20 bästa kvinnor väskor med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa läderkvinnorna påsar med AliExpress

1 Kmfly 02 Mest populära modell
2 Aliwood Hailan332 Bästa pris i kategorin
3 Bonsacchic H094 Klassisk design
4 Cobbler Legend 0910006-A-1 Snygg läderväska för kvinnor
5 YILIAN ZDA Nuvarande form. Mättade färger

De bästa billiga handväskorna med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

1 Maras dröm LKWJJ1978 Miniatyrväska för dagliga promenader
2 Ybyt 0011 Ljusa färger
3 Maras dröm LKXQQ2642 Ovanlig design
4 Människor MONTAIN Jelly väska Den mest ursprungliga färgen
5 Banabanma PBY_0B4D Bästa valuta för pengarna

Bästa kvinnor påsar med Aliexpress: Budget upp till 1000 rubel

1 Bolish 963003 Väska med en original päls pompon
2 Golden Finger GF-18 Ljus koppling för viktiga händelser
3 Gorden Yi De PT0636 Bästa kapacitet
4 GEONYIEEK B348 Det mest snygga tillbehöret till sommaren
5 YuanQYDER Women Shoulder Bag Ungdomsmodell

De bästa kvinnorna påsar med Aliexpress: Budget upp till 2000 rubel

1 Tinkinspårväska Hög kvalitet
2 TOYOOSKY LRY582 Den bästa presenten till en ung tjej
3 Gykaeo KP90D Praktisk design
4 Shunvbasha 159A Romantisk stil
5 CHISPAULO 6023 Det bästa utförandet

Kvinnors handväska är fylld med många hemligheter. Det är lätt att hitta inte bara kosmetika och servetter, men också ett helt kontor med dokumentation, brevpapper och visitkort. Påsen kan betona bilden av dess ägare. Men den felaktiga modellen kan förstöra kvinnans intryck. Därför är det viktigt att känna till kriterierna för att välja detta oumbärliga tillbehör:

 1. Storlek. Säcken bär oftast på höfterna och storleken kan visuellt minska eller öka kvinnans silhuett. Till exempel kommer en liten handväska att göra puffiga former ännu större. En stor bagageutrymme kommer att se ut ur händerna på en miniatyrflicka. Det perfekta alternativet för vardagliga utträden kommer att vara en medelstor modell, den kommer inte att väga ner siffran och innehålla alla nödvändiga saker.
 2. Color. De som inte gillar att experimentera med färglösningar, är bättre att titta på de klassiska grå-, svarta, vita och beige-modellerna. Också alltid relevanta väskor med rött läder och mörk körsbärsfärg. Ljusa stilar skanödvändigtviskombinerat med kläder, men inte med skor.
 3. Tillbehör. Lås, pennor, inskriptioner och dekorativa element måste sys och stitchas noggrant. Ytterligare inslag i inredningen ska inte stå ut, utan tvärtom, idealiskt i harmoni med produktens färg och design.
 4. Formen. För vardagliga behov är det bättre att välja en väska som håller sin form. Mjuka och formlösa modeller är perfekta för att gå till affären, eftersom de lätt rymmer de förvärvade små sakerna. Styles i form av en reticule kan lägga till ålder för kvinnor över 40 år.
 5. Fickor. De borde räcka för att sönderdela allt och inte söka efteråt för det nödvändiga i en halvtimme.
 6. Vikt. För daglig användning måste du välja en väska som inte väger med ytterligare element. Ibland, på grund av närvaro av volymetrisk tillbehör väger en miniatyrkoppling mer än en medelstor väska.
 7. Hantera. Det bästa alternativet skulle vara en modell med två handtag och en lång rem på samma gång.
 8. Material. I regnigt eller snöat väder bör du välja modeller av läder eller läder, så att innehållet i väskan inte är våt. För sommarperioden kommer något material att vara lämpligt.
 9. Foder. Inredningspåsar slits ofta av nycklar eller kulspetspennor. För att förhindra att detta händer måste du dra i olika riktningar innan du köper det. På detta sätt kan du kontrollera kvaliteten på fodret material.

Ett stort sortiment av kvinnors väskor presenteras på AliExpress-marknaden. Inte överraskande förloras kunderna under valet. Vi analyserade alla kundrecensioner, bedömde kvaliteten på skräddarsydda material och material, studerade populära snygga modeller och baserade på denna data gjorde vi betyg på de bästa kvinnosäckarna med Aliexpress.

De bästa läderkvinnorna påsar med AliExpress

Väskor av äkta läder är inte bara snygg design, men också praktisk och hållbar. Alla modeller spricker inte i kylan, de kan tvättas, sprickor och hallar bildar inte på vik och handtag. Naturligtvis finns det lädervaror många gånger mer än liknande modeller av mocka eller läder.

5 YILIAN ZDA


Nuvarande form. Mättade färger
Pris för aliexpress: från 2092 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna modell finns i många säljare under olika namn, men det är väskan från varumärket YILIAN som oftast beställs för AliExpress. I intervallet finns fem vackra färger - blå, dammig rosa, röd, grå och svart. Handtagen på alla tillbehör är bruna, de är inte läder. Storleken på damväskan är 30 * 26 * 13 cm, den är rymlig och bekväm. Inuti finns det bara ett stort fack, uppspänd. Satsen innehåller en lång rem för att bära produkten på axeln.

I recensionerna skriver kvinnor att den verkliga färgen är något annorlunda från bilderna, men den är fortfarande väldigt vacker. Produkten ser original ut, kompletterar alla bilder. Kvaliteten på huden är utmärkt, textilfodret rostar inte, sömmarna är jämn och snygga. Materialet är mjukt nog och håller inte formen, men för en påsepåse är det ganska normalt. Den enda nyans som måste beaktas är att i verkligheten YILIAN ZDA är mindre än i bilderna.


4 Cobbler Legend 0910006-A-1


Snygg läderväska för kvinnor
Pris för aliexpress: från 2042 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Cobbler Legend varumärke specialiserar sig på att skapa kvinnors läderväskor i klassisk stil. Det finns inga prickiga färger, originalutskrifter och tillbehör, bara tidtestad design. Denna modell kommer att vara en underbar present till en kvinna, unga tjejer kan tycka att det är för tråkigt. Tillbehöret är tillverkat av kohid, inuti finns en polyesterfoder. Handväskans storlek är 18 * 22 * ​​7 cm, det finns en förstorad version (24 * 25 * 10 cm). För förvaring finns två fack, intern och extern dragkedja. Låser inuti plastpåsen, utanför - metall.

Bedömning av recensioner, Cobbler Legend 0910006-A-1 är verkligen läder, ingen lukt. Det är kvalitativt syt, alla sömmar är släta, det finns inga utskjutande trådar. Snabb leverans, pålitlig förpackning. Trevlig bonus - säljaren lägger presenter till varje order. Köpare anser att handtaget är den svagaste punkten på produkten. Hon börjar snabbt avskalas.

3 Bonsacchic H094


Klassisk design
Pris för aliexpress: från 1663 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Snygg damväska Bonsacchic - ett bra tillbehör till snygga damer. Produkten är gjord av äkta läder, finns i strikt svart, elegant burgundi och neutrala gråfärger. Det eleganta utseendet på produkten kommer att betona individualitet, och den rika funktionaliteten och användbarheten kommer att förenkla driften.

Väskan är utrustad med två korta handtag och ett långt bälte för bekvämare dragning på axeln. Inuti finns tre huvudfack av högkvalitativt tyg: två öppna och tredimensionella och en med dragkedja. Också ett litet hemligt fack med dragkedja och två små fickor där du kan placera kreditkort, telefon eller glasögon. Mjukt till beröring och rymlig inuti - den här väskan är den perfekta kombinationen av stil och praktiska egenskaper. Lämplig för vardagligt slitage, och för sociala evenemang eller fester.

2 Aliwood Hailan332


Bästa pris i kategorin
Pris för aliexpress: från 462 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Aliwoods eleganta och små kopplingsväska är tillverkad i lapptäcke. Produkten kompletteras med ett mönster av svarta rhinestones. Väskan är gjord av äkta läder, fodret är tillverkat i polyester. Kopplingen är utrustad med en långsträckt axelrem, det finns också ett avtagbart handtag för att bära handleden. På grund av sin lilla storlek kan den lätt bäras i handen. Inuti finns två standardfack och en med dragkedja.

På Aliexpress presenteras produkten i två storlekar: 27 * 16 cm och 19 * 12 cm. Kopplingens tjocklek i alla storlekar är densamma och lika med 2 cm.Detta tillbehör innehåller allt du behöver: en telefon, nycklar, pengar, lite kosmetika, glasögon och mycket mer. Modellen är populär, eftersom den är den billigaste läderväskan på AliExpress.


1 Kmfly 02


Mest populära modell
Pris för aliexpress: från 996 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det eleganta läderväskan från Kmfly är ett utmärkt alternativ för vardagligt slitage av nödvändiga bagage samt för publicering. Produkten är gjord i stil med lapptäcke, dekorerad med eleganta svarta rhinestones. Modellen är utrustad med ett litet handtag och en avtagbar axelrem. Utanför väskan har två sidfickor, baksidan är liten - med dragkedja. Inne i det rymliga huvudfacket och en hemlig ficka för små saker. Väskan stängs med dragkedja med två kommande "hundar", vilket är väldigt bekvämt.

Solid skräddarsydda material av hög kvalitet, rymlighet, praktisk och elegant utseende - den här väskan är ett utmärkt tillbehör och tillägg till det övergripande utseendet. Detta är den mest sålda läderväskan på Aliexpress, eftersom modellen inte bara kombinerar hög kvalitet, men också ett bra pris.


De bästa billiga handväskorna med AliExpress: Budget upp till 500 rubel

I denna kategori finns billiga modeller av handväskor med AliExpress. Trots det trevliga priset är alla produkter välgjorda och, beroende på antalet order, är populära bland köpare.

5 Banabanma PBY_0B4D


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 297 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Banabanma PBY_0B4D är en ljus casual väska som är lika populär bland tjejer och kvinnor. Den är gjord av konstläder, i intervallet finns det olika färger. Höjdpunkten i denna modell var en kontrasterande trefärgsinsats och exakt samma band. Produktdimensioner - 19 * 12 * 6 cm, extra fickor finns inte, det finns bara ett dragkedjafack. För ett stort antal saker verkar väskan för liten, men det är ganska möjligt att sätta en telefon, en plånbok, nycklar och de mest nödvändiga sakerna i den.

Kvaliteten på tillbehöret hos AliExpress-kunder har nästan inga klagomål. Nästan ingen lukt, tillbehör är bra, sömmen är jämn. Det finns stickande trådar, men de är få. Färgerna är ljusa och mättade. Den största nackdelen är bristen på foder, såväl som ett bälte. För vissa kvinnor tycktes det vara för kort och brett. Trots nackdelarna anser många att Banabanma är det bästa valuta för pengarna.

4 Människor MONTAIN Jelly väska


Den mest ursprungliga färgen
Pris för aliexpress: från 319 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det är helt enkelt omöjligt att se bort från holografiska väskor: de skimrar med regnbågens färger, glans, omvandlar omedelbart den enklaste outfiten. Människan PEOPLE MONTAIN ger Aliexpress med fyra olika färger att välja mellan. Alla väskor i sortimentet av en fyrkantig form (23 * 25 * 9,5 cm), det finns korta handtag och ett långt band. Inuti finns ett stort fack, det är fastsatt med en magnet.

Kunderna i denna modell lämnar ofta positiv feedback. De är glada över ljusa färger, bara den lilla storleken på FOLKMONTAIN har besvikit många kvinnor. Nackdelarna med produkten inkluderar medelmåttiga utföranden: stickande trådar och ojämna sömmar, det är en liten lukt. En viktig caveat är genomskinligt material, så att de omkring dig delvis kan se innehållet i påsen. För att undvika detta är det nödvändigt att sätta in en speciell påse inuti (ingår i satsen).

3 Maras dröm LKXQQ2642


Ovanlig design
Pris för aliexpress: från 311 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En annan snygg axelväska från den kända kinesiska tillverkaren "Dream of Mary". Romantiskt tillbehör - det exakta motsatsen till den klassiska stilen. Denna modell kommer att bidra till att sticka ut från publiken och förvärva en ljus personlighet. Materialet från vilket produkten är gjord är en högkvalitativ, färgvattentät läderimiterande mocka.

Väskan är gjord i form av en mjuk knut, spänd på toppen av ett tunt dubbelt bälte med en frans. Ett långt band sitter fast i knuten. Axelbandets längd kan justeras med en spänne.Inuti finns en polyesterfodral med hög slitstyrka. Det finns två fickor på foderet, varav den ena är fäst med dragkedja. I din handväska kan du fritt lägga en mobiltelefon, plånbok, nycklar och dokument.

2 Ybyt 0011


Ljusa färger
Pris för aliexpress: från 400 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vintage väska-koppling väska från företaget Ybyt - ett underbart och elegant damtillbehör. Du kan ta med dig till festen eller till en annan speciell händelse. Små dimensioner av produkten (25 * 17cm) gör att du kan passa allt du behöver. Väskan är gjord av konstläder av medelstorlek, i form av avslappnad. Utrustad med ett ej avtagbart axelrem med justerbar. Om det behövs kan remmen avlägsnas i det inre facket, varigenom handväskan sätts i en fullväxlad kopplingspåse eller handväska.

Inuti finns ett huvudfack och sidofickficka. Stänger påsen på den dolda spetsen (knapp). Alla beslag är av hög kvalitet, gjord i guldfärg, skräddarsydda är släta och fasta. Ett brett utbud av färger gör att du kan välja en handväska till vilken bild som helst. Köpare på AliExpress säger att färgerna är riktigt ljusa, mättade och kvaliteten på skräddarsy är oklanderlig.

1 Maras dröm LKWJJ1978


Miniatyrväska för dagliga promenader
Pris för aliexpress: från 285 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Trendig miniatyrväska från den kända kinesiska tillverkaren "Dream of Mary". Modellen är en skalformad koppling med en ventil. På varje sida finns två hål med metallkant, genom vilken en lång tunn rem passerar. Bandens ändar är knutna och om så önskas kan dess längd förkortas. Tillbehöret har en magnetisk lås dekorerad med en metallfigur av en hjort på en kedja. Väskan sys längs konturen med en linje med stora stygn. Färgen på tråden står i kontrast till produktens huvudfärg.

Modellen är tillverkad av högkvalitativt läderbytes som har vattentäta egenskaper. Foderet är tillverkat av polyester. Inuti finns två små fickor, en fästs med dragkedja. Påsens storlek (20 * 15 * 7 cm) gör att du kan placera en liten plånbok, telefon, spegel och nycklar. Köpare i recensionerna på Aliexpress säger att väskans nyans kan skilja sig från varandra.


Bästa kvinnor påsar med Aliexpress: Budget upp till 1000 rubel

5 YuanQYDER Women Shoulder Bag


Ungdomsmodell
Pris för aliexpress: från 912 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Designer luxury women bag YuanQYDER lockar omedelbart andras synpunkter. Ljusa färger, snygg prydnad med moderiktiga teckningar i kombination med praktiska och rymliga gör det till ett oumbärligt kvinnligt tillbehör. Väskan är tillverkad av högkvalitativt konstläder. Finns i 3 färgvariationer: grön, lila och röd. Produkten är utrustad med ett fast litet handtag och en avtagbar axelrem med justerbar längd. Storleken på väskan låter dig placera en hel del nödvändiga saker.

Inuti finns en huvudfack, en dragkedja och två små fickor för en smartphone, kreditkort, visitkort, pulverkomprimering eller andra nödvändiga detaljer. Ett utmärkt komplement till den allmänna formen av påsen är dragkedjor och metallelement i guldfärg, perfekt kombinerad med ljusa färger.

4 GEONYIEEK B348


Det mest snygga tillbehöret till sommaren
Pris för aliexpress: från 734 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Rundväskor återvände till mode relativt nyligen men har redan vunnit en plats i hjärtat av många kvinnor. De ser original ut, hjälper till att göra en bild lättare och mer avslappnad. Denna korgmodell från GEONYIEEK kommer att bli ett utmärkt komplement till sommarträkter. Den är gjord av rotting, färgen är väldigt snäll och varm. Tillbehöret på en knapp är knappt, inuti ett kontor. Du kan bära en väska i händerna eller hänga den på axeln, för det här är ett långt och smalt bälte.

På AliExpress finns det redan mer än 3000 recensioner om denna väska, det finns inte en bland dem med en rating under tre stjärnor. Kunder noterar den höga kvaliteten på vävning, avsaknaden av synliga brister. Det finns exemplar med spår av lim och slitna knappar, men det är inte kritiskt. Det finns också en liten lukt av halm.Den största nackdelen med GEONYIEEK är dess lilla storlek. Vissa moderna telefoner passar helt enkelt inte inuti kvinnans väska.

3 Gorden Yi De PT0636


Bästa kapacitet
Pris för aliexpress: från 898 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Lyxig rymlig väska i "preppy" stil fick mycket positiv feedback på AliExpress. Modellen är lämplig för kvinnor i alla åldrar för att gå, arbeta och studera. Materialet i produkten är mjuk, läder av hög kvalitet med vattenavvisande egenskaper. Den övre delen av modellen är fastsatt med en magnetisk knapp av guldmetall. I botten för stabilitet sätta en separat skum botten. Inkluderat är två långa bälten med karbin att välja mellan. En - i samma färg som en påse eller svart, den andra - en bred mångfärgad med ett geometriskt mönster.

Fyra stora rektangulära fickor är placerade på utsidan längs hela bottenkonturen. I väskans ton kommer en liten telefonväska med dragkedja. Väskan har en smal rem, för vilken den kan fästas och bäras utanför. Sidosatser i storleken ger damens väska en fashionabel trapezform.

2 Golden Finger GF-18


Ljus koppling för viktiga händelser
Pris för aliexpress: från 941 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den lilla, stilfulla Golden Finger-väska på AliExpress har en mängd olika designalternativ. Vikplatta kombinerad och dekorerad med inlägg av läderrombos eller med imitation "ormhud". Runt insatsen är en monotont kantning med jämnstygna linjer. Modellen är tillverkad av mjuk högkvalitativ läder med bra vattenbeständighet. Foderet på produkten är tillverkat av tät polyester.

Väskan fastnar på botten av det ursprungliga metalllåset. Halvremmen består av en lätt kedja och läder. Om nödvändigt kan väskan bäras i din hand: bältet är lätt att ta bort. Inuti har modellen tre små fickor, varav den ena är fäst med dragkedja.


1 Bolish 963003


Väska med en original päls pompon
Pris för aliexpress: från 866 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Modig vintagemodell från den kinesiska tillverkaren Bolish är den mest populära damväskan till AliExpress. Den har beställts av mer än 9 000 kunder. Rymlig modell av medelstorlek är gjord i stil med "retro". Materialet från vilket tillbehöret är tillverkat är mjukt konstgjort nubuck, som har hållbarhet, fuktmotstånd och motståndskraft mot smuts. Metallnitar används för dekoration, placerad i tre rader nere på framsidan.

Produkten har två korta handtag och ett långt bälte fäst vid carabinrarna. Zippers fäster de övre sidofickorna och fickan under nitarna. Alla lås är fastsatta korta tunna remmar. Den täta foderet är gjord av lin. Inuti väskan finns fyra fickor, en med dragkedja. På botten finns 4 metallben som skyddar mot smuts, om du lägger påsen på golvet. En nyckelring i form av en päls pom-pom är fäst på handtaget.

De bästa kvinnorna påsar med Aliexpress: Budget upp till 2000 rubel

5 CHISPAULO 6023


Det bästa utförandet
Pris för aliexpress: från 1712 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

På AliExpress finns det kvinnor väskor som ser mycket dyrare ut än deras pris. Dessa inkluderar denna ovanliga modell. CHISPAULO 6023 är formad som ett ägg, det har flätade korta handtag och ett ganska brett bälte. Valet av färger är inte för stort - svart, rött och flera nyanser av brunt, men de går bra med kläder och ornament. Inuti och utanför produkten finns fickor med blixtlås och knappar.

CHISPAULO 6023 sys kvalitativt: släta sömmar, inga utskjutande trådar. Noggrant utvalda tillbehör förtjänar särskild uppmärksamhet, för det är tack vare sin väska som ser dyr ut. Vissa kvinnor tyckte även att hon var läder, även om det inte var det. Tillbehöret är tillverkat av ganska tätt konstgjort material. Innan sändningen placerar säljaren en luftkudde inuti för att förhindra rynkor. Denna modell har en liten nackdel - det finns en lukt först.


4 Shunvbasha 159A


Romantisk stil
Pris för aliexpress: från 1890 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Snygg och elegant damväska för tjejer som älskar romantisk stil.Produkten är tillverkad av högkvalitativ, mjuk, vattenavvisande läder. Stora rosor är broderade längs bottenkanten, lite ljusare än basmaterialet. Väskan har två korta handtag fäst på kroppen på bultarna och en lång, som kan lösas om så önskas. All metallmonterad gyllene färg.

Foderet är tillverkat av polyester. Inuti finns fyra fack. En sida för dokument och en central dragkedja. Det finns fickor för en mobiltelefon och en liten ficka för små föremål. Öppen på väskan är också dragkedja. Den främre delen av produkten är dekorerad med en båge av läderremsa och en företagslogotyp tillverkad av guldmetall. Köpare AliExpress noterar att produkten har en specifik lukt, som slutligen försvinner.

3 Gykaeo KP90D


Praktisk design
Pris för aliexpress: från 1384 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Stil, användbarhet och användarvänlighet särskiljer denna damväska bland resten. Den kan användas både varje dag och som en kvällskoppling. Produkten är gjord av konstgjort material - polyuretan, slitstarkt och praktiskt i vård. Väskan är gjord i ett stilistiskt beslut tillfälligt. 5 färgalternativ: klassiskt svart, grått, blekrosa, korall och ljusrött.

Kvalitetsbeslag kompletterar produktens övergripande bild. Väskan är också utrustad med en axelrem som är inställbar i höjd och två små handtag. Inuti produkten finns ett rymligt huvudfack och en extra, vilket inte bara skapar en ficka utan också ett hemligt fack med dragkedja. Ett sådant tillbehör kommer kompakt placera de nödvändiga sakerna, och kommer att understryka den underbara smaken av dess ägare. AliExpress-användare är nöjda med köpet, men de är inte nöjda med leveransens varaktighet.

2 TOYOOSKY LRY582


Den bästa presenten till en ung tjej
Pris för aliexpress: från 1298 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

TOYOOSKY LRY582 - en av de mest ovanliga kvinnans handväskor i rangordningen. Den är gjord i form av en liten fyrkantig resväska med lås. I stället för vanliga ritningar och utskrifter beslutade tillverkarna att vända tillbehöret till ett ark med anteckningsbok med inskriften i stora bokstäver och andra roliga dekorativa element: rhinestones, hearts, flowers. Allt detta ser väldigt intressant ut, som om ägaren av påsen dekorerade sina egna händer. Säljarens produktsortiment innehåller produkter med orden "Queen" och "Allt jag behöver är kärlek och Wi-Fi."

I recensionerna noterar de tillförlitlig förpackning och god bagagekapacitet. Trots sin lilla storlek, är TOYOOSKY LRY582 lämplig för att lagra plånbok, telefon, dokument och kosmetika. Nackdelarna med tillbehöret inkluderar endast en stark lukt. Naturligtvis är det inte troligt att vuxna kvinnor väljer den här modellen, de brukar föredra eleganta klassiker. Men unga studenter och schoolgirls kommer att vara glada över en sådan gåva.


1 Tinkinspårväska


Hög kvalitet
Pris för aliexpress: från 1036 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Bekväma vintage damväska för daglig inköp från den kinesiska tillverkaren Tinkin. Tillbehöret är tillverkat av läder av hög kvalitet. Materialet är mycket slitstarkt, mycket hållbart och blir inte vått i regnet. Två korta handtag håller fast på fästena och imiterar stora bultar. En lång axelrem är fäst vid carabinrarna. Handtag och rem mörkare färg. Den främre delen av påsen är uppdelad i halva med dubbla vertikala sömmar. I varje hälft är patchfickor och vertikala dragkedjor i form av dekoration symmetriskt placerade.

Öppen på väskan, bakfickan och insidafickan är ritad. Foderet är tillverkat av naturlig lin. Inuti finns ett fack för en smartphone och en ficka för nycklar, kort och trivia. På Aliexpress kan du beställa en damväska i flera färger.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av kvinnor väskor presenterade på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 17

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner