15 bästa herrväskor med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Top Herr Axelväskor med AliExpress

1 Fuzhiniao 5104 Bästa läder axelväska
2 Baellerry YS-4361-DS Det finns storlekar för alla tillfällen. Många fickor
3 Jeep Puluo JP1505 Bra för studenter
4 VORMOR BN038 Bästa kvalitet tyg

Bästa sportväskor med AliExpress

1 IX XA103WA Den mest kompakta modellen för gymmet
2 Scione baolilong Ljus vattentät väska
3 FJUN GC12 Laconic design. Bekväma handtag

De bästa mänens väskor för dokument med Aliexpress

1 VORMOR BB235 Den mest budgetmässiga portföljen för dokument
2 MARK SAXTON FQ0830 Kvalitetsmaterial. Fast utseende
3 Le'aokuu B1001 Den bästa designen. Stor kapacitet
4 WESTAL ZM2019 Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet

De bästa bälten och bröstpåsen för män med AliExpress

1 MR.YLLS XF08 Den mest rymliga och bekväma väskan
2 TINYAT T201 Snygg och kompakt "banan"
3 WESTAL JP9080 Äkta läderbälte väska
4 Morrysalee 8856 Den bästa modellen för affärsmän

På Aliexpress hittar du de mest ovanliga och snygga herrväskorna för alla tillfällen. Men valet och inköp av en lämplig modell bör kontaktas med försiktighet, eftersom många av dem bor ser väldigt sämre än på bilden. Rangordningen innehåller bara de bästa tillbehören, vars utseende motsvarar helt och hållet bilderna på webbplatsen. Det finns produkter av äkta läder, tyg och läder, liten "banan" och dokumentväskor för dokument, sportväskor för män.

Top Herr Axelväskor med AliExpress

Män bär sällan mycket med dem. Om detta händer använder de dokumentportföljer. Men axelväskorna är vanligtvis ganska kompakta, de passar bara det nödvändiga minimumet: en telefon, en plånbok och nycklar. AliExpress har snygga modeller från äkta läder och andra material. Ofta producerar tillverkare produkter i svart eller brunt, men om du vill kan du hitta mer levande saker.

4 VORMOR BN038


Bästa kvalitet tyg
Pris för aliexpress: från 755 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna modell finns endast i svart, men det finns så många som tre alternativ i olika storlekar - liten (18 * 22 cm), medium (20 * 24 cm) eller stor (22 * 26 cm) väska. Inne i varje produkt finns en avdelning och en liten ficka för dokument. Det finns en annan blixtlås på framsidan, du kan lägga en plånbok i den. Tack vare det långa bandet, kommer även långa män att känna sig bekväma att hänga en påse på axeln.

VORMOR BN038 är helt tillverkad av konstgjorda material, ganska mjuka och behagliga för beröringen. Detta är inte ett läderbyte, men ett vanligt tyg, så att det inte kommer att falla av med flingor sex månader efter köpet. Inga främmande lukter upptäcktes, foderet skakade nästan inte, allting var mycket noggrant sysat. Köparna har inga klagomål om kvaliteten på tyget, men tillbehören lämnar mycket att önska. Den huvudsakliga nackdelen, som bedöms av recensionerna, är de tunna och korta plastlåsarna.

3 Jeep Puluo JP1505


Bra för studenter
Pris för aliexpress: från 942 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Dimensionerna på denna modell är små - 25 * 23 * 6 cm, den väger 470 gram. Inuti finns det bara ett fack och en dragkedja ficka. Jeep Puluo JP1505 är perfekt för nycklar, pengar och telefon, men voluminösa saker passar inte in i den. Det här är det bästa alternativet för studenter som bär en tablett, en eller flera smarta bärbara datorer. Sortimentet har exakt samma handväskor, ännu mindre, du kan välja en av flera färger - svart, ljus eller mörkbrun.

I recensionerna noteras att väskan är väldigt snyggt sysad, alla sömmarna är jämnt sydda, det finns inga utskjutande stygn och grovhet. Säljaren lägger dessutom uppblåsta förpackningar inuti produkten så att den inte deformeras under transport.Nackdelarna är material - det är inte äkta läder, så det finns en specifik lukt. Men även efter långvarig användning behåller Jeep Puluo JP1505 sin presentation.

2 Baellerry YS-4361-DS


Det finns storlekar för alla tillfällen. Många fickor
Pris för aliexpress: från 944 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Säljaren erbjuder ett stort urval av storlekar, från den minsta (17 * 19 * 7 cm) till ganska rymliga handväskor (34 * 24 * 8 cm). Det finns horisontella och vertikala modeller, men du kan inte experimentera med färgomfånget - alla produkter är gjorda i svart eller brunt. Materialet är väldigt starkt och håller sin form väl, tillbehören är pålitliga och av hög kvalitet. Tack vare det justerbara bandet kan du bära en påse på axeln eller hänga den på bröstet för att frigöra händerna. Den främre fickan breddar, för detta behöver du bara öppna blixtlåsarna på sidorna. Det finns också små fack för bankkort, nycklar och telefon.

Den största nackdelen med Baellerry YS-4361-DS är att den är gjord av äkta läder, men av polyuretan och polyester. På grund av detta kan tillbehöret försämras tillräckligt snabbt. Nackdelarna med användarna innefattar även det rostiga foderet och skillnaden i materialets konsistens på fram- och baksidorna.


1 Fuzhiniao 5104


Bästa läder axelväska
Pris för aliexpress: från 1139 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Fuzhiniao 5104 är tillverkad av tjockt äkta läder, en liten bit ingår i kitet för testning. Alla linjer är släta, sysade med kvalitet, inte lås inte. Trots sin miniatyrstorlek är väskan väldigt rymlig: den har inte bara huvudfacket utan även fyra extrafack. De är lämpliga för bildokument, pengar och bankkort. Men smarttelefonen kanske inte passar inuti denna manliga modell, djupet räcker inte. Produktens mått - 17 * 15 * 5 cm, väger endast 360 gram.

I recensionerna klagar på dålig förpackning: säljaren sätter inte något i väskan, som ett resultat av att det smuler när det skickas. Vissa användare är också generad av en obehaglig lukt, men det försvinner snabbt. Foderet här är tillverkat av polyester, det kan rasta lite under körning. Men alla dessa små saker är förlåtliga, om du uppmärksammar det låga priset på saker. I vanliga butiker kostar det flera gånger mer.


Bästa sportväskor med AliExpress

Sportväskor delas sällan i kvinnor och män: de brukar ha en lågklassig unisex-design, och du kan välja färg som passar ditt humör. Egenheten hos dessa modeller är att de är ganska stora, motståndskraftiga mot smuts och vattendroppar. Det finns produkter med ett speciellt nät för ventilation så att det inte finns någon obehaglig lukt från kläder och skor inuti.

3 FJUN GC12


Laconic design. Bekväma handtag
Pris för aliexpress: från 602 rubel
Betyg (2019): 4.7

Utformningen av herrens sportväska från FJUN är inget överflödig: den är helt svart med kontrasterande vita eller gula ränder i hörnen. Säljaren erbjuder fyra alternativ att välja mellan, de skiljer sig i mönstret och storleken (stor väska - 45 * 23 * 23 cm, liten - 40 * 20 * 20 cm). I beskrivningen av varorna på Aliexpress läggs tonvikten på dubbla dragkedjor av hög kvalitet, slitstarka handtag och fickor. En av dem ligger i framsidan, den andra är på sidan, den har en maskyta. Det finns också en liten innerficka, den fästs med dragkedja.

I recensionerna skriver de att produktens faktiska dimensioner är något mindre än vad säljaren angav. Istället för 45 cm är längden bara 43, parametrarna för en liten handväska måste också minskas med 1,5-2 cm. Bland minuserna på FJUN GC12 nämns användarna av trådar som håller på vissa ställen. Det är en lukt, men det är inte kritiskt, du behöver bara flyga ut köpet efter en lång transport.

2 Scione baolilong


Ljus vattentät väska
Pris för aliexpress: från 915 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

På AliExpress finns ofta tillbehör av material som är resistenta mot vattendroppar, men endast denna modell anses vara fullständigt ogenomtränglig. Den är tillverkad av slitstark nylon, alla färger är mycket ljusa och mättade.Det finns en separat ficka för sportskor, samt två fack på sidorna. Alla grenar är fästa med stora och pålitliga blixtlås.

Scione Baolilong - väska för kvinnor och män, inom säljaren finns det ljusa färger för alla. Många par köper samma tillbehör, skiljer sig endast från varandra i färger. Det här är en bra idé om en budget och användbar gåva. Den största nackdelen med modellen är att användare tror att karbinerna och slingorna för dem är tillverkade av vanligt plast, de kan snabbt bryta. Också i recensionerna klagar på lukten av gummi, men den är närvarande i nästan alla tillbehör med AliEkspress.

1 IX XA103WA


Den mest kompakta modellen för gymmet
Pris för aliexpress: från 1169 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Denna modell kommer att vädja till män som inte gillar att gå till träning med skrymmande paket. Det ser väldigt kompakt ut, bara det nödvändiga läget passar inuti: en sport uniform, skor och dusch tillbehör. För dem som väljer en väska för resor skapade tillverkarna exakt samma modell med stor storlek. Den vanliga XA103WA har dimensioner på 22 * ​​39 * 22 cm, en förstorad version - 26 * 45 * 26 cm, den har också ett fack för våta saker.

Varje modell har 5 fickor - två på sidorna, en insida, två mer på framsidan. För sneakers finns det ett speciellt fack med ventilation, det är väldigt bekvämt. I intervallet finns olika lågmälda färger: blå, grå, svart. Alla saker är gjorda av vattentät nylon, i recensionerna noteras materialets goda kvalitet, släta sömmar och frånvaron av utskjutande trådar. Den enda nackdelen är att fodret är ganska spetsigt, det kan snabbt bli oanvändbart.


De bästa mänens väskor för dokument med Aliexpress

Det finns två populära typer av väskor för affärsmän: med ett handtag eller med två (kort och lång). I det andra fallet kan de inte bara bäras i händerna utan också bäras på axeln. Nästan alla modeller har ungefär samma form och storlek. Detta görs för att göra det bekvämt för dem att lägga ihop dokument, bärbar dator och andra viktiga saker. De viktigaste egenskaperna här är materialets dimensioner och kvalitet. Om handväskan är för liten passar den helt enkelt inte dokumentpaketet, och inuti pappersprodukt av dålig kvalitet kan skadas.

4 WESTAL ZM2019


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 2206 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Denna väska kan betraktas som den optimala kombinationen av låga priser och utmärkt kvalitet. Det är läder, nydt sytt, utan en obehaglig lukt. Produktens höjd är 27 cm, bredd - 36 cm, den väger bara 850 gram. Trots detta är WESTAL ZM2019 mycket rymlig: nycklar, en plånbok och en bärbar dator (upp till 14 tum) placeras inuti, varefter det fortfarande finns plats för de viktigaste papper. Väskan har två öppna fickor, en mellanliggande väska och ett blixtfack.

AliExpress-användare var mycket nöjda med det mjuka läderet och högkvalitativa tillbehör. Låsarna rör sig smidigt, handtagen är tätt sys, bältet hålls ordentligt och gnider inte. Men vissa köpare har tvivlat på att portföljen är gjord av äkta läder. Det finns inga direkta bevis, men recensionerna lämnade ett obehagligt avtryck på säljarens rykte. Nackdelarna är för små frontfickor, de är inte lämpliga för dokument och en telefon med stor diagonal.

3 Le'aokuu B1001


Den bästa designen. Stor kapacitet
Pris för aliexpress: från 4097 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna herrväska är gjord av äkta läder med ett originalmönster. På grund av sin "antika" design kommer den att passa både affärsdrag och vanliga jeans. I intervallet finns olika alternativ för snygga färger. Foderet är tillverkat av bomull, så det kommer inte att röra sig, till skillnad från syntetmaterial. Dimensionerna på Le'aokuu B1001 är anständiga - 39,5 * 11 * 29 cm, vilket är tillräckligt för att lagra dokument, en bärbar dator, en plånbok och nycklar. Produkten väger ca 1,2 kg i sig, utan saker inuti. Trots detta ser det inte ut att vara besvärligt alls.

Inuti väskan finns tre divisioner, uppdelade av partitioner. I recensionerna skriver de att i Le'aokuu B1001 kan du enkelt bära en bärbar dator med en diagonal på minst 15,6 tum. Nackdelarna är lågkvalitetsrem och trådspackning på vissa ställen. Men detta kan förlåtas, eftersom väskan är mycket hållbar och ser mycket dyrare ut än dess värde.

2 MARK SAXTON FQ0830


Kvalitetsmaterial. Fast utseende
Pris för aliexpress: från 3717 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

MARK SAXTON FQ0830 - en snygg läderväska för män fodrade med polyester. Det är ganska rymligt, även om det ser kompakt ut. Produkten väger ca 1 kg, den når en höjd av 27 cm och är 36 cm lång. Den nedre bredden är 8,5 cm, vilket är tillräckligt för att använda en portfölj för att bära en liten bärbar dator med en diagonal på upp till 13 tum. Inuti finns kontor för dokument och en mobiltelefon, samt en hemlig ficka.

Som i andra budgetmäns väskor med AliExpress, från äkta läder finns det bara toppskiktet, under det är det vanliga syntetiska. Axelremmen är inte heller läder, men det är även bra, för att det inte blir gnidat när du går. Trots vissa brister ser tillbehöret fast, med omsorg, det kommer att ta lång tid.


1 VORMOR BB235


Den mest budgetmässiga portföljen för dokument
Pris för aliexpress: från 1323 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Den främsta fördelen med VORMOR BB235 sparsamma män anser att det är extremt lågt pris. Även på AliExpress är det inte lätt att hitta en kvalitetspåse för sådana löjliga pengar, för att inte tala om butiker i storstäder. Naturligtvis är tillbehöret tillverkat av syntetmaterial, inte av äkta läder, men det ser ganska fram. Alla sömmar är snyggt sydda, det finns inga klibbiga trådar någonstans, tyget håller sin form bra. Modellen ser dyrare ut än priset, den är lämplig för en present. Tack vare god förpackning rynker inte produkten under lång transport.

Handväskans höjd är 29 cm, längden når 36 cm. Det finns flera fickor inuti och utanför produkten, och det finns också ett fack med fixering för tabletten. Satsen innehåller en axelrem, men du kan bära VORMOR BB235 i dina händer. Användare varnar för att det finns viktbegränsningar. Du får inte lägga för många saker i väskan, det kan riva.

De bästa bälten och bröstpåsen för män med AliExpress

Kavajer och midja väskor ("banker") köps vanligtvis av unga killar och tjejer, men det här sättet når gradvis fasta mogna affärsmän. På Aliexpress kan du välja en snygg version av läder och annat material. Fördelen med sådana modeller är att händerna blir helt gratis. Dessutom är det osannolikt att bedrägerier vågar klättra in i påsen, som ständigt är i sikte på mannen (på bröstet eller på bältet).

4 Morrysalee 8856


Den bästa modellen för affärsmän
Pris för aliexpress: från 666 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Om WESTAL JP9080 oftare köpas för resor, kommer Morrysalee 8856 att se bra ut även vid affärsförhandlingar. En väldigt snygg väska med rundad design består av tre fack av olika storlekar, var och en är fäst med dragkedja. Du kan lägga viktiga papper eller en tablett i högsta fickan, resten är lämplig för att placera din telefon och plånbok. Satsen innehåller en USB-kabel med en standardkontakt för laddning av en smartphone.

I recensionerna noterar de högkvaliteten på skuren och den utmärkta rymden hos påsen. Nackdelarna är att Morrysalee 8856 inte är läder, det är tillverkat av polyuretan, fodret är tillverkat av polyester. Trots detta är materialet väldigt mjukt och behagligt, det deformeras inte under tunga tryck. En liten lukt är närvarande, det försvinner om några dagar. Foderet kan rasta när man går, men är inte kritiskt.

3 WESTAL JP9080


Äkta läderbälte väska
Pris för aliexpress: från 1223 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

WESTAL JP9080 är den enda läderväskan i denna kategori, men dess fördelar är inte begränsade till den.Denna modell köps ofta för resor av affärsmän, eftersom det kombinerar rymlighet och solid design. Tillverkarna lyckades uppnå denna effekt tack vare detaljerna: högkvalitativa foder, smidiga krokar av kromstål, snygga lås och fickor. Färgerna är också glädjande för ögat: du kan välja en helt svart väska eller experimentera med nyanser av brunt. Huden är tunn och mjuk, mycket behaglig att ta på.

Inuti produkten finns ett stort fack och två stängningsfickor. Utanför är fickor för telefon och dokument. Nackdelarna inkluderar handväskans lilla storlek - 23 * 13 * 3,5 cm räcker för att rymma endast de viktigaste sakerna. En annan nackdel är att repor snabbt uppträder på läderytan, men de är svåra att märka med blotta ögat.

2 TINYAT T201


Snygg och kompakt "banan"
Pris för aliexpress: från 450 gnid.
Betyg (2019): 4.9

TINYAT T201 är en klassisk "banan" som kan bäras på bälte eller bröst. I sortimentet av butiken på AliExpress, ett omfattande urval av färger: grå, svart, röd, blå och rosa. Tack vare ljusa färger och lakonisk design, är denna modell älskad inte bara av män, men också av kvinnor. Ett brett bälte av 98 cm långt är justerbart, det kommer att vara bekvämt för personer med olika byggnad. Dimensionerna på produkten är miniatyr - 31 * 12 * 12 cm, TINYAT T201 väger 200 gram.

Alla användare noterar bra kvalitet och material. Låsen rör sig smidigt och försiktigt, det finns ingen lukt och utskjutande trådar. Inuti väskan finns en orange foder, det finns också en ficka med dragkedja. Den största nackdelen med TINYAT T201 är små storlekar. Endast nycklar, pengar och en telefon passar inuti, det finns inget utrymme för papper eller en tablett. Men det är dessa "bananer" som är oumbärliga för resor, konserter och andra evenemang, när du inte vill bära många saker med dig.


1 MR.YLLS XF08


Den mest rymliga och bekväma väskan
Pris för aliexpress: från 759 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Denna väska är större än andra produkter i kategorin, men det hindrar inte att den tar en ledande position bland köpare. MR.YLLS XF08 är tillverkad i tät och högkvalitativ nylon, alla sömmar är väl sysade. Med det kan du inte vara rädd för att gå, även i regnigt väder, eftersom den vattentäta beläggningen skyddar dokument och elektronik från droppar. Bältet är försiktigt sydd, det finns ett lås på det, så att du inte behöver dra väskan över huvudet varje gång.

Inuti produkten finns ett stort fack och flera små. Vissa fickor är blixtlåsade, andra är magneter. I sortimentet finns modeller av svart och blått, men grå vann köparens kärlek på AliExpress. Hon ser väldigt snygg ut, passar alla kläder. Tack vare sin anatomiska form passar MR.YLLS XF08 bekvämt på kroppen och orsakar inte obehag. Det enda negativa är att om du lägger för många saker inuti, glider tillbehöret på magen.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av herrväskor som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 5

betyg

Hur man väljer

recensioner