10 bästa leksaker för hundar med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa leksakerna för hundar med Aliexpress: en budget på upp till 200 rubel

1 Flyplattor KEMISIDI Den bästa modellen för spel med ägaren
2 "Goodies" med DogLemi squeaker Den säkraste och grönaste roliga
3 Pawstrip dubbelknut flätat rep Det mest praktiska föremålet för tugging
4 Ring Piang Gouer Det bästa ljud leksaken för mastering

De bästa leksakerna för hundar med AliExpress: en budget på upp till 500 rubel

1 Roliga plysch små djur diskant PanDaDa Dubbel squeaker, bra slitstyrka
2 Interaktiv boll med utsökt Dogbaby Utmärkt fetma förebyggande
3 Gummipinne för rengöring av tänder Hund Chew Praktisk analog tandborste

De bästa leksakerna för hundar med AliExpress: en budget på upp till 1 500 rubel

1 Snabbt djurspel labyrint Torrmatningsdoseringsleksak
2 Snusplatta Den bästa stimulansen av hjärnaktivitet
3 Ball-squeaker Hoopet Den starkaste och mest bekväma

Mellan promenader och utfodring kan hundar vara uttråkad. Bra hjälp i detta fall leksaker. De ger husdjur ett incitament att vara inneboende i denna typ av djuraktivitet i beteende. Valpar med hjälp av leksaker som är bekanta med miljön. Och under tiden att byta tänder, hjälper sådana enkla tillbehör till spel att hålla intakta skor och möbler i huset. Gör inte utan dem och träna.

AliExpress är fylld med roligt för fyrbenta. Ljusa föremål för underhållning lockar ögat. Det är bara inte värt att köpa allt. Det viktigaste kravet när du väljer leksaker för hundar är säkerhet. Inga skarpa och små detaljer, den bästa styrkan och dimensionerna, som motsvarar storleken på husdjuret - det här är de viktigaste kriterierna för att välja tillbehör. Vi har valt ut de mest intressanta leksaksalternativen för hundar av alla raser och åldrar.

De bästa leksakerna för hundar med Aliexpress: en budget på upp till 200 rubel

Det här är den mest populära kategorin kul för hundar. Detta inkluderar pedagogiska leksaker, bollar, hemtuggar och diskanthögtalare, rep och dragkrok. De är utformade för husdjur av alla storlekar och åldrar. Men det rikaste valet för hundar av små raser. Det är inte förvånande, eftersom små hundar behöver leksaker mer än stora släktingar. Men för seriösa raser här är det också något.

4 Piang Gouer Call


Det bästa ljudet leksak för värden
Pris för aliexpress: från 162,81 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Vill du lära en hund att ringa till ägaren? Det bästa sättet att göra detta är att använda ett sådant samtal. Ett djur kan ringa om det behöver gå utanför eller det är dags för utfodring. Leksaken är avsedd för husdjur med medelstora tassar. När du klickar på klockan låter det ganska högt och behagligt ljud. Knappen är känslig, den fungerar även från näsan. Tillverkaren använder material av hög kvalitet, det finns inga klagomål om montering heller. På Aliexpress presenteras denna vara i 8 färger.

3 Pawstrip dubbelknut flätat rep


Det mest praktiska föremålet för tugging
Pris för aliexpress: från 47,38 gnid.
Betyg (2019): 4.7

Trådar från naturliga trådar är lämpliga för klasser med ägaren och oberoende spel. Ofta används objektet för att dra. Sådana spel är älskade av både valpar och vuxna hundar. Leksaken stimulerar djurens fysiska aktivitet, tränar käftarna och låter dig bli av med plack. Naturtrådsgängor skadar inte tänderna och tandköttet. Knutar i ändarna ger bra grepp. På AliExpress är produkten ledande inom försäljning. Det här är det bästa kulet för små hundar. För husdjur med medelstora och stora raser kan leksaken vara för liten.

2 "Goodies" med DogLemi squeaker


Den säkraste och grönaste roliga
Pris för aliexpress: från 125,44 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Leksaker i denna kategori hjälper husdjur att hantera problemet med att byta tänder. De ser väldigt naturalistiska och aptitretande ut. Tillverkad av slitstarkt material.Sy utmärkt, fyllning - bomull. Inuti finns en squeaker. Kycklingben visade sig vara den mest eftertraktade säljaren av AliExpress. De, som andra modeller, hjälper till att ta en hund på fritiden. Leksakerna masserar tandköttet och tar bort plack från tänderna. Denna produkt har ett bättre utseende. Jag är glad att det är ganska hållbart. Och även leksaker-diskanthögtalare är mycket populära hos husdjur. Modellen är utformad för valpar och små hundar.


1 Flyplattor KEMISIDI


Den bästa modellen för spel med ägaren
Pris för aliexpress: från 128,11 rubel
Betyg (2019): 4.9

För många hundar är den bästa utomhusleksaken en flygande hund frisbee-enhet. Det kan vara både en träningsprojektil och bara kul för en promenad. För att beställa för Aliexpress finns det 3 storlekar av "flygande" plattor. Alla är gjorda av mjukt material, är säkra för djur. Denna artikel är lämplig för aportirovki, kan användas i aktiva spel på gatan och i huset. Kvaliteten på produktionen är bra, återkopplingen är positiv. Köparna är överens om att detta är en användbar leksak som husdjur gillar. Det blir det bästa alternativet till den vanliga bollen.


De bästa leksakerna för hundar med AliExpress: en budget på upp till 500 rubel

I denna priskategori finns ljudleksaker, diskanthögtalare, gnagare, som är avsedda för medelstora och små hundar. De är lätta att rengöra och kräver inte särskild uppmärksamhet från djurets ägare.

3 Gummipinne för rengöring av tänder Hund Chew


Praktisk analog tandborste
Pris för aliexpress: från 460,39 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

För munnenhygien anser många hundägare denna gummi "tandborste" det bästa leksaken. Den är utformad för att genomföra tuggningsinstinkt hos husdjur. Modellen kommer att vara användbar för ägarna av valpar, och speciellt under den tid då tänderna skärs. Produktionsmaterial - det bästa i kvalitet gummi. Medan hunden tuggar en pinne, rengörs tänderna. Långa utsprång på alla sidor masserar tandköttet och tar bort plack. Att använda leksaker hjälper till att hålla munnen frisk och låter dig hålla hunden under lång tid. Med en sådan leksak behöver du inte borsta tänderna med fyra fingrar.

2 Interaktiv boll med utsökt Dogbaby


Utmärkt fetma förebyggande
Pris för aliexpress: från 201,83 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Denna leksak med Aliexpress behandlar interaktiva matare. Det kan ta ditt husdjur länge, eftersom det vädjar till den mest grundläggande instinkten - mat. Gjorde en sak i form av en hopfällbar boll. Plastbehållaren är fylld med din favorit hunds torrmat. I processen att få delikatesser flyttar djuren leksaken och försöker luta bollen i rätt vinkel. Maten hälls i små portioner. En typ av arbetsterapi som inte blir uttråkad unga och äldre hundar. Spelet med detta tillbehör är säkert och kräver inte kontroll av ägaren. Leksaken är väldigt lätt att rengöra och demontera.

1 Roliga plysch små djur diskant PanDaDa


Dubbel squeaker, bra slitstyrka
Pris för aliexpress: från 200,84 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Starka mjuka leksaker i form av troféer som till och med lapdogs, långt från vandring för spel. De är tillverkade av säkert och attraktivt material, skadar inte munnen. Varje modell är säkert sys på båda sidor med en pipare som utlöses när den pressas. De är i huvudet och svansen. Används leksak mestadels hemma. Detta är den bästa storleken för spel. Leksaksläckaren bibehåller intensiva klasser, det kommer att hålla tillräckligt länge. Men dubbelt pishchalka under den energiska anfallet av tänder ger oftast upp tidigare.


De bästa leksakerna för hundar med AliExpress: en budget på upp till 1 500 rubel

Leksaker från detta avsnitt hjälper till att undvika tristess och kommer att bli det bästa förebyggandet av onormalt beteende. Vissa av dem kan användas under träning.

3 Ball-squeaker Hoopet


Den starkaste och mest bekväma
Pris för aliexpress: från 703,39 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

En av de viktigaste sakerna i arsenalen hos ägaren till någon hund är en bra och stark boll. Denna modell presenteras i översynen. Detta är en 15 cm boll med en squeaker. Leksaken är efterfrågad på träning och för spel. Bollen är också lämplig för en aport.Den är gjord av eko-plast, kan tåla lasten och lång håller sitt utseende. När du klickar på bollen utlöses squeaker. Ljudet är högt. Klipp på leksaken gör det möjligt att bära det i munnen även till små hundar.

2 Snusplatta


Den bästa stimulansen av hjärnaktivitet
Pris för aliexpress: från 844,04 rubel.
Betyg (2019): 4.8

Det bästa sättet att ge en mental belastning till en hund är att köpa en sådan snuffkudde. Denna uppfinning av holländska entusiaster används inte bara för att mata hunden utan också för att stimulera sin hjärnaktivitet. Uppgiften hos husdjuret - att hitta mat, dold i veckens och fickorna på mattan. Med en sådan leksak kan du sträcka matningstiden ibland. Och hunden kommer inte att berövas en så viktig del av djurlivet som sökandet efter mat. Syt matta från bra fleece. Den är mjuk, lätt att radera i maskinen. Det finns rep som du kan fixa mattan på golvet.


1 Snabbt djurspel labyrint


Torrmatningsdoseringsleksak
Pris för aliexpress: från 1 439,19 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

En interaktiv leksak består av två delar: en trumma i vilken mat hälls och en bottenplattform. Hunden måste göra en insats för att få godis. Först, hunden tassar trumman, då måste han leta efter en fallen behandla i labyrintens celler. Denna process är fascinerande, eftersom det involverar hundens viktigaste känsla organ. Den nedre delen av mataren har en anti-slipbeläggning. Höjden på de ställen som trumman är fastsatt kan justeras.

Populär omröstning - vilken leksak för hundar som presenterades på AliExpress hemsida, tyckte du om mer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner