Topp 5 biluthyrningsplatser runt om i världen

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 5 biluthyrningsplatser runt om i världen

1 Gettransfer De bästa överföringsförhållandena
2 Kiwi taxi Bästa kundsupport
3 Skyscanner Det största antalet uthyrningserbjudanden
4 Rentalcars Det bästa bonussystemet
5 BookingCar Den snabbaste maskinsökningen

Att hyra en bil verkar vara så enkelt, men det har fått många negativa recensioner online. Anledningen ligger i kontraktet mellan företaget och kunden: få personer läser flersidiga dokument, och vissa företag använder det här. Under förutsättningarna stavas massor av ytterligare tjänster och restriktioner, vilket tvingar köparen att dela med en stor mängd pengar. Företaget anger till exempel den maximala körsträckan, och för överskottet åläggs en böter. Att veta om biluthyrningsplatsernas rykte, läser vi noggrant användarvillkoren, gick igenom kundrecensioner och hittade de bästa. Oavsett om det är Ryssland, Italien eller Indien, kommer dessa företag att hämta en lämplig bil och skicka den till den angivna platsen.

Självklart kan även dessa webbplatser inte motstå och lägga till ytterligare villkor. Någon ålägger att boka en bil långt innan ankomst, andra sätter regionen, bortom vilken det är omöjligt att lämna. Vi undersökte de viktigaste fördelarna och nackdelarna, och belyser de viktigaste funktionerna. Vissa webbplatser ägs av hyresgästen, medan andra är aggregat som samlar order och erbjuder användaren en lista över erbjudanden med priser. Det slutliga valet beror på personliga preferenser, eftersom alla positioner i rankningen förtjänar uppmärksamhet.

Topp 5 biluthyrningsplatser runt om i världen

5 BookingCar


Den snabbaste maskinsökningen
Webbplats: bookingcar.su
Betyg (2019): 4.3

BookingCar öppnar toppen av det bästa tack vare det väl etablerade arbetet i tjänsten: Till skillnad från andra platser som kräver upp till 24 timmar för att hitta en bil, kommer den att hittas om en timme eller två. Användaren lämnar begäran, och operatören ringer upp bilföretaget och bekräftar beställningen. Om bilen hittas betalar klienten hyran och en kupong kommer till hans email. Webbplatsen har en gratis hotline, och anställda arbetar med klagomål, böter och olyckor. Användare varnar för att det är viktigt att noga läsa kontraktet för att undvika dolda avgifter.

På webbplatsens hemsida finns de bästa erbjudandena och bra rabatter. Oavsett om det är en populär semesterort på Krim eller en liten stad i Portugal, kommer BookingCar att hitta ett lämpligt alternativ. Företaget har emellertid en nackdel, som inte gjorde det möjligt att placera det på en hög plats. Enligt användarens återkoppling har företaget rätt att inte returnera fonderna om kunden inte har uppfyllt något villkor i kontraktet. Och det kan anges obligatorisk balans på kortet som ska blockeras. Om det inte finns tillräckligt med pengar kommer inte bilen att anlända, och hyran återbetalas inte.


4 Rentalcars


Det bästa bonussystemet
Hemsida: rentalcars.com
Betyg (2019): 4.6

Rentalcars är brainchild skapare av bokning, så systemet för arbete för tjänster är nästan detsamma. Ett intressant "trick" är specialerbjudanden och bonusar för vanliga kunder. För att göra detta måste du registrera dig och bli medlem i programmet, så att företaget regelbundet skickar till personalen en personlig lista med bilar till hyra till reducerade priser. På huvudsidan är de mest populära erbjudanden som oftast påverkar europeiska länder: Italien, Tyskland och Grekland. Webbplatsen varnar för att du kan hyra en bil till medborgare över 21 (och ibland 25) år, annars måste du betala extra försäkring.

När du gör en bil erbjuder Rentalcars en garanti som täcker kostnaderna för olyckor, lokala skatter och andra avgifter. Detta är både ett plus och en stor minus av företaget. Kunder som är villiga att betala behöver inte oroa sig för underhållet av bilen, eftersom något problem kommer att lösas av Rentalcars. Om du vägrar garantin kommer kunden att hänga alla avgifter som transportören tar.Det kommer att blockera pengar på kortet för eventuella problem (olyckor, böter etc.), men kommer inte att returnera dem, även om användaren gav bilen i samma skick. Fonder måste slå tillbaka klagomål, som de säger köpare i recensionerna.

3 Skyscanner


Det största antalet uthyrningserbjudanden
Webbplats: skyscanner.ru
Betyg (2019): 4.7

Öppnar de bästa tre bästa Skyscanner, som samlat in mer än hundra hyresvärdar (juridiska personer) och uppmanar användaren att välja det lämpligaste alternativet från den föreslagna. Tjänsten fungerar i de flesta länder i världen, inklusive många populära turistmål. Sökningen utförs med hjälp av filter efter pris, typ av bil och datum. På webbplatsen kan du ordna en resa från och till, hyra bil och boende och köpa biljetter. Men Skyscanner är bara ett aggregat, det vill säga det samlar in erbjudanden från olika företag. Han erbjuder att slutföra hyresprocessen på transportörens hemsida, du kan också kontakta dem personligen och diskutera detaljerna.

Skyscanner har utvecklat ett av de bekvämaste gränssnitt: att välja en lämplig bil, användaren får all information om de tekniska egenskaperna före betalning. Du kan spara flera meningar och jämföra dem i ditt konto. Trots det stora antalet fördelar har företaget en minus, vilket inte gjorde det möjligt att placera på en högre plats. Det visar inte extra avgifter och provisioner som debiteras av transportörer. Till exempel, på platsen hyra en bil på Krim kan kosta tusen rubel per dag, och en check kommer att komma med en summa av 20-50% mer. Det innebär att bilföretaget laddar för något annat som användaren inte kan genast känna igen.

2 Kiwi taxi


Bästa kundsupport
Betyg (2019): 4.8

Den ärade andra platsen togs av Kiwi Taxi, som förtjänade ett stort antal positiva feedback på kundsupportsystemet. Information om bilen och föraren visas på förhand, för att bekräfta att resan inte är nödvändig för att prata med mellanhänder (speciellt bekvämt när du reser utomlands!). Tjänsten fungerar inte bara i Ryssland utan även i Italien, Tyskland och andra europeiska länder. Endast 20 stater där föraren kommer att träffa dig med ett tecken med namnet och hjälp med att ta med dig ditt bagage. I de flesta länder har Kiwi Taxi flera transportörer och konkurrenter för kunden, så priserna sänks. En särskiljande funktion är betyg baserat på användaråterkoppling. Några negativa utvärderingar räcker för att föraren ska sluta ta emot order.

När du arbetar med tjänsten kan du välja ytterligare filter, till exempel installation av ett barnstol. Företaget försöker hitta rysktalande användare för förare som talar detta språk. Företaget varnar för att det är nödvändigt att boka en överföring på förhand. Tiden beror på klassen av bilen och brukar ligga mellan 16 och 24 timmar. Vi ansåg detta en minus, eftersom även den vanliga taxi måste organiseras på en dag.


1 Gettransfer


De bästa överföringsförhållandena
Webbplats: gettransfer.com
Betyg (2019): 4.9

Ledaren för rankingen var Gettransfer, som erbjuder ett stort antal tjänster och fokuserar på kundens bekvämlighet. Föraren väntar på en person som inte är i bilen, men går till den angivna platsen med skylt och tar bagaget. Oavsett om det är Krim, Sakhalin eller någon avlägsen region, kommer företaget att välja bilen. Det är en av de bästa i antalet bilar i flottan, som är indelade i flera kategorier: ekonomi, premium, limousine och andra. Sidan får bara de förare som har testats och licensierats. Ett intressant "chip" är möjligheten att ange storleken på bagaget, inklusive icke-standard. Till exempel kan du skriva att du ska åka långa skidor, och det kommer bli en förare, i vars bil de passar utan problem.

Webbplatsen har ett gratis kundkonsult som kommunicerar med föraren och löser problem. Trots det stora antalet fördelar finns det också nackdelar: att hyra en bil är inte en taxi, så du måste lämna en order i 6 timmar eller tidigare. Företaget ber om att placera ansökningar inom 24 timmar, annars kan maskinen inte komma fram. Om du inte tar hand om bilen i förväg måste du välja mellan resten och betala mer.

Populär omröstning - vad är den bästa biluthyrningsplatsen runt om i världen?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 10
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Tryck på dans
  Den praktiska funktionaliteten hos Rentalcars, samma som för bokningen har omedelbart och uppmärksammats, tjänstesystemet för tjänsterna är nästan detsamma. En sak är mer för Europa, europeiska länder: Italien, Tyskland och Grekland. Det finns frågor med Moskva och Minsk - en annan tjänst är relevant för CIS-länderna och uprokbai för Vitryssland. En minus för nästan alla hyror är att hyra en bil till medborgare över 21 år, många konkurrerande aggregat börjar vid 18 års ålder.

betyg

Hur man väljer

recensioner