20 av de coolaste prylarna med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel.

1 Uppvärmd jacka Alltid varma och torra
2 Stå för att lagra skor Det bästa valet att spara utrymme
3 Osynliga bokhylla För högteknologisk stil och ovanlig design
4 Multispiker 4 i 1
5 Rörmugg För lat, sen och resenärer

De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 3000 rubel.

1 Trådlös flash-enhet Maximal kompaktitet och stil
2 Räddningsarmband För kritiska situationer
3 Smart väckarklocka Den bästa väckarklockan
4 Nisch för en katt Komfort för ditt husdjur
5 Mikrovågsugn För fiskare och resenärer

De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 5000 rubel.

1 Smarta sneakers Top Smart Sneakers
2 Stabilisator för smartphone För bekväm läsning och titta på videoklipp
3 Hängare torkare 2 i 1
4 Folding piano Det bästa kompakta alternativet för musiker
5 Mini-kamera Al-Ball För hooligans och forskare

De coolaste prylarna med AliExpress: en budget på 5000 rubel.

1 Poptel p10 Bästa slitstarka smartphone
2 Trådlösa hörlurar med benlednings ljudteknik Användbar för idrottare och cyklister.
3 Folding Selfie Drone Bästa Selfie Solution
4 Levitating högtalare För moderna fester
5 Blå laserpekare För Jedi, lärare och kattälskare

Gadgets har blivit en integrerad del av våra liv och deras plats är svår att överskatta. Med deras hjälp utvidgar vi inte bara våra möjligheter utan låter också nya färger introduceras i vardagen och sticka ut från resten.

Vad är en gadget? Vanligtvis är detta en liten enhet, enhet eller sak som väsentligt eller delvis underlättar en persons liv, ger extra komfort i vardagen eller är nödvändigt för att utföra vissa uppgifter. Dessutom kan dessa enheter användas för att rita släktingar och vänner, att engagera sig med dem med hjälp av videodagböcker, eller helt enkelt att dekorera ditt hem.

Vi bestämde oss för att samla 20 av de coolaste och mest användbara gadgetsna med AliExpress, baserat på popularitet, betyg, användarrecensioner och ett urval av välrenommerade videobloggar.

De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 1000 rubel.

Enkla och funktionella produkter för hem och vandring.

5 Rörmugg


För lat, sen och resenärer
Pris för aliexpress: från 957,64 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Spara värdefull tid med den fantastiska koppröraren. Häll te eller kaffe och tillsätt vatten, tryck bara på knappen på handtaget och koppen själv rör om din dryck till önskat skick. Du kan använda en sådan mixer rån både på kontoret och på en camping resa, rörande drycker på språng.

Dessutom har disken ett lock som inte kan spillas, vilket gör det möjligt att inte bara utesluta oavsiktlig spillning av drycken, men också för att hålla den varm under lång tid. Mugget är tillverkat av metall och plast, och mat tillhandahålls av två AAA-batterier, som måste köpas separat. Produktens kapacitet är 350-400 ml och vikten är endast 270 gram. Var försiktig när du dricker och rör inte knappen, för att inte aktivera omrörningsfunktionen och inte spilla hela drycken på dig själv.


4 Multispiker


4 i 1
Pris för aliexpress: från 820,74 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Möt den multifunktionella ficklampan som innehåller många användbara element. Utöver sin direkta destination finns en Bluetooth-högtalare, FM-radio och en 2000 mAh Power Bank. Det finns en TF-kortplats nära USB-platsen och på frontpanelen finns en LED-indikator med individuell bakgrundsbelysning för varje användarläge.

Inkluderat är en ficklampa själv, ett kit för att fästa på cykelstyret och själva USB-kabeln.Lyktan har en ganska kraftfull ljusstråle, så du kan lägga till komfort eller hitta önskat föremål i de mörkaste rummen. Den inbyggda mikrofonen med hög känslighet har funktionen att undertrycka överdriven brus, och MP3-spelarens tvärsnittsstruktur kommer att ge dig ett gott ljud. Driftstiden i standardläge är cirka 15 timmar, radion arbetar i frekvensområdet 150 Hz-18 kHz och lampans vikt är 260 gram.

3 Osynliga bokhylla


För högteknologisk stil och ovanlig design
Pris för aliexpress: från 786,51 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Dessa hyllor kommer att vara en utmärkt gåva för illusionister, konspiratorer och bara människor som vill spela ett knep på andra. Utformningen av dessa hyllor gör att du kan placera dem på ett sådant sätt att när de fyllde på böcker var de helt enkelt inte synliga. De kan klara en imponerande vikt - upp till 9 kg. Sådana indikatorer uppnås tack vare exekveringsmaterialet - järn.

Ett val av 5 färger - grön, blå, röd, gul och transparent. Ingår finns två monteringsplattor, bultar och fästdon för bultar.

2 Stå för att lagra skor


Det bästa valet att spara utrymme
Pris för aliexpress: från 529,14 rubel.
Betyg (2019): 4.9

Skonhållare kommer att vara en stor hjälp för att bibehålla komfort och spara utrymme även i små omklädningsrum och skåp. De är gjorda i form av dubbelställ, där varje par ligger ovanför varandra utan att ta upp extra utrymme. Tillverkad av lätt PVC-plastruggad.

Finns i åtta färger - från det klassiska svarta och slutar i en ljusrosa färg. Perfekt för sovsalar, små lägenheter och daghem, på grund av sin ljusstyrka tycker barnen väldigt mycket om det. I de övre och nedre delarna finns ribbor och celler för bättre fixering, dessutom finns det speciella lameller så att skor inte faller när de flyttas.

Varning! Alla listade prylar och föremål är inte leksaker och kräver noggrann förtrogenhet med instruktionerna och användarvillkoren. Det rekommenderas att hålla omröraren, laserpekaren och levitationshögtalaren borta från barn för att undvika skador och negativa hälsoeffekter.


1 Uppvärmd jacka


Alltid varma och torra
Pris för aliexpress: från 1 026,09 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

När det är kallt ute eller bara en stark vind, sparar du inget från förkylningen som en jacka. Speciellt om det är uppvärmt. Flera uppvärmningselement är inbyggda över hela kroppen av jackan - på rygg och bröst. Alla drivs av ett högpresterande 4400 mAh batteri, som om så önskas kan användas som en extra kostnad för en smartphone. Om det blir kallt, tryck på knappen bredvid logotypen på vänster bröst, varefter elementen börjar värma upp. Totalt finns det 3 sätt att värma upp - minimalt, medelstora och maximala. Driftstiden med konstant uppvärmning på en genomsnittlig nivå är ca 10 timmar. Därefter måste jackan "ladda" med en speciell kabel som följer med den.

En annan viktig fördel är att jackan är helt vattentät och kommer att vara en utmärkt sak att skydda mot kalla och regniga dagar. Dessutom finns en avtagbar huva. Jackan kommer i svart med blått sömm och dragkedja.


De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 3000 rubel.

Här har vi samlat några av de bästa tekniska enheterna för ökad komfort och säkerhet.

5 Mikrovågsugn


För fiskare och resenärer
Pris för aliexpress: från 1 094,55 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Det finns inget bättre än att koppla av i frisk luft. Speciellt när du är medveten om alla de senaste nyheterna. Skärmen på denna enhet är bara 1,8 tum, men det här räcker för att titta på TV eller lyssna på musik i alla reseförhållanden. Enheten är utrustad med en liten avtagbar antenn och ett inbyggt batteri som håller laddningen i upp till 8 timmar.

För att aktivera TV: n måste du välja en region och ... Det är det! Enheten har måttliga dimensioner - 6,2 cm i bredd och 7,5 cm i längd.För extra komfort är varje station utrustad med ett band som gör att du kan bära en gadget som en vanlig nyckelkedja. Finns i 4 färger - blå, rosa, vit och guld.

4 Nisch för en katt


Komfort för ditt husdjur
Pris för aliexpress: från 1 710,61 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Om din katt gillar att sitta på vindrutan och sola i solen, var uppmärksam på den speciella sängen, som kommer att vara en riktig present till ditt husdjur. Tack vare de stora sugkopparna kan loungen fästas på glaset. Inuti finns det ett mjukt foder, och sugarna kan tåla upp till 15 kilo. Nischen själv är tillverkad av en speciell fiber som inte orsakar allergier i fluffies och ger maximal mjukhet till djuret.

Levereras i två färger - grönt och kött. Den har en längd av 68 centimeter och en höjd av 28. Den kan användas för att skaffa en extra favoritplats för din katt. Leveranstiden är cirka 30 dagar. Det rekommenderas att torka sugkopparna och glaset regelbundet för att inte förlora bindningsegenskaper.

3 Smart väckarklocka


Den bästa väckarklockan
Pris för aliexpress: från 2 644,97 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Förr eller senare är det nödvändigt att vakna och gå till jobbet, men ibland överväger lathet oss. För att klara det kommer det att hjälpa väckarklockans matta. Sätt honom bredvid sängen och vid den bestämda tiden börjar han pipa och till och med kunna spela melodin. För att avaktivera den måste du stå med båda fötterna och stå i minst 3 sekunder. Annars kommer det inte att stängas av, och inverkan av två händer eller ett ben är inte tillräckligt för att inaktivera.

En speciell timer, målad i en behaglig blå färg, kommer att indikera en uppvakningstid, och det finns en USB-port för laddning. Synkronisering med PC kan du anpassa produkten till din smak och ställa in din favoritlåt som ett samtal. De viktigaste exekveringsmaterialen är PVC-plast och en kort tupplur för att minska uppsamlingen av damm och smuts.

2 Räddningsarmband


För kritiska situationer
Pris för aliexpress: från 2 736,70 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Om du simmar illa eller går på kryssning och du har en dålig känsla, är det dags att få ett armband med inbyggd räddningsboj. Den placeras i en liten behållare och ökas genom att pumpa tryckluft med en dubbelpump. När en extrem situation uppstår, är det bara att trycka på knappen för att låta gadget vara på ytan av vattnet.

Ljus orange färg kan du märka din signal för hjälp från ett långt avstånd. Armband finns i två färger - guld och silver. Tillverkad av plast och nylon. Kudden kan hålla en person i alla åldersgrupper som väger upp till 100 kg på vattenytan i upp till 48 timmar. Armbandets vikt är endast 45 gram.

1 Trådlös flash-enhet


Maximal kompaktitet och stil
Pris för aliexpress: från 2 532,03 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Huvudfunktionen hos en av de coolaste gadgetsna med Aliexpress är dataöverföringsfunktionen utan direkt anslutning till en bärbar dator, dator eller smartphone. All information överförs via Wi-Fi-anslutning. Den låter dig lagra information och få tillgång till filer, musik och andra data när du ansluter fyra enheter samtidigt. Det inbyggda batteriet låter dig använda det utan extra kostnad i 4 timmar. Dessutom finns det en sladd för anslutning till en bärbar dator för laddning. Enheten stöder anslutningen under porten USB 2.0.

Enheten har en minimalistisk och attraktiv design. I aktiverat tillstånd på flashenheten kommer du att bli underrättad av en speciell blått ljusindikator. Trots bristen på val av alternativa designalternativ erbjuder tillverkaren 3 alternativ för att välja mellan:

 • 32 GB;
 • 64 GB;
 • 128 GB

De coolaste prylarna med AliExpress: Budget upp till 5000 rubel.

Här är de mest populära innovationerna i teknikens värld till ett relativt överkomligt pris.

5 Mini-kamera Al-Ball


För hooligans och forskare
Pris för aliexpress: från 3 970,20 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Kom ihåg filmen "Home Alone" och en skrivmaskin med en kamera? Tillverkaren Tysvance bestämde sig för att bli av med skrymmande kameror och släppte en liten kamera för fotografering. Den här utmärkta trådlösa nätkameran med stöd för anslutning via Wi-Fi-nätverk gör att du kan titta på realtidsvideo inte bara via datorer och bärbara datorer, utan även via surfplattor och smartphones baserat på Android eller IOS med en speciell applikation.

Det är ganska enkelt att använda det - fixa det på ett stativ eller stativ, tryck på "ON" knappen och anslut till Wi-Fi-nätverket. Paketpaketet innehåller kameran själv, bruksanvisningar, en nyckelringslinga, en installationsdisk med och ett Energizer-batteri. Enheten kan användas som övervakningskamera för små barn eller helt enkelt kopplad till radiostyrda bilar för roliga pranks av nära och kära.

4 Folding piano


Det bästa kompakta alternativet för musiker
Pris för aliexpress: från 4 048,23 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En vikande piano-synthesizer blir ett rationellt alternativ till det besvärliga instrumentet. Det flexibla tangentbordet låter dig spela och lära dig, utan att du klipper ditt hem med ett bra verktyg. Enheten har en ljuduttag för anslutning av hörlurar och kan fungera både från nätverket och utbytbara strömkällor - 4 AA-batterier. Totalt finns 61 tangenter på tangentbordet och 128 olika syntetiserade musikaliska toner. Dessutom finns det 100 förinställda rytmer och 20 demosångar att lyssna på.

Huvudmaterialet i utförandet är silikongummi, vilket gör att du kan lägga piano i skåpet utan skada. Den passar också bra i väskor, ryggsäckar och kommer att vara en bra present till nybörjare och barn. På huvudstyrenheten finns alla nödvändiga funktioner. Med det kan du justera ljudvolymen, aktivera eller inaktivera enheten, justera tonen eller styra inspelningsprocessen.

3 Hängare torkare


2 i 1
Pris för aliexpress: från 3 595,08 gnidning
Betyg (2019): 5.0

För dem som är trött på att torka kläder med hårtork, som anser att snurren i tvättmaskinen är vanlig och balkongtåg är antiken, är det dags att få en kapphängare-torktumlare. Den har två torklägen - kallt och varmt. Tack vare detta kan alla typer av tyger torkas.

Här kan du lägga till att mirakelanordningen kan vikas, vilket gör den så kompakt som möjligt. Denna egenskap kommer att vara ett stort plus när du reser. Den enda nackdelen är den adapteradapter som krävs för laddning från en kinesisk kontakt till en europeisk. Hängaren suger luft genom de övre luftintagarna och kastar dem genom de nedre elementen, vilket skapar en luftcirkulation inuti, som liknar en centrifug. Två avtagbara handtagsmoduler är fastsatta på torkarens huvuddel.

2 Stabilisator för smartphone


För bekväm läsning och titta på videoklipp
Pris för aliexpress: från 3 852,46 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

En av de coolaste gadgetsna med Aliexpress i vår topp var "flytande" stabilisator. Den har 3 axlar av justering och stöder alla moderna modeller av smartphones, inklusive iPhone X. Den speciella utformningen av skruvarna gör att du enkelt kan placera enheten i önskad position. Det finns ett borttagbart handtag för att ändra installationspositionen. Effektsystemet har ett inbyggt ljud som meddelar dig när stabilisatorn är på / av.

Enheten kan autonomt fungera i upp till 8 timmar när batteriet är fulladdat, och det tar ungefär 2 timmar att ladda från 0 till 100%. Dessutom ingår en kontrollpanel som stöder alla grundläggande kontroller. Tyngdpunkten på stabilisatorn själv är 460 gram med batteriet och kan motstå smartphones som väger upp till 260 gram. Den är färdig med en intern Bluetooth-modul och kan användas för både normal visning av videoklipp på bussen och professionell fotografering på språng.


1 Smarta sneakers


Top Smart Sneakers
Pris för aliexpress: från 4,168,02 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Tillverkaren LI-NING kunde kombinera utmärkt design och högteknologi.Vid första anblicken är detta vanliga sportskor. De har dock ett litet chip inbyggt, med vilket du kan spåra rörelsehastigheten, antalet steg, avståndet och antalet kalorier som används. All insamlad information överförs till smarttelefonen via Bluetooth och visas i en speciell applikation.

Givaren är skyddad mot miljöpåverkan som vatten, fukt eller svett. Spåraren har ett inbyggt batteri, vars laddning är tillräckligt för ett år med driften av enheten. Tillverkaren erbjuder ett val av 8 färger samtidigt - både unisex och för män och kvinnor separat. Sneakers har ventilationsegenskaper, på grund av vad benen knappt svettar, även med mycket intensiva träningspass. En separat överraskning är förberedd för köpare med plana fötter, eftersom sulan absorberar när den kommer i kontakt med marken och minskar belastningen på foten.

De coolaste prylarna med AliExpress: en budget på 5000 rubel.

Här har vi lagt de senaste tekniska gadgetsna för daglig användning.

5 Blå laserpekare


För Jedi, lärare och kattälskare
Pris för aliexpress: från 4 928,52 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den som tittade på Star Wars saga drömde om en lightsaber. En av de coolaste gadgetsna med AliExpress - laserpekaren hjälper till att imitera det. Det är värt att notera att detta inte är en leksak och det rekommenderas att använda detta mirakel av teknik noggrant. Enheten är avsedd att ange önskade mål och objekt på projektorns skärm eller video. Hon kan också bära sommarkvällar som visar konstellationer. Försök samtidigt hålla bort från flygplatser eller höghus, för att inte skämma bort människor.

Pekaren har ett energisparläge, har en liten storlek, så det passar lätt i en väska. När du använder, behöver du inte hålla fingret på ratten, eftersom det finns positioner för att aktivera och inaktivera enheten. Den kan användas som en sista utväg som ett sätt att självförsvara för bländande aggressiva personligheter. Lämplig för roliga spel med katter eller hundar.


4 Levitating högtalare


För moderna fester
Pris för aliexpress: från 5 270,09 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Får partier del av ditt liv? Gillar du att lyssna på musik hela tiden? Det är dags att bli av med tråkiga högtalare och bli levitande högtalare. Dess främsta fördel är universalitet och det kan användas för att ansluta till vilken musikkälla som helst. Dessutom kan det sväva, bortse från fysikens lagar. Detta underlättas av en kraftfull magnetbas, på grund av vilken ljudmodulen hänger på ett avstånd av 15 mm från det.

Systemet är tillverkat på en miljövänlig materialbas, har ett energisparsystem, kännetecknas av högkvalitativ ljudöverföring i intervallet 20 till 100 dB. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet gör att systemet kan fungera autonomt i upp till 8 timmar vid en genomsnittlig volymnivå. Modulen kan rotera 360 grader och sprida ljudvågor i alla riktningar. Utmärkt blå LED-lampor dekorerar alla rum eller fest.

3 Folding Selfie Drone


Bästa Selfie Solution
Pris för aliexpress: från 4 996,29 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Det är dags att bli av med skrymmande selfie-pinnar och ta konsten att fotografera till en ny nivå med hjälp av en mini drone. Med sin design kan du vikla skruvarna i väskan, tillverkad av högkvalitativ plast. I denna form passar dronen lätt i en ficka av kläder. Kontroll utövas från en smartphone med ett Wi-Fi-nätverk. Applikationen som installeras i smarttelefonen fungerar som en komplett joystick för bekväm kontroll. Kommunikationsområdet är upp till 100 meter.

Laddningstiden från 0 till 100% är ca 2 timmar, men oavbruten användningstid är extremt blygsam - ca 7-8 minuter, vilket tillverkaren anger. Förutom dronen, anvisningarna och laddningskabeln finns det ett skyddshölje och 4 reservdelar för skruvar och fixeringar för dem. Enheten har en enkel och samtidigt aggressiv design tack vare de ribbade elementen på den övre delen av kroppen och "rov" -indikatorögonen.

2 Trådlösa hörlurar med benlednings ljudteknik


Användbar för idrottare och cyklister.
Pris för aliexpress: från 7 204,54 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Den nya teknologin låter dig göra utan de irriterande "pluggarna" och med hjälp av mikrooscillationer leder den musik genom öronbenet till inre örat och omger dina trumhinnor. Titanbandage säkerställer dessutom bekvämligheten med att använda hörlurar när du bär på huvudet. Special OpenFit-design ger dig möjlighet att garantera maximal medvetenhet om den aktuella situationen utan att begränsa rörelsen. Hög ljudkvalitet, brett dynamiskt intervall och bra bas kommer att glädja köparen på grund av den högkvalitativa komponentbasen och Premiumpitch + -systemet.

Kommunikation utförs via Bluetooth version 4.1 och bekväm multipoint parning. Lekslagertekniken förhindrar naturligt ljudläckage under uppspelning, och IP55-certifikatet garanterar immunitet mot svett, damm och fukt. En dubbel brusreducerande mikrofon isolerar effektivt bruset runt dig, vilket förbättrar vokalbakgrunden. Hörlurarna är perfekta för cyklister eller musikälskare.


1 Poptel p10


Bästa slitstarka smartphone
Pris för aliexpress: från 15 743,19 gnid.
Betyg (2019): 5.0

Denna enhet i medelklassen utmärker sig inte av konstruktionen, men tillverkaren har försökt att fokusera inte på utseendet, utan att skydda smarttelefonen mot yttre påverkan. Detta hjälper stötdämpande fodral med en tjocklek på 11 mm. Smartphone är motståndskraftig mot vattenintress, som faller från höjder och smuts. De kan bokstavligen hacka nötter eller bryta isen. Med testerna klarar smarttelefonen översvämning med kokande vatten, kör med bilens hjul och sänker trappan, varefter det fungerade ändå.

Utrustad med en skärm med en diagonal på 5,5 tum, har ombord 4 GB RAM och 64 GB internt. Det finns två kameror - en framåtvänd 8 megapixel och en bakåtvänd en på 13. Ett massivt 3600 mAh batteri är inbyggt i väskan. Från fabriken är Android 8.1-systemet förinstallerat med ett minimum av programvara. Totalt 5 färger finns att välja mellan: orange, grön, blå, grå och svart.

Populär omröstning - vilken gadget med AliExpress är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 16

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner