20 bästa tillbehör med Aliexpress för smartphone

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: en budget på upp till 500 rubel.

1 Tryck på U Stand Enkelhet och extraordinärt lågt pris
2 Härdad glasskärm för iPhone i alla serier Bästa skärmskydd
3 OTG TYPE-C USB Adapter Universaladapter
4 Film för kamera på smartphone Utmärkt kamera skydd
5 Universal Selfie Ring Komfort under alla förhållanden

Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: en budget på upp till 1000 rubel.

1 Magnetisk hållare Håll din smartphone i sikte
2 Vattentätt skydd för smartphone för motorcykel och cykel Det bästa skyddet för smarttelefonen under aktiv rekreation
3 Förstoringsskärm För att bevara din åsikt
4 Tryckknappskontrollenhet Allt för säker körning
5 Trä Laddstation för Apple Watch Flerkanalsladdning och ställning samtidigt

Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: Budget upp till 2000 rubel.

1 Bilstyrningssystem Full kontroll över bilen
2 Joystick pistol För fans av skytte och inte bara
3 Externt batteri Romoss Sense 6P 20000 mAh För aktiva användare av smartphones
4 Suntaiho Stylus Den bästa pennan för estetiker
5 Selfie stick Xiaomi Mi Selfie Stick Bästa valet för självälskare

De bästa tillbehören till en smartphone med AliExpress: en budget på 3000 rubel.

1 Bärbar solladdning Den mest ovanliga gadgeten
2 Reservbatterier Bästa mini uppladdningsbara batterier för laddning
3 I10 trådlösa Bluetooth-hörlurar Några av de bästa hörlurarna i världen.
4 Smart Watch LYMOC H8 Multifunktions smart klocka
5 Lins kit från Momax 4 i 1 För professionella fotografer

För närvarande äger nästan alla personer en smartphone. De är så fast etablerade i våra liv att de tjänar oss för olika ändamål. Moderna prylar används i följande roller:

 • Som ett kommunikationsmedel
 • Station för att lyssna på musik och video;
 • Att arbeta med dokument
 • Lagring av dokument eller fotografier;
 • Ett verktyg för fotograferingar eller videobloggar;
 • Spelstation;
 • Navigationsstation

Allt detta tvingar kunderna att förbättra sina smartphones på alla sätt för att förbättra användbarheten, skydda mot skador eller förlänga livslängden. I rollen som användbara tillägg kan det finnas en rad olika prylar, allt från konventionella silikonunderlägg och slutar med bärbara solkraftverk.

Vi har valt ut 20 av de bästa, användbara och ovanliga tillbehören till smartphones från AliExpress-plattformen i flera priskategorier.

Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: en budget på upp till 500 rubel.

I den här kategorin har vi inkluderat de mest primitiva tillbehören till dina prylar. Dessa är enkla och opretentiösa saker för alla tillfällen.

5 Universal Selfie Ring


Komfort under alla förhållanden
Pris för aliexpress: från 267 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Med en glidande selfie-ring skyddar du din kameras kameror från skador. Det påverkar inte fotograferingskvaliteten - kameran uppfattar fortfarande naturligt ljus, ljusets ljusstyrka minskar inte. Tack vare detta kan du använda kameran utan några begränsningar. Ett cirkulärt fall på periferin har speciella ljusceller och kompenserar för brist på ljus om det finns ett sådant problem. Makroblits utvecklad med hjälp av medicinska och vetenskapliga centra för att minska ögonskador.

Det kan enkelt bäras i en ficka eller påse så att du kan njuta av att använda den under några omständigheter. Med det kan du skjuta en video på natten eller göra bra selfies under svagt ljus. Effekt levereras av två AAA-batterier (ingår ej), och materialet är plast.


4 Film för kamera på smartphone


Utmärkt kamera skydd
Pris för aliexpress: från 102 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Om du har lite vanligt skyddsglas och du är orolig för integriteten hos kamerorna på din smartphone, är det dags att få skydd för dem. Hon kommer att vara ultratunna och transparenta plattor med en tjocklek av 0,3 mm med ett hårdhetsindex på 7,5. De är inte bara extremt reptåliga, men också slitstarka, motståndskraftiga mot olja och smuts, vilket gör att du kan skjuta under alla förhållanden.

Huvudmaterialet i utförandet här är härdat glas, enkelt installerat på en nisch för kameran.

3 OTG TYPE-C USB Adapter


Universaladapter
Pris för aliexpress: från 119 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den bästa universella adaptern med Aliexpress för telefonen kommer att vara en bra hjälp för att ansluta många enheter. Gadgeten är ansluten via USB Type-C-gränssnittet och utgången för externa enheter är utrustad med höghastighets USB 3.0. Listan över dess ansökan är väldigt bred. Dessa inkluderar:

 • Ansluta ett tangentbord till en surfplatta;
 • Använd som adapter när du ansluter en flash-enhet till en smartphone för att kopiera data.
 • Fungerar som en bro när du överför data från en dator till en smartphone och vice versa. I detta fall kommer den angivna hastigheten att vara ca 5 Gb / s, samtidigt som den garanterar att bibehålla minst 40% av hastigheten.

Förutom alla ovanstående kan denna gadget användas för att ansluta hårddiskar, gamepads, minneskort, skrivare, kortläsare och andra kringutrustning.

2 Härdad glasskärm för iPhone i alla serier


Bästa skärmskydd
Pris för aliexpress: från 173 gnidningsprodukter.
Betyg (2019): 5.0

Vill du ge bättre skärmskydd för din iPhone? Dessa glasögon är för dig. De skyddar inte bara din gadget mot stötar, repor eller bara fingeravtryck, men ger dig också en känsla av säkerhet. Tillbehör är gjorda av specialhärdat glas med en tjocklek på endast 0,3 mm. Enligt testdata kan denna förbättring stå emot repor även från professionella köksknivar.

Det bör noteras att glasfragmenten inte flyger bort om det är skadat, vilket eliminerar onödig skada eller rengöring. Materialet påverkar inte bildkvaliteten på skärmen och lämnar den i sin ursprungliga form. Glasögonen har inte full täckning, varför det finns ett litet avstånd till kanterna på väskan.


1 Tryck på U Stand


Enkelhet och extraordinärt lågt pris
Pris för aliexpress: från 34 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En otroligt praktisk sak att hålla telefonen lutad. Det glider inte på horisontella ytor och är ordentligt fastsatt på den mobila gadgeten utan att skada integriteten hos väskan. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial och har en solid treskiktskonstruktion. Silikon-kisellegering och metallkonstruktion ökade stärkelsen och styvheten hos stativet självt.

När du har limt den till gadgeten, tryck helt enkelt på dess centrum och det kommer att lossna sig från smartphonefallet, bli ett U-format stativ, vilket gör processen att läsa böcker eller titta på filmer bekvämt.


Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: en budget på upp till 1000 rubel.

Här har vi lagt in billiga gadgetar för ökad bekvämlighet när du använder telefonen.

5 Trä Laddstation för Apple Watch


Flerkanalsladdning och ställning samtidigt
Pris för aliexpress: från 891 rubel.
Betyg (2019): 4.7

Med den här bästa laddningsstationen kan du ladda din Apple Watch och iPhone från tre portar samtidigt. Den lutande designen för klockor gör att du kan behålla dem, samtidigt som du behåller en bekväm synvinkel för visning av tiden, och den imponerande tjockleken på stången hjälper till att säkra klockan på stativet. Den första nischen är utformad för att installera din smartphone, och den andra är inte dålig för att lagra plastkort.

För att ladda enheter på baksidan finns 3 USB-portar, och längst ner finns en sektion för lagring av ledningar. Stativet är tillverkat av bambu med den senaste och mest miljövänliga bearbetningstekniken.

4 Tryckknappskontrollenhet


Allt för säker körning
Pris för aliexpress: från 714 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Det är alltid viktigt att hålla kontakten och kunna svara på samtalet i tid.Med den här enheten kan du styra smartphoneens funktioner utan att röra vid körning eller cykling. Allting syftar till kompaktitet och ergonomi i den - liten storlek och Bluetooth-teknik med låg energiteknik ger ägaren den minsta oro. Du kan fästa enheten med ett specialband i paketet.

Enheten är kompatibel med alla enheter som kör Android 4.3 och senare, samt iOS 7.0 och senare. Driftsfrekvensen är 2,4 GHz, och fjärrkontrollens avstånd är upp till 15 meter. Produktionsmaterial - ABS plast.

3 Förstoringsskärm


För att bevara din åsikt
Pris för aliexpress: från 892 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Mobilförstoringsskärmen ökar visningen flera gånger utan att kvaliteten går förlorad. Nu kan du bekvämt titta på filmer, chatta på Skype, läsa böcker eller spela spel utan att skada synet. Det finns ingen högtalare och ingen laddare, vilket inte är överraskande, eftersom prestationsmaterialet är trä.

Produkten är lätt att bära, eftersom den har en låg vikt (235 gram), liten storlek och perfekt för camping och hemma. Särskilt glada älskare passerar tiden för filmen på tåget eller planet. Du kan välja 3 olika färger att välja mellan: kaffe, guld eller klassisk vit. Skärmens storlek är 12 inches.

2 Vattentätt skydd för smartphone för motorcykel och cykel


Det bästa skyddet för smarttelefonen under aktiv rekreation
Pris för aliexpress: från 579 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Om du kör bil är ett tråkigt jobb för dig och du gillar att cykla eller motorcykel, är ett vattentätt fodral lämpligt för dig. Totalt 4 storlekar finns tillgängliga - S (65x125), M (75x135), L (85x150), XL (95x180), tillgängliga för de flesta märkesvaror:

 • iPhone 7 / Plus / 6/6 Plus / 6 s / 6 s plus / 5 / 5S / 5C / SE;
 • Samsung Galaxy S4 / S5 / S6 / S7 / S6 Edge / S7 Edge / S8 / j3 / j5 / j7 / Not5 / Not4 / Not 3;
 • Xiaomi mi5 / mi4 / mi3 / Redmi not 3 Pro / Redmi not 2/3 / 4x / 4S / 4C;
 • Huawei Honor7 / Honor8 / Honor 9 / Stigande P7 / P8 / P9 / P9 Plus / P9 lite / P8 lite / Mate8 / Mate7;
 • HTC 316/516/616/626 / M7 / M8 / M9;
 • LG g6 / g5 / g4 / g3.

Huvuddelen av utförandet är ABS-plast. Externt är fallet väldigt lik plånboken och kan skydda smarttelefonen, eftersom den faller från en stor höjd och när den släpps ut i vattnet. I leveransen som är inställd på själva fodralet, ett extra handtag för fastsättning på cykel eller cykel.

1 Magnetisk hållare


Håll din smartphone i sikte
Pris för aliexpress: från 600 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Den magnetiska hållaren från CAFELE bryter stereotyper om obekväma och besvärliga konstruktioner som fanns tidigare. En liten magnetmodul monteras direkt på bilens instrumentbräda och har ett kraftfullt magnetfält och kan hålla både en vanlig smartphone och en tung tablett. Dessutom kan enheten roteras 360 grader utan att lossna från hållaren själv och ställa in önskad vinkel för visning.

Totalt finns 5 färglösningar tillgängliga för varje kund: svart, silver, rött, delikat rosa och blått.


Det bästa tillbehöret till en smartphone med AliExpress: Budget upp till 2000 rubel.

Denna kategori innehåller enheter för att utöka funktionaliteten hos din smartphone.

5 Selfie stick Xiaomi Mi Selfie Stick


Bästa valet för självälskare
Pris för aliexpress: från 2018 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Fånga de ljusaste ögonblicken i ditt liv med Xiaomi Mi Selfie Stick. Det kombinerar 2 enheter på en gång - ett stationärt stativ för långvarig fotografering utan tvekan och en självhäftstift för videobloggare och helt enkelt aktiva användare. Speciell monteringsdesign gör att du kan rotera den 360 grader. Trots den lätta vikten (155 gram) kan den här enheten stå emot även de tungaste smartphonesna, som Xiaomi MIX, eftersom den är tillverkad av metall.

En annan användbar funktion är extrem kompaktitet. Stativet kan vikas på ett sådant sätt att det lätt passar i fickan. Den har en trådlös anslutning via Bluetooth 3.0. Ett inbyggt 60 mAh litiumjonbatteri ger stativet energi i flera timmar. Kompatibel med operativsystem Android 4.3, iOS 5.0 och högre.

4 Suntaiho Stylus


Den bästa pennan för estetiker
Pris för aliexpress: från 2042 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det är inte alltid bekvämt att trycka på pekskärmarna med ditt finger. Detta gäller särskilt för personer med svettning i händerna. Det är inte lätt för samtida konstnärer att måla sina mästerverk på elektroniska tabletter. Båda kommer att hjälpa till med en speciell stylus från Suntaiho. Dess vikt är bara 16 gram, längden är ca 7 tum och bredden är 0,35 inches. Den är gjord av rostfri legering av koppar och stål.

Utrustad med ett litium-polymer batteri på 140 mAh. Beräknad driftstid utan uppladdning är 10-12 timmar. Laddning sker via Micro USB i paketet, och tiden tills laddningen är fullständigt påfylld är cirka 80 minuter vid en ström av 5V / 1A. Det har funktionen intelligent energibesparing och stängs av 3 minuter efter att användningen slutat. Det är värt att notera att för bekväm användning är det rekommenderat att ta bort skyddsglaset från smarttelefonens skärm.

 

3 Externt batteri Romoss Sense 6P 20000 mAh


För aktiva användare av smartphones
Pris för aliexpress: från 2124 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

För permanenta resor eller aktiva användare av smartphones kommer kraftbanken från Romoss Sense att bli en vanlig följeslagare. Batteriets kapacitet är cirka 20 000 mAh, vilket är tillräckligt för sju iPhone-laddningar, fyra Galaxy S7 och två genomsnittliga tabletter. Den har 2 USB-portar för anslutning. Stödjer 2.1 A ström. Levereras med överströmskydd, överhettning och överladdning. Inbyggt säkerhetssystem ger omfattande skydd för dina enheter, vilket garanterar bekväm och säker användning.

Inbyggd artificiell intelligens bestämmer automatiskt spänningen som krävs för att ladda enheten. På framsidan finns en skärm med en digital laddningsindikator.

2 Joystick pistol


För fans av skytte och inte bara
Pris för aliexpress: från 1300 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den bästa gamepaden Enjoybay AR blir en oumbärlig sak för dem som vill kasta blod i den virtuella verkligheten. Spelkontrollen i form av en pistol kommer att göra din mobil enhet till ett riktigt spelvapen. Bekväma pistol grepp och rörelsekontroller kommer att ta dina sinnen till en ny nivå. En viktig fördel med Enjoybay AR, är nästan fullständig upprepning av alla huvudfunktionerna för gamepads för spelkonsoler.

Gadgeten är tillverkad av högkvalitativ plast, så den väger lite och handen blir inte trött under spelprocessen. Totalt finns det 3 färger att välja mellan - blå, röd och orange. Anslutningen görs via Bluetooth 4.0-gränssnitt, och ström levereras av två AAA-batterier som inte ingår i förpackningen.


1 Bilstyrningssystem


Full kontroll över bilen
Pris för aliexpress: från 1181 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En annan gadget skapad speciellt för bilister, med vilken du kan styra ditt fordon på avstånd. För att göra detta behöver du bilen själv, en smartphone och en ViperSmart-Start-modul som styr styren, öppna och stäng dörrarna, signalera och arbeta med låsmekanismen. Du kan styra detta mirakel av teknik direkt från din smartphone eller surfplatta.

Säljaren är väldigt ansvarsfull inställning till kundorder. Därför rekommenderas att du läser anvisningarna för beställning och leverans av enheten.

De bästa tillbehören till en smartphone med AliExpress: en budget på 3000 rubel.

Den här kategorin innehåller de mest ovanliga och intressanta prylarna för dem som gillar att sticka ut från resten.

5 Lins kit från Momax 4 i 1


För professionella fotografer
Pris för aliexpress: från 8871 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

För dem som gillar att göra högkvalitativa foton på professionell nivå, har företaget Momax skapat en liten uppsättning löstagbara linser för mobilkameror. Leveransset innehåller en speciell väska med nischer för transport av alla komponenter, en linsskydd, en monteringshållare och 4 linser - Fisheye, Wide Angle, Macro (med ett extra skyddskåpa), Long Focus. I väskan finns en manuell på kinesiska och engelska, samt en trasa för att torka linser.

Hållaren är monterad på den övre delen av väskan, medan det är nödvändigt att skruva fast fästet på modulens framsida för att fästa det i smartphonehöljet. Då är linsen själv sårad. Det bör noteras att användningen av en Fisheye-lins inte rekommenderas för videoinspelningar, eftersom en cirkel med svarta kanter bildas vid fotografering, därför är den lämplig för att skapa en konst effekt.


4 Smart Watch LYMOC H8


Multifunktions smart klocka
Pris för aliexpress: från 4000 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Snygga klockor från LYMOC kommer att vara en riktig gåva för alla tjejer. Tillverkad i rostfritt stål och har 3 färger att välja mellan: guldrosa, perfekt svart och ljust silver. Detta ovanliga tillbehör har ett antal användbara funktioner, till exempel:

 • Ta emot samtal från telefonen;
 • Registrering av hjärtfrekvensen med statistikens resultat - Färgindikatorer kommer att berätta hur hög din hjärtfrekvens är;
 • Daglig rekord av daglig aktivitetsstatistik. Du kommer att kunna se hur många kalorier som bränns, steg som tagits och tid som vilas i vila.
 • En uppsättning applikationer för kommunikation: Skype, QQ, WeChat, WHATSAPP och mycket mer.

Dessutom finns ett konkurrenskraftigt sportläge, vilket visar aktiviteten hos dina vänner och deras betyg. Batteriets roll spelas av ett 120 mAh batteri, och RAM: n är 128 MB.

3 I10 trådlösa Bluetooth-hörlurar


Några av de bästa hörlurarna i världen.
Pris för aliexpress: från 4344 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Här är en kvalitetskopia av AirPods till ett överkomligt pris. Lådan innehåller en hel instruktion, ett fodral med hörlurar och en typ-C-kabel. När det gäller ljud här är de inte på något sätt sämre än originalet, eftersom de monteras på samma resursbas och anläggning. Anslutningen sker via Bluetooth 5.0. Laddningstiden är cirka 1,5 timmar med ett helt urladdat batteri. Varje headset har ett eget 55 mAh batteri, och själva modulen är 500 mAh.

Avgiften kan ge enheten en samtalstid på upp till 8 timmar och när man lyssnar på musik upp till 3 timmar. I vänteläge räcker det för så mycket som 300 timmar. Väskan är vattentät och det maximala signalöverföringsavståndet når 15 meter.

2 Reservbatterier


Bästa mini uppladdningsbara batterier för laddning
Pris för aliexpress: från 3126 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Om du är obehaglig med en kraftbank kan du hitta ett alternativ till det i form av små bärbara batterier. Satsen innehåller en laddstation, 4 batterier och en kabel för anslutning. Stationen med en batterikapacitet på 5000 mAh laddas via en kabel från en dator eller en standardenhet för en smartphone via USB 2.0. Maximal effekt på 1,5 A är endast tillgänglig vid laddning av en enhet, medan strömmen för 4 moduler samtidigt är begränsad till 350 mA.

Kapaciteten hos varje enhet är 1000 mAh. Totalt finns det 2 färger - vit och svart. Laddningsindikatorernas roll spelas av speciella celler med blå bakgrundsbelysning.

 


1 Bärbar solladdning


Den mest ovanliga gadgeten
Pris för aliexpress: från 21133 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de bästa, mest fantastiska och ovanliga prylarna med AliExpress var en bärbar laddning 15-sektion solkraftverk. Detta är en av de mest kraftfulla och dyra modellerna i linjen. Förutom enheten kommer en uppsättning torkmedel, vandringskarabiner och en USB-kabel för anslutning. Instruktionen utförs på kinesiska och engelska. Enligt tillverkaren kan kraftverket leverera 18 W DC utan avbrott.

All teknisk utrustning med vilken den är crammed är inramad i tyget. I detta fall tillverkas alla vävelement av mycket hög kvalitet, perfekt anpassade till varandra, spår av utskjutande trådar detekteras inte. Hela saken är fast på kardborrebandet och lossnar den, du kan öppna solpanelen.Tyget har en vattentät syntetisk bas, där solenergi till elströmskonverteraren är dold.

Populär omröstning - vilket tillbehör tycker du är mest användbart?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 3

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner