8 bästa frisörens sax med Aliexpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp rak och tunna frisörsax

1 Brainbow Hair Tools-BHT002 Ledare för försäljning på AliExpress
2 Univinlions 5512 Teflonbeläggning, japansk kvalitet
3 DRGSKL-999 Den mest sofistikerade designen
4 HEONYIRRY Hair Scissor Bästa pris
5 SMITH CHU (7.0) Det bästa valet för nybörjare

De bästa uppsättningarna av frisörens sax

1 PARADE L BHC-28 BHC-60 Den bästa klassen
2 KIKI NEWGAIN Funktionssax i ett bekvämt fall
3 Freelander js Budgetsats av anständig kvalitet

Det är uppfattningen att ett professionellt verktyg endast kan köpas i specialaffärer. Detta är ett klokt beslut, särskilt om staden har lämpliga butiker. Men vad gör man om i din region är frisörens utrustning en sällsynthet? Få online-webbplatser. En av ledarna i detta avseende är sajten AliExpress. Webbplatsen har ett stort urval av frisörutrustning. Men för att ordern var framgångsrik måste du noggrant närma dig valet.

Var uppmärksam på följande saxkvalitetsindikatorer:

 • stålkvalitet och värmebehandling - metallhårdhet mäts med Rockwell-metoden och förkortad HRC (för professionell sax HRC 58-62)
 • Bladets kantskärvningsvinkel - desto mindre desto större skärblad är skärmen.
 • släta rörelser i arbetet - det är lämpligt att ha sax med en skruv som justerar banans läge;
 • Komfort i arbetet - den bästa saxen orsakar inte obehag hos frisören även efter flera timmars arbete.

Alla dessa punkter bestämmer verktyget värde. Prissättningen påverkas också av tillverkarens namn och produktdesign. Köp inte för billiga saxar. I strävan efter varumärken är det lätt att springa in i en lågkonjunktur. KASHO, JOEWELL eller JAGUAR frisörens sax kan inte kosta 2-3 dollar. På Aliexpress är det bättre att köpa mindre framstående varor. De kan inte skryta med välkända logotyper, men de klarar av sin uppgift perfekt. De bästa modellerna är representerade i rankningen.

Valet av deltagare i topp 8 genomfördes med beaktande av följande kriterier:

 • tillverkare och säljare betyg från 97%;
 • mycket uppskattning av köpare inte lägre än 4,8;
 • Materialkvalitet och montering;
 • korrespondens av beskrivningen till instrumentens verkliga egenskaper.

Topp rak och tunna frisörsax

Även i hemmet hantverkets arsenal finns det vanligtvis flera saxar. Därför presenteras vanligen på aliexpress i ett parti både rak och gallrande sax. Den första ger en rak skärning. Deras canvaser kan tillverkas med mikroskärningar för att förhindra glidning av strängarna. Sådana modeller används oftare för att utföra mäns frisyr.

Rak sax utan hak är mer mångsidig, de behövs för att utföra tekniken för en glidskärning. Skärbladets längd är annorlunda, den mäts i tum (1 tum = 2,54 cm). 6 och 5-5,5 tum saxar är de mest populära på AliExpress. De fick också den största användningen bland proffs och amatörer. Skärpning är vanligtvis standard - 45-50 grader.

Tunna skjuvar är ett verktyg för att tunna håret och skapa speciella hårklippningar. Det skär två gånger mindre hår i taget, det bidrar till att snabbt hantera komplexa uppgifter: mjuka, branta hårklippningar, volymbildningen är huvudriktningen för användningen. Saxar tunna de fångade bunkarna och avskurna hår i olika höjder, är ensidiga och tvåsidiga - skillnaden i tandens arrangemang.

Bilaterala modeller skär mindre hår. De köps ofta för hemmabruk och mästare nybörjare. Unilaterala skillnader i jämnare kanter. Båda typerna av frisörsax kan ha avtagbara gummi- eller plastringar.

5 SMITH CHU (7.0)


Det bästa valet för nybörjare
Pris för aliexpress: från 751.98 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Om du vill göra en present till en nybörjare frisör, var uppmärksam på dessa saxar.Kvaliteten på denna modell är väldigt anständig, och det är så lågt pris. De packas på AliExpress mycket noggrant, så att lådan kommer utan skada. Om saxen själva många positiva recensioner på den kinesiska sidan. Köpare som saksens smidiga rörelse, den perfekta polerade ytan av torkdukarna och möjligheten att välja saxens färg. Serien har en ergonomisk design och uppfyller kraven hos både nybörjare och erfarna hantverkare.

Hög skärprestanda säkerställs genom högkvalitativ skärning av skärkanter. Frisör sax gör en bra skuggning, välskuren våthår, lämplig för alla typer av hårklippningar. Ett värdigt val för detta pris.


4 HEONYIRRY Hair Scissor


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 249,15 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Dessa vackra och bekväma hårsaxar kan köpas till mindre än 4 dollar. Bra hitta med Aliexpress för dem som inte är vilda för att spara på inköp. Professionellt verktyg de kan ringas om inte med stor sträcka. Både rak och uttorkande sax från denna parti är avsedd snarare för hemmabruk. Ringarna har inte gummerade insatser, vilket innebär att efter lång tid blir handen trött. Men vad gäller skärbladens kvalitet, skärpningsvinkeln och det övergripande intrycket av produkten - allt är bäst!

Sax öppnar och stänger smidigt, skärs smidigt. Metall håller skärpning under lång tid och ger inte korrosion. Det finns en justerskruv, du kan justera saxen under en frisörs arm. Storleken är optimal för att klippa hår av olika längder. Det finns ett mjukt stopp som hindrar ringarna från att röra. Ytan på saxen är fin, välpolerad. Färgen på saxen kan väljas.

3 DRGSKL-999


Den mest sofistikerade designen
Pris för aliexpress: från 589,78 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Utmärkt 6-tums frisörsax med en mycket snygg design. Köpare av AliExpress-webbplatsen är mycket nöjda med ett sådant köp. De vill beundra! I recensionerna tackar köparna säljaren för produktets utmärkta utseende och personliga gravyr, som kan beställas individuellt. Mycket effektivt verktyg. Att det bara finns en ljus sten med ett snitt som smyger justerskruven!

Säljaren erbjuder raka och tunna saksar, de säljs och buntas. De kommer från Kina i ett fall. Ett lämpligt verktyg för amatörer och professionella. Modellen är utrustad med offsetringar, vilket gör det möjligt att arbeta ganska länge utan obehag i sina händer. Kvaliteten på tillverkning fordrar nr. Kanterna är mjuka, malda nästan perfekt. Flyttet är mjukt. Av minuserna - för sax behöver vård, kan vårdslös hantering uppstå rost.

2 Univinlions 5512


Teflonbeläggning, japansk kvalitet
Pris för aliexpress: från 644,28 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Dessa frisörsaxar ser väldigt ovanligt ut - de är svarta. Matt finish av Teflon. De är placerade på AliExpress som japanska, men tillverkaren är Kina. Sådan är marknadsföringen. Allt annat i beskrivningen är sant. Använd stålstål 6CR13. Högteknologisk Teflon-beläggning ger instrumentet ett bra utseende och gör det antiallergent. Saxen själva är ljus, ligger väl i handen.

I raka linjer och i tunna frisörens sax hos denna tillverkare används en platt skruvgrupp, som bäst kombineras med tygduk. På bekostnad av det uppnås den perfekta mjukheten i kursen och jämnhet av rörelser. Konvergensen av tyg är perfekt, skärpa är en av de bästa. Inlägg i silikonringar, ligga tätt, hoppa inte ut under arbetet. Säljaren kan beställa en hel uppsättning sådana frisörsverktyg i en presentförpackning.


1 Brainbow Hair Tools-BHT002


Ledare för försäljning på AliExpress
Pris för aliexpress: från 408,26 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det mest populära kinesiska varumärket på AliExpress. Omkring 8 tusen försäljning! Säljaren har rak (62HRC) och rostfritt stål tunna saksar. De har samma pris. Säljs som set eller separat. De är stora som den första frisörsaxen. De tas ofta för hemförsök med hårklippningar. Populariteten hos modellen är förknippad med hög kvalitet och lågt pris - i denna parameter är de bland de bästa.

Modellen är utformad för en liten kvinnlig hand. Ringarna är små, med gummerade insatser, mellan dem finns en begränsare. Spetsarna av raka saxar med avrundningar. Bladen är ganska skarpa, utan chipping. Skärpning är bra i både raka och tunna skär, skärlinjen är slät. Det finns ett hjul för att justera målningarna. I recensioner beröms dessa saxar, många kallar dem ideala för deras pris.


De bästa uppsättningarna av frisörens sax

Hårklippstrender förändras ständigt. En stylist har inte tillräckligt med sax för att skapa dem. Förutom de klassiska modellerna behöver man ofta mer gallring och flagga frisör sax. Den senare kombinerar fördelarna med rak och uttorkande sax. På AliExpress är det ofta mer lönsamt att köpa dessa verktyg i uppsättningar. De bästa alternativen är framför dig.

3 Freelander js


Budgetsats av anständig kvalitet
Pris för aliexpress: från 635,85 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Paketet med denna billiga uppsättning innehåller den klassiska raka och uttunna frisörsaxen, en kam och hårspännen. Allt detta är bekvämt för bärväska. Om så önskas kan varje verktyg köpas separat. Rak sax har släta blad utan hak. Tunna - ensidigt, med 32 tänder. Bladskärning är standard, det gör verktyg universellt. De är lämpliga för kantiga frisyrer och skapar de flesta hårklippningar.

Ringar har asymmetrisk sax. Använd verktygen bekvämt. Flyttningen är ganska mild. Designen är inget speciellt. Detta är bara ett bra verktyg som är användbart för en hemma mästare. Recensioner på Aliexpress är positiva. Användare rekommenderar det för köp.

2 KIKI NEWGAIN


Funktionssax i ett bekvämt fall
Pris för aliexpress: från 962,20 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

En bra uppsättning för mästare universals och nybörjare frisörer. Frisör sax, som ingår i uppsättningen, bekväm och hög kvalitet. De ligger väl i handen. Med verktyget kan du enkelt skapa klassiska hårklipp, samtidigt som du behåller en bekväm och naturlig position i händerna. Verktygen ger noggrannhet i arbetet, skiljer sig åt i höga arbetskvaliteter och hållbarhet. De lämnar intryck av dyra, nybörjare blir svåra att skilja dem från professionell sax.

Köpare älskar förvaringsväska. Han tänkte på minsta detalj. Saxar är fasta i det, därför faller de inte under transport. Ja, och det ser bra ut. Även kvaliteten på hårborsten inga klagomål. Men kineserna lägger ofta inte de bästa kammarna i frisörssatserna. Fyllmedel är mycket tjocka, du måste vara försiktig med dem, annars kan du skada dina händer utan erfarenhet av behandling.

1 PARADE L BHC-28 BHC-60


Den bästa klassen
Pris för aliexpress: från 1 070,55 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Förutom tunnning och direkt frisörsax, innehåller detta kit 2 kammar, verktyg för att justera och ta hand om sax och en mycket bra rakhyvel för skärning. Ser bra ut, vilket bekräftas av kundrecensioner. Designen är koncis och snygg, utan krusiduller. Både nybörjare och proffs kan använda verktygen. Saxar är ganska tunga, bekväma att arbeta.

Polerad trasa ännu bättre än några dyrare verktyg. Skärpa på en nivå som kvarstår länge Ringar asymmetrisk, bekvämt grepp, det finns en förstärkare för lillfingret. Medelkvalitetsfall.Det är lämpligt att bära, men börjar slita ut efter några månader med intensiv användning. Lyckligtvis är det lätt att ersätta. På AliExpress finns det många liknande produkter.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av frisörsax presenterad på AliExpress-webbplatsen?
Vi rösta!
Totalt röstat: 34

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner