10 bästa cykeldatorer med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa cykeldatorer med AliExpress

1 West cykling Bästa valet
2 GIYO Den mest informativa modellen
3 West cykling Stor och ljus skärm
4 YT-813 Hög vattenbeständighet
5 ZMB01 Bästa valuta för pengarna
6 MIARHB Den mest kompakta modellen
7 Vilda killar Intressant formfaktor
8 Sunding Massor av ytterligare data
9 Elifine Bästa pris
10 ROCKBROS Stort antal. Säker skärm

En cykel är inte bara ett transportmedel, utan också en fullfjädrad sportutrustning. Men till skillnad från de flesta simulatorer är cykeln inte värt ett varmt gym, och det behöver därför bara en dator som spårar ett antal parametrar:

 • Omgivningstemperatur
 • Luftfuktighet
 • Mileage färdigställd,
 • Rörelsehastighet
 • Timer och stoppur.

Dessutom kan moderna cykeldatorer spåra mänskliga parametrar, såsom puls och tryck.

Vi har valt ut för dig de 10 mest intressanta modellerna som presenteras på hemsidan AliEkspress. Rangordningen innehåller både ganska dyra datorer med en mängd funktioner, liksom enklare som bara visar några parametrar, men kostar samtidigt flera gånger mindre.

Topp 10 bästa cykeldatorer med AliExpress

10 ROCKBROS


Stort antal. Säker skärm
Pris för aliexpress: från 921 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Cykeldator med de största siffrorna. Med det har du inte svårt att läsa parametrarna, och det finns en hel del av dem här. Visst visas de i sin tur, det vill säga skärmen är inte överbelastad med data, och du måste växla mellan dem. Till exempel kan du anpassa de visade skärmarna enligt funktionalitet: den första visar hastigheten och avståndet, och den andra nivån av kalorier som bränns och hjärtslaget.

Naturligtvis är det inte lätt att göra på språng, men tillverkaren tänkte på användarna och lade två stora knappar på sidorna av enheten som är lätta att trycka utan att ens stoppa och vara i handskar. Även i denna modell finns en automatisk avstängningsfunktion. Så snart din cykel stannar, och i mer än 10 sekunder är rörlig, stängs enheten av och aktiveras endast när du fortsätter köra. Uppgifterna återställs inte och nedräkningen fortsätter. Fördelen är att den här funktionen gör att du kan spara batteriström och dess kapacitet är relativt liten och det finns tillräckligt med laddning under cirka 40 timmars drift, förutsatt att skärmens bakgrundsbelysning är avstängd.


9 Elifine


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 224 gnidning.
Betyg (2019): 4.4

Moderna cykeldatorer kan spåra dussintals parametrar, men de behövs helt enkelt inte av en vanlig användare, en vanlig cykelälskare. Allt de behöver är ett par visade parametrar, och på Aliexpress finns det modeller med sådan funktionalitet. Före oss är en av dem. Det finns bara tre värden: strömhastighet, maxhastighet och stoppur. I grund och botten är det allt du behöver veta. Du ser hur fort du rör dig, och hur mycket tid är du redan på vägen, och om du har tillräckligt med data, varför ska du betala för mycket?

Detta är den bästa modellen till det mest attraktiva priset. Mindre än 300 rubel för en fullfjädrad hastighetsmätare med bakgrundsbelysning och drivs med vanliga batterier. Produktrecensioner är mest positiva. Enheten fungerar utan tvekan, vilket inte är överraskande med tanke på den lilla funktionaliteten. I själva verket finns det helt enkelt inget att bryta ner, särskilt med tanke på den höga skyddsnivån från fukt och oavsiktliga strejker.

8 Sunding


Massor av ytterligare data
Pris för aliexpress: från 657 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Namnet i sig cykeldator är inte helt tillämpligt på sådana enheter, men på Aliexpress finns det modeller som har rätt att kallas det. Före oss är en av dem.Det finns mer än 40 funktioner här och det här är den obestridda funktionella mästaren i hela vårt betyg.

Displayen av enheten är uppdelad i 4 delar, och var och en är konfigurerad separat. Det vill säga, om du inte behöver några funktioner, kan du helt enkelt inaktivera dem i inställningarna. Förutom de digitala data på displayen finns många ikoner som visar en mängd olika data. Till exempel en accelerationsikon som indikerar huruvida din hastighet minskar eller ökar jämfört med den maximala inspelade hastigheten. Det finns även en sensor av kalorier som bränns, med en särskild signalutrustning, vilket indikerar när träningen är bättre att slutföra, eller ordna vila, för att inte överskrida. Samtidigt, trots att funktionerna är överflödiga, är enheten mycket enkel att använda. Det finns bara tre huvudknappar och två dolda, utformade för att återställa data och rensa minne.


7 Vilda killar


Intressant formfaktor
Pris för aliexpress: från 850 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Cykeldatorn behöver inte se ut som standard. Före oss är en modell gjord i den mest intressanta formfaktorn. Detta är en rund, liten apparat, monterad på rattet med en speciell hållare som finns i satsen. Själva skärmen är ganska liten, och det är svårt att passa alla 20 funktionerna på det, så tillverkarna har lagt till en funktion för att välja de visade parametrarna. Du lägger helt enkelt de data du behöver, och växlar mellan dem med ett knapptryck.

Ja, när det gäller resor är det inte särskilt bekvämt, men den här modellen är utformad för cyklister som inte behöver övervaka tiotals parametrar samtidigt. Separat är det nödvändigt att säga om säljaren av den här datorn, eftersom han fick mycket positiv feedback från köpare. Beröm effektiviteten av orderhantering, såväl som högkvalitativ förpackning. Det vill säga om säkerhet när du skickar dig kan du inte oroa dig.

6 MIARHB


Den mest kompakta modellen
Pris för aliexpress: från 386 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Tillverkare av cykeldatorer som presenteras på AliExpress försöker ofta passa mycket information på en display, vilket leder till en ökning av enhetens storlek. Men det finns modeller som har den mest kompakta formfaktorn, men inte sämre i funktionalitet till sina större motsvarigheter.

För oss är bara en sådan modell. En liten dator med mer än 20 funktioner. Det finns både standardhastighetsmätare med kilometermätare och mer sällsynta alternativ, såsom körsträcka och maxhastighet. Dessutom kan datorn memorera och lagra flera dussinindikatorer i minnet med deras efterföljande skärm på skärmen. Du kan också fånga aktuellt tillstånd för data med funktionen frysfönster, som aktiveras genom att bara trycka på en knapp. Men den största fördelen är den kompakta storleken. Enheten är monterad på cykelens styr, vilket ger extra skydd när den faller, även om själva fodralet liksom skärmen har en höghållighetsindikator, det vill säga det är ganska svårt att skada den här enheten.

5 ZMB01


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 549 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Många använder cykeln helt enkelt som ett transportmedel eller för att gå, och de behöver inte kraftfulla datorer med många funktioner, det här alternativet är det bästa valet för dem. En enkel enhet som inte påstår sig vara den bästa cykeldatorn med AliExpress. Det finns inga hjärtslagsgivare eller flernivå bakgrundsbelysning.

Endast tre parametrar: hastighet, körsträcka och temperatur runt. Men enheten är maximalt skyddad mot fukt och chock, och det är mycket billigare än många konkurrenter. Tja, och på grund av ett litet antal funktioner, är det inget behov av inställningar. Endast två knappar som återställer data och sätter på bakgrundsbelysningen. Hastighetsmätaren drivs av ett uppladdningsbart batteri och en batteriladdning varar cirka 200 timmar kontinuerlig drift. Ja, de medföljande lamporna minskar tiden, men det är värt att notera att det här är det mest ekonomiska.


4 YT-813


Hög vattenbeständighet
Pris för aliexpress: från 479 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Cykeldatorn är ständigt utsatt för miljön. Det här är både regn och brännande sol, och de flesta modeller har skydd, men övning visar att det ofta inte är tillräckligt. I denna modell är särskild uppmärksamhet åt permeabilitet, eller snarare impenetabilitet. Enheten är inte bara lätt att klara av nederbörd, men kan också arbeta med full nedsänkning. Naturligtvis är en sådan funktion osannolikt att vara användbar för dig, men det är.

Dessutom har enheten en hög grad av skydd mot slag och dess fastsättning görs för att ta bort ratten över hela planet. Det är, även med ett starkt fall kommer du inte att bryta datorn, och det kommer inte att misslyckas. I så fall glöm inte funktionaliteten. Ja, det är inte så omfattande som de dyrare modellerna, men det finns allt du behöver: körsträcka, hastighet, temperatur och fuktighet. Dessutom, på grund av den relativt lilla skärmen, tillsatte utvecklaren funktionen att aktivera och inaktivera ett antal parametrar. Det vill säga, om du bara behöver en hastighetsmätare, kan du tillfälligt inaktivera andra funktioner.

3 West cykling


Stor och ljus skärm
Pris för aliexpress: från 857 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Förmodligen den största nackdelen med många datorer är de lilla skärmarna. I rörelse är det svårt att demontera de visade numren, och sedan förlorar enheten helt sin betydelse. Före oss är modellen med den största skärmen på AliExpress. Nästan tre inches och de största siffrorna. Dessutom är skärmen utrustad med en ljusgrön bakgrundsljus, vilket inte bara förbättrar synligheten, utan också tack vare en speciell ljusbrytningsteknik sparar batteriet.

Visst är det en nackdel - ett relativt litet antal funktioner och parametrar övervakas. Enheten har ingen hjärtslagsgivare, och alla funktioner är endast kopplade till cykeln. Men det finns en inbyggd kalorieräknare, som visar hur mycket energi du har spenderat för hela resan. En mycket bekväm funktion för dem som använder cykeln som simulator och övervakar deras hälsa och vikt. Kommer att glädja och enkelhet av enheten. Inga extra knappar och komplicerade inställningar. Endast två kontrollparametrar.

2 GIYO


Den mest informativa modellen
Pris för aliexpress: från 2 444 rubel.
Betyg (2019): 4.9

Om cykeln för dig inte bara är en hobby eller ett fordon, utan även sportutrustning, behöver du en liknande dator som spårar inte bara data för fordonet själv, men också dina personliga. Utöver standardindikatorerna för hastighet och körsträcka finns en pulsgivare kopplad till handleden. Din hjärtslagsdata överförs till en dator och visas på skärmen, och här går vi smidigt mot den största fördelen med denna modell.

Trådlös anslutning Datorn arbetar via Bluetooth 4.0, det vill säga pulsgivaren, och huvudsensorn monterad på hjulets hjul, har inga ledningar, vilket är mycket bekvämt. Utvecklaren tog hand om batterilivslängden. Det är känt att trådlös kommunikation förbrukar mycket energi, men i denna modell varar en enda batteriladdning i 120 timmar kontinuerlig drift men utan bakgrundsbelysning på displayen. Tala om belysning. Det finns tre lägen för dag, natt och skymning. Mycket bekvämt och låter dig spara batteri, laddat via USB-port.


1 West cykling


Bästa valet
Pris för aliexpress: från 916 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Den största fördelen med den här cykeldatorn är dess lätta drift. Utvecklarna förstår att cyklisten utför de flesta manipuleringarna på vägen eller under korta stopp, och du bör inte överbelasta enheten med ett stort antal knappar. Tror dock inte att det finns få funktioner. Vi har faktiskt en fullfjädrad dator som övervakar rörelsens hastighet och resans varaktighet.

Alla funktioner styrs med tre knappar och en kombination av tangenttryckningar.Till exempel, samtidigt som du klämmer på mitten och höger knapparna slår vi på bakgrundsbelysningen på displayen, och en höger knapp lyser dioderna bara ett tag och släcker dem efter fyra sekunder. Dessutom har datorn hög motståndskraft mot fukt, vilket är mycket viktigt för sådana anordningar, och skärmen skyddas av slitstarkt glas, vilket inte kommer att bryta jämnt när det släpps och slås. Det är sant att priset här är relativt högt, men med tanke på alla positiva aspekter kan vi säkert säga att denna modell är värt pengarna.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av cykeldatorer som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt röstat: 22

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner