Top 10 Mäns Solglasögon med Aliexpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa mäns solglasögon med AliExpress

1 KDEAM 156 Bästa polariserade linser
2 KINGSEVEN N7180 Den mest praktiska modellen
3 BARCUR BC8725 Den mest kompletta uppsättningen
4 VEITHDIA 6588 Bättre byggkvalitet
5 AFOFOO AF589 Runda glasögon i stil med steampunk
6 Latas LA-006 Ledaren i antalet recensioner på AliExpress
7 SOZO TU 9209J Bästa valuta för pengarna
8 MISSKY PBY_0752 Den ljusaste och snyggaste designen
9 KINGSEVEN W5504F Ovanliga glasögon med trä tempel
10 Aoron 00066 Retro Round Solglasögon Klassiska runda glasögon

Att köpa mäns solglasögon kan vara en skrämmande uppgift om du inte vet vad du ska leta efter. När du väljer en lämplig modell bör du vara uppmärksam inte bara på pris och design utan också på tillbehörets storlek, produktionsmaterial, närvaro eller frånvaro av polarisationslinser. Fläktar av utomhusaktiviteter och resor bör titta närmare på tillbehören med tonade glasögon och antireflekterande beläggning. Polariserade linser är idealiska för fiske, vandring eller körning. Men för daglig användning kan det vara begränsat till de vanligaste flygarna eller runda glasögonen. De kommer att vara bekväma att sitta eller flytta, sådana produkter kommer tillförlitligt att skydda mot solens strålar.

För att hitta den bästa modellen till ett överkomligt pris, bör du titta på AliExpress. Naturligtvis finns det ingen original Ray-Ban och andra populära märken, men alla tillbehör är billiga och kvaliteten är ganska tillfredsställande. På den kinesiska marknaden finns en mängd olika former och färger av linser, produkter med och utan kant. Det enda tillvägagångssättet - i de flesta fall är glasögonen av plast. Rangeringen presenterar de bästa alternativen som oftast köps på AliExpress.

Topp 10 bästa mäns solglasögon med AliExpress

10 Aoron 00066 Retro Round Solglasögon


Klassiska runda glasögon
Pris för aliexpress: från 225 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Aoron 00066 - runda solglasögon med UV400 UV-skyddsnivå. I denna modell, polariserat glas med en diameter av 4,7 cm, är de gjorda av akryl. I sortimentet av säljaren på Aliexpress finns det mörkgrå och spegelblå linser. Rammen kan väljas, det finns flera färgalternativ. Glasögonen är tillräckligt breda: tillbehörets längd är 14 cm, bron är 2,3 cm.

Förpackningen av Aoron 00066 är av medelkvalitet: säljaren sveper produkten i flera lager av en pimplyfilm, en glasservett ingår i förpackningen. Köpare säger bra polarisering och en stark inbyggnad i recensioner. Ramen och linserna är tjocka nog, de kommer att vara problematiska att bryta eller böja. På grund av svag förpackning kommer tillbehör med repor ibland, men det händer mycket sällan. Nackdelarna inkluderar också det faktum att runda solglasögon är mer lämpliga för ett smalt ansikte.


9 KINGSEVEN W5504F


Ovanliga glasögon med trä tempel
Pris för aliexpress: från 825 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

KINGSEVEN W5504F ser extremt ovanligt ut på grund av träarmar och brist på fälg framför. Sortimentet är grått, svart, blått och orange glas. Alla är polariserade, gjorda av plast. Höjden på en lins är 6,5 cm, bredd - 4,6 cm. Tillbehöret skyddar säkert mot solljus (UV400), det finns en anti-glarefilm. Säljaren förpackar varorna i en träkassett av hög kvalité, satsen innehåller en påse för glasögon, en skruvmejsel och en servett.

I recensionerna skriver de att KINGSEVEN W5504F passar perfekt på ansiktet, det ser väldigt dyrt och solidt ut. Alla delar är säkert fastsatta, kvalitetsmontering. Men vissa köpare noterade att efter en lång användning av glasögon börjar deras ögon att tröttna. En annan stor nackdel med denna modell är den höga kostnaden.Men under perioden med kampanjer och rabatter kan du köpa den till ungefär samma pris som andra mäns solglasögon på AliExpress.

8 MISSKY PBY_0752


Den ljusaste och snyggaste designen
Pris för aliexpress: från 573 gnid.
Betyg (2019): 4.7

MISSKY PBY_0752 - Ljusa och ovanliga glasögon som definitivt kommer att vädja till unga idrottsmännen. I sortimentet av säljaren finns det många färgalternativ, inklusive med gröna, blå och orange glasögon. På armarna på varje modell är en ritning som stämmer överens med glasets huvudfärg. Linserna här är med anti-reflex och UV400 solskydd. De är lämpliga inte bara för vardagligt slitage, men också för långa resor med bil eller motorcykel. Rammen och glaset är gjorda av plast, så produkten visade sig vara ljus, men inte för stark. Han bör hanteras med försiktighet.

Recensionerna noterar den goda byggkvaliteten och förekomsten av polarisation. Den enda försiktigheten - glasögonen är ganska smala. Män med ett brett ansikte, de passar inte, MISSKY köper ofta unga män och tonåringar. Kunderna klagade också om bristen på prov för polarisering, servetter och ett lock i satsen. Men i sitt prisklass är modellen den bästa.


7 SOZO TU 9209J


Bästa valuta för pengarna
Pris för aliexpress: från 219 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

SOZO TU 9209J - lågprisflygare för ett smalt manligt ansikte. Denna modell har den traditionella för aliexpress plastglasögon med polarisation. Färgen är liten: det finns svarta, grå och bruna linser. Alla objekt är noga monterade, inga danglar. Ledade armar, de kan flyttas med 30 °. Höjdpunkten i dessa glasögon är originalförpackningen: säljaren lägger tillbehöret i påsen och pumpar sedan in med luft. På grund av detta väger paketet en hel del, men sannolikheten för skada minskar.

I recensionerna berömmer de SOZO för sitt soliga utseende, gott skydd mot solens strålar och snabb leverans. Nackdelarna är för mörkt glas - ibland efter långvarigt slitage finns det obehag. Men dessa solglasögon är verkligen solglasögon, även i bergen eller på stranden, vilar ögonen. Vissa köpare kom över produkter med oregelbundna armar eller ramar. Men detta kan förlåtas, med det lägsta priset på AliExpress.

6 Latas LA-006


Ledaren i antalet recensioner på AliExpress
Pris för aliexpress: från 314 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna modell har beställts på AliExpress nästan 35.000 gånger. Användare lämnade cirka 10 000 recensioner, varav de flesta är positiva. LATASHA LA-006 har ingen trendig design eller ovanliga egenskaper, det är bara högkvalitativa solglasögon för män. De är helt plast, lätta och bekväma, glasögonen är polariserade. Du kan välja helt svart båg eller tempel med röda kanter.

Detta tillbehör beställs ofta av förare och stamgäster på skidorter. Faktum är att LATASHA-glas med polarisation absorberar helt bländning. Tack vare dessa glasögon skyddar inte bara från solen, utan också förbättrar synligheten på vägen. Den viktigaste nackdelen är förpackningen: säljaren lägger produkten i en vanlig filmpåse, det finns ingen märkeslåda eller ett fodral. Men för ett sådant pris kan du förlåta detta minus, särskilt eftersom repor på glaset och ramen ser extremt sällan ut.

5 AFOFOO AF589


Runda glasögon i stil med steampunk
Pris för aliexpress: från 248 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

AFOFOO AF589 är ett tillbehör som passar mer för ett kostymparti än för vardagligt slitage. Dessa runda glasögon ser väldigt ovanligt ut, de lockar mycket uppmärksamhet. Du kan välja en produkt med klassiskt svart eller grått glas, men oftast beställer kunder linser med ljusa färger: röd, grön, blå eller gul. Skuggan av en massiv ram kommer också att skilja sig: det finns olika alternativ, från helt svart till gyllene.

I recensioner finns ofta bilder av tjejer, men i första hand är glasögonen placerade som män.Naturligtvis kommer inte alla killar att bestämma sig för att ha ett sådant extravagant tillbehör, men älskare av runda glasögon kommer att vara glada över AFOFOO AF589. Denna modell är lämplig för ett smalt ansikte, men det kan utökas tack vare fjädrarna på armarna. Den enda nackdelen - byggkvaliteten lämnar mycket att önska. Några exemplar sitter skarpt, ibland kommer glas med repor.


4 VEITHDIA 6588


Bättre byggkvalitet
Pris för aliexpress: från 729 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

VEITHDIA 6588 - de ursprungliga mänens sportglasögon. Det finns ingen traditionell fälg här, bara en bro på näsan och en båge. Glasets färg kan väljas, det finns olika alternativ inom området. Fläktar av utomhusaktiviteter och bilister bor på de klassiska svarta glasögonen. Alla glasögon är polariserade, men det finns inget vykort för kontroll. Men satsen innehåller en servett för linsvård, en proprietär låda och ett elegant väska. Alla delar av produkten är täckta med folie, så att de inte blir smutsiga och inte skadas under transport.

I recensioner beröms VEITHDIA 6588 för sin utmärkta byggkvalitet och material: glasögonen ser väldigt fast och snygg, dyrare än priset. De sitter bekvämt, skyddar mot solljus. Denna modell är inte för bred, den är lämplig för både män och kvinnor. Men dessa solglasögon har en stor nackdel - de är ganska tunga, därför är de inte lämpliga för långvarigt slitage.

3 BARCUR BC8725


Den mest kompletta uppsättningen
Pris för aliexpress: från 565 rubel.
Betyg (2019): 4.9

Flygare - kanske den mest populära formen av mäns glasögon. BARCUR BC8725-modellen är tillverkad av aluminiumlegering och plast, rammens bredd är 15 cm. UV-skydd är standard här (UV400), med polariserade linser. Sortimentet har ett vanligt svart glas och flera ljusa färger. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt produkten. Satsen innehåller inte bara glasögon i ett hårt fall, men också ett tygväska, en servett, ett polariseringstest och instruktioner på ryska. Säljaren skickar också alla en miniatyrskruvmejsel för att vrida handtag och gåvor.

Användarna betonar att sådana flygare är perfekta för ägare av ett brett ansikte. Recensionerna noterar tillbehörets framträdande utseende och den utmärkta kvaliteten på materialet. Rammen är stark och pålitlig, men linserna är ganska tunna, de bör hanteras med försiktighet. Den största nackdelen - fallet luktar obehagligt under de första dagarna.

2 KINGSEVEN N7180


Den mest praktiska modellen
Pris för aliexpress: från 844 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

KINGSEVEN är en av de mest populära tillverkarna av mäns solglasögon på Aliexpress. Nästan alla modeller från detta märke är populära bland köpare, men det var N7180 som fick maximal positiv feedback. Rammen är gjord av aluminium, plastglas med polarisation. Du kan välja mellan sju stilfulla färgalternativ. Nivån på skydd mot solljus - UV400. Satsen innehåller ett hårt fodral och ett mjukt fodral, en servett, instruktioner och en egen boks.

Tack vare den ursprungliga formen och reliefbeläggningen visade sig templen vara mycket bekväma, de passar bra. Det finns en fjäder på platsen där handtagen sitter på glasögonen, så att storleken på produkten kan justeras något. Den största nackdelen med N7180 är att fingeravtryck direkt visas på spegelglasögonen, spår av damm och smuts kvarstår. Men du kan enkelt hantera detta med en servett och glasrengörare.


1 KDEAM 156


Bästa polariserade linser
Pris för aliexpress: från 618 rubel.
Betyg (2019): 5.0

KDEAM 156 är den bästa modellen med polariserade linser. Dessa manar glasögon är speglade, i intervallet finns det ca 20 alternativ med olika färger av glasögon och ramar. Bland dem kan du även hitta originalfotochroma linser som ändrar sin skugga beroende på vädret. Säljaren skickar produkten i originalförpackningen, förpackningen är värdig: en trasafodral, en glasdukduk, en polariseringsstämpel ingår i satsen.

I recensionerna noterar de produktens höga kvalitet, från och med förpackningen, och slutar med en lins och linser. KDEAM är tillräckligt bred och bekväm, de är inte för snäva, de passar perfekt. Skyddsgraden från solen är hög, ögonen blir inte trötta även efter en hel dag i glasögon. Vissa användare har rapporterat att tillbehöret är utformat för ett smalt ansikte, annars kan armarna krossas. Också till nackdelarna är det faktum att glaset snabbt blir täckt av damm. Att ta hand om dem behöver du få ett specialverktyg.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av mäns solglasögon som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 7

betyg

Hur man väljer

recensioner