Topp 10 reseförsäkring

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa reseförsäkring

1 Alpha försäkring Bästa kundsupport när du reser
2 Allianz Många tilläggstjänster ingår i grundförsäkringen.
3 ERV Bästa reseförsäkring för Europa
4 Tripinsurance Bästa försäkringsvillkor
5 Ingosstrakh Kontor och personal i de flesta länder i världen
6 Liberty Kompetent stöd vid försäkrade händelser
7 överenskommelse Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
8 Zetta Bra val för resor till Asien
9 Tinkoff Snabba utbetalningar, minsta pappersskull
10 renässans Omedelbart svara på försäkringsfordringar

Partnerbjudanden

Instore Travel
Den bästa jämförelsetjänsten av alla populära reseförsäkringar! Visar priser som försäkringsbolag eller lägre.

Försäkring för att resa utomlands är nödvändig för att få de flesta visum, liksom för resenärens frid. Beroende på de utvalda tjänsterna kan det omfatta läkarnas samtal, sjukhusbehandling, återhämtning från skada och mycket mer. Det rekommenderas inte att ta den första tillgängliga försäkringen. Bara genom att inkludera allt som är användbart under resan, kommer turisten att garanteras full behandling och support.

Denna rating representerar de bästa försäkringsbolagen och deras tjänster. Grundförutsättningarna är baserade, ytterligare möjligheter diskuteras. Listan över bästa inkluderar organisationer med höga betyg och stabila prognoser, recensioner och turisthistorier. De är alla lämpliga för att få visum och reser till de flesta länder i världen.

Topp 10 bästa reseförsäkring

Grundförsäkring inkluderar endast behandling och transport för en viss summa. Det kompletteras med nödvändiga tjänster: stöd under graviditet och kroniska sjukdomar, cyklar, aktiv sport och mycket mer. De flesta företag erbjuder att försäkra sig om bagage och flyg vid flygförseningar. Alla alternativ läggs till huvudkontraktet. Vid sammanställningen av bordet gjorde vi samma parametrar för varje företag: engångsförsäkring i 30 dagar i Schengenländerna för en vuxen från 18 till 64 år med en täckning på 30 000 euro utan betalda extra tjänster.

Företagsnamn

Försäkringsnamn

Kostnad per månad

Antal gratis tilläggstjänster

Alpha försäkring

Ekonomi (B)

2 213 gnidning.

3

Allianz

Lycklig resa

2 532 gnid.

11

ERV

Standard Plus

3 529 gnid.

12

Tripinsurance

bas

3 757 gnidning.

2

Ingosstrakh

Reseförsäkring +

1 727 gnidning.

2

Liberty

Economy Single

1 319 gnidning.

5

överenskommelse

grundläggande

1 697 gnidning.

6

Zetta

Tyst vila

2 100 gnidning.

-

Tinkoff

grundläggande

1 853 gnidning.

-

renässans

standard

1 736 gnidning.

-

10 renässans


Omedelbart svara på försäkringsfordringar
Registreringspolitik en dag före resan, kommunikation via ansökan
Betyg (2019): 4.2

Öppnar rankningen av den bästa renässansen som fick vår uppmärksamhet med bekväm och snabb kommunikation med kunderna. Endast de har SafeTrip-programmet som låter dig ringa operatören med en knapptryckning. Programmet känner till all information om politiken och övervakar sin verksamhet. Renässansförsäkring är bäst lämpad för ungdomar som värdesätter en avkopplande semester. Aktiv underhållning ingår inte i grundprogrammet, de köps separat. För många södra länder har en ovillkorlig självrisk på $ 50 fastställts, detta belopp återbetalas inte. Företaget arbetar med småbarn, men utfärdar inte försäkring till medborgare på 65 år.

Kunderna varnar för att renässansen inte täcker kostnaderna för behandling som började före resan. I reseförsäkringen beskrivs i detalj vad som anses vara en aktiv semester, så de flesta skadorna betalas inte utan att köpa ytterligare alternativ. Företaget har två hjälpmedel: Global Voyager Assistance och AP Companies. Den första har ett dåligt rykte, men du kan inte välja en organisation när du gör en online-policy.Företrädare för bolaget säger att biståndet beror på platsen för mottagandet av kupongen, agenter och resebyråer sätter alltid Global Voyager Assistance.


9 Tinkoff


Snabba utbetalningar, minsta pappersskull
Nödläkarmottagning är fullt betald för grundförsäkringen.
Betyg (2019): 4.3

Tinkoff fick vår uppmärksamhet genom bristen på pappersarbete och operativt arbete. Till exempel, om turisten redan har betalat för sjukhustjänsten, räcker det med att skicka ett foto på propositionen och få ersättning. Företaget erbjuder en av de billigaste policyn i Europa, och nästan den dyraste i Thailand och Vietnam. Kostnaden för dokumentet i Spanien, Bulgarien och Cypern sammanfaller med konkurrenternas pris. En av de viktigaste fördelarna med försäkringsgivaren är täckningen av akut tandläkare i sin helhet, många ersätter endast 200-300 dollar. Standardförsäkring inkluderar en doktors samtal, hem- och sjukhusbehandling, transport.

Enligt kundrecensioner är det uppenbart att många tycker om företagets fullgörande av skyldigheter även efter att policyn upphörde. Om olyckan inträffade under de försäkrade dagarna fortsätter Tinkoff att stödja kunden. Biståndet från Europ Assistance väcker dock frågor om många dåliga recensioner. Företaget täcker inte många av de kostnader som konkurrenterna ingår i grundförsäkring. Till exempel kompenserar det inte för kostnaderna för allergier, matreaktioner, bett, brännskador, komplikationer under graviditeten. Försäkring för barn upp till 12 år är 1,5 gånger dyrare än vuxna, och pensionärer måste spendera 2,5 gånger mer på försäkringspolicyn.

8 Zetta


Bra val för resor till Asien
Cykeltur ingår i grundförsäkringen
Betyg (2019): 4.3

Zetta, tidigare känd som Zürich, har försäkrat sina kunder sedan 1993. Under resan av turister serveras hjälp av AP Companies, en av de bästa i världen. Hon är en av de få som inkluderar att cykla i försäkring (obligatorisk för Thailand och Vietnam). Ett unikt inslag i företaget är samarbete med de största klinikerna och sjukhusen i stora städer. Till exempel, i Phuket, kommer offret att skickas till Bangkok Hospital Phuket - den mest prestigefyllda institutionen med rysktalande översättare. Försäkring täcker transport, och för en extra avgift, andra problem, inklusive bagage och flygförseningar.

Besökare i recensionerna noterar den fördelaktiga hotellbetalningsservice vid förseningar i planet. Företaget återbetalar det belopp som inte kan erhållas från transportören. Det är här försäkringsgivarens fördelar slutar, det finns några försiktighetsåtgärder. Transportavtalet säger att Zetta betalar för envägsresa. Klienten går kostnadsfritt till sjukhuset, på egen bekostnad. Företagets filialer ligger i många länder, men de säljer bara politik, utan att ge råd. Recensionerna säger att för försäkring måste du gå till Moskva eller skicka de ursprungliga dokumenten via post.


7 överenskommelse


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Behandling av gravida kvinnor, tre partnerassistenter
Betyg (2019): 4.5

Samtycke erbjuder standardförsäkring till överkomliga priser, tack vare vilket företaget har blivit en av de bästa. Hon arbetar med tre assistenter: AP Companies, Balt Assistance och Savitar Group, men valet är bara tillgängligt på den officiella hemsidan. Vid köp via en aggregat (till exempel, Turtle) placeras AP-företag automatiskt. Bland de ytterligare tjänsterna kan noteras försäkring mot icke-leverans, ersätter företaget fullt ut kostnaderna för tillståndet (utfärdas endast på kontoret). Här är gynnsamma förhållanden för gravida kvinnor upp till 28 veckor täckning 5 tusen dollar. Priset inkluderar behandling av komplikationer.

Kunderna i recensionerna säger att personalen upprätthåller kontakt med alla medel: telefon, snabbmeddelande, skype och mail. Företrädare är i mest populära länder, inklusive Thailand och Vietnam. Det rekommenderas att kontakta turister med kroniska sjukdomar, standard täckningen är $ 5000 (i andra företag - $ 1000). 7 plats är välförtjänt, eftersom policyn inte kan utfärdas utomlands. Företaget är skyldigt att få försäkring hemma. Samtycke nekar återbetalning av behandling, vilket anses vara valfritt för patienten.Inget solskydd.

6 Liberty


Kompetent stöd vid försäkrade händelser
Flera ytterligare alternativ ingår i grundförsäkringen.
Betyg (2019): 4.6

Liberty är en del av en stor grupp av Liberty Mutual, som arbetar sedan 1912. Expert RA ratingbyrå ​​betygsatte företaget på ruAA + (högsta siffran) och gav en positiv utsikt. Kundtjänst utomlands hanteras av Class Assistance, som äger 8 000 institutioner i många länder. Standardpolicyen täcker sjukförsäkring (inklusive behandling på sjukhus och hemma), akut tandläkare, transport och repatriering (återkomst av kroppen till moderlandet). Kontraktet inkluderar betalning av den nödvändiga telefonanslutningen och barns flyg, om föräldrarna behöver stanna kvar för återhämtning.

En av de fördelaktiga skillnaderna mellan Liberty är tillägget av tjänster till baspolitiken, som du vanligtvis måste betala. De är beroende av landet, bästa försäkringsbolaget i Spanien, Italien och andra europeiska länder. Recensionerna nämner ofta möjligheten att återvända försäkrad på bekostnad av företaget på grund av sjukdom. Gratis till resenären skickar en släkting för hjälp. Det finns många fördelar, men det finns också viktiga nackdelar: försäkringen betalar för endast 1 besök till doktorn och 2 förband. I kontraktet finns det många underklausuler som begränsar betalningarna. Till exempel fungerar utflyktsförsäkring endast om de köptes med försäkring.


5 Ingosstrakh


Kontor och personal i de flesta länder i världen
Flera hjälpföretag för snabb respons till kunder
Betyg (2019): 4.6

I mitten av rankningen är Ingosstrakh, som täcker försämringen av hälsan under resan, inklusive akut intervention, medicinsk hjälp för skador och olyckor. Företaget samarbetar med 3 assistenter: Remed Assistance, Asiser Assistance, Smile Assistance. Ingosstrakh har flera lönsamma tilläggstjänster: skydd av bagage för 5-10 euro och försäkring mot att inte lämna 10% av kostnaden för tillståndet eller biljetterna. Omfattar inte bara kostnaden för flyg, utan även hotellboende. Naturligtvis föreskrivs i kontraktet att för ersättning på något föremål krävs en bra anledning. Till exempel, misslyckande med utfärdande av visum eller allvarlig sjukdom.

Om vuxnen måste stanna på sjukhuset under resan och fortsätta behandlingen, kommer företaget att betala för barnens återvändande till hemmet och deras släktingar för att besöka offret. Ett bekvämt tillfälle är att förnya policyn för en annan term utan straff. När du reser till Thailand måste du komma ihåg om obligatorisk franchise på $ 50, återbetalar företaget inte detta belopp. Ovan har vi inte lagt Ingosstrakh på grund av flera nackdelar. Policyn kan inte köpas på resans dag, den måste förbli 5 dagar innan du reser utomlands. Vistelsen får inte vara mindre än 7 dagar. Kostnaden för politiken är högre än konkurrenternas kostnad.


4 Tripinsurance


Bästa försäkringsvillkor
Många extra bonusar och tjänster
Betyg (2019): 4.7

Tripinsurance rankas i listan över det bästa tack vare tillägget av unika alternativ till grundförsäkringen. Att cykla är till exempel användbar för alla besökare i Vietnam och andra asiatiska länder. Företaget har ett mycket lönsamt kontrakt: även om den försäkrade händelsen inträffade på den sista dagen av policyn betalar företaget för behandlingen under de närmaste 28 dagarna. Bedömning av recensionerna tar tid efter att söka efter kliniken, och hjälp ges av en garantibrev. Detta innebär att turisten inte behöver först betala för tjänster och sedan kräva försäkringsersättning från honom. När du reser till Europa och populära asiatiska länder kan du ringa en läkare till huset för ett barn.

Tripinsurance lockar turister genom att lägga till grundläggande försäkringsskydd mot skador under utomhusaktiviteter, inklusive ridning på djur, cykling, volleyboll, etc. Det är ett av de få företagen där det är tillåtet att upprätta en policy på en resa, den börjar fungera efter 5 dagar. Några misstankar kan orsaka en webbplats som inte köper försäkring online. För att lösa problemet, skriv bara in support. Det är bättre för gravida och personer med kroniska sjukdomar att välja ERV, eftersom Tripinsurance inte har försäkring för dessa fall.

3 ERV


Bästa reseförsäkring för Europa
Ingen ökning av barnförsäkringen
Betyg (2019): 4.8

ERV, som ingår i den europeiska reseförsäkringsgruppen, tog en värdig tredje plats. Den senare är det största europeiska nätverket av försäkringsbolag. Resenärer övervakas av Euro-Center Holding assistans med representativa kontor i de flesta länder i världen. ERV sjukförsäkring utmärks av en anständig mängd ytterligare tjänster i ett standardpaket. Policyn omfattar akutvård för kroniska sjukdomar och allergier, räddningstjänst, brännskador, stöd vid naturkatastrofer. Företaget betalar turisten tillbaka till sitt hemland, om han var på sjukhuset och saknade planet.

ERV är utmärkt för personer med kroniska sjukdomar på grund av fyndpriset. Det finns ett bra erbjudande för att övervintra, politiken omfattar alla sjukdomar. Det finns ingen multiplikationsfaktor för barn och åldersgränser för vuxna. Det finns en unik telemedecin tjänst för att få online hjälp från ryska läkare. Det bör dock sägas om försäkring till Thailand, Vietnam och andra asiatiska länder. Mängden täckning är 100 tusen dollar, det ändras inte, så politiken är dyr. ERV hänvisar dessa länder till höga risker och lägger till alla slags tjänster till försäkringar. Dessutom, inte alla asiatiska länder, har bolaget en högspecialiserad läkare.

2 Allianz


Många tilläggstjänster ingår i grundförsäkringen.
Samarbetar med ett beprövat assistansföretag.
Betyg (2019): 4.8

Den andra platsen bland de bästa togs av Allianz, som bildades 2012 genom sammanslagningen av flera stora försäkringsbolag. År 2018 ägs den av den tyska jätten Allianz SE. Företagets positiva rykte beror på det kompetenta biståndet från Mondial Assistance med deras snabba svar, artiga attityd och kunskap om frågan. Företagets skyldigheter är begränsade till det belopp som anges i turistpolitiken, som sträcker sig från 30 till 100 tusen dollar eller euro (enligt kundens val). När du reser till Turkiet, tillämpas en obligatorisk självrisk på $ 25, denna del returneras inte till offret när du besöker en läkare. Dessutom kan du inkludera i ditt försäkringsbagasskydd och medborgarens ansvar gentemot andra.

Baspolicyn täcker akutsjukvård, transportkostnader, akut smärta (inklusive smärtlindring) och exacerbationer. Allergier betalas när det hotar hälsan (bekräftas av ett doktorsintyg). I 2017 fick Allianz en hög betyg från ruAA från Expert RA ratingbyrå. När det gäller tillförlitlighet ingår den i de 12 bästa ryska företagen. Det enda du behöver komma ihåg är begränsningen av besök på kliniken. Försäkringsgivaren betalar endast de två första besöken. Vi kan inte heller rekommendera detta företag till barn och kunder från 64 år på grund av den dyra politiken. ERV eller Tripinsurance är mer lönsamma för dem.


1 Alpha försäkring


Bästa kundsupport när du reser
Dedikerade telefonlinjer på språng
Betyg (2019): 4.9

Ledaren bland de bästa var Alpha Insurance med ett standardpaket, ytterligare tjänster och färdiga program. Enligt RA Expert Rating Agency har företaget fått den högsta A ++-tillförlitligheten indikatorn. Service för försäkrade i andra länder tillhandahålls av International Assistance Group. En separat telefonlinje med en anställd i tjänst är tillgänglig för kunderna. Det finns rysktalande operatörer i Thailand, Finland, Italien, Spanien, Egypten och 10 andra länder.

Med en grundläggande resepolicy täcker företaget plötsliga sjukdomar, fysiska skador och olyckor. Betalas också för återkomsten av mindre barn efter en släkts död. Programmet är lämpligt för medborgare i Ryssland som reser till Europa och Asien, utom Thailand, Japan och Vietnam. Alpha Insurance har genomsnittliga priser och bra service.Jag skulle bara vilja notera tidsgränserna för skador: bedöma genom recensionerna, de försenar betalningar och begär många stödjande dokument.


Populär omröstning - vilket företag har den bästa reseförsäkringen?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 12
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner