10 bästa auto dammsugare med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Bästa dammsugare med bra kraft

1 Hcool LH-200 Mest kraftfulla
2 Dammsugare Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 MEIDI VC-7001 Hög tillförlitlighet
4 GRÅGOT bilvågsugn Bästa pris
5 Caraymin HF2001 Rik utrustning

De bästa bilens dammsugare med icke-standard funktionalitet

1 Warmtoo JK-008B Bättre autonomi
2 GSPSCN FLY-145 Pumpfunktion tillgänglig
3 Vecligt dammsugare Klassisk design
4 XIAOMI Cleanfly Liten storlek, stor sugning
5 BASEUS CRXCQ01 Mikro dammsugare med den bästa kompaktaiteten på AliExpress

Säkerligen vill alla bilägare att hans bil alltid ska förbli ren och bekväm. Det här är en ganska vanlig önskan, för väldigt få människor kommer vara glada att vara i en smutsig stuga med en massa sand, damm, smulor och annat skräp. Särskilt om en fyrhjulsvänner utför funktionerna för inte bara ett fordon, utan samtidigt är det en persons främsta arbetsplats. För att behålla bilen i en snygg och snygg form är det nödvändigt att regelbundet rengöra den. En av de främsta assistenterna hos en bilist i sådana händelser är en dammsugare - en apparat som skiljer sig från sin äldre bror (det vill säga en vanlig dammsugare) i kompaktitet och bekvämlighet, och utformad speciellt för att städa upp bilen.

Det bör noteras att utbudet av anordningar av den här typen på marknaden är nu ganska stort, och för att förstå alla komplexa och tricks av olika modeller är det ibland mycket svårt. Vi rekommenderar att du går vidare från följande parametrar när du väljer:

 • effekt. Effekten av absorptionen av enheten beror direkt på denna egenskap. Medelvärdet för det aktuella segmentet är 90-120 W. Modeller med lägre priser är inte lämpliga för daglig användning (de kan klara endast med smulor och aska från cigaretter). Eftersom en betydande del av dammsugare arbetar med en cigarettändare, är deras kapacitet kraftigt begränsad (160 W är det högsta du kan räkna med);
 • Typ av städning. Modern teknik kan inriktas på två typer av rengöring: torr och våt. Om allt är relativt klart med den första typen, bör specifikationen för våtrengöring alltid studeras mer ingående. Ofta betyder en sådan märkning inte enhetens förmåga att dra i flytande smuts (men innebär endast tillåtlighet för användning i parning med tvättmedel);
 • Komplett uppsättning. Ju mer olika munstycken och filter ingår i den grundläggande uppsättningen varor, desto bättre. De tillåter dammsugaren att tränga in även de mest otillgängliga platserna.

Eftersom ovannämnda rengöringsutrustning inte är mycket dyr och är ganska kompakt i storlek (det finns inga speciella problem med leverans via post) är det inte förvånande att i motsats till allmänt accepterade varumärken (Vitek, Heyner, Alca, etc.) online -Hoppar deras produkter började aktivt främja kinesiska företag. I den här artikeln har vi samlat 10 av de bästa auto dammsugare från sajten AliEkpress. Vid val av modeller för betygsättningen låg huvuddragen på följande kriterier:

 • kundrecensioner
 • valuta för pengarna;
 • enhetens funktionalitet och utrustning;
 • säljare betyg och rykte.

Bästa dammsugare med bra kraft

5 Caraymin HF2001


Rik utrustning
Pris för aliexpress: från 1816 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

De som vill köpa en bil dammsugare med en bra bunt och mångsidigt syfte kommer definitivt att tycka om Caraymin HF2001. Rengöring av filter, munstycken, nätsladdar och borstar är bra för rengöring av bilen. En låg ljudnivå på 75 dB har en positiv effekt på prestanda, vilket gör att enheten kan användas även under den tystaste tiden på dagen, utan rädsla för att skrämma grannarna.

Stöder funktionerna för torr och våt rengöring. Tack vare sin 4800 Pa sugkraft samlas partiklar även på de mest otillgängliga platserna. Filtret avlägsnas i en rörelse och är också lätt att rengöra.Dammsugaren har en trevlig design, tillverkad i svart och orange toner, ligger bekvämt i handen och säljs ofta till attraktiva priser.


4 GRÅGOT bilvågsugn


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 1988 rub.
Betyg (2019): 4.7

Denna representant för hushållsapparater från företaget GRIKEY skiljer sig först och främst i kompaktitet och små dimensioner. Samtidigt är enheten ganska smart (120 W för det aktuella segmentet mer än anständigt) och billigt, och en förlängningssladd på 4,5 meter räcker till och med för de yttersta hörnen av bilen. Om du fokuserar på strömmen måste du noggrant bedöma möjligheterna för denna klass av enheter. Naturligtvis, när stugan inte städas i åratal, är det liten känsla från GRIKEY - du behöver generellt städning med en stor dammsugare tagen vid en bensinstation eller biltvätt. Med inte mycket försummade fall (föroreningar är inte särskilt allvarliga) hanterar den utvalda modellen utan problem. Den största nackdelen med användarna är den snabba igensättningen av filter som måste rengöras manuellt efter varje arbetscykel. Levereras med väska, några torkdukar och två munstycken (visuellt kan det tyckas att det finns fler, men andra tillbehör är bara adaptrar).

3 MEIDI VC-7001


Hög tillförlitlighet
Pris för aliexpress: från 3243 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Visst såg många människor: i utseendet är alla dammsugare från denna kategori väldigt lika. Anledningen är att den optimala formen av sådana enheter (en långsträckt kropp med handtag) har lungats upp och marknaden är inte så bra att ta några innovationer inom design och ergonomi. Därför kan tillverkare bara tävla i form av funktionalitet. När det gäller VC-7001-modellen kan MEIDI hjärnbarn inte skryta med några speciella egenskaper och förmågor. Samtidigt kostar det nästan dubbelt så mycket som sina motsvarigheter och har fortfarande stadig efterfrågan. Svaret ligger här i produktens kvalitet: användarna noterar en bra och pålitlig montering av både dammsugaren och dess komponenter. Och trots den svagare effekten jämfört med konkurrenterna (106 W), klarar enheten med funktionen av sopabsorption perfekt (inom rimlig nivå).

2 Dammsugare


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 1394 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Överraskande, en av de mest populära dammsugare för bilar på AliExpress har inte ens ett eget varumärke och produceras under ordspråket "Car Cleaners". Det är lätt att förklara en sådan efterfrågan: Produktsidan är helt översatt till ryska (och ganska tolerabel), plus leveransen utförs inte bara från Kina utan även från ryska lager. Dessutom lovar tillverkaren alla köpare en 6-månaders garanti (vilket givetvis bara är en marknadsföringskamp, ​​eftersom det är olönsamt att en potentiell kund spenderar tid och pengar på att returnera bruten utrustning), med tanke på dammsugarens priskategori. En särskild egenskap hos denna modell kan betraktas som 2 HEPA-filter. Kort sagt, dessa är mer tillförlitliga och effektiva versioner av konventionella luftfilter - ingen kommer att märka mycket skillnad i daglig användning, men faktumet att ha ett extra filter är mycket prisvärt.


1 Hcool LH-200


Mest kraftfulla
Pris för aliexpress: från 5165 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En mycket tvetydig och atypisk modell, åtminstone för en webbplats som AliExpress. Å ena sidan kommer det vara svårt att göra några klagomål om varans kvalitet - Hcool LH-200 görs verkligen mycket bra och har maximal effekt för sitt segment (så mycket som 150 W). Cyklonsystemet inbyggt i enheten gör att dammsugaren kan arbeta länge utan att minska sugkraften (på grund av speciellt genererade luftflöden, damm ackumuleras på mellanliggande dammsamlarens väggar och stör inte luftcirkulationen). Två utbytbara skumfilter är lätta att rengöra och tvätta, vilket gör Hcool extremt lätt att använda. I allmänhet verkar det, det är bra, men inte alla kommer att ge mycket pengar på utrustning från en kinesisk tillverkare.Men om prisfrågan inte är brådskande är det kanske meningsfullt att betala för mycket.


De bästa bilens dammsugare med icke-standard funktionalitet

5 BASEUS CRXCQ01


Mikro dammsugare med den bästa kompaktaiteten på AliExpress
Pris för aliexpress: från 3243 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Älskare av allt kompakt eller de som sparar utrymme, oavsett vad, BASEUS CRXCQ01 kommer att vara till stor hjälp när du återställer beställningen i bilen, eftersom dess längd är bara 23 centimeter, och de övergripande dimensionerna är ungefär 3 gånger mindre än den genomsnittliga dammsugaren. Inuti finns 3 batterier med en total effekt på 2000 mAh. Som material för skrovet användes en speciell legering, vilken används i flygstrukturen för att ge ljushet och styrka.

Tillverkaren placerar sin avkomma inte bara som en bil dammsugare, men en riktig universell botemedel mot ett krig mot damm och smuts. Driftstiden är imponerande 21 minuter, men det finns ingen snabb laddning här och köparen måste passera de 3,5 timmar som väntar på att avgiften ska fyllas på. Nätverksanslutningen är gjord genom en modern USB-typ C-port.

4 XIAOMI Cleanfly


Liten storlek, stor sugning
Pris för aliexpress: från 5380 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En viktig egenskap hos denna modell är den lilla storleken och vikten, men samtidigt hög sugkraft upp till 5000 Pa. Rotationshastigheten pumpas inte upp och uppgår till 32 000 varv per minut. Tack vare två inbyggda batterier med en totalkapacitet på 4000 mAh, kan du bekvämt flytta runt bilen och tränga in i de mest svårtillgängliga platserna.

Tillverkaren tog hand om snabb laddning. En full laddning från början kan fyllas på bara en och ett halvtimme. Den genomsnittliga arbetstiden är 13 minuter, men för mer komfort vill jag ha 15-20 minuter. Leveransomfanget innefattar ett dubbelfiltreringssystem. Den första nivån är utformad för att fördröja stora partiklar och den andra för små 0,3 mikrometer. Dessutom finns en borste för rengöring av mycket smutsiga ytor.

3 Vecligt dammsugare


Klassisk design
Pris för aliexpress: från 1289 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Externt är denna enhet väldigt annorlunda än andra modeller av segmentet i fråga. I sin form liknar den snarare en gammal sovjetdammsugare, reducerad till en storlek som är godtagbar för användning i en bil. I teorin tillåter en sådan konstruktion en kraftigare kompressor att installeras i enheten, men tillverkaren bestämde sig för att fokusera på kompaktitet och små dimensioner. Som ett resultat är ett ganska smalt spektrum av användning (det är lämpligt, förutom att upprätthålla renhet, praktiskt taget värdelös mot envis smuts). På den positiva sidan är det värt att markera en solid uppsättning munstycken och kompatibilitet med enkla tygfilter (de är lätta att rengöra och i vilket fall det är lätt att göra det själv).

2 GSPSCN FLY-145


Pumpfunktion tillgänglig
Pris för aliexpress: från 3237 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Enligt de viktigaste egenskaperna (120 W, standardutrustning, HEPA-filter) är enheten inte särskilt anmärkningsvärd och står inte mycket ut mot bakgrund av billigare konkurrenter. Samtidigt kan en dammsugare användas som en luftpump som öppnar den helt från andra sidan. Förutom rengöring med GSPSCN är det enkelt att pumpa upp bilens hjul (cykel, motorcykel etc.), fotboll eller luftmadrass (alla nödvändiga munstycken och nålar för detta ingår också i satsen). För att övervaka den aktuella trycknivån är FLY-145 utrustad med en tryckmätare. Bonusen är bekvämt monterad på ficklampans kropp, vilket gör att ovanstående procedurer kan utföras inte bara under dagen utan också på natten.

1 Warmtoo JK-008B


Bättre autonomi
Pris för aliexpress: från 2421 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Standarden för alla bilsugare som granskades i granskningen drevs av fordonets cigarettändare. Å ena sidan är det ganska bekvämt i den meningen att sådana anordningar kan användas när som helst och de beror inte på externa faktorer. Denna operationsprincip förbinder emellertid bokstavligen utrustningen med maskinen, eftersom användningen på en annan plats är omöjlig, eftersom 12-voltskontakten helt enkelt inte är inkopplad i ett vanligt uttag (i teorin är det lätt att hitta adaptrar och andra enheter, men det är allt för opålitliga saker).Därför bör de som behöver en bärbar enhet med maximal flexibilitet (till exempel för rengöring av datorer, bärbara datorer, bokhyllor och svårtillgängliga platser) uppmärksamma Warmtoo JK-008B. Denna modell är utrustad med ett inbyggt batteri, som laddas från 220-voltsnätverket och ger ungefär en timmes autonomt arbete. Samtidigt lämnar enhetens kraft mycket att önska, till och med av standarden på dammsugare (endast 60 watt).


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av auto dammsugare presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 14

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner