10 bästa skolor av manikyr och pedikyr i Moskva

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa skolor av manikyr och pedikyr i Moskva

1 Biotech De bästa recensionerna, lärarnas professionalism
2 Interimidzh Det största urvalet av kurser
3 Golden Nick Välutrustade, bekväma klassrum
4 Viva Certifikat för internationellt prov, sysselsättning
5 Graduate School of Manicure Gratis provlärning, sysselsättning
6 Aphrodite Neils De bästa priserna för kurser med ett statsexamen
7 Gyllene antilop De största rabatterna
8 Studio manikyr Lena Lenina Sysselsättning och karriärmöjlighet
9 ITM-SCHOOL Låga priser, brett utbud av kurser
10 transformation Alla kurser på ett ställe

Manikyr och pedikyr är de två mest populära förfarandena bland kvinnor. Goda mästare av nagelservice är nu värda deras vikt i guld, så många bestämmer sig för att behärska detta yrke som inkomst och bara för sig själva. Efterfrågan skapar utbud - det finns många olika skolor som erbjuder manikyr och pedikyrkurser i Moskva. Det är ibland svårt att välja det bästa av dem, så vi bestämde oss för att erbjuda dig ett betyg som innehåller de mest värdiga skolorna i Moskva enligt recensioner och åsikter från användarna.

Topp 10 bästa skolor av manikyr och pedikyr i Moskva

10 transformation


Alla kurser på ett ställe
Webbplats: msk.visage-school.ru
På kartan: Moskva, Schelkovskoe motorväg, 23A
Betyg (2019): 4.5

Ett stort nätverk av träningsstudior erbjuder kurser på olika områden - manikyr och pedikyr, smink, frisör. Efter att ha gått kursen utfärdat ett certifikat av internationell standard. Modeller, material och verktyg tillhandahålls av skolan, praktiken ges mycket mer tid än teorin. Efter kursen är möjlig anställning av skolan.

Klasser hålls i små bekväma studior, utrustade med all nödvändig utrustning och visuella material för att förenkla träningen. De leds av erfarna proffs med minst åtta års erfarenhet. Schemat för klasserna är ganska flexibelt, för dem som inte anpassar sig till det är det möjligt att skapa ett individuellt schema. De som deltog i skolan i en av kurserna lämnar de varmaste och tacksamma kommentarerna om henne.


9 ITM-SCHOOL


Låga priser, brett utbud av kurser
Webbplats: itm-school-uchebnyj-tsentr.ru
På kartan: Moskva, Birch Alley, 5a
Betyg (2019): 4.6

Detta är en av de bästa skolorna om huvudmålet är att inte förändra yrkesverksamheten, utan att förvärva färdigheter för sig själv. Även upptagna människor kommer att kunna tilldela tid att studera, eftersom de flesta kurser består av endast några klasser. Och kostnaden för utbildning är respektivt mycket låg. Den längsta PROFESSIONAL-kursen innehåller 30 lektioner och kostar drygt 16 000 rubel. Under den här tiden mästar studenterna inte bara grunderna för manikyr och pedikyr, men också individuella tekniker, intressanta mönster och förlängningar av ögonfransar.

De främsta fördelarna med skolans elever är låga priser, ett stort urval av olika kurser, tillgången till lärares förklaring av materialet, betoning på praktiska övningar. Alla elever är helt nöjda med skolan, rekommendera det till dem som vill behärska manikyr och pedikyrs färdigheter för sig själva eller för arbete.

8 Studio manikyr Lena Lenina


Sysselsättning och karriärmöjlighet
Webbplats: llmanikur.ru/school
På kartan: Moskva, 1: e Kozhevnichesky lane, 4, byggnad E
Betyg (2019): 4.6

Skolan på Lena Lenina-nätverket av manikyrstudior är ett bra alternativ för att ändra aktiviteter. Tack vare en speciell undervisningsmetod mästar även de mest begåvade studenterna kompetensen i nageldesign. Utbildningen genomförs i välutrustade klasser under kontinuerlig övervakning av högkvalificerade specialister. Efter avslutad kurs finns det en chans att få ett jobb hos en nagelservice mästare i en av manikyrstudiorna med möjlighet till karriärtillväxt.

Skolan ger grundläggande, professionella kurser. Vem som helst kan också behärska korrigering, färgögonbryn och ögonfransar, thailändsk massage på fötterna och händerna, förlängningen, nageldesignen och de enskilda områdena manikyr. Kostnaden är inte högst. Men det finns också en minus - en kort längd på kurser, vilket inte är tillräckligt för kvalitativ utveckling av nya färdigheter. Utbildningen för en mastervagn sträcker sig till exempel endast 60 timmar, medan andra skolor har en längd på upp till 150-250 akademiska timmar.


7 Gyllene antilop


De största rabatterna
Webbplats: antilopa-nails.ru
På kartan: Moskva, st. Expansion, 1, byggnad 1
Betyg (2019): 4.7

Skolan av manikyr och pedikyr "Golden Antelope" erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser med enorma rabatter upp till 50%. Bland träningsprogrammen finns kurser för nybörjare från början och redan arbetande specialister i syfte att höja kompetensnivån och mastera nya metoder. Klasser hålls i små grupper om högst sex personer. Schemat görs för studenter individuellt (på ett bekvämt sätt för dem).

Alla klasser är mästare i internationell klass. Enligt användarna förklarar alla lärare klart materialet, följer noga kvaliteten på prestanda i praktiska klasser, förklarar tålmodigt alla oklara punkter. Genom att gå in i denna skola kan du få en riktigt bra nivå av kunskap och färdigheter. Alla material, verktyg, utrustning och modeller för praktisk träning tillhandahålls av skolan.

6 Aphrodite Neils


De bästa priserna för kurser med ett statsexamen
Webbplats: Nail-master-school.com
På kartan: Moskva, st. Sharikopodshipnikovskaya, hus 7
Betyg (2019): 4.7

Det blir inte lätt att hitta lägre priser på kurser med utfärdande av ett statsexamen i Moskva. Skolan erbjuder de framtida studenterna ett brett utbud av läroplaner för manikyr, pedikyr, nagelförlängning, kinesisk målning, med ögonbryn och ögonfransar, tatuering och mirobleydingu. Alla klasser utförs av kompetenta specialister. Klasser kan hållas i små grupper (4-5 personer) eller individuellt på en bekväm tid för studenten. För arbetande människor finns en söndagsskola.

Till skillnad från de flesta andra skolor är längden på kurserna längre. Den längsta träningen beräknas vid 250 akademiska timmar. I slutet av de små kurser utfärdas inte ett examensbevis och ett intyg. Skolan lovar 100% sysselsättning, förutsatt att kursen avslutas, vilket sparar studenter från att hitta arbete. Rabatt för alla kurser.


5 Graduate School of Manicure


Gratis provlärning, sysselsättning
Webbplats: shkolamanikura.ru
På kartan: Moskva, st. Sharikopodshipnikovskaya d. 22
Betyg (2019): 4.8

Denna skola är definitivt värt att kontakta om du seriöst planerar att bedriva professionell verksamhet inom nagelservice. Efter avslutad kurs får studenterna ett statsexamen och ett internationellt certifikat. Ett stort plus - skolan erbjuder 100% sysselsättning, förutsatt att kursen avslutats. Alla material som krävs vid studieprocessen, samt verktyg ingår redan i kursens kurs. Sökmodeller behöver inte - de tillhandahålls av skolan. Priserna för träning är låga, om det behövs kan du ordna avbetalningar.

Skolan lär dig från början, dessutom kan du behärska luftbrushning, förlängning, design, konstmålning, spavård, arbeta med ögonbryn och ögonfransar, japansk manikyr, microblading och mycket mer. Schemat för klasserna är ganska bekvämt - det finns morgon, eftermiddag och kvällsgrupper. Människor som har utbildats i Högskolan för manikyr lovar högt lärarna, lämnar god feedback om dem.


4 Viva


Certifikat för internationellt prov, sysselsättning
Webbplats: viva-la-viva.ru
På kartan: Moskva, Leningradsky Prospect, 47
Betyg (2019): 4.8

Denna skola har två viktiga fördelar på en gång - utfärdat ett certifikat av internationell standard efter examen och anställning i skönhetssalonger. Skolan erbjuder utbildning från början för nybörjare och avancerade kurser för specialister. Utbildningen sker i välutrustade klassrum, alla material och verktyg tillhandahålls av skolan.Utbildningen sker i små grupper, så att varje deltagare får mer uppmärksamhet.

Klasserna utförs av erfarna lärare, det mesta av tiden ägnas åt övning, vilket gör att du kan konsolidera kunskapen som uppnåtts, för att behärska alla grundläggande tekniker snabbare. Förutom nagelservicen erbjuder skolan även andra kurser på ögonbrynsformning, ögonfransförlängningar, smink, depilering och frisör. Det är trevligt att om en kandidat vill ta ytterligare en av kurserna får han 50% rabatt på den.

3 Golden Nick


Välutrustade, bekväma klassrum
Webbplats: shkola-nika.ru
På kartan: Moskva, Olkhovskaya 22
Betyg (2019): 4.9

Denna skola sticker ut tack vare den bästa utrustningen. Den har åtta klassrum på två våningar. Klasserna är rymliga, bekväma, med all nödvändig utrustning, visuella hjälpmedel, multimediasystem. Så att alla kan ta kurser i manikyr och pedikyr, har skolan ett bekvämt schema - på eftermiddagen, kvällen och helgerna.

En extra fördel är ett mycket överkomligt pris. Till exempel kostar en kurs för nybörjare som varar 156 timmar bara 12 000 rubel. Som en del av kursen kommer studenterna att lära sig allt de behöver, vilket kan krävas när man arbetar inom spikservice. Samtidigt tilldelas ca 90% av klasserna att träna Om du vill kan du uppmärksamma andra kurser - vävning flätor, ögonbryn formning, dekorativ målning. Recensioner av skolan är överflödiga. I grund och botten uppmärksammar eleverna på den mycket vänliga och varma attityden hos lärare, intressant presentation av materialet, bra utrustningsutrustning.

2 Interimidzh


Det största urvalet av kurser
Webbplats: shkola-krasoti.ru
På kartan: Moskva, st. Pokrovka, 3/7, s. 1., 101000
Betyg (2019): 4.9

En av de mest populära skolorna i Moskva, som erbjuder många kurser inom olika områden av nagelservice. Vem som helst kan ta en kurs för nybörjare, lära sig den kombinerade, manikyrmanikyren, konstmålningen, arbeta med akryl och modelleringsgel, pedikyr. Kostnaden är inte den lägsta, men ganska överkomliga. Till exempel kostar 50 akademiska timmar på kurser för nybörjare cirka 15 000 rubel. Detta alternativ är lämpligt för dem som får nya färdigheter för sig själva. Om planerna fungerar inom nagelbranschen, erbjuder skolan att genomgå utbildningar i specialet "master-universal". De innehåller flera paket, som är tillräckliga för hela yrkesutvecklingen.

Skolan har fullt utrustade lektioner för lärande, studenterna har alla nödvändiga material och verktyg. Ett stort plus - tonvikten ligger på praktiska övningar. De börjar på andra dagen och tar upp cirka 80% av tiden för hela träningen. En individuell modell ges för varje elev, efter examen utfärdas ett examensbevis. All denna information stöds fullt ut av användarrecensioner.


1 Biotech


De bästa recensionerna, lärarnas professionalism
På kartan: Moskva, 3: a Horoshevsky passage, 1 st. 1
Betyg (2019): 5.0

De flesta av de positiva recensionerna samlas in av den populära skolan för manikyr och pedikyr Biotech. Hon erbjuder kurser för både nybörjare och proffs. De som bara bestämde sig för att behärska manikyrkunnighet kan ta kurser från början. Befintliga mästare kommer att vara intresserade av korta kurser av kombinerad och hårdvara manikyr för avancerad träning.

Kostnaden för skolgång är ganska hög - cirka 18 000 rubel på fem dagar, men detta kompenseras av lärarnas höga professionalism och tillgången till allt som behövs för studier. Skolan ger eleverna alla verktyg och material, finner modellerna själva. Och efter träning här kan du köpa allt du behöver för att komma igång.Alla som studerade på denna skola lämnar bara positiva recensioner om det, skriv de varmaste orden om sina lärare.


Populär omröstning - vilken skol av manikyr och pedikyr i Moskva tycker du är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 1
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner