Topp 10 Mikrovågsugnar med Aliexpress

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa mikrovågsugnar med Aliexpress

1 Comfee CMW207M02W Det bästa betyget bland köpare
2 Redmond RM-2002D Det största utbudet av funktioner
3 Comfee CMG207E03S Den snabbaste värmen upp maten
4 AVEX MW 2071 B Bättre byggkvalitet
5 Oursson MM2005 Snygg design
6 Hotpoint 13321 CAC Den mest kompakta mikrovågsugnen
7 Bosch FFM553MW0 Pålitligt varumärke
8 Panasonic NN-GT264MZTE Bästa makt
9 LZHZXY M1-L202B Det finns 12 inbyggda lägen
10 DMWD JCY1983BJH Ljus design

Mikrovågsugnar underskattas ofta. Dessa användbara anordningar används inte bara för att värma mat, men också för att laga en mängd olika rätter. De lagar grönsaker i en mikrovågsugn, stek kött och till och med baka kakor. För att välja rätt enhet måste du vara uppmärksam på följande egenskaper:

  1. Effekt - inte mindre än 500 watt för tillagning av vanliga diskar och minst 1000 watt för grillning.
  2. De material som kroppen är gjord av - de ska vara lätta att tvätta, deformeras inte över tiden.
  3. Antalet inbyggda lägen, enkel hantering.
  4. Timer, närvaro eller frånvaro av displayen och ytterligare funktioner.
  5. Kamerans volym - för en stor familj behöver en övergripande mikrovågsugn, och för kontoret kommer det att passa miniatyrapparater med låg effekt.

På AliExpress finns det många alternativ för mikrovågsugnar. Här hittar du produkter av lokala kinesiska märken och originalprodukter från kända tillverkare, till exempel, Redmond, Bosch eller Panasonic. De flesta enheter som säljs i TMall-sektionen med möjlighet till leverans till Ryssland. Betyget presenterar de mest populära och högkvalitativa modellerna som har fått den bästa feedbacken från marknads besökare.

Topp 10 bästa mikrovågsugnar med Aliexpress

10 DMWD JCY1983BJH


Ljus design
Pris för aliexpress: från 3664 gnid.
Betyg (2019): 4.5

DMWD JCY1983BJH är en liten mikrovågsugn, mer som ett barns leksak än en riktig matlagningsapparat. Hon har en ljus design, på fodralet finns två hjul för enkel kontroll. Med hjälp kan du ställa in önskad effekt (max 700 W) och tillagningstid (upp till 30 minuter). Mått på enheten - 345 * 451 * 256 mm, kamerans volym är 20 liter. Du kan välja en modell av blått eller rosa, kroppen är gjord av rostfritt stål. Vid beställning måste du också ange vilken typ av kontakt - amerikansk, europeisk eller brittisk standard.

Denna modell har få recensioner på AliExpress, men alla kunder ger det 4-5 stjärnor. Förpackningen till DMWD JCY1983BJH är robust, är lätt att rengöra, kontrollerna är intuitiva. Den svagaste punkten i enheten är dörren. Det är utan handtag, så det öppnas bara med en knapp. Detta är inte särskilt bekvämt, dessutom kan nyckeln börja sylta med tiden.


9 LZHZXY M1-L202B


Det finns 12 inbyggda lägen
Pris för aliexpress: från 5138 gnidning.
Betyg (2019): 4.6

LZHZXY M1-L202B beställer inte på AliExpress nästan för ofta, men alla köpare är nöjda med sitt val, bedömning av recensionerna. Apparatens effekt är 200 W, skålens volym är standard - 20 l. För att sätta på mikrovågsugnen, tryck bara på en knapp, det finns 12 förinställda lägen, från 10 sekunder till 10 minuter. Enheten ser fram presentabel, det är inte synd att köpa den som en present till sina nära och kära. Måtten på mikrovågsugnen - 459 * 281 * 352 mm, den väger ca 12 kg.

LZHZXY M1-L202B har också påtagliga brister. De viktigaste av dem - alla kontroller är signerade med kinesiska tecken. Det är inte särskilt bekvämt eftersom det kommer att vara svårt för människor från andra länder att förstå utan instruktioner. Lyckligtvis finns det på säljarens sida bilder med signaturer på engelska, där du kan navigera. Till exempel smält smör tar några sekunder, och för uppvärmning av mjölk eller bakning tar det minst 1-2 minuter.

8 Panasonic NN-GT264MZTE


Bästa makt
Pris för aliexpress: från 8641 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

I beskrivningen av Panasonic NN-GT264MZTE indikeras att dess maximala effekt når 1250 watt. Sannligen sa säljaren att dessa siffror endast är tillgängliga för funktionen "grill". I normalläge överskrider inte mikrovågsströmmen 800 watt. Det finns 9 automatiska program för uppvärmning och matlagning av olika rätter, det finns också en funktion att blockera från barn. Det är lätt att ta hand om enheten, eftersom det inte finns några utskjutande element på väskan, är ytan idealisk slät. Knapparna är stora och bekväma, det finns en skärm med ljusa siffror.

På AliExpress finns det oftast positiva recensioner om denna modell. Köparna gillar sin kompaktitet, snygg design och utmärkt kraft. För uppvärmning av mat är Panasonic NN-GT264MZTE perfekt, det fungerar snabbt och tyst. Användare markerar också blixtleverans av varor. Nackdelarna inkluderar endast kammarens volym - den är mindre än den för andra mikrovågsugnar (15 liter).


7 Bosch FFM553MW0


Pålitligt varumärke
Pris för aliexpress: från 13990 gnidning.
Betyg (2019): 4.7

Det råder ingen tvekan om kvaliteten på Bosch-produkterna, särskilt som säljaren hävdar att han endast har originalprodukter på lager. Mikrovågsugnen kommer i en märkeslåda, det finns ett garantikort och ett europeiskt intyg om överensstämmelse. Produktens dimensioner är 298 * 514 * 405 mm. Kroppen är gjord av rostfritt stål utan skarpa kanter för att underlätta tvättprocessen.

Tekniska egenskaper hos denna modell skiljer sig inte från analoger: Kamerans volym är 20 liter, upp till 900 watt. Men de förinställda lägena här är så många som 7, så att enheten är lämplig för matlagning av olika rätter. Timern justeras med hjulet, den återstående tiden visas på LCD-skärmen. Den största nackdelen med Bosch FFM553MW0 är det höga priset. Inte alla är redo att ge en sådan summa för mikrovågsugnen, för på AliExpress finns alternativ 3 gånger billigare. En annan nyans - trådens längd är bara 100 cm.

6 Hotpoint 13321 CAC


Den mest kompakta mikrovågsugnen
Pris för aliexpress: från 11891 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Hotpoint 13321 CAC kan säkert betraktas som den minsta mikrovågsugnen på Aliexpress. Dimensionerna på denna modell är 392 * 360 * 353 mm, med märkströmmen upp till 700 watt. Detta är det bästa alternativet för ett litet kök, ofta beställs enheten till kontoren. Tack vare chokladfärgen på väskan passar mikrovågsugnen perfekt in i interiören. Nästan alla delar är gjorda av glas, de kan lätt tvättas om det behövs. Det finns en kvartsgrill och energisparläge. Du kan välja mellan fem effektnivåer.

Trots sin storlek var Hotpoint 13321 CAC mycket funktionell. Det finns flera lägen, samt en display där resterande tillagningstid visas. Nackdelarna inkluderar en liten volym av kammaren - inte mer än 13 liter passande inuti. Dessutom är inte alla köpare nöjda med priset, det verkar för högt. Men enhetens kvalitet motiverar fullt ut det belopp som används.

5 Oursson MM2005


Snygg design
Pris för aliexpress: från 5030 gnidning.
Betyg (2019): 4.8

Oursson MM2005 lockar köpare uppmärksamhet på grund av sin korta, men mycket snygga design. I intervallet finns två färgalternativ - rött och gult. Största delen av mikrovågsugnen är gjord av svart glas, men det finns ljusa insatser. Enheten passar in i kökets inre, det tar upp mycket lite utrymme (dimensioner - 262 * 452 mm). Det är lätt att ta hand om materialet: Torka av det med en fuktig trasa för att bli av med smuts och lukt. Kamerans volym är 20 liter, den nominella effekten - 700 watt.

Förvaltningen av Oursson MM2005 är intuitiv, det finns två hjul på väskan. Den första är för inställning av timer (från 1 till 30 minuter). Den andra är att välja lämplig effekt: minsta, maximala, avfrostning eller en av tre genomsnittsnivåer. Köparna noterar att mikrovågsugnen fungerar tyst, värmer snabbt mat.Ibland under försändelsen är förpackningen skrynklig, men enheten förblir intakt.


4 AVEX MW 2071 B


Bättre byggkvalitet
Pris för aliexpress: från 5031 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

AVEX MW 2071 B - en klassisk mikrovågsugn med en volym på 20 liter. Den maximala effekten är 700 W, det finns en timer (upp till 35 minuter) och fem strömlägen. Kontrollen utförs med knapparna (grill, avfrostning, start eller stoppuppvärmning), tillagningstiden kan justeras tack vare hjulet. Här är också en knapp för att lägga till 30 sekunder. Handtaget vid dörren är stort och bekvämt, det glider inte.

Satsen innehåller en mikrovågsugn, rullring och glasskål. Varje kund får också en bruksanvisning, garantikort och specialdiskar för uppvärmning av mat. AVEX MW 2071 B prisas i recensionerna, påpekar AliExpress-användare hög kvalitet på montering och material, samt utmärkt förpackning. Den enda nackdelen är att leveransen ibland försenas. Oftast händer detta under helgdagar eller stora rabatter, till exempel på kvällen till nyår eller "Svart fredag".

3 Comfee CMG207E03S


Den snabbaste värmen upp maten
Pris för aliexpress: från 4225 gnidning.
Betyg (2019): 4.9

Comfee CMG207E03S är en vacker och funktionell mikrovågsugn med en blank svart yta. Det är inte för stort, tillverkat med hög kvalitet och snyggt. På två ben finns en glidbar gummibeläggning. På fallet finns knappar för att slå på ett av de förinställda lägena: uppvärmning, upptining, "popcorn", "drycker", "pizza" eller "kött". Också presenteras är en grill och steg matlagning. Det är inte nödvändigt att använda färdiga lägen, du kan självständigt ställa in tid och ström.

AliExpress-användare berömmer mikrovågsugnen för snabb uppvärmning av mat (ost smälter på cirka 30 sekunder) och pålitlig förpackning. Satsen innehåller instruktioner med recept på ryska. I recensionerna noterar de att det är något märke på ytan på fodralet, det finns fingeravtryck på den. Inte alla gillar tolv timmars klockformat, men det här lilla felet kan förlåtas.

2 Redmond RM-2002D


Det största utbudet av funktioner
Pris för aliexpress: från 4683 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Redmond Company producerar högkvalitativa produkter till köket till rimliga priser. För det mesta kan du hitta flera köksmaskiner från det här varumärket i butikerna, men på AliExpress finns det bra mikrovågsugnar. Till exempel, modellen RM-2002D skiljer koncis design och avancerade funktioner. Den nominella effekten är 1050 W, kamerans volym är 20 liter. På enheten är det ett hjul och fem knappar för kontroll. Med hjälp kan du välja önskad effekt, ställa in en timer (upp till 95 minuter).

I ugnen Redmond RM-2002D finns 8 automatiska program och 5 effektlägen. Det finns en speciell nyckel för avfrostning av produkter, en fördröjd startfunktion tillhandahålls också. Inuti mikrovågsugnskammaren finns en speciell polymerbeläggning som är lätt att rengöra, deformeras inte ens med regelbunden användning av enheten. Köparna klagar på knappen för att öppna dörren - det är styvt, ibland sprickor och pinnar, det finns en lucka.


1 Comfee CMW207M02W


Det bästa betyget bland köpare
Pris för aliexpress: från 3234 gnidning.
Betyg (2019): 5.0

Comfee CMW207M02W har blivit en absolut hit på försäljningen på AliExpress. Volymen på denna ugn är anständig - 20 liter. Det finns fem effektnivåer, från lägsta till högsta. Enheten är också lämplig för avfrostning av mat, du behöver bara välja rätt läge och ställa in en timer. Minsta effekten är 600 watt, maximalt 900 watt. Enheten styrs av två hjul. En av dem är utformad för att ändra strömmen, den andra - för att ställa in timern. Den maximala tillagningstiden i mikrovågsugnen är 35 minuter.

På Comfee CMW207M02W fallet finns inskriptioner på ryska, så du kan räkna ut det utan instruktioner. I beskrivningen av varorna på Aliexpress finns också ett bord med rekommenderade lägen för de mest populära rätterna.Köpare berömmer denna modell för sin höga kraft och kompaktitet. Det enda negativa - handtaget på enheten är gjord av halt material.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av mikrovågsugnar presenterade på AliExpress?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0

betyg

Hur man väljer

recensioner