10 bästa bönder i Moskva

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa pawnshops i Moskva

1 Lombard 24 Den bästa uppskattningen av stenar och ädelmetaller
2 perspektiv Pawnshop för ägare av schweiziska klockor
3 nytta Utlåningsledare på säkerhet
4 seger Bästa provisionbutik
5 585 Golden Möjlighet att välja en lämplig hastighet
6 meridian Det mest pålitliga skyddet av säkerheter
7 Lombard Värda uppskattning av antikviteter
8 Pawnshop 38 Specialisering i bilar
9 Tre stationer Bästa förutsättningarna för att köpa päls
10 Titta på pantaffär på Sretenka Leverans till någon punkt i Ryska federationen

Pawnshop tjänster är populära sedan antiken. De kommer till räddning när pengar behövs brådskande eller det finns en önskan att bara bli av med den irriterande saken, ta ett lån och även när du vill köpa begagnade smycken, utrustning, musikinstrument och mycket billigare. När en klient anländer till en bondebutik kan kunden undra om han blir lurad i bedömningen och hur pålitlig samarbetet kommer att bli.

Idag erbjuder mer än tusen organisationer i Moskva sådana tjänster. För att göra valet i alla olika institutioner enklare har vi sammanställt en rating av de bästa bankerna i huvudstaden.

Topp 10 bästa pawnshops i Moskva

10 Titta på pantaffär på Sretenka


Leverans till någon punkt i Ryska federationen
Webbplats: lombard-chasov.ru; Tel.: +7 (495) 997-55-52
På kartan: Moskva, Pechatnikov lane, 12
Betyg (2019): 4.4

En annan pawnshop som vi trodde var värdig för vårt betyg är "Lombard timmar på Sretenka". Företaget kännetecknas inte bara av möjligheten att köpa lyxvarumärken till ett mycket reducerat pris, men också leveransen av de varor du gillar överallt i landet. Lombard köper också dem på mer gynnsamma villkor än vid auktioner. Företaget garanterar att alla delar är original.

Förutom klockor erbjuder Lombard på Sretenka tjänster för köp och försäljning av guldsmycken samt tillbehör och kläder. Här kan du lönsamt köpa eller omedelbart sälja läder- och pälsprodukter. Om du vill lova eller omedelbart sälja en diamant, så är det möjligt om det värderas till 100 tusen rubel eller mer. Den enstaka pawnshop-webbplatsen erbjuder en mycket bekväm onlinebedömningstjänst som sparar tid för kunder och låter dig förutse hur mycket pengar som finns tillgängliga för att ta emot.


9 Tre stationer


Bästa förutsättningarna för att köpa päls
Webbplats: trivokzala.tt34.ru; Tel.: +7 (495) 607-01-30
På kartan: Moskva, Komsomolskaya Square, 6
Betyg (2019): 4.4

Lombard "Tre stationer" kommer att vara en gudstjänst för dem som vill sälja de uttråkade produkterna från päls eller ta ett lån på säkerheten hos en päls. Professionell personal kommer att uppskatta saker och genast ge pengar. De som är intresserade av att köpa pantprodukter av päls kommer också att hitta många bra alternativ till överkomliga priser. Förutom pälsar arbetar företaget med guld, silver, platina, ädelstenar, klockor, tillhandahållande av tjänster för inköp och försäljning av produkter.

Lombard ger lån. Överbetalning beror på beloppet och varierar från 6% per månad. Vanliga kunder kan ta ett Lombard lån till förmånsränta. Lombard arbetar sedan 1997 och har etablerat sig som mycket tillförlitligt. Det är bekvämt beläget bara fem minuters promenad från tunnelbanestationen Komsomolskaya. "Tre stationer" bär värdig titeln på en av de bästa klockorna och pälspengarna i huvudstaden.

8 Pawnshop 38


Specialisering i bilar
Webbplats: autolombard-moskva.ru; Tel: +7 (495) 740-87-00
På kartan: Moskva, Smolenskaya-Sennaya Square, 30, s. 4
Betyg (2019): 4.5

"Autopawnshop 38" kommer att vara av intresse för fordonsägare, eftersom det är specialiserat på att köpa, sälja och pantsätta bilar. Företaget har funnits sedan 2013 och har redan blivit den största specialiserade pantbanken, inte bara i Moskva, utan även i Ryssland.En bekväm service gör att du kan få ett lån på säkerheten hos en bil eller en PTS inom trettio minuter, vilket gör att du kan lösa finansiella problem mycket snabbare än när du gör ett lån i en bank.

För dem som befinner sig i en svår livssituation, kommer service av brådskande köp av en bil att vara lämplig, tack vare vilken kunden snabbt kommer att förbättra sin ekonomiska situation. Utgångsmaskinbedömning hjälper till att spara tid för företag och upptagna personer. Nyligen har en pant för bilar börjat fungera, vilket kommer att vara intressant för dem som har plats i underjordisk parkering, och fordon har redan sålts eller det finns en bekvämare parkeringsplats. Lombard kan också hjälpa till med försäljning av bilar.


7 Lombard


Värda uppskattning av antikviteter
Webbplats: the-lombard.ru; Tel.: +7 (495) 724-57-55
På kartan: Moskva, Glinischevsky lane., 5/7
Betyg (2019): 4.5

"Lombarden" har arbetat sedan 2008 och kommer att vara speciellt intressant för ägarna av antika föremål som vill dela med sina värdelösa värden och snabbt få bra pengar för det. Företagets specialister kommer att producera en kvalitativ bedömning av varorna, och viktigast av allt, helt gratis. Om kunden är nöjd med det slutliga beloppet kommer han att kunna få pengarna direkt utan att ränta ränta och provisioner.

Dessutom kommer bondehuset att vädja till älskare av antikviteter som söker antikviteter, från porslinsfigur och målningar till hushållsartiklar och musikinstrument. Förutom antikviteter är bondehandeln engagerad i köp och utvärdering av guld, platina, silver, klockor och varor av ädelstenar. Enligt många recensioner erbjuder de ofta de bästa priserna på guldprodukter. Den enda nackdelen är bristen på kontor i olika områden. "Lombarden" ligger bara på ett ställe - tvåhundra meter från tunnelbanestationen "Chekhovskaya", mittemot federationsrådet.

6 meridian


Det mest pålitliga skyddet av säkerheter
Webbplats: goldlombard.ru; Tel.: +7 (917) 570-06-95
På kartan: Moskva, Sokolnicheskaya Square., 9A, pav. 104 TC "PRESTIGE M"
Betyg (2019): 4.6

Nätverket av pawnshops "Meridian" har funnits sedan 1993 och ingår i sådana prestigefyllda föreningar som Lombards, National Association of Pawnshops och Regional Association of Pawnshops. I Moskva har 24 avdelningar redan öppnats, som ligger inom gångavstånd från tunnelbanan. Företaget tillhandahåller kortfristiga lån säkrade med klockor, guld, smycken och bestick.

Alla produkter som accepteras som pant hålls i de säkraste kassaskåp och utesluter obehöriga personers tillgång. Ett viktigt plus är riskförsäkring på bekostnad av företaget. Pawnshops av Meridian-nätverket särskiljer också det traditionella professionella tillvägagångssättet för värdering av guld, silver och ädelstenar. I smyckenbutiker, som finns på pantaffärer, kan köparen hitta produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.


5 585 Golden


Möjlighet att välja en lämplig hastighet
Webbplats: 585zolotoy.ru; Tel: 8 (800) 555-55-85
På kartan: Moskva, st. Sheremetyevskaya, 6
Betyg (2019): 4.7

Nätverket av affärer och bondehus "585 Gold" har 800 kontor i hela Ryssland. Och, naturligtvis, Moskva var inget undantag. Företaget erbjuder gynnsamma villkor för lån säkrade av smycken gjorda av ädla metaller och stenar. En viktig funktion är klientens förmåga att välja lämplig tariff som bäst passar hans behov. Lån beviljas i upp till 30 dagar. Dessutom håller pawnshoppen ständigt kampanjer, vilket minskar räntan när vissa villkor är uppfyllda.

När du först kontaktar företaget, erbjuds klienten att utfärda ett klubbkort, med vilket du kan samla poäng och betala dem i nätverksbutikerna. Sortimentet av de senaste stora mängderna guld och silver smycken för varje smak. På företagets hemsida kan du använda den praktiska online-utvärderingstjänsten, vilket sparar mycket tid.


4 seger


Bästa provisionbutik
Webbplats: win-63.rf; Tel: +7 (495) 134-15-18
På kartan: Moskva, 60-årsdagen av oktober 25 K1
Betyg (2019): 4.8

Provisionsbutiken "Victory" är inte en bondebutik i traditionell bemärkelse.Men vi kunde inte inkludera det i vårt betyg på grund av populariteten hos dem som bråttom behöver pengar, och de som används för att lönsamt förvärva saker, vare sig guld, mobiltelefoner eller till och med fastigheter. Han ger inte Lombardiska lån, men betalar för de saker som klienten ger under genomförandet. Experter av "Victory" gör en professionell bedömning av varorna och ger ut pengar utan onödig byråkrati.

Även här kan du lönsamt köpa begagnade guld- och silver smycken, elektronik, bilar och mycket mer. Företaget tillhandahåller dygnet runt support, och dess kontor arbetar också 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Segersegmenten är utbredd i hela Moskva, liksom i hela Ryssland, och ligger inom gångavstånd från tunnelbanestationer. Företaget fortsätter att rangordna det bästa.

3 nytta


Utlåningsledare på säkerhet
Webbplats: lombardblago.ru; Tel: 8 (800) 100-02-55
På kartan: Moskva, st. Lenin Sloboda, 26
Betyg (2019): 4.8

Den bästa servicen för hypotekslån kan skryta med ett nätverk av pantmäklare "Blago". För sina kunder utökar företaget ständigt utbudet av tjänster. Förutom de traditionella guldavgångarna, andra ädelmetaller och stenar kan du ta ett lån under ett elverktyg eller hushållsapparater. Nya format på pantbanker med extra kassaskåpfönster kommer också att vädja till många.

"Bra" bedömer alla löften helt gratis. Tillgänglig onlinebedömning på hemsidan pawnshop. För att få ett lån behöver du bara ett pass och inte mer än femton minuter ledig tid. Säkerhetslånet är tillgängligt i upp till 30 dagar. Ett stort plus är tillgången på pantbanker: i Moskva ligger alla kontor inom gångavstånd från tunnelbanan. Nätverket distribueras i hela Ryssland: dess filialer är verksamma i 42 städer.

2 perspektiv


Pawnshop för ägare av schweiziska klockor
Webbplats: lombard-perspectiva.ru; Tel: +7 (495) 959-99-99
På kartan: Moskva, Korobeynikov lane, 1
Betyg (2019): 4.9

Det bästa bondehuset för ägare av klockor och smycken av dyra schweiziska märken. "Perspektiv" förvärvar och accepterar också denna kategori av varor som en pant, bedriver en bedömning på högsta nivå och erbjuder mycket gynnsamma förutsättningar. Medarbetarna har lång erfarenhet och alla nödvändiga certifikat, vilket gjorde det möjligt för bolaget att få ackreditering från den internationella klockbytningen Chrono24 och bli Moskvas bästa klockbökshandel enligt tidningen Maller.

Förutom köp och pant kan "Perspektiv" ge ett lån. Om kunden snabbt behöver pengar, erbjuder långivaren från 50 tusen till 150 miljoner rubel samma dag. Större belopp kan godkännas enligt överenskommelse och när ytterligare dokument tillhandahålls. För att få ett lån behöver du bara ha ett pass. Lombard "Perspektiv" fortsätter att fortsätta rankningen av de bästa i Moskva.


1 Lombard 24


Den bästa uppskattningen av stenar och ädelmetaller
Webbplats: juvelirnyj-lombard-24.ru; Tel: +7 (495) 621-78-13
På kartan: Moskva, st. Maroseyka, 6/8, s. 1
Betyg (2019): 5.0

Det bästa bondehuset för alla kategorier av medborgare. Människor med olika inkomster kommer hit för tjänster eftersom det är fördelaktigt för ägarna av lyxvaror, ägare av enkla tillbehör och yrkesverksamma som är engagerade i grossisthandel med stenar och smycken. Kunderna lockas av de maximala priserna för inlösen av ädla metaller, en något högre uppskattning av smycken som kan återförsäljas, liksom märkesvaror.

Lombard tillhandahåller olika tjänster - från lån till brådskande försäljning av fastigheter. Ganska ofta bedriver försäljning och auktioner, där du mycket billigt kan köpa guld eller annan produkt du gillar. "Lombard 24" kommer att uppskattas av dem som vill sälja diamanter, som här kommer de att uppskattas till förmån för klienten och kommer att göra det bästa alternativet inte bara i Moskva utan också i Ryssland.Lån beviljas på 6 till 12% per månad.


Populär omröstning - vilken pawnshop i Moskva är bäst
Vi rösta!
Totalt antal röster: 0
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner