet (det interna minnet förbrukas därför inte). Samtidigt kan spelaren själv spela in flera speciella spellistor för jogging och andra sporter och använda den för dessa ändamål.
Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av mp3-spelare som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 317

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner