20 coola gåvor med Aliexpress för barn

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 150 rubel

1 drake Ljus present till den varma säsongen
2 Magic board för att skapa gravyrer Den bästa gåvan för lilla konstälskare
3 Färger glödande i mörkret Kreativa färger för att dekorera alla ytor
4 Dinosaurodlingskit Vetenskapliga experiment för de minsta
5 Färgkinetisk sand Den bästa ersättningssanden för att spela hemma

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 600 rubel

1 Stor musikmatta Ljud av musik och olika djur
2 Brev från hogwarts Spektakulär och budgetgåva
3 Stor plysch elefant Mjuk leksak, som är bekväm att sova
4 Toy ukulele Utvecklar intresse för musik
5 Bay blad Bästa pris. Hit av försäljningen på AliExpress

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 1200 rubel

1 Rc helikopter Laddas via USB. Flyger på någon bana
2 Barnens radio för kommunikation Kommunikation på ett avstånd av 6 km
3 Pool med färgglada bollar Badar i bollar för de små
4 Barnmikroskop Det bästa alternativet för framtida forskare
5 Nalle med ljus Spelbart nattljus

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 2 200 rubel

1 Mekanisk 3D-pussel Otroligt vacker julleksak
2 Designer "Harry Potter" En magisk och ovanlig gåva för alla som redan har fyllt 6 år
3 Toy robot Tvåfärgsmöjligheter. Reagerar på gester
4 Robothund Det bästa sättet för dem som inte kan få en hund
5 Magnetisk Designer Utvecklar motilitet och rumsligt tänkande

Innan varje semester börjar föräldrar och familjemedlemmar tänka hårt att sådana ovanliga och intressanta saker kan ges till ett barn. Jag vill köpa en riktigt cool leksak, tack vare vilken ett barn kommer att kunna utveckla sitt intellekt och sin kreativa potential. På Aliexpress hittar du just sådana produkter för barn i olika åldrar. Det finns vanliga leksaker, pussel, designers, varor för hobby och elektroniska apparater.

Tänk på de coolaste presentidéerna med AliExpress. Betygsättningen omfattar produkter från olika priskategorier, så att varje förälder kan välja något som helst efter eget tycke. Alla produkter är lämpliga för både tjejer och pojkar. Vissa av dem är avsedda för gruppanvändning, men barnet kan spela på egen hand. För att välja det perfekta alternativet måste du veta vad som är intresserat och vad barnet lever. Om leksaken har åldersbegränsningar är det bättre att inte försumma det.

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 150 rubel

Även i tider med finanskris lyckas föräldrarna skämma bort sina älskade barn med budgetgåvor. I den här kategorin hittar du ovanliga prydnadssaker som tar barn under lång tid. De flesta leksaker kan klassificeras som "gör det själv", det utvecklar fantasi och logiskt tänkande hos barn.

5 Färgkinetisk sand


Den bästa ersättningssanden för att spela hemma
Pris för aliexpress: från 140 rubel.
Betyg (2019): 4.5

Många barn som sandspel, men inte varje gård har en fin och ren sandlåda. Och det är förgäves, eftersom formningen och konstruktionen av bulkmaterial hjälper till att lindra spänningen, förbättra barnets fantasi. Därför kan du ge barn färgglada kinetiska sandar. AliExpress erbjuder även mögel för att göra kakor och uppblåsbara sandlådor där hantverk kan lagras.

Inte alla gillar att färgad plast kan få sina händer smutsiga, och de avger också en lätt lukt först. Men ingen är immun från detta, även om du spelar med riktig sand.


4 Dinosaurodlingskit


Vetenskapliga experiment för de minsta
Pris för aliexpress: från 66 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Barn är extremt nyfiken, de gillar olika vetenskapliga experiment. Många tjejer och pojkar kommer att vara glada om du ger dem en cool kit för att höja dinosaurier. Den består av fem ägg, som måste lämnas i kallt vatten. Efter ett tag kommer skalet att springa, dinosauren kommer att kläcka från det och börja växa långsamt. Skådespelet är mycket spännande, även vuxna tittar med intresse.

Testiklarnas storlek är inte för stor, ca 3 cm i diameter vardera. Användare gillar inte lukten av plast för mycket, men efter en lång tid är äggen i vattnet det försvinner.

3 Färger glödande i mörkret


Kreativa färger för att dekorera alla ytor
Pris för aliexpress: från 57 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Du kan köpa barn en färdig leksak med lysande element. Men det är mycket bättre om de självständigt kan dekorera någonting med hjälp av sådana färger. Du kan till exempel skapa ett nyårslampa från vanliga tomma burkar eller flaskor. Det räcker att samla grenar och kottar i skogen och sedan lägga till lite fluorescerande damm.

Dessa färger är också lämpliga för att dekorera juldekorationer. Under dagen kommer elementen att absorbera ljuset och på natten för att behaga hela familjen med vacker dämpad belysning. Men för små barn kan oavsiktligt äta färg, så en gåva fungerar inte för dem.

2 Magic board för att skapa gravyrer


Den bästa gåvan för lilla konstälskare
Pris för aliexpress: från 138 gnid.
Betyg (2019): 4.8

En annan bra idé för nyårssemestern är den magiska svarta tavlan. Satsen innehåller 4 målningar och en träpinne, med vilken även ett litet barn kan skapa en gravyr. De resulterande "konstverk" kan stolt hängas på kylskåpet eller presenteras för vänner. En sådan ovanlig gåva hjälper till att utveckla barnens känsla av skönhet, avslöja deras potential för bildkonst.

Den enda nackdelen med den här produkten är att användarna anser att det saknas ett speciellt handtag i satsen. Inte alla är bekväma att skrapa brädet med en träpinne.


1 drake


Ljus present till den varma säsongen
Pris för aliexpress: från 125 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Nu spenderar barn för mycket tid hemma, spelar på en dator eller en tablett. För oroliga föräldrar är det bästa presentalternativet det som gör barnen ute. Till exempel kommer denna ljusa drake att vädja till pojkar och tjejer av alla åldrar. De kommer gärna att springa ut på gården för att starta det och samtidigt andas frisk luft.

Det enda problemet är att en sådan gåva knappt kan kallas nyår. Det är mer lämpligt för sommar och vår. I lugnt väder kommer ormen inte att flyga upp och på en frostig dag fryser barnen enkelt och leker med det.


De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 600 rubel

En gåva inom 600 rubel är inte så svår att hitta, speciellt för de yngsta barnen. Du kan begränsa den vanliga plysch leksaken eller hämta något mer intressant. Ibland på AliExpress finns det riktigt coola och ovanliga presentalternativ.

5 Bay blad


Bästa pris. Hit av försäljningen på AliExpress
Pris för aliexpress: från 240 rubel
Betyg (2019): 4.5

"Bay Blades" blev populärt relativt nyligen men lyckades redan vinna barnens kärlek. Flickor och pojkar lanserar snurrande toppar, försöker stoppa en motståndare eller slå hans leksak ur ett speciellt fält. Faren med denna gåva är att nya figurer visas regelbundet, och de små måste köpa dem om och om igen.

En topp kostar bara föräldrar 117 rubel. Men barn brukar inte sluta med detta, de vill samla hela samlingen. Därför är det för första gången värt att köpa 2-3 Bay Bay Blades, samt en rund låda för lagring och barnspel.

4 Toy ukulele


Utvecklar intresse för musik
Pris för aliexpress: från 262 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Intressen för musik bör uppmuntras från barndomen, och en miniatyrgitarr med AliExpress hjälper till. Den har bara fyra strängar, men det kommer att vara tillräckligt för barnen. Alla delar av instrumentet är gjorda av plast, spänningen på strängarna kan justeras.

Ukulele gör behagliga och tysta ljud, till skillnad från rör och trummor, som så ofta köps av barn. Så barnet kommer inte att distrahera föräldrarna med sina repetitioner, och huvudvärk kommer att undvikas. Nackdelen med denna gåva är bara en - inte alla älskar musik. Vissa barn kommer inte att vara intresserade av att leka med en ukulele.

3 Stor plysch elefant


Mjuk leksak, som är bekväm att sova
Pris för aliexpress: från 591 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Den här elefanten kommer inte att lämna någon likgiltig, den är älskad av barn och deras föräldrar. Det är väldigt mjukt och behagligt att ta på, även om det är tillverkat av syntetmaterial. De minsta barnen kommer att kunna ligga helt på elefanten och somna. För äldre barn kan föräldrar köpa en 60 cm lång leksak, men det kostar lite mer.

Det finns inga främmande luktar, du kan tvätta babyelefanten med ett vanligt rengöringsmedel. Du kan välja mellan vackra färger - gul, blå, rosa, lila eller grå. Vissa användare klagar på bristen på fyllmedel inuti elefanten, men det är lätt att fixa.

2 Brev från hogwarts


Spektakulär och budgetgåva
Pris för aliexpress: från 187 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Ett brev från Hogwarts hoppas att få inte bara små tjejer och pojkar, utan även vuxna som älskade böcker och Harry Potter-filmer i tidig barndom. Denna enkla gåva kommer att göra ett outplånligt intryck på dem. Satsen innehåller ett brev i ett kuvert med en tätning, ett kopparhängsmycke med "döddots" -märket och en tågbiljett som avgår från plattform 9.

Det finns en uppenbar nackdel med en så cool presentidé - inte alla barn tittade på eller läste Harry Potter. Det finns även de som inte gillar den här serien av filmer och böcker. En sådan uppsättning verkar som att de är helt värdelösa och tråkiga.

1 Stor musikmatta


Ljud av musik och olika djur
Pris för aliexpress: från 529 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En av de bästa presentidéerna för barnets utveckling är en bakgrundsbelyst musikmatta. Det finns inte bara anteckningar, men också ljud av olika djur: grodor, ankor, katter, fåglar eller hundar. Alla knappar är beröringsfria, de kan pressas med händer och fötter, detta stimulerar barnets samordning.

Leksaken är gjord av syntetmaterial av hög kvalitet, det kan enkelt rengöras med en fuktig trasa eller tandborste. Den största nackdelen med användarna är att batterierna saknas i satsen och priset på matta utan rabatt. Men på semestern för semestern kan du köpa det billigt, det är värt att utnyttja.


De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 1200 rubel

Föräldrar som planerar att spendera en genomsnittlig summa på en gåva har också mycket att välja mellan. I prisklassen upp till 1200 rubel finns elektroniska apparater och varor för spel på gatan. Barn kan bli underhållna ensam eller med sina vänner.

5 Nalle med ljus


Spelbart nattljus
Pris för aliexpress: från 727 rubel.
Betyg (2019): 4.5

Denna björn kommer inte bara att appellera till barn, men också till många vuxna. Sortimentet har fyra färger - vit, gul, rosa och blå. LED-bakgrundsbelysningen är ljus nog, den lyser i olika nyanser. Björnen fungerar från tre batterier, för att sätta på ljuset, måste du trycka på knappen till höger om den övre poten.

Gåvan har en nackdel - du kan inte interagera med den. Barn som aktiva spel, och björnen är bara lämplig för att sova och krama. På grund av detta kan han snabbt bli uttråkad. Men leksaken kommer att bli ett utmärkt ersättare för nattlampan, med sina barn somna mycket snabbt.

4 Barnmikroskop


Det bästa alternativet för framtida forskare
Pris för aliexpress: från 787 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

En mycket intressant och ovanlig presentidé är ett barnmikroskop med AliExpress.Det är mycket lik nuet, det finns en funktion att öka 100, 400 eller 1200 gånger. Satsen innehåller glas, plastbehållare, flaska och pincett. För att enheten ska fungera måste du köpa tvåfingerbatterier.

Traktion mot vetenskapen är stor, men inte alla har det, därför är det svårt att ringa en gåva universell. Det är bättre att köpa det för barn som redan är intresserade av liknande enheter och experiment. Mikroskopet är inte heller lämpligt för barn under 6 år, eftersom de kan andas in små saker.

3 Pool med färgglada bollar


Badar i bollar för de små
Pris för aliexpress: från 1034 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Dessa pooler installeras vanligtvis i barncentrum, men inte alla har möjlighet att regelbundet åka dit. Om barnet gillar bollar, kommer han att uppskatta den coola presenten. Poolen är ganska lätt, när den viks upp tar det lite plats. Det passar för en resa med hela familjen till naturen, håller nyårsmorgnar och födelsedagar.

Playpen och bollar är gjorda av lätta syntetmaterial, de är lätta att rengöra. Detta alternativ är idealiskt för dem som bor i ett privat hus med en privat innergård. Det rekommenderas inte att sätta en pool i lägenheten, det är inte så bekvämt och absolut inte säkert.

2 Barnens radio för kommunikation


Kommunikation på ett avstånd av 6 km
Pris för aliexpress: från 1182 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Pojkar och tjejer älskar utomhusspel: de föreställer sig ofta att de är hemliga agenter, poliser eller superhjältar. Självklart, för att de ska kunna känna sig till fullo, behöver de speciella prylar, till exempel sådana bärbara radioapparater. Varje enhet har en inbyggd ficklampa, det finns en radio och en LCD-skärm som visar laddningsnivån. Signalintervallet når 6 kilometer.

En sådan cool present har en betydande nackdel - den kan bara användas med någon. Om barnet inte har gjort vänner, eller om de är upptagna just nu, måste föräldrarna leka med honom.


1 Rc helikopter


Laddas via USB. Flyger på någon bana
Pris för aliexpress: från 1013 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Inte mindre än 50% av moderna vuxna drömde enbart om en cool radiostyrd helikopter, men deras föräldrar kunde inte köpa den. Tack vare Aliexpress kan detta ske snabbt och enkelt utan att gå hem. Det finns ett utmärkt och relativt budgetalternativ från Syma. Den laddar från USB, kan kontinuerligt flyga upp till 7 minuter. Fjärrkontrollen drivs av fingerbatterier, de ingår ej.

Den största nackdelen med detta alternativ är att helikoptern är lätt att bryta, därför är det bättre att köpa det för barn över 6 år. Det är bekvämare att leka med honom på gatan, eftersom lägenheten kan vara trång för att flyga.

De bästa gåvorna för barn: en budget på upp till 2 200 rubel

Naturligtvis har inte alla föräldrar råd med dyra gåvor. Men ibland kan du skämma bort barn med originala leksaker eller prylar. Alla produkter från denna kategori hjälper ungar att inte bara ha det roligt, utan också utveckla kreativ potential.

5 Magnetisk Designer


Utvecklar motilitet och rumsligt tänkande
Pris för aliexpress: från 1351 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Magnetisk konstruktör av geometriska former - en bra idé för ett nyttårs present. Denna leksak hjälper barnen att utveckla fantasi, motilitet och rumsligt tänkande. Du kan välja en uppsättning med ett antal stycken, från 100 till 298. Kostnaden för presenten beror på den. Påsen för förvaring av designer ingår också i paketet.

Alla delar är gjorda av plast med magnetiska element inuti. De är inte för stora, höjden på kvadrater och trianglar når 4 cm. Vissa användare klagar över svaga magneter, inte alla bitar passar tätt mot varandra.


4 Robothund


Det bästa sättet för dem som inte kan få en hund
Pris för aliexpress: från 2042 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna rörande robot kommer att kunna tillfälligt distrahera barn från tanken på att ha ett husdjur. Den kan styras med hjälp av en fjärrkontroll eller touch sensorer.Leksaken sjunger och dansar, kan squat, krypa, rulla på golvet eller efterlikna urinering. Hundens ögon lyser ljusgult. Enheten laddas från USB, och fjärrkontrollen drivs av konventionella batterier.

Även den sötaste roboten kommer inte att kunna ersätta värmen i kommunikation med en riktig hund eller katt. Ett sådant intressant presentalternativ med AliExpress kommer dock att passa de som inte kan eller vill inte starta ett djur hemma.

3 Toy robot


Tvåfärgsmöjligheter. Reagerar på gester
Pris för aliexpress: från 1687 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ett annat coolt presentalternativ är en robot med AliExpress. Det rör sig längs alla banor på grund av kvalitetshjulen på benen. Leksaken sjunger och dansar också, svarar på gester. Det tar ungefär två timmar att ladda helt (via USB), då kan du leka med roboten i upp till 60 minuter.

I intervallet finns apparater av blå och rosa färg med motsvarande bakgrundsbelysning. Om det finns två barn i huset, kommer de att vara glada över två olika robotar. Den enda nackdelen med denna gåva är leksens instabilitet: det rör sig dåligt runt rummet med mattor, det kan falla.

2 Designer "Harry Potter"


En magisk och ovanlig gåva för alla som redan har fyllt 6 år
Pris för aliexpress: från 1721 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

På Aliexpress hittar du analoga produkter av kända varumärken. Till exempel är denna konstruktör mycket lik den välkända Lego-modellen. Satsen har delar för konstruktion, teckenfigurer och klistermärken. Om barnen inte är intresserade av Harry Potter-universet kan du välja dem en annan modelldesigner. Till exempel med hjältarna av populära tecknade eller dataspel.

Lådan ingår inte i förpackningen, så du måste tänka på förpackningen av det här nyårets gåva. Det är inte nödvändigt att presentera en uppsättning för de minsta tjejerna och pojkarna, de kan andas in i små delar.


1 Mekanisk 3D-pussel


Otroligt vacker julleksak
Pris för aliexpress: från 2112 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Detta tåg hjälper till att skapa ett nytt år humör när som helst. I sortimentet finns det andra modeller, till exempel kan du montera en klocka, en låda eller en dirigibel från träfigurer. Vax används för att minska friktionen, men ingår ej. Du kan köpa något ljus på AliExpress, det är perfekt för dessa ändamål.

Många barn älskar att samla pussel eller figurer under en lång tid, men det finns undantag. Det blir för svårt och tråkigt för dem att överväga detaljerna och fästa dem till varandra. Ganska små pojkar och flickor kommer inte att uppskatta skönheten i den färdiga modellen, även om deras föräldrar kommer att vara glada.

Populär omröstning - vad är den bästa presenten till barn med Aliexpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 4

betyg

Hur man väljer

recensioner