15 bästa bärbara väskor med Aliexpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa Laptop Folder Väskor med AliExpress

1 Anki AK01 Olika modeller
2 MiOYOOW bärväska Bästa valuta för pengarna
3 Kayond AK003030 Original design
4 LISEN Xiaomi MacBook Air Det mest kompakta alternativet
5 WIWU GEARMAX Black 17.3 Laptop Bag Ovanlig präglad yta

De bästa klassiska bärbara väskorna med Aliexpress

1 Bestchoi Laptop Sleeve väska Flera alternativ för en modell
2 Burnur nb246 Vattenavvisande hus
3 Fopaty Laptop väska 17.3 Hög kvalitet
4 J.QMEI Laptop väskor för kvinnor Bästa väska för kvinnor
5 VTRONHYE KUMON Snyggt och rymligt tillbehör

De bästa väskorna, ryggsäckar för en bärbar dator med AliExpress

1 MARK RYDEN MR5911 Prestigefyllt och populärt varumärke
2 Ahri AH-FL1707 Mest budget ryggsäck
3 Kingsons KS3140W Bästa kapacitet
4 WIWU GEARMAX 15.6 Datorväska Tre monteringsmetoder
5 BINYEAE Wenjie15 Det bästa alternativet för skolbarn

Den bärbara datorn är utformad inte bara för användning hemma eller på kontoret, det är också användbart vid ett affärsmöte på ett café eller när du går med vänner, till exempel att lyssna på musik och titta på bilder. För att bära den finns det ett stort antal olika väskor, som inte bara skyddar enheten mot mekaniska skador och väderförhållanden, utan också rymmer ytterligare prylar, som mus, hörlurar, nätverksadapter. På Aliexpress hittar du inte bara en klassisk bärbar väska, men också snygga omslag, rymliga ryggsäckar och praktiska väskor. För att inte misstas med köpet är det nödvändigt att vara uppmärksam på följande egenskaper:

 1. Storlek. Vid inköpstillfället är det viktigt att överväga bildskärmens bildförhållande och välja en storlek på storlek. Modeller med samma diagonal kan ha olika bredder och höjder, till exempel 16: 9 och 4: 3, så när du väljer ska du inte fokusera på diagonalen på displayen. Om det finns mycket ledigt utrymme bredvid bärbar dator, kommer det inte att fixas säkert, men tillbehör kan placeras i närheten.
 2. Material. Lädermodeller är slitstarka och lätta att rengöra, men de är dyrare än t ex produkter gjorda av polyuretan, nylon, polyester eller läder. AliExpress erbjuder bärbara väskor från budgetmaterial, men de har också en elegant extern video och god kvalitet.
 3. Skyddsfunktioner. För att säkerställa den bärbara datorns säkerhet måste väskan vara vattentät, med en stram ram. Du kan också titta på modellerna med ett kombinationslås. Det är viktigt att alla lås och fästelement fungerar utan att klibba och är gjorda av slitstarkt material. Huvudfickan ska förses med bälten eller elastiska band för att fästa gadgeten.
 4. Vikt. En bärbar dator, tillsammans med en tung bärväska, kan bli en outhärdlig börda för bräckliga tjejer.
 5. Praktiskhet. Vid valet måste du också vara uppmärksam på förekomsten av extra fickor och fack för olika tillbehör.

De som inte kommer att ta en bärbar dator med dem på affärsresa eller resan är bättre att titta på billiga väskor som skyddar enheten från repor och damm. För långa resor är det bättre att köpa en pålitlig resväska eller ett fall som kommer att spara din bärbara dator från oavsiktliga fall och dåligt väder. Vi tittade igenom alla väskor för AliExpress och rankade bäst baserat på antal beställningar, kundrecensioner och huvudegenskaperna.

Bästa Laptop Folder Väskor med AliExpress

I den här kategorin finns budgetomslag och mappmappar för en bärbar dator med AliExpress. Sådana produkter saknar vanligtvis inte bara extra fickor för tillbehör, utan också handtag. I detta fall skyddar väskorna enheten från damm och repor, och tack vare det trevliga priset är de väldigt populära bland elever och skolbarn.

5 WIWU GEARMAX Black 17.3 Laptop Bag


Ovanlig präglad yta
Pris för aliexpress: från 1120 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

WIWU ser grov men stilfull på grund av kombinationen av svarta och röda detaljer. Höjdpunkten på påsen är en dubbelsidig präglad yta avsedd för bättre dämpning. Produkten är tillverkad av slitstarkt treskiktigt material, vilket på ett tillförlitligt sätt skyddar din bärbara dator mot vatten, damm, stötar och repor. I hörnen finns gummitätningar, dragkedja med slitstarkt foder. Med en sådan "icke-dödlig" väska kan du till och med gå på en bergsvandring, gadgeten är osannolikt att lida.

I recensionerna skriver de att du måste ta hand om blixten noga, annars kommer det att fastna. Nackdelarna med WIWU inkluderar ett litet urval av storlekar - nu är det bara ett stort fodral för en gadget med en diagonal på 17,3 tum. Köpare av AliExpress anger att produkten är lämplig för tjocka bärbara datorer med breda ramar. De mest eleganta enheterna kommer att hänga in på grund av den stora mängden ledigt utrymme. En annan nackdel är närvaron av en syntetisk lukt.


4 LISEN Xiaomi MacBook Air


Det mest kompakta alternativet
Pris för aliexpress: från 658 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Vid första anblicken är det svårt att tro att LISEN är en bärbar väska, inte den vanligaste mappen. Den är tunn och graciös; en enhet med en diagonal på högst 15 tum kommer att passa inuti. Oftast är denna modell köpt av ägare av MacBooks. Omslaget kan också användas som stativ för en bärbar dator med en full muspekare (om du drar ut partitionen). Speciellt anmärkningsvärt är valet av färger LISEN - tillverkare producerar en mapp i olika nyanser av blått, rött och rosa. Alla ser väldigt snygg ut tack vare metallglans.

I recensionerna rapporterar de att produkten motsvarar beskrivningen och bilderna från Aliexpress, förutom att färgerna i verkligheten är lite mindre ljusa. Naturligtvis är den här modellen inte lämplig för resor eller vandring, det tunna materialet kommer inte att kunna skydda gadgeten mot skador. Men för hemmet och arbetet med sådant skydd kommer det att vara tillräckligt. Nackdelarna med användarna innefattar en obehaglig lukt, men det försvinner snabbt.

3 Kayond AK003030


Original design
Pris för aliexpress: från 964 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Snygg elegant väska för bärbar dator KAYOND presenteras i 14 olika färger, så varje köpare kan hitta det bästa trycket för sig själva. Överst på produkterna är gjord av ull och duk. Ytterväggarna är ganska täta. Skyddet är fäst med två blixtlås. Nedan finns ett litet hål för bekväm användning av laddning av den bärbara datorn utan att ta bort den från påsen.

Inuti finns ett speciellt fack för laddare, trådar, telefon och mus, fäst med dragkedja. Mjukt högkvalitetsfoder skyddar din dator mot skador. Produkten är lämplig för bärbara datorer med en diagonal från 11 till 15,6 tum.

2 MiOYOOW bärväska


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 738 rubel.
Betyg (2019): 4.8

MiOYOOW ser snygg och dyr ut på grund av dess trevliga färger och minimalistisk design. Sortimentet har väskor med olika färger (främst nyanser av grått och rosa) för bärbara datorer med en diagonal på 12-15,6 tum. Materialet är ganska tätt, en mjuk foder sys i väggarna, så att gadget inte ens kommer att falla, även när det släpps. Inuti produkten finns en tygavdelning som skiljer de två facken. Utanför finns flera fickor för telefonen, hörlurar och andra saker. Du kan bära en väska under armen, som en mapp eller hålla den i handtaget.

Recensionerna noterade den utmärkta kvaliteten på material och utförande. Alla sömmar snyggt sydda, inga utskjutande trådar, lås inte. Köpare EliExpress skriver att en bärbar dator med alla ledningar och en mus placeras inuti produkten. Om så önskas kan du sätta hårddisken och dokumenten där. Den enda tillkännagivandet - MiOYOOW är ganska tunn, så det är bättre att inte sätta volymen i dina fickor.


1 Anki AK01


Olika modeller
Pris för aliexpress: från 344 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Modigt universal laptop skydd från den kinesiska tillverkaren Anki har redan beställts av mer än tre tusen AliExpress-köpare.Överst på produkten är en tät, hållbar bomullstyg av hög kvalitet, vilket bidrar till en god ventilation av datorn. Antistatiskt material med ökad styrka hindrar ackumulering av statisk elektricitet på enhetens yta.

På Aliexpress erbjuder tillverkaren en påse på tre olika sätt. Det eleganta fodralet är bekvämt när det bärs i en ryggsäck, eftersom den skyddar den bärbara datorn mot oavsiktlig skada och repor. I den andra versionen - på utsidan finns en vertikal slitsad ficka, där du kan sätta en datormus och ledningar med laddning. I det tredje - på ärendet finns handtag och fack för att lagra önskade föremål. Om du vill kan du ta bort handtagen i samma avdelningar. Väskan presenteras i flera känsliga färger: svart, grå, turkos och rosa.


De bästa klassiska bärbara väskorna med Aliexpress

Klassiska väskor används oftast för bärbar dator. De är bekväma att bära inte bara i handen utan över axeln. Modellerna som presenteras på Aliexpress är ganska mångsidiga, så de är lämpliga för både kontorsarbetare och idrottare. Väskorna är utrustade med ett stort antal extra fickor, vilket gör det enkelt att lagra och bära bärbara datorer.

5 VTRONHYE KUMON


Snyggt och rymligt tillbehör
Pris för aliexpress: från 648 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

VTRONHYE är en av de vackraste väskorna för en bärbar dator med AliExpress. Det är inte nödvändigt att använda den bara för att bära enheten, eftersom ett sådant tillbehör perfekt kompletterar alla bilder. Ytterdelen är gjord av tjock filt, dekorerad med ett originalmönster i kontrasterande färg. Sortimentet har alla storlekar, från en liten handväska till en tablett med en diagonal på 11 tum till en fullfjädrad bärbar datorväska (17 tum).

Recensionerna visar en ganska god kvalitet sömnad VTRONHYE KUMON. Ibland finns det klibbiga trådar, men det finns inga externa luktar, tillbehören är starka. Insidan är placerad inte bara en bärbar dator, men alla dess tillbehör, dimensionerna på webbplatsen anges med en marginal. Säljaren ger ständigt feedback, hjälper kunder att bestämma lämplig modell. Användarna av Aliexpress uttrycker bara en nackdel med produkten - det finns inget axelband, du måste ständigt bära VTRONHYE i dina händer.

4 J.QMEI Laptop väskor för kvinnor


Bästa väska för kvinnor
Pris för aliexpress: från 2413 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

J.QMEI utvecklar snygga och rymliga läderväskor för bärbara datorer och surfplattor. De är främst avsedda för kvinnor, men män köper ibland denna modell. I sortimentet finns olika materialfärger: flera nyanser av rosa, svart och grått. Inuti varje produkt finns två fack separerade av en partition, samt flera fickor. Du kan bära en väska i händerna eller hänga den på axeln tack vare ett speciellt bälte. Den är idealisk för en bärbar dator med en diagonal på 13,3, 14, 15,6 och 17,3 tum.

I recensioner berömmer du kvaliteten på tillbehör och tillverkningsskydd. Alla sömmar är plana och starka, dragkedjan sitter lätt, utan störning. Materialet är behagligt att ta på, även om det inte är äkta läder. Nackdelarna innefattar det faktum att fästena för bandet är på ena sidan av påsen. På grund av detta kan de snabbt lossna och komma undan, så AliExpress-köpare rekommenderas att välja J.QMEI endast för de minsta prylarna.

3 Fopaty Laptop väska 17.3


Hög kvalitet
Pris för aliexpress: från 1135 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En mångsidig kompakt bärbar väska till FOPATI passar både män och kvinnor. Modellen är tillverkad av högkvalitativ nylon med hållbarhet, slitstyrka och vattenbeständighet. För en bärbar dator, fixering och stygd anti-shock skydd tillhandahålls.

Produkten har två brett handtag och en axelrem, fäst på pålitliga metallkarbiner. Topet stängs med dragkedja. På framsidan finns en stor dold ficka där det finns ytterligare fack för små föremål och en hållare för en kulspetspenna. På baksidan finns en rem fastsatt på resväska. Inuti finns två rymliga avdelningar och små fickor för lagring av tillbehör.

2 Burnur nb246


Vattenavvisande hus
Pris för aliexpress: från 1534 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Burnurs mångsidiga, moderna bärbara väska tillverkas i en avslappnad stil och passar alla moderna ungdomar. Produkten är tillverkad av högkvalitativ nylon. Materialet är mycket slitstarkt, kännetecknat av slitstyrka och fuktmotstånd. Väskan har två handtag och ett axelband med tillförlitliga metallkarbiner. För ökad komfort på bältet tillsattes en mjuk förtjockning på axelnivån.

På framsidan finns en stor hemlig ficka och under den en vertikal dragkedja i form av en prydnad. Inuti facket med en förtjockad vägg med en fäste för en bärbar dator och ett fack för dokument. På utsidan och insidan finns ytterligare små fickor för mus, telefon, laddning och ledningar. På AliExpress väskor presenteras i olika storlekar och färger.

1 Bestchoi Laptop Sleeve väska


Flera alternativ för en modell
Pris för aliexpress: från 963 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Universal laptop väska från BESTCHOI är lämplig för enheter med en diagonal från 11,6 till 15,6 tum. Produkten är tillverkad av högkvalitativ polyester med hög hållfasthet, slitstyrka och vattenavvisande egenskaper. På AliExpress erbjuder säljaren tre väskor. Den första är en traditionell mapp eller bärbar dator väska. Den andra modellen är utrustad med små handtag som kan döljas i speciella fack. Och för det tredje finns en lång justerbar axelrem.

På framsidan i övre delen av alla modeller finns två stora weltfickor där du kan lägga laddningen, trådarna, musen och telefonen. Nedanför dem till höger är en liten ficka för hörlurar. Inne i kontoret för den bärbara datorn, tillverkad av mjuk fleecy tyg. Väskan fästs med två blixtlås.


De bästa väskorna, ryggsäckar för en bärbar dator med AliExpress

Externt är dessa väskor praktiskt taget desamma som en vanlig ryggsäck. Men de är alltid utrustade med ett speciellt hårt fack för en bärbar dator och är utrustade inte bara med yttre fickor utan också med inbyggda fack för mus, strömförsörjning och andra datortillbehör.

5 BINYEAE Wenjie15


Det bästa alternativet för skolbarn
Pris för aliexpress: från 1545 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

BINYEAE Wenjie15 - en bra ryggsäck för skol- och universitetsstudenter. Det är snyggt och lätt, det ser snyggt ut, säljaren har ett stort urval av färger. Inuti denna väska passar en bärbar dator med en diagonal på 14 eller 15 tum, en mus, trådar och även där kommer det att finnas en plats för läroböcker och bärbara datorer. För lagring av små föremål finns det yttre fickor, inuti finns det bara två fack och en liten dragkedja för de viktigaste dokumenten. Produktionsmaterial - Oxford-tyg.

I recensionerna berömmer kvaliteten på material och starka sömmar, även om det ibland finns utskjutande trådar. Vissa detaljer motsvarar inte foton med AliExpress: t ex är blixten faktiskt gyllene, inte silver. Men dessa små saker kan förlåtas, med tanke på produktens låga pris. Den största nackdelen med BINYEAE Wenjie15 är att kunderna tror att materialet är tunt och inte vattentätt. Det rekommenderas att behandla det med en speciell impregnering från regn.

4 WIWU GEARMAX 15.6 Datorväska


Tre monteringsmetoder
Pris för aliexpress: från 2363 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En annan modell från WIWU, som förtjänade en plats i rankningen av det bästa - originalet "3 in 1". Den har handtag, axelrem och axelrem, tack vare vilken produkten blir en ryggsäck. Inuti finns ett stort fack, en ficka med kardborre och fack för olika små saker. Ryggsäcken är gjord av vattenavstötande material, det skyddar den bärbara datorn mot regn och eventuella skador. Det finns väskor för en gadget med en diagonal på 15,6 eller 17,3 tum.

AliExpress-användare var mycket nöjda med ryggsäckskapaciteten. Enligt recensioner passar en bärbar dator, telefon, surfplatta, dokument, nycklar och kablar inuti. Handtagen är starka, så att de kan stå emot den största belastningen. Remmarna gömmer sig lätt inuti väskan om det behövs. Stygn är sysade med kvalitet, det finns inga klibbiga trådar, det finns ingen lukt heller. Den enda nackdelen med WIWU är inte alltid bekväm att bära på ryggen som en ryggsäck. Men i detta prisklass är det omöjligt att hitta det bästa alternativet.

3 Kingsons KS3140W


Bästa kapacitet
Pris för aliexpress: från 2383 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Lätt, rymlig ryggsäck för Kingsons laptop passar inte bara för vardagligt slitage, men också för långväga resor och affärsresor. Den ortopediska designen möjliggör jämn fördelning av lasten på baksidan. Modellen är tillverkad i slitstark nylon med vattenavvisande egenskaper. Fodermaterial - polyester.

Den bärbara datorn är ordentligt fastsatt i ett speciellt fack, vilket ger extra skydd mot skador, fukt och damm. Webbing bekväm och bred, håll ryggsäcken i upprätt läge. Två huvudfack fästs med blixtlås. Det finns en hemlig ficka på baksidan, där du kan dölja viktiga dokument. Produkten har många extra fack och fickor för affärskort och tillbehör. På Aliexpress kan du beställa en modell med en kapacitet från 36 till 55 liter.

2 Ahri AH-FL1707


Mest budget ryggsäck
Pris för aliexpress: från 757 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

AHRI kompakt ryggsäck är lämplig för unga, skolbarn och studenter. Produkten är gjord av högkvalitativt Oxford-tyg. Detta är ett syntetiskt material av polyester och nylon med en väv i form av "matting". Tyg har elasticitet, hållbarhet och fuktmotstånd. Fodermaterial - fast polyester. Den bärbara datorn är placerad i en speciell ficka på baksidan och är isolerad från andra saker.

På utsidan finns tre fickor med blixtlås dolda under ventilerna. Små patchfickor från nätet för vattenflaskor sys på sidorna. Inuti facket för smartphone och små saker. Längden på de mjuka och breda banden regleras av plastfästen. Modellen är populär på AliExpress på grund av sin låga kostnad.


1 MARK RYDEN MR5911


Prestigefyllt och populärt varumärke
Pris för aliexpress: från 2592 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den eleganta multifunktionella ryggsäcken i varumärket AliExpress MARK RYDEN har en stor kapacitet och är mycket populär bland köpare på marknaden. Väskan beställdes av mer än 4000 användare av sajten. Produkten är tillverkad av högkvalitativ polyester med vattenavvisande egenskaper.

Bakstycket är förtjockat och andas. På framsidan finns två fickor, dolda under dolda dragkedjor. På sidorna - dolda fickor för vattenflaskor och ett paraply. Utanför finns det också en praktisk ingång för att ladda telefonen via den externa strömporten. Ryggsäcken har stopp som inte tillåter att öppna den mer än 45 °. Inuti finns två fack: för en bärbar dator och dokument och fem fickor i olika storlekar. Det finns en speciell spärr för lagring av nycklar.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av väskor för bärbara datorer som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 9

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner