20 ovanliga varor med AliExpress upp till 500 rubel.

plats

namn

Funktionsbedömning

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 100 rubel.

1 Color Flame Powder Det bästa sättet att förbättra effekten av brand
2 Mjuk vattenflaska Choice Choice
3 AUTOPS Osynlig bläckpenna Ovanligt tillbehör för spel och träning
4 Aleekit myggarmband Den mest användbara saken för friluftsliv
5 Förkläde för skägg Krusoal Konstig armatur med praktisk accent

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 200 rubel.

1 Sax för att öppna ägg Loriver Saxar för att öppna råägg Loriver Bästa köksutrustning
2 Lingeafey Rainbow Cutlery Set Kommer att göra bordet ovanligt
3 Underlag för disk i form av vinylposter AKUHOME En hitta för fans av retrostil
4 Briljant Scarecrow Owl Det bästa sättet att bli av med obehagliga stadsdelar
5 Woopower smartphone kudde Universal stativ för alla modeller

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 300 rubel.

1 Grabber tang ANENG Det bästa verktyget för att få små saker
2 Electroplastic TEN аст WIN Det bästa verktyget för ritning med penna
3 Bakgrundsbelyst baseballlock av ROPALIA Livligt tillägg till bilden
4 AMW design mugg i LEGO stil Ovanlig design
5 Arrangör för mjölktänder Wu Fang Den bästa butiken för barns reliker

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 500 rubel.

1 Sparkling Car Flavour Exklusiv luftfräschare
2 Original Balight Waist Bag Ovanligt sätt att transportera drycker
3 Pawaca Bottle Opener Hammer Oväntad effekt från ansökan
4 64 MB Dr.Semory flash drive skelett Bästa företagsgåva
5 Rolig 3D-T-shirt Kläder för de mest vågiga

I denna recension samlade vi tjugo av de mest ovanliga produkterna med AliExpress till löjliga priser. De flesta av dem säljs inte i vanliga butiker, eller deras kostnader är mycket överskattade. Det här är konstiga souvenirer, coola brevpapper, hushållsartiklar och andra intressanta saker. Alla dessa saker kan köpas för mindre än 500 rubel. Vi hoppas att valet kommer att tacka dig.

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 100 rubel.

5 Förkläde för skägg Krusoal


Konstig armatur med praktisk accent
Pris för aliexpress: från 99,89 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Renlighet i badrummet är garanterat om ett sådant ovanligt förkläde framträder i huset. Det här är en rektangel av lätt tyg med sugkoppar i hörnen på ena sidan och ett nackklips på den andra. Enkel, ovanlig och praktisk! Sugarna är fixerade på en plan yta. Saken är väldigt bekväm, även om det ser konstigt ut. I recensionerna skriver män att de använder det med nöje.


4 Aleekit myggarmband


Den mest användbara saken för friluftsliv
Pris för aliexpress: från 56,02 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Irriterande myggor kan inte längre förstöra din sommar om en sådan ovanlig sak framträder i din arsenal. Avstötningsmedlet är gjord i form av ett mjukt silikonarmband med en kapsel fylld med citronella eterisk olja. Ångning, substansen avstöter blodsugande insekter. Armbandets längd är justerbar. Tillbehöret är lämpligt för barn och vuxen hand. Varaktighet - ca 4 veckor. Du kan skriva ut varorna först före användning, annars kommer det att förlora sina egenskaper.   

3 AUTOPS Osynlig bläckpenna


Ovanligt tillbehör för spel och träning
Pris för aliexpress: från 37,80 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Pennan ser ut som en vanlig markör. Men hon skriver i transparent bläck som visas i ultraviolett ljus. Stången lämnar inte märken på vit. En UV-ficklampa är inbyggd i kåpan, det finns inte heller några klagomål om dess kvalitet - det framhäver även fibrerna på sedlarna med ett slag. Den här produkten är väldigt populär på AliExpress, och priset är mer än överkomligt. För 500 rubel kan du köpa en hel uppsättning ovanliga färgade pennor för spel av detektiv och spioner samt för träning.

2 Mjuk vattenflaska


Choice Choice
Pris för aliexpress: från 48,60 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Att bära en vanlig flaska med dig är ofta obekväma. Medan den är full, är dess närvaro i påsen motiverad, men så fort vattnet är full, blir flaskan överflödig. Men en sådan konstig formad behållare kan vridas och läggas i fickan utan att skada det fria utrymmet. Ovanlig flexibel kolv för vatten hjälper till att minimera vikten och volymen på ditt bagage på vilken resa som helst. Kvaliteten på produkten, flaskan släpper inte vattnet igenom. I den övre delen finns en karbin. Volymen är mindre än den som anges av säljaren (300 ml).


1 Color Flame Powder


Det bästa sättet att förbättra effekten av brand
Pris för aliexpress: från 51.30 rubel
Betyg (2019): 4.9

Dessa magiska pulver skapar effekten av en färgad flamma. Det roliga är mega-intressant. Det är bättre att beställa flera påsar samtidigt. För 500 rubel får du ett dussin pulver som kan användas vid tändning av både eld på gatan och eld i eldstaden. Väskor kastas i brinnande flamma oöppnad. De "målar" elden i blått, lila och grönt. Pulvret består av kemiska element som ger en sådan färg extravaganza. Använd 3 förpackningar åt gången. Tillräckligt för en och en halv timme (tiden beror på brinnets intensitet).


Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 200 rubel.

5 Woopower smartphone kudde


Universal stativ för alla modeller
Pris för aliexpress: från 152,53 gnid.
Betyg (2019): 4.5

Stolen väskan till smarttelefonen är lämplig som stativ för absolut alla modeller, och om så önskas kan en liten tablett placeras på den. Tyget är mjukt, behagligt att röra vid. Inuti är bollar av skum. Så en ovanlig konsol kan också användas som en leksaksantress. Kuddefodralens färg kan väljas. AliExpress-enheten presenteras i 3 färger.

4 Briljant Scarecrow Owl


Det bästa sättet att bli av med obehagliga stadsdelar
Pris för aliexpress: från 149,15 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Långt från alltid och överallt är fåglar välkomna gäster. Om de börjar ockupera ditt territorium är det dags att titta på dessa konstiga enheter på AliExpress. Säljaren kallar sina varor konstgjorda ugglor. Fåglar har en lysande yta som skapar ljus solsken. De skrämmer bort de riktiga fåglarna. Det hjälper till att bli av med duvor på balkongerna och andra oönskade fåglar i trädgårdarna. Saken fungerar verkligen.

3 Underlag för disk i form av vinylposter AKUHOME


En hitta för fans av retrostil
Pris för aliexpress: från 164,67 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Vid synet av sådana ovanliga retrorätter för rätter kommer hjärtat av musikälskaren att spänna. Säljaren med AliExpress försäkrar att de är gjorda av miljövänlig plast. Det är svårt att verifiera. Men i recensionerna är produkten verkligen berömd. De ser ut som underlägg som riktiga vinylposter. Plast hårt, inte böj. På bottenytan finns slitsskyddade insatser. För vinylälskare är detta den bästa presenten för alla tillfällen.

2 Lingeafey Rainbow Cutlery Set


Kommer att göra bordet ovanligt
Pris för aliexpress: från 174,80 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Även de klassiska gafflarna, knivarna och skedarna har kineserna lyckats göra ovanliga. Denna uppsättning bestick är mycket vacker, den är avsedd för fester och daglig användning. Vacker regnbåge beläggning är inte rädd för tvättmedel och de flesta alkalier. Men det är bättre att vägra slipmedel. Det använder metall vakuum deponering teknik. Det gör ytan motståndskraftig mot repor och annan skada. Apparater kan tvättas i diskmaskinen.

1 Sax för att öppna ägg Loriver


Saxar för att öppna råägg Loriver Bästa köksutrustning
Pris för aliexpress: från 134,30 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Ovanliga saker för köket visas hela tiden på AliExpress. Även för ägg kom kineserna upp med en flasköppnare. Dessa sax gör det jämnaste klippet i skalet.Bara en perfektionistisk dröm! Du kan också använda produkten för att öppna kokade ägg, men i det här fallet är det svårt att uppnå en perfekt jämn kant. Men med råa ägg - allt visar sig bäst. Utförandet av denna konstiga enhet är anständigt. Säljaren kan beställa två storlekar av sax - för kyckling och vaktelägg.


Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 300 rubel.

5 Arrangör för mjölktänder Wu Fang


Den bästa butiken för barns reliker
Pris för aliexpress: från 242,28 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

För föräldrar och småbarn på AliExpress finns det också något intressant och ovanligt. Till exempel, denna trälåda. Detta är en arrangör som hjälper till att samla en komplett samling mjölktänder. En konstig sak, men produkten säljs mycket väl på Aliexpress. Lådan är av trä, det finns ingen beläggning. Hon gillar barn. Säljaren har modeller för pojkar och flickor. Inskriptionernas språk kan väljas - Ryska och engelska versioner är tillgängliga.

4 AMW design mugg i LEGO stil


Ovanlig design
Pris för aliexpress: från 365,11 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

Denna till synes märkliga cirkel är en dröm för dem som är intresserade av LEGO-designers. Kapaciteten är gjord av kända block. Inkluderat är reservdelar. De är enkelt fastsatta på mjukaytans yta. Så alla kommer att ha en individuell design. Kan användas för att dekorera delar från någon Lego. Oftast köps sådana ovanliga rätter till barn. Gjord sak av matplast, kan användas för varma och kalla drycker. Volym 350 ml. Produktrecensioner är utmärkta. Råna som och vuxna och barn.

3 Bakgrundsbelyst baseballlock av ROPALIA


Livligt tillägg till bilden
Pris för aliexpress: från 218,66 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Ovanlig denna baseballlock gör LED-bakgrundsbelysning visir. Det finns lampor i två lägen, konstant glöd och blinkande. Inuti kåpan finns en liten brytare. Säljaren har ett urval av två färger baseballkepsar - vit och svart. Färgen på LED-remsan kan också väljas. Här är valet rikare - så många som 8 alternativ för glöd. Baseball ser intressant ut och ovanligt.

2 Electroplastic TEN аст WIN


Det bästa verktyget för ritning med penna
Pris för aliexpress: från 286,15 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Den ovanliga automatiska suddgummi kommer att vädja inte bara till skolbarn, men även artister som är intresserade av ritningar på penna. Det fungerar på batterier. Det är nog att trycka på knappen och den elektriska borsten raderar allt du behöver utan stor ansträngning. Ett stort plus med denna modell har den bästa uppsättningen utbytbara tips. Nu kan du träna de tunnaste linjerna utan rädsla för att fånga för mycket. Det finns en LED-bakgrundsbelysning, så att det inte kommer att bli några problem med att peka noggrannhet heller. Elegant sak som kan tas som en gåva. Tillsammans med en extra uppsättning tuggummi kommer det att kosta cirka 500 rubel.


1 Grabber tang ANENG


Det bästa verktyget för att få små saker
Pris för aliexpress: från 244,31 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Här är den bästa flexibla förlängningen med Aliexpress med mycket klungande ben. När du trycker på en knapp öppnas de. Det är värt att släppa den här knappen, och tången klarar av små föremål. Extender tunn och flexibel, fungerar bra även på de mest otillgängliga platserna. Han släpper inte föremål av någon form från sina tentaklar. Dessutom, till skillnad från en magnet, kan den användas för att få icke-metalliska saker. En sådan användbar sak är användbar både hemma och i garaget.

Ovanliga produkter från AliExpress: en budget på upp till 500 rubel.

5 Rolig 3D-T-shirt


Kläder för de mest vågiga
Pris för aliexpress: från 347,92 gnidning.
Betyg (2019): 4.5

Tigrar, lejon och vargar på T-shirts är igår. Tydligen säger säljare på AliExpress det. De mest modiga och extraordinära personligheterna är nu klädda här i sådana ovanliga kläder. T-shirt med 3-D-tryck är tillverkat av polyester. Slitna under lång tid ser det konstigt ut. Dimensionsnätet är väldigt brett, du kan välja en "hårig" T-shirt för en kille och en tjej. Och det är bättre att köpa omedelbart för två. Detta par kommer inte att förbli utan att andra uppmärksammas. Men du borde inte sätta på en t-shirt på kontoret, det är bättre att begränsa till fester.


4 64 MB Dr.Semory flash drive skelett


Bästa företagsgåva
Pris för aliexpress: från 308,42 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

I konstruktionen av kompakta USB-enheter har kineserna ingen lika. AliExpress är full av coola modeller av mycket god kvalitet. Bland dem är det här mjuka gummi-flashdrev-skelettet. Hon är cool, och säljaren lurade nästan inte i volymen. Läshastigheten är utmärkt. Priserna är olika. De billigaste USB-2 alternativen för 4 GB kostar tvåhundra. Lite mer än 500 rubel, du kan köpa en USB-3-flash-enhet 32 ​​GB. Bra pris och den bästa designen för pengarna. Denna ovanliga sak är stor som en gåva till anställda.

3 Pawaca Bottle Opener Hammer


Oväntad effekt från ansökan
Pris för aliexpress: från 477,81 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Kineserna kom med en hammare för en mycket ovanlig applikation. De erbjuder att öppna sina flaskor. Ett slag mot nacken - och allt är klart! Processen beundras av den okunniga. Trots allt har designen av denna hammare en funktion. Utåt ser han verkligen ut som en hammare. Men inuti är dold den vanliga öppnaren, så gör hon allt arbete. Saken är intressant och vacker, storlekarna är bekväma. Värt produkten än mindre än 500 rubel. Den finns på Aliexpress i två mönster.

2 Original Balight Waist Bag


Ovanligt sätt att transportera drycker
Pris för aliexpress: från 410,27 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Saken är konstig, men inte värdelös. Det säljs på AliExpress i avsnittet på väskor för en picknick. Faktum är att det här är en ryggsäck med fickor för burkar eller flaskor med drycker. Ett sådant tillbehör kommer att göra dig högt i programmet på en fest, själen i företaget fiske och den bästa grannen i någon gård. Detta är en rolig present, med mycket god kvalitet. Tyget är tätt, sömmen är släta. Leverans av varan är snabb men betalad. Totalt måste partiet betala cirka 500 rubel.


1 Sparkling Car Flavour


Exklusiv luftfräschare
Pris för aliexpress: från 315,84 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Dessa söta grisar kommer att lysa upp ensamheten hos förare som står i en trafikstockning eller slöseri i stadstrafiken. Ljusa figurer gnistrar med alla ansikten av färgade rhinestones. De är fästade på bilens deflektor med klämmor, och utför inte bara estetisk, men också den mest praktiska funktionen. Faktum är att dessa inte är leksaker, men ovanliga smaker. Inuti är varje gris en piller luftfräschare. Saker på en sådan plan uppträdde på AliExpress relativt nyligen, men den här säsongen har de alla chanser att bli mega-populära.

Populär omröstning - vilken av de ovanliga varorna med AliExpress, kostar upp till 500 rubel, gillade du mer?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner