12 bästa luftjonisatorer med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa hemmalyserna med AliExpress

1 Coronflow GL-2100 Den mest populära modellen på AliExpress
2 Jonisk BYK - JY68 Den bästa budgetenhetens kompakta storlek
3 Qbao K401 Stor täckning och effektiv förbättring av luftkvaliteten
4 Nobico NBO-J020 Det bästa flertalet luftfiltreringssystemet
5 Invitop Air Purifier Högkvalitativ desinfektion och luktavlägsnande

De bästa ultravioletta luftjoniserarna med AliExpress

1 ATWFS luftrenare Den bästa multifunktionsmaskinen
2 HESSWAY HS-J022 Två luftintag och fjärrkontroll ingår
3 Cikuso Air Purifier Kompakt storlek, insektsutrotning funktion

Bästa billuftisoner med AliExpress

1 MWdao MW09 Ionizer med 2 USB-portar för laddning av gadgets
2 Onever Den mest ergonomiska designen
3 E-show tree Ionisator med funktion av fukt och luftdeodorisering
4 AUTOECHO LB00109 Solar batteri och bästa luftreningshastighet

Vi rekommenderar:


Moderna joniserare fyller inte bara luften med negativt laddade luftjoner (som redan är användbar), utan också renar det från patogener och damm. Här är bara en debatt om fördelarna och skadorna av artificiell jonisering inte avtar. Många är rädda för ozon, vilket bildas under processen. I stora mängder kan det vara osäkert.

Men den här funktionen är sällsynt endast för enheter som arbetar med principen om "jonvind". De kan kännetecknas av frånvaro av en fläkt eller genom närvaron av ett elektrostatiskt filter med joniserande stiften. Men också de kommer inte att skada om man ska använda dem kompetent. Och för rum där de röker, behöver man bara välja sådana apparater som producerar ozon. Eftersom denna gas neutraliserar lukt. Bara inkludera ozonisatorer i frånvaro av människor. Ionisatorer, till skillnad från ozonisatorer, kan arbeta i rum där det finns människor.

Det finns två typer av joniserare på den moderna marknaden:

 • unipolär - producera endast negativt laddade joner (lämpliga för stora och små rum, anses vara bäst för rum med arbetsapparater);
 • bipolär - producera negativa och positivt laddade joner (så nära naturen som möjligt, samla inte damm).

Vi har inkluderat de bästa joniseringsmedlen i klassificeringen, som har blivit populära bland kunderna i AliExpress.

De bästa hemmalyserna med AliExpress

Hushållens joniserare ger samma effekt som bergsluft, vilket är så lätt att andas. De flesta modeller med AliExpress arbetar med koronaurladdning. I rum med högt förorenad luft används de med försiktighet, eftersom de i detta fall kan leda till ökad resistans hos giftiga ämnen och inte till neutralisering. Därför måste du rengöra luften före jonisering. Många tillverkare började till och med börja komplettera hushållsjonisatorer med funktionen av luftvaskning, såväl befuktning som ozonering.

När fönstret eller fönstret är öppet kan joniseraren vara påslagen hela dagen, och det kommer ingen ozon lukt. På natten är det bättre att stänga av enheten, eftersom negativt laddade joner kan påverka sömnen. Om enheten har en avstängningstimer, är det lämpligt att en joniseringsflödesregulator. I billigt Kinesiska joniserare, de är sällsynta, men i modeller av den genomsnittliga priskategorin finns ibland.

5 Invitop Air Purifier


Högkvalitativ desinfektion och luktavlägsnande
Pris för aliexpress: från 1 506,26 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

En negativ jongenerator från ett litet känt företag som deltar i värderingen Invitop kännetecknas av ett 3-lager filtreringssystem, inklusive närvaro av högeffektiva filter som rengör luften av skadliga gaser, damm, rök och farliga föroreningar. Detta är en av de bästa joniseringsmedlen med AliEkspress, vilket neutraliserar obehagliga luktar.Den lilla storleken och hållbar design gör det till ett bra förvärv för användning hemma, på kontoret, på jobbet.

Denna joniserare prajsas i recensioner. Modellen har en joniserings effektregulator, den fungerar i tre lägen. Apparatens fall är tillverkat av hållbar plast. Touch-kontrollpanelen har en hållbar och praktisk beläggning. Tillverkaren har utrustad joniseraren med en timer, vilket gjorde det ännu bekvämare att använda.


4 Nobico NBO-J020


Det bästa flertalet luftfiltreringssystemet
Pris för aliexpress: från 4 365,91 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Utseendet på denna joniserare är ganska lakonisk - formen är enkel, det finns en skärm med touch-kontroller. Med Aliexpress kan den beställas i två färger. Modellen är inte den mest kompakta, men i form av prestanda är den en av de bästa bland kinesiska säljare. Enheten är utformad för användning i rummet ca 40 kvadratmeter. Det renar luften bättre än de dyrare motsvarigheterna. Detta underlättas av 5 nivåer av filtrering, närvaron av ett HEPA-filter

Ionizer klarar av damm, rök, lukt, svampinfektioner hos lokaler och bakterier. Samtidigt fungerar det ganska tyst. Och det här är trots att det finns två fans, vilket ökar effektiviteten hos enheten. Med det kan du aromatisera rummet. För detta ändamål, ett speciellt fack för arom tillsatser. I allmänhet är detta en mycket bra modell, som motsvarar dess värde.

3 Qbao K401


Stor täckning och effektiv förbättring av luftkvaliteten
Pris för aliexpress: från 5 677,18 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Köpare med AliExpress uppskattade effektiviteten hos denna joniserare och dess rika funktionalitet. Enheten fungerar tyst, samtidigt som den ger en trippel effekt - rengör luften, mättar den med aerojoner, bekämpar lukt och patogener. Av de ytterligare "bullarna" har han också en smakfunktion. Recensionerna berömmer också täckningsområdet för joniseraren - det är ca 60 kvadratmeter.

Enhets strömförbrukning - 12 watt. Inte illa för en så kompakt modell. Luftjonatorn är lämplig för användning hemma, kontor och industrilokaler. Den kan kallas bäst i sitt prisklass. Enheten är tillverkad mycket bra, material av hög kvalitet Inställningsmenyn är intuitiv, men jag skulle vilja ge honom instruktioner på ett förståeligt språk. Det handlar inte om att säljaren av varorna störde. Han skickar bara en joniserare med en kinesisk handbok.

2 Jonisk BYK - JY68


Den bästa budgetenhetens kompakta storlek
Pris för aliexpress: från 716,95 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om du letar efter en kompakt jonisator som enkelt kan överföras från rum till rum, medan det kommer att fungera tyst, ta en titt på denna modell. Enheten är liten, men gjordes väldigt bra. Väskan är stark, högkvalitativ plast och fläkten är nästan ohörbar. Modellen är utformad för små rum - ca 10 m2. I ett rum på 20 m2 Ionizer klarar av föroreningar och damm med stor svårighet. Köpare skriver om detta med AliExpress i recensioner.

När maskinen är påslagen känns inte lukten av ozon, men luften blir rentare. Av bristerna i enheten nämnde användarna bristen på instruktioner på ryska. Inte alla gillar platsen för handtaget. Men det finns inga klagomål om joniseringsarbetet. Många anser att den är den bästa kompakta modellen.


1 Coronflow GL-2100


Den mest populära modellen på AliExpress
Pris för aliexpress: från 1 599,35 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna enhet har två driftssätt - jonisering och luft ozonering. När du slår på det första läget kan människor och djur vara i huset. Han är ofarlig. Efter att ha slagit på ozonisatorn är det nödvändigt att lämna rummet, eftersom ozonmolekyler kan påverka levande organismer negativt. Men i det här läget hanterar enheten luktar på bästa sätt. I recensionerna skriver de att det neutraliserar även mycket starka lukter.

En arbetsanordning har en fin bakgrundsbelysning. Det enda syndet är att det inte finns någon avstängningstimer.För en joniserare är detta inte särskilt relevant, men det hade varit bekvämt att stänga av ozoniseraren flera timmar före ankomsten av människor. Enheten i sig är väldigt snygg, liten och kompakt form. I verkligheten ser det ut som bilden av säljaren med AliExpress.


De bästa ultravioletta luftjoniserarna med AliExpress

En joniserare med ultraviolett strålning alstrar en ström av aktiva partiklar som, när de kolliderar med luftmolekyler, ger den elektroner, varigenom negativt laddade luftjoner bildas. I detta avsnitt presenterar rankningen luftjonisatorer med en ultraviolett lampa. De är bäst i kampen mot ren luft under epidemi av respiratoriska virussjukdomar. Apparaten rengör luften från farliga föroreningar, skadliga biologiska mikroobjekt och obehaglig lukt.

3 Cikuso Air Purifier


Kompakt storlek, insektsutrotning funktion
Pris för aliexpress: från 2 972,90 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Skapandet av luftjoner i luften av denna enhet kombineras med insektens förstörelse. Du kommer att glömma obsessiva myggor genom att köpa denna kompakta joniserare på AliExpress. Modellen avser unipolära anordningar som är konstruerade för att producera negativt laddade joner. Enheten har också en ultraviolett lampa som kompletterar enhetens funktion. Slå inte på den länge. Medan utrustningen är igång, är det bättre att människor inte bor i rummet.

Ionizer rengör dessutom luften med inbyggda filter. Trots sin lilla storlek klarar enheten sig bra med uppgifterna. Den har en kraftfull fläkt och låg strömförbrukning. Produktköpare är nöjda med högsta kvalitet joniseringsaggregat och de bästa materialen.

2 HESSWAY HS-J022


Två luftintag och fjärrkontroll ingår
Pris för aliexpress: från 4 445,07 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna väggmonterade maskin använder ett avancerat jonsputtersystem. Det fungerar nästan tyst. Den har ett HEPA-filter för luftrening och en inbyggd UV-lampa. Operationsprincipen är oförändrad - under påverkan av joner, dammpartiklar och andra föroreningar lockas och neutraliseras. Denna modell har två luftintag, vilket ökar effektiviteten hos enheten. Och två fans ger snabb lufttillförsel. Därför är hastigheten på rengöring av joniseringsanläggningen en av de bästa.

Luftaromatiserande funktion tillgänglig. I botten av enheten finns en speciell behållare för placering av aromatiska ämnen. Fortfarande här är det mest bekväma kontrollsystemet. Fjärrkontrollen har en genomtänkt ergonomi, perfekt i handen. Joniseraren är lämplig både för lokaler och för transport av alla typer, lager. I recensionerna skriver de att han visar goda resultat vid bearbetning av byggnader för underhåll av husdjur.

1 ATWFS luftrenare


Den bästa multifunktionsmaskinen
Pris för aliexpress: från 3 148,08 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den presenterade hemluftrenaren har tre viktiga funktioner som hjälper till att förbättra livskvaliteten. Enheten joniserar luften, ritar den av farliga positivt laddade partiklar, steriliserar den med UV-lampa och renar med ett helt filter system. Dess kapacitet på 10 watt räcker för ett effektivt arbete i rummet upp till 20 kvadratmeter.

Jonatorn är utrustad med ett tvångsventilationssystem. På framsidan finns en liten skärm som informerar om hur enheten fungerar. Vem som helst kan anpassa den, speciell kunskap behövs inte. Enheten kommer att bli det bästa förvärvet under höst-vinterperioden, eftersom det hjälper till att bli av med de skadliga bakterierna och virusen hemma. Den är köpt på AliExpress och för kontoranvändning, eftersom dess kompakta dimensioner gör det enkelt att flytta utrustningen.


Bästa billuftisoner med AliExpress

På AliExpress är en hel sektion ägnad till bilindustrin jonisatorer. Enligt säljare renar alla enheter luften från obehagliga lukt och skadliga föroreningar, mättar inredningen med användbara negativt laddade partiklar. I katalogen finns enheter, storleken på en flash-enhet, och det finns fler övergripande alternativ.Vanligtvis använder joniserare tekniker som inte tillåter omslutande enheter i mycket kompakta höljen. Därför är det nödvändigt att läsa recensioner bra när det gäller mini-ionisatorer, för det är bland miniatyrerna att produkter av dålig kvalitet kommer överens. De visar sig ofta vara enkla luftfuktare, och ibland helt enkelt värdelösa knick-knacks.

4 AUTOECHO LB00109


Solar batteri och bästa luftreningshastighet
Pris för aliexpress: från 2 228,70 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Denna joniserare förklaras av säljaren på AliExpress som en bil, men den kan också användas för hushållsändamål. Enheten är kompakt, tar upp lite utrymme, men samtidigt har den bästa prestanda för sådana dimensioner. Dess främsta fördel är närvaron av ett solbatteri. Enheten kan stödja sitt arbete när den kopplas från externa strömkällor. Det behöver bara installeras under solens strålar.

Tillverkaren av joniseraren var orolig för enhetens säkerhet. Ger skydd mot kortslutning och överbelastning. Hantering är den enklaste - det finns bara en knapp på / av enheten. Använd enheten som joniserare. Utrustningen neutraliserar obehagliga lukt och gör luften ren från damm, mögel och bakterier. Det fungerar tyst, i bilen är det inte hörbart alls.

3 E-show tree


Ionisator med funktion av fukt och luftdeodorisering
Pris för aliexpress: från 2 306,56 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En kompakt bil luftrenare fyller inredningen med användbara aerojoner, neutraliserar lukt och gör luften bättre. Enheten har funktionen luftjonisering. Den fungerar från cigarettändaren genom USB. Dimensionerna av joniseraren gör att du kan placera den i kabinen hos alla bilar, utan att det påverkar det fria utrymmet. Att ansluta en joniserare orsakar inte svårigheter.

Men säljaren med AliExpress slutför inte paketet med en adapter, som köparna nämner i recensionerna. En annan nackdel är att anvisningarna är uteslutande på kinesiska. Resten - bara positiv. Enheten fungerar tyst, rengör luftbrunnen. Det finns inget behov av att kräva mer från honom.  

2 Onever


Den mest ergonomiska designen
Pris för aliexpress: från 1 042,01 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

I en bil tillbringar en modern person inte mycket mindre tid än hemma. Därför bör vård om luftens renhet i bilen vara en fråga av första vikt. Kompakt Ionizer Onever klarar av denna uppgift. Enheten passar lätt i kopphållaren, ansluts via kabel USB. Negativa joner binder atomer av obehagliga lukt, neutraliserar effekten av toxiner, hjälper till att bekämpa dammmidd i huden.

Filteret med aktivt kol adsorberar även de mest kaustiska luktarna, tar bort formaldehyder. När det gäller desinfektion är det bäst. Med hjälp av en joniserare kan du bli av med statisk elektricitet i kabinen. Det rekommenderas att slå på enheten på natten eller vid en annan tidpunkt när det inte finns några personer i bilen. Efter att ha kommit kommer du att känna hur frisk luften har blivit.


1 MWdao MW09


Ionizer med 2 USB-portar för laddning av gadgets
Pris för aliexpress: från 1 766,74 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om din bil har lite plats för laddare, luftrenare och andra användbara gizmoer, var uppmärksam på denna joniserare. Det kommer att rensa luften och avlägsna dofterna och kommer att kunna ladda upp gadgetarna. Utrustningshöljet har 2 USB-portar för snabb laddning. Joniseraren själv är liten, lämplig för de flesta bilmodeller, den är ansluten till inbyggnadsnätet via cigarettändaren.

Under drift värmer inte kroppen upp, det finns inga yttre ljud. Recensioner av enheten är positiva, kunder skriver att modellen är helt förenlig med beskrivningen på webbplatsen AliEkspress. Jonisatorn är en av de minsta i vår översyn, men med tanke på dess effektivitet kommer det att ge odds till många större bröder.Det neutraliserar verkligen lukt i bilen.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av luftjonisatorer som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 17

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner