5 bästa vaccinationssekreterare med AliExpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 bästa vaccinationssekreterare med AliExpress

1 Alloet tesoura Professionell pruner för ympning
2 Allsome Det mest praktiska verktyget
3 Alloet trädgårdssax Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
4 VKTECH Attraktivt pris
5 Alloet pruner Pålitlig och robust design

Trädgårdarna vet hur ympning av träd är. Det är inte alltid möjligt att göra ett snitt korrekt och att kombinera två grenar, och i själva verket ju snabbare anslutningen, desto högre är sannolikheten för uppkomst. För att hjälpa till med denna fråga kan graft pruner. Ett speciellt verktyg som gör lockiga skärningar på två element. Detta är en mycket praktisk och nödvändig inventering, och AliExpress presenterar många intressanta alternativ. Sant, inte alla är värda uppmärksamhet.

För att välja rätt trädgårdssektor måste du vara uppmärksam på 4 grundläggande parametrar:

 1. Bladmaterial;
 2. Hantera material;
 3. Vårkraft;
 4. Och närvaron av ytterligare funktioner.

Endast om alla parametrar är närvarande kan prinsen kallas bäst Verktygets livstid beror på bladets material. Från greppets användarvänlighet. Från vårens lätthet, och från de extra funktionerna till den övergripande bekvämligheten. Till exempel finns det modeller som samtidigt spliced ​​grenar och linda dem med tyg. Det är väldigt bekvämt. Och för att inte bli förvirrad i all den sort som presenteras på AliExpress har vi valt de fem mest intressanta alternativen, som inte bara kombinerar parametrarna ovan men också en till ett annat - ett attraktivt pris. Så presenterar vi uppmärksamheten på rankningen av de bästa vaccinationssekreterarna från AliExpress-plattformen. Låt oss gå!

Topp 5 bästa vaccinationssekreterare med AliExpress

5 Alloet pruner


Pålitlig och robust design
Pris för aliexpress: från 1 622 gnid.
Betyg (2019): 4.6

Många av oss är vana vid det faktum att på sidan av AliExpress ofta stöter på saker som inte präglas av hög kvalitet. Detta gäller även för sårtag, men vi har säkert hittat den starkaste och mest hållbara modellen, vilket framgår av både kundrecensioner och instrumentets utseende.

Även med en kortfattad undersökning kan du se hur stark och pålitlig inventeringen är. Den är tillverkad av legerat stål, och plast fodrar bara handtagen. Men du måste prata om bristerna. Först den dolda våren och bristen på förstärkare på spakarna. Att pressa måste göra mycket arbete. För det andra - bristen på ytterligare funktioner. Faktum är att det bara är en - själva sjuarna. Verktyget kan separera grenen från basen och göra ett snitt. Allt annat måste göras manuellt. Också många kommer att skrämma priset, men det bör förstås att denna vaccinskjuv kommer att hålla i många år och kommer inte att misslyckas. Det finns helt enkelt inga element som försvagar strukturen. Och alla rörliga delar är metall.


4 VKTECH


Attraktivt pris
Pris för aliexpress: från 584 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Plattformen Aliexpress upphör inte att förvåna med sina priser. Till exempel kan denna prästgård kallas den billigaste, och viktigast av allt, prissättningen påverkar inte verktygets kvalitet. Detta är det mest praktiska verktyget, utrustat med en kraftfull fjäder. Han kan göra skär på grenar upp till en centimeter tjock, men man bör komma ihåg att det inte finns någon förstärkare här, det vill säga våren måste tvingas genom krafterna i sina muskler.

Dessutom är det den mest kompakta sektorn. Tillverkaren lyckades passa en hel del funktioner till ett relativt litet verktyg, från sax till fixering av speciella fästen. Tyvärr finns det ingen mekanism som vindar bandet, men bandet självt kommer buntat, vilket gör priset ännu mer attraktivt. Enkelt uttryckt, vi har de bästa trädgårdsredskapen för våra pengar. Det är vettigt att köpa det även om vaccinationen endast är planerad en gång. Priset är rätt motiverat, och resultatet är garanterat, vilket framgår av många kundrecensioner.

3 Alloet trädgårdssax


Den bästa kombinationen av pris och kvalitet
Pris för aliexpress: från 625 gnid.
Betyg (2019): 4.8

Den bästa pruner behöver inte vara den dyraste. I vissa fall kan priset vara väldigt attraktivt, och denna trädgårdsskötare är direkt bevis på detta. På AliExpress säljs det för endast 600 rubel, och samtidigt har det allt du behöver. Först och främst är det en sax av slitstål i legerat stål. De skär försiktigt grenen, inte splittrar växtens fibrer. Prungen i sig gör små snitt, och du behöver bara ansluta de två elementen.

Tyvärr finns det ingen funktion att snurra tyget och detta måste ske självständigt, men i de flesta fall ökar förekomsten av denna funktion flera gånger kostnaden för verktyget. Naturligtvis kan ett attraktivt pris ge upphov till viss tvivel, så vi vänder oss till recensioner av riktiga köpare, och de är mest positiva här. Folk berömmer verktyget för hållbarhet och hållbarhet, samt pratar om säljaren som svarar mycket snabbt på den mottagna ordern och skickar den så snart som möjligt. Förresten, priset är redan givit sändningen.

2 Allsome


Det mest praktiska verktyget
Pris för aliexpress: från 1 974 gnid.
Betyg (2019): 4.9

Ympplantor består av flera steg. Det första steget är att göra två snygga snitt på principen om ett pussel. Därefter ansluter du elementen och förstärker dem med en speciell textiltejp. Hela processen tar ganska mycket tid, men endast under förutsättning att du inte har en sådan graftskärare.

Huvudfunktionen här är multifunktionalitet. Du stack enkelt två grenar på den, och med en liten rörelse av din hand trycker du på handtaget. Sektorn förbinder inte bara grenarna utan även omsluter dem i tyg. Rullen är placerad i verktygets baksida och levereras i satsen. Det är att du köper inte bara sektorn själv, men också bandet till det. Baserat på detta verkar priset inte så högt, och vi kan säkra säga att vi möter de bästa trädgårdsredskapen som borde vara i alla hem, även om du inte planterar grafts mycket ofta.


1 Alloet tesoura


Professionell pruner för ympning
Pris för aliexpress: från 1 501 gnid.
Betyg (2019): 4.9

De flesta vaccinationssekreterare som presenteras på AliExpress är avsedda för hushållsbruk. Det är det förstås att trädgårdsmästaren kommer att använda dem extremt sällan. Men det finns modeller som kan kallas professionella, och vi har en av dem. Det är ett kraftfullt verktyg, med massor av extrafunktioner.

Först och främst står byggnaden själv ut. Det här är en installerbar sektor som inte kan hållas i händerna. Han är för tung och skrymmande. Men med det kan du göra skärningar av tre typer, såväl som transplantat ganska stora grenar. Verktyget är utrustat med en kraftfull fjäder, men samtidigt är det lätt att göra på det, eftersom det är nödvändigt att arbeta inte i vikt men på ett bord eller arbetsbänk. Naturligtvis är det knappast lämpligt för hushållsbruk, eftersom det helt enkelt inte behövs det, men om du behöver plantera mycket av växter, och du gör det regelbundet, så kan du helt enkelt inte utan sådan utrustning.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av vaccinationssegatörer som presenteras på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner