10 bästa körskolor i St. Petersburg

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa körskolorna i St Petersburg

1 Trafikljus Det största antalet grenar i staden
2 Rosto dosaaf Den äldsta körskolan i St Petersburg
3 seger För nya studenter en sjukhus som en gåva
4 mustang De bästa förutsättningarna för tid och plats för studier
5 lätt Träning i alla kända kategorier
6 sväng Gratis provningsaktiviteter
7 chaufför Bästa undervisningsavgift
8 debut Bra erbjudanden och specialerbjudanden
9 tur Den bästa kursen av akututbildning
10 5 hjul Den modernaste utrustningen i klassrum

I St. Petersburg finns det tillräckligt med körskolor som är värda att uppmärksamma potentiella förare. I detta avseende är det ganska svårt att göra ett val till förmån för en av dem.

Vi uppmärksammar betyget på de bästa körskolorna, som bör uppmärksammas först och främst. Urvalet omfattar institutioner med bästa lärare, flotta, optimal prissättning och ett stort antal positiva recensioner.

Topp 10 bästa körskolorna i St Petersburg

10 5 hjul


Den modernaste utrustningen i klassrum
Webbplats: koleso-5.ru; Tel: +7 (812) 766-36-56
På kartan: St Petersburg, Ligovsky Prospect, 130
Betyg (2019): 4.2

Körskola "5 hjul" börjar vår ranking av det bästa i St. Petersburg. Det är känt inte bara för högkvalitativ träning, en utmärkt bilpark, men också för den modernaste utrustningen i träningskurser. Högteknologiska interaktiva moduler installeras här, vilket gör det möjligt att utarbeta de praktiska aspekterna av vägens regler utan att lämna kontoret. Skolan kontrollerar strikt kontrollen av utbildningsgrupper, antalet studenter, så att läraren kan förklara och ge personliga uppmärksamhet åt alla som behöver det.

När det gäller priser är de också ganska överkomliga. En fullständig studie i kategori "B" kostar 30 tusen rubel. Samtidigt finns det regelbundna rabatter och specialerbjudanden som möjliggör betydande besparingar. För att börja lära sig är det tillräckligt att deponera 14 tusen rubel. På körskolans hemsida kan du begära en träning online. Det innehåller också alla dokument som bekräftar institutionens överensstämmelse med alla etablerade standarder.


9 tur


Den bästa kursen av akututbildning
Webbplats: tur812.ru; Tel: +7 (812) 454-53-45
På kartan: St Petersburg, st. Skibsbyggare, 30
Betyg (2019): 4.3

Förutom grundutbildning kan körskolan "Tour" skryta med närvaro av ytterligare minikurser som ingår i priset. Kandidater i sina recensioner noterar särskilt blocken på nödstyrningsträning integrerad i standardprogrammet. Enligt dem gjorde detta beslut det möjligt att undvika massan av obehagliga situationer på vägarna och att känna sig mer självsäker. Undervisningen varierar beroende på studentens utbildningsnivå. Om du har en bra praktisk erfarenhet och en grundläggande förståelse av vägreglerna, måste du betala högst 17 tusen rubel för undervisning.

Till förfogande för eleverna sex utrustade autodrome. Ansökan om utbildning kan lämnas in på distans, och om det inte finns tillräckligt med tid finns det teoretiska online kurser. Högklassiga lärare, välutrustade klassrum med modern utrustning, unika läromedel, individuellt urval av lärare och instruktör - allt detta gör turskolan till en av de bästa i St. Petersburg.

8 debut


Bra erbjudanden och specialerbjudanden
Webbplats: debut78.ru; Tel: +7 (812) 393-36-76
På kartan: St. Petersburg, pr. Testare, 13B
Betyg (2019): 4.4

Denna körskola utövar en individuell inställning till körinstruktion. Om du tvivlar på behovet av att få körkort, är du inte säker på att du kan känna dig bekväm bakom ratten, du kan delta i den första testläran och inte betala en öre för den. För dem som etablerar sig i sin önskan kommer flera platser att erbjudas för undervisningsteori och praktisk körning.Instruktörerna tålmodigt och noggrant förklara trafikreglerna, analysera i detalj de svåra stunderna.

Med modern flotta kan du välja att träna bilen som bäst passar kundens behov. Undervisningsmetoden i körskolan "Debut" har utvecklats genom åren och optimeras till maximalt. Lärare förstår att teorin, som inte stöds av praktiken, ger lägsta resultat, därför är båda blocken balanserade för att uppnå maximalt resultat. Av minuserna kan en något längre studieperiod noteras. Eleverna kommer att få körkort tidigare än 3,5 månader.


7 chaufför


Bästa undervisningsavgift
Webbplats: avtoshkolaspb.ru; Tel: +7 (812) 906-92-63
På kartan: St Petersburg, st. Chudnovsky, 10
Betyg (2019): 4.5

Under tre månader i denna körskola är redo att göra en utmärkt chaufför, även från en student som absolut inte har körupplevelse. Och det är här att du måste betala den lägsta kostnaden för undervisning. Teorin i kategorin "B" kommer att kosta från 18.999 rubel. För dem som vill ta en kurs på distans, men tvivlar på att denna blankett passar för honom, tillhandahålls en försökslektion. Morgon lektioner kommer att kosta framtida förare 2000 billigare.

Lärarna har en särskild utbildning, samt omfattande praktisk erfarenhet inom sitt område. Som akademiker skriver i recensionerna, förklarar alla lärare teorin mycket förståeligt, och instruktörerna undersöker i detalj de svåra stunder som uppstår under körning. På webbplatsen meddelar körskolor regelbundet aktuella kampanjer och rabatter. Bland dem kan du hitta mycket bra erbjudanden. Körskola "Förare" är värdig titeln till en av de bästa i St. Petersburg och fortsätter vårt betyg.

6 sväng


Gratis provningsaktiviteter
Webbplats: virazz.ru; Tel: +7 (812) 926-05-68
På kartan: St Petersburg, Middle Avenue, 60
Betyg (2019): 4.5

Detta är en av de mest progressiva körskolorna i St. Petersburg. Inlärningsprocessen är byggd med aktiv introduktion av interaktiva element. Detta bidrar till en ny, utrustad med den senaste tekniken, klassen. Studenterna lär inte bara teorin, de förstår helt och hållet orsakerna till att man ställer in varje regel och konsekvenserna av överträdelsen. Således utexaminerar utbildare det är medvetet körning, och inte rörelse i enlighet med de lärd trafikskyltarna.

För de som tvivlar på om en liknande teknik passar honom, föreslås en originallösning. Potentiella studenter har möjlighet att delta gratis i en försökslektion. Det är möjligt att förstå huruvida denna form av utbildning är acceptabel, hur stark är undervisningspersonalen och att utvärdera material och teknisk bas. Det är värt att notera att parkeringsplatsen i Virazh är en av de bästa i St Petersburg, och instruktörerna utmärks av artighet och takt. Här får studenterna bra utbildning för rimliga pengar.


5 lätt


Träning i alla kända kategorier
Webbplats: auto-fara.ru; Tel: +7 (812) 920-37-64
På kartan: St Petersburg, st. Mormor, 52
Betyg (2019): 4.6

Om du vill lära dig en kategori som inte är allmänt spridd, följ gärna efter körskolan "Headlight". Här erbjuds studenter kurser, varefter de kommer att få rätt att köra buss, traktor eller bulldozer, sammansatt transport. Dessutom kommer alla i denna skola att lära sig att åka på en snöskoter och en ATV. När det gäller kostnaden kommer kursen i den vanligaste kategorin "B" att kosta eleverna från 19 tusen rubel.

Personalen hos instruktörer består av högklassiga proffs som har lång erfarenhet av körning och träning. Vid behov kan studenten välja den lämpligaste bilen för träning. Som akademiker skriver i recensionerna är instruktörerna här uppmärksam, taktfulla och mycket begripliga förklarar fel och svåra stunder på vägen. På körskolans hemsida kan du se deras betyg, baserat på feedback från studenter.


4 mustang


De bästa förutsättningarna för tid och plats för studier
Webbplats: mustangs.ru; Tel: +7 (812) 320-02-20
På kartan: St Petersburg, st. Vvedensky kanal, 7
Betyg (2019): 4.7

För dem som är mycket upptagna och knappast kan tilldela tid för körinstruktion, föreslår vi att vi uppmärksammar körskolan "Mustang".Studenter har möjlighet att välja olika lägen av klasser: morgon, eftermiddag, kväll, eller till och med använda fjärrinlärning. Praktisk körning är också byggd på ett individuellt schema. Eleven kan välja tid och datum för klasserna.

Kandidater körskola "Mustang" i förväg förberedd för provet i trafikpolisen, inklusive moraliskt. För det första är det en efterbildning av villkoren för slutkontrollen på de interna tentamenarna. För det andra förutspår eleverna examenslederna i trafikpolisen och demonterar med instruktören alla svåra stunder. Dessutom hyrs det sista körprovet på instruktörens välbekanta bil, vilket förenklar uppgiften. Baserat på statistik, passerar de flesta eleverna som kör "Mustang" alla tentamina från första gången. Hon fortsätter värdigt rankningen av det bästa i St. Petersburg.

3 seger


För nya studenter en sjukhus som en gåva
Webbplats: pobeda78.ru; Tel: +7 (812) 448-08-88
På kartan: St Petersburg, st. Stora Raznochinnaya, 14A
Betyg (2019): 4.8

Denna körskola är berömd inte bara för den utmärkta kvaliteten på utbildningen, men också för de mest attraktiva förhållandena. Utbildningsinstitutionen har cirka femtio avdelningar i alla distrikt i St Petersburg. Närvaron av 10 autodrome ger dig möjlighet att välja den lämpligaste platsen för träning. Även en missad lektion i den här körskolan kommer inte att vara ett problem, den studerande kan helt enkelt komma ikapp med en annan grupp utan extra kostnad.

När det gäller kostnaden är det också en av de mest lönsamma i S: t Petersburg. Teorin i kategorin "B" kostar bara 9 900 rubel. Dessutom är det möjligt att ordna avbetalningar, vilket inte medför överbetalningar. Den första delen som krävs för att träna är bara 6 tusen rubel. Gilla framtida förare av åtgärden, som regelbundet äger rum i en körskola. Så, kunder har möjlighet att ge en läkarundersökning gratis. Och åtgärden är evig och är tillgänglig för alla nya studenter. Körskola "Victory" fortsätter på lämpligt sätt vår ranking av det bästa.

2 Rosto dosaaf


Den äldsta körskolan i St Petersburg
Webbplats: auto4rosto.ru; Tel: +7 (812) 947-04-40
På kartan: St. Petersburg, Grazhdansky Pr., 2
Betyg (2019): 4.9

Detta är en av de äldsta körskolorna i St. Petersburg, som har undervisat förare i mer än 30 år. Det är lätt och relativt billigt att lära sig i vilken kategori som helst. Dessutom finns det möjlighet att få råd från proffs på kontroversiella frågor, återställa körförmåga efter en lång paus och uppdatera kunskap om trafikregler. Körskola "ROSTO Dosaaf" den största i St Petersburg. Det producerar årligen det största antalet framgångsrika förare.

En mer obestridlig fördel med denna utbildningsinstitution är att körprövningen och utfärdandet av intyg utfärdas av trafikpolisinspektören rätt i skolan. Här är de bästa lärarna, som alla har lång erfarenhet av både körning och träning av nya förare. Det är värt att notera att kostnaden för kurser i denna körskola är en av de mest prisvärda. En stor flotta ger dig möjlighet att välja rätt bil för utveckling av körförmåga.


1 Trafikljus


Det största antalet grenar i staden
Webbplats: svetofor.su; Tel: +7 (812) 676-70-70
På kartan: St. Petersburg, Grazhdansky pr. 41, lit. B
Betyg (2019): 5.0

Detta är en av de mest rekommenderade körskolorna i St. Petersburg, dessutom är organisationen populär bland nätverksanvändarna. Enligt statistik från Yandex-sökmotorn är information om det oftast sökt. Detta beror på många faktorer. Först och främst klienter som utbildningskvaliteten, erfarna lärare tålmodigt förklara den teoretiska delen, instruktörer taktfullt och med hög grad av självkontroll undervisa praktisk körning.

Ett annat viktigt plus är det största antalet filialer i alla distrikt i St. Petersburg.Framtidens förare behöver inte resa till andra sidan av den norra huvudstaden för att träna. Utbildning utförs inte bara personligen, den teoretiska delen av någon kan lära sig på distans. Den senare kommer att kosta lite billigare. Körskola "Traffic Light" förbereder förare i alla populära kategorier: "A", "B", "C" och "D". Hon är värd den ledande positionen i rankningen av det bästa.


Populär omröstning - vilken St. Petersburg körskolor är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner