12 bästa produkter skämt med AliEkspress

plats

namn

Funktionsbedömning

Bäst produkter-roligt: ​​oskadligt och roligt

1 Whoopee kudde För de bästa och oväntade baserna på vilken nivå som helst
2 Glödande pulver För jokers och romantiker
3 Lightsaber lampa För sant Jedi och Sith
4 Lång tunga Storlek betyder

De bästa kulerna: för fans av svart humor

1 Elektriska tuggbara tallrikar För dem som inte vill dela tuggummi
2 skit Brown Fun
3 Ömt finger För de bästa blodiga pranksna

Bästa produkterna-kul: djur och insekter

1 Insektsåtergivande skalbagge Det bästa sättet att skydda och utbilda
2 De mest utsökta chipsen med en orm För missnöje från marker

De bästa roliga grejerna: Ny teknik som tjänar humor

1 Lie detektor Lär dig hela sanningen om andra!
2 UV-bläckpenna För förlorare och konspiratorer
3 Hoppande tand käkeur För en kraftig ökning

Efter en hård dags arbete vill du verkligen komma undan eller slappna av. En är hjälpt av gym, den andra - dataspel eller titta på filmer. Fortfarande andra föredrar enkel kommunikation med familj och vänner. Men det finns en fjärde kategori av människor som älskar att inte bara kommunicera, utan också att göra roliga för andra, oavsett situationen. Det är för sådana människor som tillverkare från medelriket producerar en särskild kategori av varor.

De flesta av dem är vanliga, otroliga leksaker som kan driva in i någon persons färg eller skrämma honom till döds. Dessa kan vara leksaks ormar, spindlar, möss på batterier och mycket mer. Vi har samlat in dig tolv av de bästa skämt med Aliexpress på kundrecensioner och effekter på människor.

Bäst produkter-roligt: ​​oskadligt och roligt

Här har vi inkluderat de mest oskyldiga skämt för alla kategorier av människor. Minsta skräck, våld och högsta humör.

4 Lång tunga


Storlek betyder
Pris för aliexpress: från 82,16 rubel
Betyg (2019): 5.0

Stöt andra med din långa tunga eller tryck ner med en dörr för att förbättra effekten. Denna sak är perfekt för familjen skämt eller skräckhistorier på natten. Denna produkt är ett skämt med Aliexpress är tillverkat av giftfri syntetisk polyester och kan placeras säkert i din mun. Tungan ser ut som den riktiga, den sträcker sig, sticker ut och kan till och med kittla sin yta.

En viktig fördel med det är segheten. Dra så mycket som du vill, det återgår fortfarande till sitt ursprungliga tillstånd. Produktens bredd är 36 mm och längden i initialtillståndet är 54 mm.

3 Lightsaber lampa


För sant Jedi och Sith
Pris för aliexpress: från 855,39 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Star Wars är en av världens mest fascinerande och bästa kinosagar. Varje fan av självrespekt drömde om att få händerna på en lightaber eller dekorera ett Jedi-stilrum. Brand Relaxtoo gick för att träffa fans och förberedde speciella lampor för dem. Det finns flera alternativ tillgängliga:

 • Kort, 43 centimeter lång;
 • Standard - 76 centimeter.

Ett intressant faktum är att en standard "lightsaber" kan anslutas till en annan identisk armatur med en klämma och du kan få en tvåbladig armatur, vilket ökar det upplysta området. Finns som standardfärger av Jedi och Sith svärd - grönt, blått och rött och mer unika färger - lila, orange, rosa och blå.

2 Glödande pulver


För jokers och romantiker
Pris för aliexpress: från 57,31 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Kasta pulvret till dina vänner och få dem att krossa huvudet över vad det är! Faktum är att det är vanliga mikroskopiska bollar av ljuslera. De kan användas inte bara som ett skämt-skämt, men också anpassade för att skapa en romantisk atmosfär av huset med din soulmate.

Pellets, när de utsätts för solljus, absorbera det i sig och projicera det på natten. Efter användning måste du återställa dem i solen till pelletsna "laddade". Perfekt för att skapa belysningsarmaturer eller för dekoration.

Varning! Använd dessa leksaker med stor försiktighet för att inte orsaka problem för dina nära och kära. Det rekommenderas inte att använda på särskilt blygade individer, små barn och personer som lider av hjärt-kärlsjukdomar och nervsjukdomar.


1 Whoopee kudde


För de bästa och oväntade baserna på vilken nivå som helst
Pris för aliexpress: från 63,52 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Trött på en klasskamrat som inte ger avläsning av läxor eller en skadlig arbetstagare på jobbet, får du ingenting? Det är dags att hämnas på gärningsmannen och lägger en bättre kudde under den. Huvudmaterialet i tillverkningen är gummi av hög kvalitet, i kombination med en speciell svamp. Det finns flera alternativ för kuddar:

 • 9 cm (kan inte användas som kudde);
 • 16 cm (endast för barn);
 • 20 cm;
 • 25 cm

Vid beställning väljer du storlek och tillverkaren skickar varan i en slumpmässig färg. "Farting" sker direkt när en person sitter på den. Sätt det när personen inte uppmärksammar dig eller bara dölja den under ett lock, lakan eller stolstol. 9 cm kan användas som expanderare, bara kläm i handen. 16 cm alternativ är perfekt för små barn och grundskolor. Varorna packas i en vanlig plastpåse, det rekommenderas att kontrollera förpackningens integritet före betalning.


De bästa kulerna: för fans av svart humor

Detta avsnitt passar dem som gillar att skämta i stil med svart humor. Var extremt försiktig, de exempel på ansökan som anges nedan är inte en handledning.

3 Ömt finger


För de bästa blodiga pranksna
Pris för aliexpress: från 35,21 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Kontrollera hur mycket dina släktingar och vänner älskar dig genom att hamra en nagel i fingret. Men inte riktigt, men med hjälp av detta fantastiska och ovanliga produkt-skämt. Spiken är gjord av plast och böjd runt ett finger, men det ser ut att det går igenom det. Lim, målat i en ljusblodig färg, kommer att lägga till smärta och fasan. Klisterbandet är tillverkat av nylon.

leksak bra för Halloween eller en vanlig fest, men det rekommenderas inte att använda det bredvid människor som inte tolererar blodets utseende. Ser bra ut även i dagsljus. Avsett för användning på pekfingret, men kan komma upp på mitten och ringen.

2 skit


Brown Fun
Pris för aliexpress: från 63,52 gnid.
Betyg (2019): 4.9

För fans av hårda skämt är en speciell käpp idealisk. Denna till synes ofarliga sak kan dyka upp i chock och ge många känslor när man ritar på båda sidor. Denna produkt har dimensioner 11 cm x 6 cm x 3,5 cm

Detta skämt är målat i en standard ljusbrun färg. Passar perfekt i handen och du kan kasta den i en ryggsäck och jackficka. För större effekt kan den krossas, eftersom detta bidrar till materialet. Kommer i ett vanligt paket som kan påverka transporten negativt.

1 Elektriska tuggbara tallrikar


För dem som inte vill dela tuggummi
Pris för aliexpress: från 85,61 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Det är nödvändigt att noggrant övervaka hygien i munhålan, men det är inte alltid möjligt att hålla en tandborste med tandkräm med dig. Och sedan komma till tuggummi. Om du inte vill dela din inventering, behandla tiggare med urladdning av elektrisk ström. Denna produkt är förklädd som ett vanligt paket med tuggummi. Det enda som ger det - inskriptionen SHOK.

När du rör eller tar ut tuggummi ur saken, kommer de som vill uppdatera sin mun att få en liten utströmningsström. Detta räcker inte för att orsaka några betydande skador eller sätta i ett tillstånd av chock, men du kommer att minska önskan att be dig om en behandling.


Bästa produkterna-kul: djur och insekter

Insekter är fantastiska varelser och de är de mest på planeten. De bor för närvarande i varje hem. Det är dags att ansluta sig till naturen och stifta upp på människor med hjälp av insektvärlden.

2 De mest utsökta chipsen med en orm


För missnöje från marker
Pris för aliexpress: från 376 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Varje person uppskattar omsorg och vänlighet. Speciellt när han behandlas på mat. Be om att öppna detta paket med chips av dina vänner och njut av det ögonblick då en stor orm hoppar ut på dem. Tack vare polypropen och plast är ormens kropp 135 cm lång och passar lätt i en 21 cm lång förpackning. Leksaken har en utmärkt elasticitet, så att den kan läggas noggrant i sängen för släktingar eller inte ge sömn till husdjur på natten.

Vid uppackning rekommenderas inte att förpackningen hålls med öppningssidan bredvid ansiktet för att förhindra skador vid hoppning ur förpackningen. Paketet är förtäckt som ett 160 grams paket chips, 3 "smaker" är tillgängliga att välja mellan: lila, rött och blått.


1 Insektsåtergivande skalbagge


Det bästa sättet att skydda och utbilda
Pris för aliexpress: från 227,14 rubel.
Betyg (2019): 5.0

Fick du skadedjur i trädgården eller hemma? Dina barn vet inte vilka alternativa energikällor är? Det är dags att få denna underbara sak och döda två fåglar med en sten. Ett bärbart solbatteri är inbyggt i skalbagens kropp; när det är laddat börjar bägaren att studsa. Således kommer du inte bara att skrämma bort de hatade skadedjurarna, men du kommer också att kunna visuellt visa din familj vad som är en miljövänlig energikälla. Tillverkad av ABS plast, väger bara 32 gram. Det är fastsatt på grenarna med hjälp av antenner eller ben.

För den stabila driften av denna produkt måste du placera den i solen så att solens strålar faller i rätt vinkel. Så, du kommer att säkerställa snabbast möjliga laddning av varorna och ge honom lång tid på jobbet.

De bästa roliga grejerna: Ny teknik som tjänar humor

Möt innovativa tekniska lösningar inom skämt och humor.

3 Hoppande tand käkeur


För en kraftig ökning
Pris för aliexpress: från 80,09 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Om du är uttråkad av tråkiga statiska figurer för bord och bollar med snö, var uppmärksam på den hoppande falska käken med ögon, gjord i den klassiska andan av de bästa skämtna i början av 2000-talet med Aliexpress. Leksaken är tillverkad av högkvalitativ miljövänlig ABS-plast, så den väger bara 13 gram. Finns i två färgscheman - rosa-röd och gröngul.

Ställ in önskad tid för att vakna med regulatorn på höger sida av produkten och gå och lägg dig. När "timme X" börjar leksaken som galen hoppning på bordet, meddelar behovet av att vakna. Saken är extremt stabil på grund av de stora grodbenen. I anordningens mun finns en knapp för att inaktivera larmet. Leksaken är lämplig för barn under 6 år eller skrämmande katter från bordet.

2 UV-bläckpenna


För förlorare och konspiratorer
Pris för aliexpress: från 67,66 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Ungdom är en underbar tid för romantik och promenader. Men du behöver lära dig lektioner och förbereda dig för tentor, och det här är inte alltid en intressant aktivitet. Skapa ett osynligt fuskark med unik osynlig bläck. Handtagen är gjorda av polypropen och är inte sämre än deras vanliga motsvarigheter. Färgen på det osynliga bläcket och ficklampan beror direkt på den valda kroppsfärgen - lila med violett, röd med röd etc.

Bläck appliceras lika bra både på papper och kartong och på huden. Efter applicering, ta bort locket från toppen av handtaget och markera det behandlade området med det. Finns i 7 färger. Längden är 13,5 centimeter.Rekommenderas ej för barn under 3 år.


1 Lie detektor


Lär dig hela sanningen om andra!
Pris för aliexpress: från 1 518,16 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Tvivlar du på din andra hälftens lojalitet eller ditt barn åt en chokladkaka och erkänner inte det? Det är dags att använda en spellögdetektor med AliExpress. Strömförsörjningen kommer från 3 AAA-batterier som inte ingår i förpackningen. Sätt i handen i spåret och anslut alla nödvändiga sensorer. Remen bör dessutom fixa handen. Tryck på "Reset" och håll handen i ett stationärt läge för att göra resultatet mer korrekt. Kör "Analys" och vänta på resultatet.

Dessutom är en ökad nivå av dataläsning tillgänglig. Varje nivå av lögner markeras med ytterligare en kombination av färger. Om du ljuger, var så snäll att få en lätt laddning av nuvarande och ångra dina lögner. För att starta en ny "förhör" klickar du på "Återställ" igen för att radera all data om den förhörda personen.

Populär omröstning - vilket skämt med Aliexpress är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner