5 bästa salong manikyr SPb

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP-5 manikyrsalonger i St Petersburg

1 PILKI Det bästa utbudet av lack och dekor
2 KISTOCHKI Dygnsarbete, avgång av befälhavaren på huset
3 Top naglar Express manikyr, arbeta i 4 händer
4 Skönhetssalong 47 Ljusa färger och original design
5 Studio manikyr Lena Lenina Individuell design, beständig beläggning

För att hitta en perfekt nagelmästare måste varje tjej gå igenom eld, vatten och ett stort antal salonger. Vi studerade betyg och recensioner av kända manikyrstudior i St Petersburg och förberedde dig för ett urval av de bästa salonerna som du utan tvekan kan förordna dina händer och fötter.

TOP-5 manikyrsalonger i St Petersburg

5 Studio manikyr Lena Lenina


Individuell design, beständig beläggning
+7 (800) 555-51-29, hemsida: llmanikur.ru
På kartan: St Petersburg, Polyustrovsky Avenue, 84a
Betyg (2019): 4.6

På kort tid blev Lena Lenins studio till ett helt nätverk av salonger. Manikyr görs snabbt här, med höga krav på kvalitet och hållbarhet. Skönhetsmenyn innehåller 60 tjänster: ett stort antal manikyr, pedikyr, en uppsättning SPA-vårdprodukter, etc. Varje mästare är utbildad i en öppen skol på salongen, och tack vare de färdigheter som erhållits kan kunden även erbjuda utveckling av en individuell design. Valet presenterade lacker följande företag: Luxio, Artistic, CND Shellac och GelColor.

Snygg spikdesign i studion av Lena Lenina är tillgänglig för alla tjejer, kostnaden för manikyr här är från 199 rubel och över. Nyligen presenterades salongen 100% naturlig kosmetika i sin egen linje, avsedd för vård av naglar och hud. Observera att receptionen endast är i överenskommelse. Fördelar: Premium gelpolering, utförandet av några idéer, mysig atmosfär. Nackdelar: Det är nödvändigt att anmäla till befälhavaren 2-3 veckor före det planerade besöket.


4 Skönhetssalong 47


Ljusa färger och original design
+7 (812) 429-71-84, hemsida: beauty-room-47.ru
På kartan: St Petersburg, Gorokhovaya street 47
Betyg (2019): 4.7

För en manikyr i ovanliga färger och original design, gå till bästa Beauty Room 47 salongen. Här arbetar de bara med långlivade lacker samt medicinska beläggningar från kända märken. I salongen i St Petersburg känner de och är redo att genomföra alla senaste manikyrtrender: lakoniska kvadrater eller långspetsiga former. Mästare utför mönster av varierande komplexitet - från pärlemorla gnugga till ritningar för hand.

Trots att Skönhetssalongen 47 är placerad som en ungdomssalong, kan mer klassiska naturliga mönster göras här. Lakpaletten är så bred att du kan hitta dunkla märken med ovanliga texturer och moduleringar. Studion är öppen dagligen från 11:00 till 22:00. Fördelar: rimliga priser, original design, med hänsyn till varje kunds önskemål. Nackdelar: driftstiden kan nå 3-3,5 timmar.

3 Top naglar


Express manikyr, arbeta i 4 händer
+7 (981) 185-00-00, hemsida: topnails.studio
På kartan: St Petersburg, Dobrolyubova Avenue, 2, 1: a våningen
Betyg (2019): 4.8

Nail Studio Top Nails i St Petersburg - ett bra val för tjejer som värdesätter sin egen tid och kvalitet. De bästa mästarna i sitt arbete arbetar här, redo att uppfylla alla önskemål från kunden. Bland tjänsterna finns: nivellering av nagelplattan, förstärkning, medicinsk behandling, manikyr och pedikyr. De älskar att arbeta med Luxio-lack, vilket är helt säkert för naglar och försiktigt borttagen.

Salong med heminredning Top Nails använder endast säkra produkter utan aggressiva kemikalier i kompositionen för vård av naglar och händer i händerna. Är du inte säker på vilken design du ska göra? Fråga huvudkatalogen - den uppdateras ständigt och innehåller mer än 100 fashionabla idéer. Alla anställda arbetar snabbt och viktigast av hög kvalitet. Om du är begränsad i tid, registrerar du dig för en gel polsk i 4 händer. Fördelar: vänliga administratörer, express manikyr och resistent beläggning.

2 KISTOCHKI


Dygnsarbete, avgång av befälhavaren på huset
+7 (812) 333-33-43, hemsida: kistochki.ru
På kartan: St Petersburg, Malaya Balkanskaya Street, 26
Betyg (2019): 4.9

Modern utrustning, erfarna hantverkare och högkvalitativa vårdprodukter är de främsta fördelarna med den bästa nagelsalongen KISTOCHKI. Detta är den första nagelstudio i St Petersburg, som arbetar dygnet runt. Nu kan du anmäla dig till manikyr eller pedikyr när som helst på dagen. Salongen har alla bekvämligheter för kunden: gratis Wi-Fi, varma och kalla drycker att välja mellan, VIP-rum. Alla använda instrument genomgår medicinsk sterilisering, så du kan vara säker på deras säkerhet.

I St. Petersburg är 15 KISTOCHKI manikyrstudior öppna, så du kan väljaDen bekvämt beläget salongen för dig. Utbudet av tjänster i var och en av dem är samma: alla typer av manikyr, pedikyr och även SPA-handvård. Det finns en barnmästare som accepterar tjejer under 14 år. Mottagning av klienter på natten sker endast efter överenskommelse. Fördelar: Vanliga rabatter och kampanjer, lojalitetsprogram, förmågan att ringa mästaren på huset. Nackdelar: trots det preliminära rekordet når väntetiden 30-40 minuter.


1 PILKI


Det bästa utbudet av lack och dekor
+7 (812) 640-00-00, hemsida: pilkinail.ru
På kartan: St Petersburg, Bela Kun Street, 2к1
Betyg (2019): 5.0

För en snygg och elegant nagel design gå till salongen "PILK". För mästarna i den här studion är ingenting omöjligt: ​​originaltexturer, otroliga färgkombinationer, spegelgnuggar och komplexa geometriska former. Förteckningen över tjänster omfattar olika typer av manikyr, pedicure, beläggning med vanlig lack och gellack, uppbyggnad och jämn restaurering av brutna naglar med hjälp av akryl och gel. Låga priser, men hög kvalitet på arbetet skiljer denna salong från liknande institutioner. Kostnaden för en manikyr här är 500 rubel och med efterföljande täckning av endast 200 rubel.

Huvuddelen av den bästa nagelsalongen i St. Petersburg "PILKS" är en garanti. Den utfärdas för alla typer av arbete och verkar på beläggningen med standardlack för 1 dag, gellack (kapacitet) i 3 dagar. Om du hittar fel kan du be om eliminering helt gratis. Inspelning till befälhavaren rekommenderas 7-10 dagar före det planerade besöket på det angivna telefonnumret eller via det praktiska onlineformuläret på webbplatsen. Fördelar: En imponerande färgpalett, en stor mängd rhinestones, gnidde och folie, samt mästarnas professionalism. Nackdelar: Detekteras inte.

Populär omröstning - vilken salong manikyr i St Petersburg är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 38
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner