5 bästa sågar med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa sågar med AliExpress

1 HIMOSKWA Bästa pris
2 Doersupp Den mest kraftfulla sågen. Metallfodral
3 LZHZXY Pålitlig mekanism. Utmärkt ergonomi
4 Drillpro Slipmunstycke
5 OSSIEAO Bästa batteridriven såg

Det mest populära verktyget för att arbeta med trä är en motorsåg. Men hon har många brister. I synnerhet det höga priset. En bra motorsåg kostar minst 10 tusen rubel, men i en privat sektor är det helt enkelt inte nödvändigt. Alternativt, perfekt elektrisk såg. Det fungerar på samma princip, men det har en elektrisk motor, och den fungerar från nätverket. När det gäller makt är ett sådant verktyg nästan lika bra som en bensin, men det är mycket billigare.

Om du väljer en såg bör du vara uppmärksam på motorns kraft. Om du inte behöver klippa stora träd, är det inte meningsfullt att betala för hög effekt. Tillräcklig och en halv kilowattmotor. En liten såg är ganska kapabel att såga en trädstam, men det bör förstås att ju svagare verktyget desto snabbare det kommer att överhettas. Enkelt uttryckt, välj en kraft såg bör baseras på vilka uppgifter som läggs före den. Vi valde för dig de fem mest populära verktygen med Aliexpress av medelkraft, som är perfekta för hushållsarbete, och kan enkelt hantera inte bara med sågbrädor utan också med att klippa träd. Naturligtvis är det inte troligt att ett gammalt ek gör en såg, men det här är en helt annan konversation.

Topp 5 bästa sågar med AliExpress

5 OSSIEAO


Bästa batteridriven såg
Pris för aliexpress: från 49 240 rubel.
Betyg (2019): 4.5

Plattformen Aliexpress upphör inte att förvåna med en mängd varor. Fram till nyligen troddes det att en kraftsåg bara kan fungera på nätverket, men ett verktyg som drivs med ett batteri hittades. Ja, ja, exakt. Före oss är en bekväm enhandsåg, som inte kräver anslutning till nätverket och arbetar upp till 10 timmar utan laddning. Du frågar, hur är detta möjligt? Svaret är enkelt - tillverkaren installerade inte batteriet direkt på väskan, men utförde det separat och placerade det i en speciell väska. Som ett resultat har sågen fortfarande en tråd, men går inte in i uttaget, men in i batteriet.

Det här är naturligtvis den bästa sågen i vår ranking, men vi lägger den i sista omgången och anledningen är mycket, mycket högt pris. Det är svårt att säga vad den här kostnaden är kopplad till. Ja, verktyget är bekvämt och praktiskt, men nästan 50 tusen rubel är fortfarande mycket. Även om säljaren indikerar att detta är ett professionellt verktyg för att arbeta med prydnadsbuskar, men i den detaljerade beskrivningen fann vi inte egenskaper som kunde motivera ett sådant pris.


4 Drillpro


Slipmunstycke
Pris för aliexpress: från 1 445 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Elektrisåg är ett verktyg som används i hushållet, mindre ofta, om det inte handlar om jordbruk och liknande. I vardagen är det väldigt sällsynt, och de tilldelade uppgifterna är ofta inte så komplicerade att man köper ett komplett verktyg. I det här fallet är det perfekta alternativet ett munstycke som vrider en vinkelslipmaskin, eller i en gemensam kvarn, till en komplett motorsåg.

Det är faktiskt en kedjemekanism som används på sågar, men med en något ändrad typ av fastsättning. Enheten sätts på kvarnen i stället för skivan och fästs med en mutter. Särskilda skruvar reglerar spänningen på sågen, och nu blir din vinkelslipare en elektrisk driven såg. Därför beror verktyget direkt på kvarnen, och du kan lägga munstycket på både det stora verktyget och det minsta. Det är värt att notera att på AliExpress är det den mest populära produkten som köps ännu oftare än sågarna själva. I princip är det inte förvånande, eftersom vi här kan spara inte bara pengar utan även utrymme i huset eller garaget utan att klamra det med ett annat verktyg.

3 LZHZXY


Pålitlig mekanism. Utmärkt ergonomi
Pris för aliexpress: från 3 729 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Kraftsåg - ett verktyg som utför komplexa uppgifter. Som ett resultat misslyckas många sågar snabbt, men vi har den mest tillförlitliga mekanismen framför oss, med det bästa ersättningssystemet. Tillverkarna tog hänsyn till alla nyanser och gjorde sågen så bekväm som möjligt vad gäller reparation eller utbyte. Du kan byta element från kedjan till rotorn på motorn och borstarna. I det här fallet behöver du inte helt demontera enheten, ta bara av skyddskåpan och allt.

Dessutom finns en oljepåfyllningsbehållare på sågen. Det är nödvändigt för smörjning av rörliga delar, såväl som för applicering på själva kedjan. Olja tillåter mekanismen att fungera smidigare och ökar kraften kraftigt. Enkelt sagt, ett relativt svagt verktyg med en kraft på endast 2 kilowatt kan hantera uppgifter som tidigare endast är tillgängliga för kraftfulla motorsågar. Tja, så att du alltid har möjlighet att kontrollera oljenivån i tanken, finns ett speciellt fönster med sticklingar på sidan av verktyget, vilket också är mycket bekvämt och låter dig inte glömma behovet av påfyllning.

2 Doersupp


Den mest kraftfulla sågen. Metallfodral
Pris för aliexpress: från 4 637 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Om du placerar framför en elektrisk sågkomplex uppgift, som att klippa ett träd eller lösa upp en bagage, behöver du ett kraftfullt verktyg med ett stort blad. Före oss är bara en sådan modell, utrustad med en 2,6 kW motor och ett styrblad med en längd på nästan 50 centimeter. Den arbetar med en hastighet av 1200 varv per minut, vilket är jämförbart med motorsågar, vilket för övrigt kostar mycket mer.

Naturligtvis, med komplexa uppgifter måste verktyget vara av högsta kvalitet. Till exempel i denna modell är kroppen gjord av metall, vilket väsentligt ökar sågens livslängd, och duralumin tar helt bort temperaturen från motorn, och sågen överhettas inte under långvarig drift vilket också är en fördel. Förresten har verktyget en kraft- och hastighetsregulator. Om du inte behöver klippa ett århundrade gammalt ek, men du behöver bara avskeda styrelsen, räcker det med att minska strömförbrukningen. Detta gör det möjligt att avsevärt rädda resursen till sågen själv och dess kedja, vilket, som det är välkänt, blunts mycket snabbare när man arbetar med höga varvtal.


1 HIMOSKWA


Bästa pris
Pris för aliexpress: från 1 821 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Före oss är den bästa kraftsågen till det mest överkomliga priset. Ja, varumärket är lite känt, men det är här värdet av värdet ligger. När det gäller egenskaperna är de på höjd. För det första är det en kraftfull 2,2 kilowattmotor. Ett sådant verktyg kommer enkelt att tumla ner i ett träd, för att inte tala om skärning av en stock eller bräda. För det andra - en lång kedja. Här är det 40 centimeter, vilket gör att du kan arbeta även med stora strumpor utan att det behövs en konstant rotation.

Sagen arbetar med en hastighet av 600 varv per minut, vilket är normen för ett sådant verktyg, eftersom även motorsågar sällan roterar snabbare. Kedja och reservbörstar ingår, vilket också är en fördel med produkten. Säkert har kedjan i satsen en sällsynt tand, vilket inte alltid är bekvämt, så du kan behöva köpa en extra. Och det kommer inga problem här, eftersom sågen är universell och låter dig installera kedjor av alla märken och tillverkare. Enkelt uttryckt är detta den bästa sågen på Aliexpress för dess värde, som dessutom har en kraftfull motor och klarar av de svåraste uppgifter som ofta är otillgängliga för verktyg i denna klass.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av motorsågar som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner