5 bästa e-cyklar med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP-5 elektriska cyklar med AliExpress

1 Richbit RT-012 plus Mest kraftfulla
2 Jaguar X6 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
3 XIAOMI Qicycle EF1 Det perfekta valet för stadskörning
4 Crolan XC 1.1 Snabb leverans från Ryska federationens lager
5 FIIDO D1 Mini Electric Bicycle Bästa pris

Elektriska cyklar blir alltmer populära bland människor i alla åldrar och sociala ställen. Genom design är de moderniserade versioner av vanliga cyklar, som är utrustade med en elektrisk motor. Tack vare honom kan cykeln röra sig oberoende, utan att behöva rotera pedalerna, så att ägare av denna typ av transport kan resa betydande avstånd utan mycket fysisk ansträngning. Det är inte förvånande att ett sådant tekniskt mirakel är mycket dyrare än en enkel cykel. Priserna på grundmodeller börjar från 400-500 kronor, och de bäst utrustade och funktionella cyklarna kommer att dra med flera tusen. Ett sätt att spara pengar på är att köpa en elektrisk cykel i en onlinebutik (helst under olika kampanjer, rabatter, bra cashback och andra bonusar). Vi uppmärksammar det faktum att eftersom det är svårt att ringa produkter från priset billigt måste du välja en säljare mycket noggrant och ha noggrant studerat all information om honom. I den här översynen har vi samlat 5 av de bästa elektriska cyklarna som finns att köpa på AliExpress.

TOP-5 elektriska cyklar med AliExpress

5 FIIDO D1 Mini Electric Bicycle


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 31694 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om du inte letar efter extrema känslor på vägen och inte kommer att organisera en Paris-Dakkar-rally på din elektriska cykel, och du bara vill göra det lättare att köra till ditt hem eller kontor, bör du titta närmare på FIIDO D1. Med en rimligt prisvärd pris har en cykel ett antal fördelar: Kompakta dimensioner (det är stor när det är stort, det är lätt att placera bilar i bagageluckan vid behov, lyft till övervåningen i en smal hiss eller parkera i en trång hall), bekväm ergonomi (den elektriska cykeln är inställbar för alla förare ) och en god marginal av autonomi. Inte det kraftfullaste batteriet vid 7,8 Ah, det är ändå i stånd att motstå upp till 40 km körning i fullt elektriskt läge och upp till 80 km i PAS-systemet (där cyklisten pedalerar sig själv, men spenderar mycket mindre ansträngning på grund av hjälp av en elektrisk motor). För tillfället är beställningar och följaktligen inte recensionerna från D1 så mycket, men den angivna säljaren är ganska tillförlitlig och med ett utmärkt betyg, så du kan säkert vara säker på att pengarna inte kommer att gå vilse.


4 Crolan XC 1.1


Snabb leverans från Ryska federationens lager
Pris för aliexpress: från 35592 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Billig och praktisk elcykel, tydlig inriktad på stadskörning (i vissa bilder i produktbeskrivningen annonserar säljaren cykeln som en mountainbike, men det borde inte förvirra dig). Finns i flera trimnivåer, olika i kraft och därmed pris. Den mest grundläggande modellen är utrustad med en 350 W växelmotor, så att du kan accelerera till en hastighet av 32 km / h. Tack vare användningen av lätt och hållbart aluminium som huvudrammaterial väger cykeln endast 22 kg. Strömreserven på ett fulladdat batteri är ca 30-35 km (om man kör enbart på en motor), vilket är mer än tillräckligt för en stad. Leverans sker från två ryska lager (Moskva och Vladivostok), så ordern behöver inte vänta länge. En bra bonus kommer att vara många gåvor från säljaren (stöldskyddssystem, hjälm, lampor, mekanisk klocka etc.) samt en års garanti (även om det inte är helt klart hur det fungerar och hur effektivt det är).Av minuserna är det värt att notera det bästa stället för växlarna, problembräddatorn och ett antal mindre signifikanta detaljer (till exempel många klagade över bristen på monteringsanvisningar), allt detta kan dock inte kallas något kritiskt och irreparabelt.

3 XIAOMI Qicycle EF1


Det perfekta valet för stadskörning
Pris för aliexpress: från 49248 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

XIAOMI-varumärket på den kinesiska marknaden idag, om det inte är en absolut garanti för produktkvalitet, åtminstone skiljer den bland otaliga ansiktslösa företag som köparen nästan inte vet om. Den presenterade EF1-modellen är XIAOMI-debuten inom cykeltransporten, och jag måste säga att den första pannkaka inte kom ut som en klump. Utanför är cykelstrukturen inte den vanligaste för en vanlig användare (hjul med en diameter på bara 16 tum och en låg ram) är faktiskt väldigt bekvämt - en cyklist av vilken höjd som helst kommer att vara bekväm att sitta i en naturlig hållning, och ingen smärta kommer att observeras även efter en lång tid med aktiv körning. Separat utmärker vi cykelens kompaktaitet - 14,5 kg för denna typ av transport är nästan en fjäder, och den vikande konstruktionen gör det möjligt att lagra den i trånga lägenheter. När det gäller grundläggande egenskaper försökte utvecklarna upprätthålla en balans mellan kraft och pris: en motor på 250 W, en maximal hastighet på 25 km / h, 4 hastigheter och en körsträcka på en laddning på upp till 45 km. Den inbyggda datorn är utrustad med Bluetooth, vilket gör det enkelt att synkronisera all information med en smartphone för vidare analys. En flyga i salva med all denna magnifika - avsaknaden av avskrivningar (att rida genom skogen och trasiga vägar är inte den bästa idén).

2 Jaguar X6


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 34375 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Jaguar X6 har länge varit den billigaste elektriska cykeln från olika modeller som säljs på AliExpress (exklusive absolut tvivelaktiga erbjudanden). Den låga prisnivån uppmärksammades av inte bara vanliga köpare, utan också av alla slags bloggare, så om du vill lära dig mer om X6s funktionalitet och utrustning, kan du enkelt hitta fullskaliga recensioner och till och med videotutorials på denna modell på webben. Recensionerna är för det mesta positiva, vilket inte är förvånande, med tanke på det attraktiva priset, många intressanta delar (skivbromsar från Shimano, en vikningsmekanism, fram- och bakfjädring, ett bra kraftreservat på 30-35 km och mycket mer) och en mängd gåvor från säljaren för detta segment). Inga uppenbara shoals kunde hittas, men det bör noteras att det bara är estetiskt sett, Jaguaren är tydligt inte imponerande - några frivolösa svetsar kastas i ögat, sadeln slits ut ganska snabbt och trådlådan ser ut som om selarna snabbt skyndades upp elektrisk tejp.


1 Richbit RT-012 plus


Mest kraftfulla
Pris för aliexpress: från 123168 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

RT-012 kan inte kallas en vanlig cykel med en installerad elektrisk motor, enligt klassificeringen av denna typ av modell brukar kallas fatbayki (bokstavligen "fet cykel"). Huvudfunktionen är den ökade storleken på däcken, vilket gör det möjligt för dem att klara av de mest varierande terrängtyperna (stenar, drifter, sand, leror etc.). Det är naturligtvis inte lätt att åka på ett sådant fordon (för en aktiv promenad kan du lätt bränna upp till 1500 kalorier), så stödet från motorn här är till nytta. Tillverkaren hävdar en kraft på 1000 W, vilket är tillräckligt för att utveckla hastigheter upp till 40 km / h, med en kraftreserv på ca 60-65 km. Den elektriska cykeln kommer att vara bekväm för en person med nästan vilken höjd och vikt som helst, och en speciellt konstruerad fjädring och hydrauliska bromsar gör körning även på ojämn terräng oerhört bekväm. PAS-systemet består av 7 lägen (den maximala fysiska ansträngningen kan lindras med så mycket som 70%) och 21 hastigheter gör att du kan styra cykeln optimalt på alla vägar.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av elektriska cyklar som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 36

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner