Topp 10 Dremels med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa Dremels med AliExpress

1 WORKPRO 130 Bästa valet
2 WARSLEY Den mest kraftfulla modellen
3 Bdcat Bästa valuta för pengarna
4 HILDA Lämpliga växlingshastigheter
5 HILDA 18 in Den mest kompakta modellen
6 Tungfull Högsta betyg
7 Newacalox Prisvärt komplett paketpris
8 DEKO GJ201 Attraktiv och ergonomisk design
9 LANXSTAR 7500WS Robust och pålitlig konstruktion
10 Hawkforce Bästa ergonomi

Dremel - ett verktyg konstruerat för att arbeta med små delar. Borrning, slipning, mjuk eller grov rengöring, och en vanlig borr klarar alla dessa uppgifter, men endast vid stora detaljer. Om du behöver:

 • Borra ett litet hål. Till exempel i ett elektroniskt kort eller mikrokrets;
 • Rengör smycken eller bara en liten detalj;
 • Mala något element av komplex form.

I dessa och många andra fall är Dremel oföränderlig. Dess huvudfunktion är inte ens en kompakt storlek, men förmågan att arbeta genom en växellåda. Det vill säga verktyget är installerat stationärt, och allt arbete utförs med en kompakt kabel. Operationsprincipen liknar dentalinstrument. Också dozed, till skillnad från borrar har flera grader av justering av varvtalet. Detta är nödvändigt för att inte skada arbetsstycket eller att inte överhettas under borrning eller slipning.

Enkelt uttryckt är dremel ett oumbärligt verktyg i arsenalen hos en hantverkare eller professionell som arbetar med fina detaljer. Och vi har valt för dig de 10 bästa alternativen som presenteras på AliExpress.

Topp 10 bästa Dremels med AliExpress

10 Hawkforce


Bästa ergonomi
Pris för aliexpress: från 2 578 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Ergonomi är en viktig del av kraftverktyget. Tack vare det får användaren den nödvändiga bekvämligheten, liksom förmågan att arbeta i ett långt läge utan att tröttna och inte uppleva svårigheter. Denna modell har inte bara en attraktiv design, till skillnad från de flesta modeller som presenteras på AliExpress, men också en bekväm konfiguration.

Den största fördelen här är en lämplig plats för ström- och strömknapparna. För att växla läge används inte en standard växelströmbrytare, men knappar som ökar eller minskar strömmen. För att inte glömma vilket läge som är aktiverat för tillfället finns det flera diodindikatorer på fallet, vilket indikerar vid vilka varv dremel arbetar för just nu. Observera också låsknappens läge. Den aktiveras genom enkel tryckning, och samtidigt är det inte nödvändigt att sätta verktyget på bordet eller släppa det från händerna. Alla åtgärder utförs omedelbart utan att avbryta arbetet. I ett ord är detta den bästa ergonomiska modellen, lite sämre än sina konkurrenter, men den mest praktiska och attraktiva utseendet.


9 LANXSTAR 7500WS


Robust och pålitlig konstruktion
Pris för aliexpress: från 3 525 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Äldre människor kommer säkert att komma ihåg vad ett kraftverktyg såg ut som 30 år sedan. Kraftfull metallkropp. Maximal maskulinitet i utseende och ett minimum av designglädje. Därefter läggdes stor vikt vid verktygets kvalitet och hållbarhet, och sådana exempel är kvar till denna dag. LANXSTAR är en riktig retroborrning med metallkropp och en kraftfull chuck som fixas av en nyckel.

Faktum är att det här är en mini-borr, inte en Dremel, eftersom motoreffekten är 480 watt här, med en maxhastighet på 30 tusen varv per minut. Av nackdelarna kan du förmodligen välja en hel del vikt, och det är svårt att arbeta med ett sådant verktyg utan växellåda. Men med hjälp är det möjligt att inte bara borra eller slipa delar utan också att skära och även bearbeta hållbara material, som metall eller sten. Tja, den största fördelen hållbarhet.Detta är fallet när du köper ett verktyg, och nästan för en livstid, eller ens vidarebefordra det genom arv.

8 DEKO GJ201


Attraktiv och ergonomisk design
Pris för aliexpress: från 3 906 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Professionella verktyg behöver inte se klumpigt ut. Före oss är det mest levande exemplet av hur hög kvalitet, funktionalitet och bekvämlighet kombineras med visuell överklagning. Samtidigt offrade tillverkaren inte kvalitetsegenskaper. Dremel har en kraftfull 170 watt motor och en jämn justering av axelhastigheten. Rotationshastigheten minskas och läggs till genom att trycka på en knapp och information om det valda läget visas på en liten display. Det här är det bästa sättet att visa användaren vilket läge verktyget körs. Dessutom får vi inte bara flera lägen, nämligen jämn justering, vilket gör att du kan arbeta med hög precision och undvika överhettning av delar vid slipning eller borrning.

Du kan köpa en microdrill från den här säljaren i tre konfigurationer. Det billigaste alternativet är bara själva verktyget. Dyrare ger tillgång till ytterligare element, till exempel växel och upphängning. Och det tredje, dyraste alternativet är en komplett uppsättning med en speciell resväska och en hel arsenal av förbrukningsvaror, såsom borrar och slipmedel.


7 Newacalox


Prisvärt komplett paketpris
Pris för aliexpress: från 5 221 gnid.
Betyg (2019): 4.6

När vi köper Dremel på AliExpress står vi inför det faktum att alla komponenter måste sökas separat. Små borrar eller slipmedel säljs självständigt, men du borde veta exakt egenskaperna hos ditt verktyg, och inte alla förstår hur man väljer sådana förbrukningsmaterial korrekt.

Men i det här fallet finns det inget behov av detta. Microdrill kommer omedelbart att slutföra. Och det här är inte en enda instans, men en komplett uppsättning som du omedelbart kan börja arbeta med. Det finns ett dussin borrar med olika diametrar och en uppsättning slip- och skärhjul. Sanningen kan lite skrämma av priset, och proffs kommer säkert att säga att köpa allt detta separat kan spara pengar, men dessa besparingar blir obetydliga. Dessutom, som de säger kundrecensioner, alla element av en tillräckligt hög kvalitet, som mini-borren själv.

6 Tungfull


Högsta betyg
Pris för aliexpress: från 3 517 gnid.
Betyg (2019): 4.7

De flesta mikrodrill som presenteras på AliExpress är kopior. Tillverkarens etikett ändras, och ibland färgdesignen, men i verkligheten är det ett och samma instrument. För att på något sätt sticka ut från massan av säljare måste gå till tricket, och vi har en modell, vars största fördel är den högsta klassen. Köper en miniborr, vi får inte bara verktyget och växellådan till det, men också en uppsättning slipmedel, borrar och skärplattor.

Att beställa alla dessa varor separat är för svårt, och här gör priset också dig lycklig. Det är relativt lågt, men i rättvisa bör det noteras att köp av alla artiklar från olika säljare kan spara ett par hundra rubelar, men är det meningsfullt? Dessutom kommer verktyget i en speciell resväska, med bekvämt placerade munstycken och tillbehör. I ett ord är det en oumbärlig uppsättning för en hemtrollare, som ännu inte är redo att självständigt samla allt han behöver eller som inte har tillräcklig kunskap.

5 HILDA 18 in


Den mest kompakta modellen
Pris för aliexpress: från 896 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Dremels är uppdelade i enlighet med graden av verktygets kraft och storlek. Före oss är den mest kompakta modellen utformad för att arbeta med de minsta detaljerna. Detta är det bästa verktyget för smycken arbetar med många fördelar. I frekvens är den lätt och kompakt. Med ett sådant verktyg är det inte nödvändigt att använda en växellåda, även om patronen gör att den kan fixas.

Det var sant, det var inte utan brister. Till exempel justering av rotationshastigheten. Här fungerar det inte som en växel, där varje läge är ett visst antal varv. Och som en roterande regulator.Det betyder att du måste justera hastigheten vid en blick och det finns inga visuella markörer som berättar användaren vilket läge som är aktiverat för tillfället. Också i recensionerna noteras en relativt svag axellåsningsmekanism. När du fastnar patronen blir det svårt att vrida den och låset är för opålitligt och snabbt misslyckas. Naturligtvis, utan det kan du skruva ur patronen med hjälp av nyckeln, men i praktiken är det väldigt obekvämt och tar mycket mer tid.


4 HILDA


Lämpliga växlingshastigheter
Pris för aliexpress: från 931 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Företaget HILDA producerar miniborrar inom ett brett sortiment. Från den minsta storleken på en vanlig kulspetspenna till de mest kraftfulla, mer påminner om en full borr. Före oss är den genomsnittliga modellen, avsedd för privat bruk i stället för professionell användning. Motoreffekten är bara 140 watt. Detta är tillräckligt för slipning eller borrning, men vid skärning kommer du att vara begränsad av motoreffekt.

Arbetshastigheten regleras av fem hastigheter. Minimiläge är 8 tusen varv per minut och maximalen är 30. Snabbomkopplaren är bekvämt placerad på sidan av väskan, vilket gör att du kan styra rotationen utan att avbryta ditt arbete. En särskild fördel är hastigheten på orderbehandling och leverans, vilket framgår av många recensioner på AliExpress. Köparna är också nöjda med instrumentets kvalitet, men noterar att det inte har tillräckligt med stjärnor från himlen, och för professionellt arbete kommer det inte att vara helt bekvämt, och det finns liten kraft.

3 Bdcat


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 1 049 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Alla verktyg kan delas in i professionella och hushåll. Och det finns alltid modeller av mellansegmentet. Denna microdrill är en av dessa. Dess kapacitet är 180 watt, vilket är något mer än modellerna för hushållsbruk, men mindre än professionella verktyg. Med fem hastigheter kan du justera rotationen från 8 till 30 tusen. Detta är tillräckligt för borrning vid låga varvtal och för skärning.

Även fördelarna kan identifieras närvaron av ventiler för snabb ersättning av rotorborstarna, vilket är mycket bekvämt. Och ett metallklämma för att byta munstycken. Komplett med verktygets reservbørster levereras. Förutom ett speciellt munstycke - begränsaren som låter dig ställa in djupet av borrningen. Visst fungerar det bara på borren själv och är inte monterad på växellådan, som förresten också ingår. Och allt detta till det mest överkomliga priset. Ja, på AliExpress är det möjligt att hitta billigare, men paketpaketet blir mindre.

2 WARSLEY


Den mest kraftfulla modellen
Pris för aliexpress: från 1 613 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Dremel kan inte bara fungera som en strippmaskin eller borr utan också som en skärmekanism. Om det inte behövs en stor motorkraft vid borrning eller slipning, då är det helt enkelt nödvändigt att klippa dem. Den kraften är den största fördelen med denna modell. Här är det 480 watt, vilket är mycket för ett så kompakt verktyg. Med det kan du enkelt klippa även de mest hållbara materialen, som metall, eller det är lätt att bearbeta sten.

Visst, installationen av en så kraftfull motor ledde till att ett antal minuser visade sig, vilket visas i kundrecensioner. För det första visade sig verktyget vara mycket svårt, och det blir svårt att arbeta med det utan den externa växellådan. Dessutom har verktygets storlek ökat avsevärt, och vi har faktiskt en full mini-borr. Förresten indikeras detta av klämpatronen, fixeringen av verktyget, som utförs med en nyckel, och detta är den andra viktiga nackdelen med denna Dremel.


1 WORKPRO 130


Bästa valet
Pris för aliexpress: från 1 696 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Verktyget är placerat som en professionell, och delvis hur den är.För det första finns det 6 hastigheter här på en gång, vilket är sällsynt för en AliExpress mini-borrmaskin. För det andra är verktyget utrustad med funktion av snabb byte av munstycken, och alla delar är gjorda av slitstark metall. Axelns maximala varvtal vid sjätte hastigheten - 36 tusen varv per minut. Som jämförelse arbetar även vinkelslipmaskiner mycket långsammare, för att inte tala om konventionella övningar.

Varför är det här verktyget bara delvis? Ström. Här är det bara 130 watt. I princip är det tillräckligt för det mesta av arbetet som utförts, men det finns också mycket kraftfullare kopior. Hur kan det påverka arbetet? Om Dremel används för borrning av plast eller annat mjukt material, då inget sätt. Men när man skär metall kan det vara svårt. Motoreffekten kanske inte räcker, vilket leder till överhettning och snabbt misslyckande, och vid denna tidpunkt måste du först vara uppmärksam när du väljer.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av dremels som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 14

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner