20 bästa väggklockor med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa väggklockorna till vardagsrummet med AliExpress

1 Timelike T6151G-4 Den bästa kvaliteten på prestanda
2 Meijswxj P11004B Snygg pendelmurklocka
3 Joid'art 12S015 Ledare för försäljning på AliExpress
4 Gossi MX1518 Utsökt antik stil modell
5 Famirosa LED digitala väckarklockor Den bästa elektroniska klockan med väckarklocka

Den bästa väggklockan för ett barns rum med Aliexpress

1 Pawaca Q1BD-091 Titta i stil med science fictionfilmer för tonåringar
2 Maidin WC1361 Utmärkt månskensimitation
3 M.Sparkling 071 Det bästa alternativet för de små
4 Fire Rong yuan Den mest originella designen
5 LC Love_Call LC22203 Fabulous klocka med en gök

De bästa väggklockorna till köket och matsalen med AliExpress

1 Yurudder grön citron Den största köksklockan
2 PHFU Väggklocka Slitstarka material. Det bästa alternativet för köket
3 Giftgarden B6018 Miljövänlig klocka i vintage stil
4 Lazyishhouse 60039 Snygg design. Ett bra val för en restaurang eller café
5 Nordisk macy Bästa valuta för pengarna

Den bästa väggklockan för sovrummet med eliExpress

1 HOUSEEN Surrealistiska Salvador Dali Surrealistisk design i stil med Salvador Dali
2 WONZOM 12821 Den tystaste mekanismen. Vintage design
3 Joid'art akryl spegel Det mest budgetalternativ
4 Joid'art A-040 Den bästa gåvan för kattälskare
5 Voraca Hidden Clock Storage Original klocka med säkert inuti

Väggklockor har länge upphört att vara bara en kronometer, nu är det ett viktigt dekorativt element i inredningen. Han betonar designfunktionerna, lägger accenter och gör rummet känt igen. Väggklockan har emellertid inte förlorat sitt huvudsyfte. Och om design är en fråga om smak och stil hemma, väljs de tekniska egenskaperna enligt följande kriterier:

 • noggrannhet - de bästa kvartsklockorna kan laga eller rusa i en halv sekund per dag, mekaniska modeller kan vara ännu mer exakta;
 • strömförbrukning - ju mindre mikro-ampere förbrukar klockan, desto mindre behöver batterierna bytas.
 • ljudet av mekanismen - för sovrummet är det bättre att välja en tyst klocka, och i vardagsrummet kan du köpa en "tickande" modell, och även med en "gök";
 • Dialmaterialet kan vara vilket som helst, men det är viktigt att ta hänsyn till dess vikt, eftersom tunga modeller måste hängas på en tillförlitlig krok, och ljuspapper och film kommer snabbt att blekna i solen.

AliExpress presenterar väggkronometrar som kostar från en dollar. Men det här är inte bara en klocka utan snarare en klockmekanism med händer, vars klocka måste uppfinnas självständigt. Väggklocka med en ratt, eller åtminstone en uppsättning tal, du kan köpa för 5-10 dollar. Det finns dyra modeller med en ljus och komplex inredning på den kinesiska sidan. De säljs inte så aktivt som budgetalternativ, men definitivt värda uppmärksamheten. Alla är i avsnittet av produkter för design och inredning. Rangeringen presenterar de bästa alternativen som finns i storheten på webbplatsen. Urvalet av sökande till seger genomfördes med beaktande av följande kriterier:

 • tillverkarens rykte och pålitlighet hos säljaren på AliExpress;
 • prisöverensstämmelse med kvalitet och funktionalitet
 • recensioner av riktiga användare.

De bästa väggklockorna till vardagsrummet med AliExpress

Välja en väggklocka för vardagsrummet, du måste ta hänsyn till stilen på rummet. I ett litet rum med ett överflöd av dekorativa detaljer kommer stora och för ursprungliga klockor inte att se bäst ut. De placerar i rymliga rum som verkar tomma. Om noggrannheten i tidsrapporten inte spelar någon roll så mycket, är det vettigt att titta på klockan med den så kallade blinda ringen. Dessa är designprodukter, där siffrorna antingen är frånvarande eller betecknas väldigt preliminärt. De ser spektakulära ut, men för att ta reda på dem är tiden inte så bekväm. För korrekt bestämning är det bättre att välja en väggklocka med bekanta nummer.

5 Famirosa LED digitala väckarklockor


Den bästa elektroniska klockan med väckarklocka
Pris för aliexpress: från 576 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Ljus väggklocka med LED-bakgrundsbelysning kommer att uppskatta människor som är vana vid att räkna tid. Denna modell skiljer sig från de klassiska klockorna. Istället för det vanliga ringer hon sin elektroniska skärm med lysande tal, vilket kan ses när som helst på dagen. Bekväm sak för hem och kontor. Klockan fungerar från vilken USB-adapter som helst, för att spara tid krävs installation av batterier. Dessa delar ingår inte i grundpaketet.

Klockans ljusstyrka kan justeras. Denna modell har tre. Men även i det lägsta är bakgrundsbelysningen mycket ljus. Tänk på om du ska köpa en sovrums klocka. Istället för de vanliga timmarna får du ett nattljus. Väckarklockan är ganska hög. Bakgrundsbelysningen kan väljas. Säljaren har 4 alternativ: vit, blå, röd och grön. I AliExpress recensioner är denna modell berömd och välköpt.


4 Gossi MX1518


Utsökt antik stil modell
Pris för aliexpress: från 12846 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Glitter av guld och stenar i denna väggklocka fascinerar och lockar ögat. De är vackra och ser väldigt imponerande ut. Denna produkt kommer att uppskatta de älskande av interiörer i barockstil, renässans eller classicism. Väggklockan är gjord av metall belagd med guld. Skivans diameter är 20 cm, tillsammans med de dekorativa elementen är 60 cm. Kvartsrörelsen är ganska tyst.

Alla siffror är väl lästa även på ett stort avstånd, även en snabb blick kommer att räcka för att bestämma tiden. Vikt timmar upp till 2 kg. Det här är mycket, så du måste skapa ett säkert fäste för dem på väggen. Om detta inte skrämmer dig kan du säkert beställa produkten på AliExpress. Säljaren packar dem väl, så att varorna kommer fram säkert och gott.

3 Joid'art 12S015


Ledare för försäljning på AliExpress
Pris för aliexpress: från 548 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Väggklockor av denna typ idag i topp popularitet. De köps på AliExpress av tusentals människor från alla kontinenter. De är en klockmekanism med pilar, som är monterad på väggen och en uppsättning klistermärken i form av siffror. Det finns ingen ratt för denna modell. Hela strukturen vid montering tar ca 90 cm. För en sådan modell behövs en stor vägg. Den kan installeras både hemma och på kontoret.

Klockor ser väldigt imponerande ut, är billiga. Därför anser många att de är bäst för stora rum. I recensioner berömmer kunderna prestandakvaliteten på alla delar och gläder sig över hela uppsättningen. Urverket är tyst. Så även i sovrummet kommer ljudet inte att störa resten. Här monteras bara produkten orsakar vissa svårigheter. Trots allt måste varje figur fixas till väggen separat.

2 Meijswxj P11004B


Snygg pendelmurklocka
Pris för aliexpress: från 8303 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Klassisk pendelmurklocka i en ny tolkning. Tillverkaren erbjuder att köpa dem till sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. De passar perfekt i det klassiska interiören, och i utformningen av rummet i stil med ett loft. Detta är en av de bästa universella dekorativa alternativen för att dekorera väggar. Skivans diameter är 22 cm. Dekorativa element upptar ca 60 cm. I detta fall är klockan relativt lätt, vikten är ca 1 kg.

Kroppsmaterial - naturligt trä, plast och metall. Mekanismen är satt kvarts. Klockan är på, den arbetar tyst. Batteriet måste ändras sällan. På ratten är siffrorna tydligt synliga. Tre händer räkna timmar, minuter och sekunder. Kvaliteten på prestanda för alla detaljer är en av de bästa på AliExpress.


1 Timelike T6151G-4


Den bästa kvaliteten på prestanda
Pris för aliexpress: från 6277 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Väggklocka för dem som uppskattar kvalitet, stil och noggrannhet. Mycket spektakulär modell med en intressant design. Den presenteras hos säljaren med Aliexpress i två färger. Klockorna är ganska stora: diametern är 38 cm, tjockleken är 6 cm. Alla ratt är inte falska, de fungerar bra, de räknar tiden precis som nämns i recensionerna. Det finns 3 pilar - timme, minut och sekund.

Den tysta mekanismen är byggd i fallet.Den fungerar på 4 AA-batterier. Kroppen är gjord av rostfritt stål och aluminium. Plastdelarna är gjorda av hög kvalitet. Levereras med klistermärken som du måste hålla dig själv. Denna klocka föll väl i rangordningen av de bästa kinesiska modellerna tack vare dess funktionalitet och design.


Den bästa väggklockan för ett barns rum med Aliexpress

För små barn väljer de vanligen en ljus klocka som matchar rummets design. AliExpress har tillräckligt med sådana modeller. Tonåringar kommer att älska modeller relaterade till deras hobbyer, eller utrustade med tekniska innovationer. Klockmaterial måste vara säkra. Idealiskt, detta träd, rostfria legeringar. Skivor av MDF, glas och ekologiska typer av plast är också lämpliga. Mekanismen är föredragen kvarts. Sådana modeller kräver inte lindning, som mekanisk, och det pris de har är trevligare än de mekaniska klockorna.

5 LC Love_Call LC22203


Fabulous klocka med en gök
Pris för aliexpress: från 2128 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Ovanliga gökur passar perfekt in i barnkammarens inredning, gjord i en fantastisk stil. De är gjorda av metall och plast, dimensionerna av produkten är 38 * 21 * 10 cm. På fodralet finns knappar för att kontrollera ljudet och justera volymen. LC Love_Call LC22203 ser ut som en riktig träklocka, men de väger bara 600 gram. Från 7:00 till 21:00 avger de en signal varje timme som liknar en gökas ljud. För att använda enheten behöver du tre batterier, de ingår inte.

Recensionerna säger tillförlitlig förpackning och god kvalitet LC Love_Call LC22203. Klockorna är lätta och kompakta, så att de är perfekta för ett litet rum. Den största nackdelen var det så kallade skogsljudet. Det kan skrämma hjärtsmänniskans svaga människor, så du bör omedelbart sänka volymen. En annan nackdel är att utan instruktioner är det svårt att förstå inställningen. På grund av detta kunde vissa köpare inte justera ljudet och pendeln.

4 Fire Rong yuan


Den mest originella designen
Pris för aliexpress: från 2282 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

När man tittar på denna väggklocka kommer hjärtat av inte bara den ivriga cyklisten, utan även anhängarna av vintagestilen, spänningen. Det ser väldigt ovanligt ut. Kroppen är gjord i form av en vintagecykel. Modellen har en stor efterbildning av antiken. Säljaren erbjuder 6 olika mönster att välja mellan, så du kan välja en klocka som matchar färgerna på väggarna, möblerna eller textilierna.

Storleken på klockan är väldigt stor, i ett litet rum kommer en stor del av väggen att rymma. Men det förvirrar inte köpare, för det är inte bara en klocka utan snarare en spektakulär inredning. Produktrecensioner är mest positiva. Av minuserna pekar köparna på en dålig blandning av delar, som inte alltid går långt från Kina. Men det bästa som denna klocka har är design. För detta köps de på AliExpress.

3 M.Sparkling 071


Det bästa alternativet för de små
Pris för aliexpress: från 731 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Billiga väggklockor kommer att glädja barnen med sitt glada utseende. De är gjorda av PVC-film, som helt enkelt limes på väggen. Inkluderat är: en kvarts klockmekanism, en uppsättning händer, flera klistermärken och en volymetrisk ratt, som under montering omvandlas till ett ugglhuvud. Inget ovanligt, men klockan ser ljus ut och elegant. Om du vill billigt uppdatera inredningen i barnrummet är detta det bästa alternativet.

Produkten är lätt, samlar lätt. Färgerna är ljusa, men de irriterar inte ögonen och orsakar inte ångest hos spädbarn. Klockan är tyst, med fästet kommer de inte att vakna barnet. Paketet är komplett, så det finns ingen anledning för köpare att lämna negativa recensioner om produkten, vilket kan ses från dess betyg på den kinesiska sidan.

2 Maidin WC1361


Utmärkt månskensimitation
Pris för aliexpress: från 1465 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Månskenet på denna väggklocka lockar med sin magi och lockar ögonen hos både vuxna och barn. Men oftast köps denna modell i plantskolan. Skivan har en mjuk bakgrundsljus och kan användas som nattljus. Klockans diameter är 30 cm, skivans tjocklek är 3 mm. Det finns många liknande produkter på AliExpress, de skiljer sig alla i pris och kvalitet.

Tiden räknas av 3 händer, men det finns inga nummer på ratten. Så vad sägs om den idealiska noggrannheten att bestämma tiden kan bara tala villkorligt. Mekanismen fungerar exakt, men utan nummer är pilens rörelse svår att kontrollera. Men det här är ett plus - klockan ser väldigt snygg ut. Genom design kan de kallas bäst bland klockorna i den genomsnittliga priskategorin. Därför får de bra recensioner som köpare publicerar på säljarens sida.

1 Pawaca Q1BD-091


Titta i stil med science fictionfilmer för tonåringar
Pris för aliexpress: från 2908 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Tonåringar kommer att uppskatta stilen och funktionaliteten i denna ovanliga väggklocka i form av en cirkel med en digital resultattavla i mitten. Det finns inga pilar här, tiden framgår av siffrorna på displayen. I sekunder är bakgrundsbelysningen ansvarig för yttercirkeln. Det ser väldigt ovanligt ut, något som påminner om timare från filmer om superhjältar och hemliga agenter. Du kan ställa in klockan för att fungera i 12 eller 24-timmarsläget.

Tillverkning på en höjd. Plast är inte billigt, ingen lukt. Genomskinlig sladd. På resultattavans insida finns en anordning för lindning av överskottskabeln. Klockan fungerar i två lägen - dag och natt, växlingen sker automatiskt. Det finns många fördelar med modellen, detta bekräftas av feedback från köpare på AliExpress.


De bästa väggklockorna till köket och matsalen med AliExpress

Köksklockor är inte bara ett tillbehör, de behövs under tillagningen. Här huvudregeln - ju mindre köket är desto mindre är klockan. Storleken på en ratt ca 33-36 cm anses vara universell. Sådana modeller passar perfekt in i det inre av nästan alla kök eller matsalar. Olika funktioner i klockan kommer att vara användbara - timer, hygrometer, termometer. Det är bättre att inte välja modeller med en "blind dial" (utan avdelningar) i köket, eftersom det är väldigt obekvämt att spåra tid på dem.

5 Nordisk macy


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 571 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Det nordiska varumärket tillverkar väggklockor för moderna lägenheter i skandinavisk stil. De har en kortfattad, men samtidigt ljus och ovanlig design. Till exempel är denna modell gjord i form av en stor kon med glass. Det ser bra ut på monokrom eller färgad tapet. Produktens mått - 28 * 16 cm, det väger bara 180 gram. Sortimentet har olika färger: vit, grön, brun, nyanser av gul och rosa. Numren och pilarna är på "glass" bollen. Enheten är tillverkad av plast och trä.

I recensionerna noterar de att i verkligheten Norden ser exakt ut som i säljarens foto. Som det ofta händer vid väggklockan med Aliexpress, innehåller inte satsen ett batteri. Du måste köpa det själv (enheten kräver 1 stycke typ AA). En annan nackdel med denna modell anser användarna att det är en svag bilaga till väggen. Det rekommenderas att fixa klockan med lim eller emalj.

4 Lazyishhouse 60039


Snygg design. Ett bra val för en restaurang eller café
Pris för aliexpress: från 554 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Lazyishhouse 60039 ser så imponerande ut att de ofta beställs för restauranger och kaféer. Denna modell kan omedelbart omvandla det vanligaste köket. Väggklockan är gjord i form av en tekanna (den har en ratt med pilar), från vilken drycken strömmar in i koppen. Det finns en blank film på skivans yta, om det behövs kan den försiktigt avlägsnas. Teppens dimensioner är 25 * 23 cm, kopparna är 8,5 * 15 cm. Det finns svartvita och färgdesignalternativ i intervallet.

Du måste själv montera enheten: säljaren sätter tepoten, koppen, pilarna och batteripaketet separat i förpackningen. Instruktioner ingår, så att svårigheter bör uppstå. Recensionerna prisar utseendet på produkten, även om det finns vissa klagomål om kvaliteten på material och urverk. Användare av AliExpress klagar också på att plastdelar kan bryta eller repas under transport.

3 Giftgarden B6018


Miljövänlig klocka i vintage stil
Pris för aliexpress: från 1945 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vad kan vara säkrare ur miljösynpunkt än ett träd? Så säger tillverkaren av denna väggklocka, som deltar i betyget. Den erbjuder en fin väggmodell av trämaterial. Både inredning och urtavla är mycket hög kvalitet. De är inte täckta med färg, vilket gör produkten hypoallergen.

När det gäller designen är allt tänkt ut här. Klockans form liknar en trädstam, i kronan som numren är belägna i. Storleken på siffrorna gör det möjligt att exakt bestämma tiden även på ett stort avstånd. För att ge produktens fullständighet används träfärgning. Klockor blir den bästa dekorationen av huset i etnisk eller skandinavisk stil.

2 PHFU Väggklocka


Slitstarka material. Det bästa alternativet för köket
Pris för aliexpress: från 570 rubel.
Betyg (2019): 4.8

PHFU-företaget erbjuder köpare av AliExpress en minimalistisk, men samtidigt mycket snygg klocka. De är gjorda av slitstarkt rostfritt stål. Dekorativt bestick är fäst vid den vanliga ratten. Pilarna är också gjorda i form av en gaffel och en kniv. Mått på enheten - 32 * 32 * 3,3 cm. PHFU fungerar från ett finger-typ batteri, det måste köpas separat. Ytterligare funktioner finns inte, klockan visar bara exakt tiden.

Vissa köpare har några klagomål om varornas förpackning: säljaren lägger den i en kartong och slingrar den i film. På grund av detta kommer produkten ibland med repor och bucklor. Bortsett från denna nackdel motsvarar klockornas kvalitet till fullo det belopp som används. De ser snygga och snygga, pilarna tippar inte för högt, äktenskapet är sällsynt. I recensionerna noteras också den höga noggrannheten hos klockan: de behöver inte ständigt justeras.


1 Yurudder grön citron


Den största köksklockan
Pris för aliexpress: från 877 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den härliga klockans "läckra" design kommer inte att gå obemärkt i något kök. För deras installation behövs en vägg på minst 60 * 60 cm. I mitten av klockan finns en kvartsrörelse som täcker ratten med stora händer. På något avstånd från denna ratt är bifogade dubbla siffror av mjukt material. De har en klibbig bas, så att installationen inte orsakar problem, det viktigaste är att korrekt bestämma installationsplatsen.

Denna väggklocka är väldigt lätt - vikt är ca 250 g. Noggrannhet är inte dålig - de ligger bakom 30 sekunder om en månad. Arbeta tyst. Recensioner av varor på AliExpress positiv. Köparna har inga klagomål om kvaliteten eller säljarens arbete. Om du behöver dekorera en stor vägg, och samtidigt inte spendera mycket pengar, kommer dessa klockor att vara den bästa lösningen.

Den bästa väggklockan för sovrummet med eliExpress

Att välja en väggklocka för ett sovrum kan vara en ganska svår uppgift. Produkten ska inte vara för ljus, annars kommer dess design att distrahera, störa en lugn sömn. Färgrika och glänsande modeller är mer lämpade för köks- eller vardagsrumsinredning. Men du kan bryta den här regeln, om sovrummet är gjord i neutrala färger, så kommer klockan att bli en ljus och snygg accent. Det är viktigt att ta hänsyn till ljudnivån som enheten släpper ut: för högt tickande tillåter inte att somna.

5 Voraca Hidden Clock Storage


Original klocka med säkert inuti
Pris för aliexpress: från 807 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Voracas sortiment har en mycket ovanlig "2 in 1" -enhet som kombinerar en väggklocka och ett kassaskåp för att lagra värdefulla saker. Inuti finns ett hålrum uppdelat i tre fack. Där kan du lägga till pengar, smycken eller bara viktiga prydnadsföremål. Skivan fungerar som en dörr som skyddar cacheminnet från nyfikna ögon. Resten av klockan skiljer sig inte från andra modeller med AliExpress - kortfattad svartvit design, arabiska siffror och tre händer. Diametern på produkten är 24,7 cm, bredden ihop med säkerheten är 6,7 cm. Alla delar är tillverkade av plast.I baksidan av fallet finns tre hål för att hänga enheten på väggen.

Recensionerna berömmer säljaren för snabb leverans och utmärkt kvalitetsklockor. De arbetar tyst, säkert öppnar sig utan problem. Den främsta orsaken till kundklagomål var den spända Voraca-förpackningen. Dessutom finns det ibland fall av äktenskap: fläckar av färg, sprickor och bucklor på kroppen.


4 Joid'art A-040


Den bästa gåvan för kattälskare
Pris för aliexpress: från 550 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Joid'art A-040 är den bästa presenten till en person som älskar katter. Denna väggklocka har en mycket ovanlig form: Skivan är utformad som ett akvarium med fisk. Ovan är en svart katt som rör foten med vatten. Sortimentet har akvarier av olika färger: röd, vit, guld. Dimensionerna på produkten är 25 * 30 cm. Skivans ansikte är blank, det återspeglar rummet. Tack vare den här enkla mottagningen kan du visuellt expandera utrymmet.

Säljaren sveper pilarna med film, men ibland är de fortfarande repade under sändningen. I det här fallet kan du begära en retur av pengarna. Alla delar är gjorda av tunn plast, pilarna är inte för starka, så de måste hanteras noggrant. Nackdelarna med Joid'art A-040 inkluderar bristen på instruktioner i satsen och det faktum att katten är större än vredet. Om du dåligt fixar klockan på väggen kommer de ständigt att rulla över, de kan till och med falla.

3 Joid'art akryl spegel


Det mest budgetalternativ
Pris för aliexpress: från 456 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Vid en begränsad budget bör du titta på DIY-uppsättningarna med AliExpress. Vanligtvis innehåller de timmars händer, ringer och klistermärken. Sådana väggklockor ser spektakulära ut, trots den låga kostnaden. Till exempel, modellen Joid'art Acrylic spegel liknar en mycket verklig modulär bild. Satsen innehåller inte bara en klockmekanism, men också kvadratiska klistermärken som måste placeras runt klockan. Det är inte nödvändigt att tydligt upprepa sekvensen från säljarens bilder, du kan skapa din egen unika komposition.

Fördelarna med Joid'art inkluderar original design, pålitlig förpackning och enkel montering. Enligt köpare är den största nackdelen med produkten liten storlek. Också i recensionerna noteras olaglig montering av pilarna - de måste installeras med den konkava sidan ut. AliExpress-användare rekommenderar att man arbetar med handskar för att inte förstöra sköra delar.

2 WONZOM 12821


Den tystaste mekanismen. Vintage design
Pris för aliexpress: från 589 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

WONZOM 12821 - Ursprungliga vintageklockor av hårdplåt. Romerska och arabiska siffror växlar på ratten, olika mönster fungerar som bakgrund. Du kan välja en modell med en diameter på 30, 34 eller 40 cm. Produkten väger lite mer än 500 gram, den passar perfekt in i ett sovrum, vardagsrum eller plantskola. Det är bättre att inte placera det i köket eller i badrummet, eftersom ritningen kan smutsas på grund av fukt och fettdroppar.

Säljaren fokuserar på tyst kurs och hög precision väggklockor. I recensionerna bekräftar kunderna detta, men nämner en väsentlig nackdel med WONZOM 12821: ratten med händerna är inte skyddad av någonting, det finns inget glas eller film. På grund av detta kan produkten snabbt bli oanvändbar. Vissa köpare anser priset för högt, med tanke på att klockorna inte är tillverkade av trä. Från avstånd ser de underbara ut, men nära synliga mindre buggar. Det finns inga klagomål om kvaliteten på förpackningen, det kan anses vara en av de bästa på AliExpress.


1 HOUSEEN Surrealistiska Salvador Dali


Surrealistisk design i stil med Salvador Dali
Pris för aliexpress: från 649 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Väggklockan från HOUSEEN kommer att vara den bästa presenten till kreativa människor och fans av Salvador Dali. När man skapade denna produkt inspirerades tillverkarna av den ökända bilden "Memory Constancy". Om man ser långt ifrån kan det tyckas att klockan smälts från den heta solen och gradvis rinner ner till golvet. Dimensionerna på enheten är 18 * 12 * 5 cm. Huvudmaterialet för tillverkning är plast med försilvrad beläggning. Skivan är en pappersinsats.

I recensionerna berömmer noggrannheten i timmar och tyst drift. En av nackdelarna med HOUSEEN är att de är gjorda av fast material.På grund av detta kommer det inte att vara möjligt att helt återskapa illusionen av "smält" klockor, du måste leta efter en lämplig yta för att placera produkten på den. Också bland minuserna i denna modell uttrycker köpare med Aliexpress otillförlitlig förpackning. Inlägget med romerska siffror är ibland krympt betydligt, det är nödvändigt att byta ut det.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av väggklockor presenterade på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 6

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner