10 bästa företagens kökskranar

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa lågprisproducenterna av köksflänser: en budget på upp till 5000 rubel.

1 Kaiser Ett brett utbud av billiga modeller
2 Iddis Perfekt anpassning till den ryska sanitetsutrustningen
3 Frap Bästa prisklass
4 Ledeme De mest ergonomiska lösningarna

De bästa tillverkarna av köksflänsar i mellanklassen: en budget på 5000-8000 rubel.

1 Rossinka Maximal säkerhet för hälsan. Gjord i Ryssland
2 Vidima De bästa traditionerna och modern teknik
3 GranFest De mest originella och slitstarka beläggningsblandarna

De bästa tillverkarna av premium kökshandskar

1 Blanco Estetik och hygien
2 Grohe Olika funktionaliteter
3 Hansgrohe Bygg kvalitet. Magnetisk montering, hållbarhet och komfort

Partnerbjudanden

AquaNet
Den officiella butiken hos den populära tillverkaren av möbler och sanitetsartiklar för badrum. Stort utbud: kranar, badkar, duschar etc.

De flesta under reparationer tänker noggrant på sektionerna i köksuppsättningen och spenderar mycket tid på att försöka räkna ut gardinens färg. Efter att ha valt en diskbänk, som i regel styrs av en estetisk komponent, köper de en visuellt lämplig mixer.

Lions andel av hur bekväm vistelse i köket kommer dock att bero på det senare. Blandareens kvalitet och funktionalitet - det är vad du behöver tänka först. En checklista som återspeglar de viktigaste kriterierna för att välja en köksblandare hjälper dig att inte misstas:

 1. Blandartyp. Det finns en-hävstång, två-ventil och icke-kontakt. Klassisk med två kranar skulle vara lämplig i ett retro kök. Single lever - valet av dem som följer nuvarande trender. Dessutom visar enhanteringsblandare lägre vattenförbrukning. Med kontaktlös menar de elektroniska mixers som aktiverar flödet av vatten när händer eller disketter sätts under kranen.
 2. ergonomi. Övning visar att strömmen av vatten från köksblandaren bör falla precis i diskbänken. Annars kommer du att stöta på obehag under driften.
 3. Tipphöjd. Den så kallade "tipp" -blandaren eller tippen kan vara låg, medelstor eller hög. Specialister ritar kundernas uppmärksamhet på förhållandet mellan tippens höjd och djupet i diskbänken - desto högre är desto mindre djup kan diskbänken vara.
 4. Spetsens vinkel. En annan viktig aspekt är kranens vridningsvinkel. Billiga modeller erbjuder 120-140 grader, dyrare - från 180 grader. Behovet av rotation bestäms av sinkens placering - nära väggen, på ön etc.
 5. Ytterligare funktioner. Ytterligare funktioner som visar kökskranar innehåller inbyggda vattenfiltreringssystem, en luftare, en utdragsutlopp, ett bajonettfäste för fönsterbrickor, omkopplare för diskmaskin och tvättmaskin, samt andra hushållsapparater som förhindrar översvämning.

Vi erbjuder dig ett betyg av de bästa tillverkarna av kökshandskar. Fördelningen av positioner togs i beaktande:

 • användarrecensioner;
 • expertutlåtanden
 • produktionskostnad
 • varumärke efterfrågan.

De bästa lågprisproducenterna av köksflänser: en budget på upp till 5000 rubel.

Det finns en hel del företag som besitter en nisch i segmentet billiga kökshandskar. Vi inkluderade bara de bästa i betyget, vilket trots låga priser visar hög kvalitet och uppfyller användarnas grundläggande krav.

4 Ledeme


De mest ergonomiska lösningarna
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Varumärket har varit känt i mer än 20 år, varav mer än 15 finns i ryska detaljhandelskedjor. För att förbättra konkurrenskraften inom hygienprodukterna utvecklar företaget aktivt sina produktionsanläggningar, utrusta dem med modern utrustning, tillämpa de senaste tekniska utvecklingen och material. Tack vare sin egen designbyrå, omvandlar hon omedelbart populära trender till konsumtionsvaror. Prisintervallet för sortimentet är 350-4500 rubel. När det gäller strukturella skillnader i modellerna är de inriktade på individuella konsumentpreferenser. Det finns enheter med rund, fyrkantig konfiguration med övre eller nedre tut i olika storlekar. Därför kan du alltid hitta den perfekta passformen för sinkens designfunktioner.

Enkelspännblandare finns med en bekväm och kompakt vridsknapp som inte värmer upp under drift och upprätthåller bra rörlighet. Sådana produkter är som regel gjorda av silumin, snabbt monterade med "på stud" -metoden. Monokontrollerade mässing eller rostfritt stålkonstruktioner är oftast traditionella i form, men sticker ut med originalfittings. Sortimentet av två produktvaror är det mest mångsidiga, för vilket det mottar positiv feedback från konsumenterna.

3 Frap


Bästa prisklass
land: Kina
Betyg (2019): 4.7

Köksblandare Frap anses vara den mest populära av den billiga. Denna egenskap var avgörande för att tillverkaren inkluderades i värderingen. Hans modeller utmärks av enkel installation och drift, såväl som kortfattat utförande. Keramisk kran med luftare kompletterad med ett metallhandtag och sviveltapp - så ser tillverkarens standardbudsmodell ut.

Användarna i recensionerna noterar att dessa mixers är den bästa lösningen för dem som är begränsade i ekonomin. Också till förmån för dessa produkter till köket gör valet av dem som är vana vid den traditionella driftsprincipen - en kran för varmt och kallt vatten. I ett ord är ingenting överflödigt. För en sådan kostnad är det inte nödvändigt att förvänta varaktigt arbete, men det finns inga klagomål om låg slitstyrka. I allmänhet är det för sitt pris ett bra alternativ för en villa eller en hyrd lägenhet.

2 Iddis


Perfekt anpassning till den ryska sanitetsutrustningen
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

För mer än 15 års drift av varumärket på hemmamarknaden har produkterna inte bara fått erkännande, men också efterfrågan. Förutom den överväldigande låga kostnaden för kranar lockas konsumenterna av en rad olika former, storlekar, designfunktioner, resten av produktutbudet för kök och badrum. Tillverkaren tillverkar produkter med hänsyn till ryska normer för vattenförsörjningssystemets funktion, samt åsikter från rörmokare och användare direkt. Mixerlinjerna representeras av enstaka och tvåventil modeller av flera typer av installationer, som garanteras i upp till 10 år. Anordningarna är utrustade med en miljövänlig och hållbar keramisk patron / vevslåda, en användbar luftare, de är enkelt anslutna till ett vattenförsörjningssystem med ett flexibelt rör. I företagets portfölj finns det erbjudanden med multifunktionella infällbara vattenburkar, färgutbytbara insatser, en kanal för anslutning av ett vattenfilter.

Produkterna är gjorda av slitstarkt rostfritt stål eller mässing, har en beläggning avsedd för långvarig drift. En annan fördel med enheterna är möjligheten att välja design i stilistiska versioner från neoklassicism, retro till modern och techno. Samtidigt kan man bland annat hitta både traditionella silvermodeller, samt en löpande färgpalett eller kombinerade.


1 Kaiser


Ett brett utbud av billiga modeller
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.9

Kaiser-kranar uppfyller kraven för även de mest förspända användarna med en begränsad budget. Tillverkarens samling är fylld med en-hävstång och tvåventil modeller.Genom typ av tipp kan kunder välja utdrag, flexibla, svängbara, stationära eller filterkökar. Därför är det enklare att stanna kvar i köket så bekvämt som möjligt, eftersom det är lättare att tvätta stora krukor eller stekpannor med en vattentank.

Lågkostnadsmodeller från tillverkaren ser snygg ut, vilket gör det inte möjligt för gästerna att misstänka det verkliga värdet av köksflänsen. Bland dem som letar efter en granitblandare, men inte har ekonomisk förmåga att köpa en dyrare modell, väljer de flesta att välja det här bevisade företaget och bedöma genom recensionerna inte ångra det.


De bästa tillverkarna av köksflänsar i mellanklassen: en budget på 5000-8000 rubel.

Företagen representerade i denna kategori kan betraktas som de bästa när det gäller pris och kvalitet. Deras köksvatten är utrustade med ett tillräckligt antal moderna funktioner där genomsnittliga användare är intresserade.

3 GranFest


De mest originella och slitstarka beläggningsblandarna
land: Ryssland (producerat i Ryssland och Kina)
Betyg (2019): 4.7

Detta varumärke är utvalt av motståndare till universell design, vardag och hemlighet. GranFest hjälper till att dyka in i världen av ljusa färger, icke-standardiserade lösningar och bekväm hantering av sanitär utrustning installerad i köket. Blandarna i mässing är belagda med en speciell pulverfärg som förbättrar den visuella effekten. Dessutom skyddar det här skiktet av produkterna från repor, nötning och det är lätt att ta hand om enheten, eftersom efter kontakt med vatten kollapsar inte beläggningen, spricker inte och faller inte av.

För modeller gjorda i retrostil används brons som omslag. En liten rad enheter av klassisk typ skiljer sig från det yttre skiktet. När det gäller designen innehåller varumärkets samling även produkter som är utrustade med en kran för dricksvatten, en infällbar vattenkan, vars bekvämlighet utmärker sig av användarna i recensionerna. För det mesta omfattar sortimentet leveranser med singelhandtag med sviveltapp, högkvalitativ keramikpatron och luftare.

2 Vidima


De bästa traditionerna och modern teknik
land: Bulgarien
Betyg (2019): 4.8

Årets historia, som nu producerar 6 miljoner mixers årligen, började tillbaka 1934, trots att företaget då hade ett annat namn. Efter upprepade specialiseringsändringar år 1970 producerades tvåventilmodeller för första gången, som var i aktiv efterfrågan som gav upphov till skapandet av efterföljande serier, tillverkning av några av dem görs fortfarande. Sedan 1984 började sortimentet omfatta enhoppsprodukter.

Trots det stora utbudet av designförslag, enligt ägarrecensioner, föredrar de tidlösa klassiker och den moderna sortimentet. Den enorma ackumulerade erfarenheten av att producera varor från olika metaller gör att vi kan behålla höga tekniska egenskaper hos produkterna, deras praktiska egenskaper. Den gjutna mässingskroppen är konstruerad för 15 år av problemfritt arbete, det rörformiga svängningsutloppet är tillverkat av samma slitstarka material. Tack vare det förstärkta fixeringssystemet och monteringspaketet som ingår i förpackningen, är varje enhet lätt att installera, inte orsaka besvär för frekvent användning. Den självrengörande luftaren, som fungerar enligt Air + -tekniken, hjälper till att förbättra vattenformeln samtidigt som den bevarar sin naturliga smak. Populära modeller av märket Vidima Uno BA356AA, Vidima Stream, liksom resten, har en kromfinish och låg ljudnivå.

1 Rossinka


Maximal säkerhet för hälsan. Gjord i Ryssland
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Tillverkaren erbjuder kranar till köket och badrummet, som redan har fått förtjänat konsumentigenkänning och tilldelats International Environmental Prize. Produkterna överensstämmer helt med de standarder som tillämpas på sanitetsutrustning, genomgår flera stegs kontroll och har godkänts av inhemska forskningsinstitut.Hela produktlinjen är tillverkad av industriell mässing med låg blyhalt, vilket skiljer produkterna från erbjudanden från konkurrenter. Metallets kemiska sammansättning är säker för hälsa och miljö.

Komponenterna står helt emot tryckfall i VVS-systemet, och närvaron vid konstruktion av speciella plastluftare och vattenburkar, som utvecklats av ryska ingenjörer, förhindrar att enheterna kläms upp genom att ackumulera kalkavlagringar. Funktionerna "Anti-calcium" och självrengöring förlänger livslängden för produkter för vilka företaget ger en garanti på minst 7 år! Dessutom är svängtrummarna i modellerna gjorda av slitstarkt AISI 202 rostfritt stål, vilket kännetecknas av tillförlitliga korrosionsegenskaper. Komplettering av patroner och ventilhuvuden med keramiska plattor av markkorund är ett annat plus till förmån för denna produkt. Rörmännens uppfattning bekräftar Rossinkas mixers höga prestanda.


De bästa tillverkarna av premium kökshandskar

För dem som har råd med en premium köksfläktar, erbjuder tillverkare modeller som kombinerar snygg design, avancerad teknik, ytterligare funktionalitet.

3 Hansgrohe


Bygg kvalitet. Magnetisk montering, hållbarhet och komfort
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.7

Hansgroe är en tillverkare som har etablerat sig från den bästa sidan. Produktens hållbarhet uppnås genom innovation, teknik och komfort. Enligt användarna är fördelarna med köksflaskorna i detta företag kontrollen av vattenstrålen genom att trycka på en knapp för att underlätta arbetsflöden och intuitivt underhåll, högkvalitativa material, solid design.

Ergonomi består av en hög tut, vridbar och infällbar dusch. Ett unikt magnetiskt fäste ger en återgång till startpositionen för den utdragbara duschen och dess säkra fixering i blandaren. Priset på köksarmaturer verkar dyrt för vissa kunder, men uppsättningen funktioner och kvaliteten på aggregatet bekräftar att kostnaden är berättigad.

2 Grohe


Olika funktionaliteter
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.8

Tillverkaren är beroende av ny teknik, så användarnas intresse är främst den funktionella modelllinjen. Utrustad med en tud av olika höjder, rotationsrader, enhendel och tvåventilprodukter är lämpliga för drift av VVS-utrustning i alla lägen. För underhåll av stora kokkärl och vaser finns dessutom glidgaskannor, som även kan användas vid tvättning eller produkter i två handfat samtidigt. En jättejustering av vattenförbrukningen möjliggör inte bara att spara det, men också för att förlänga livslängden för komponenter, enligt rörmokare. I ett antal enheter finns en inbyggd temperaturbegränsare, skydd mot omvänd flöde, eller pekskontroll tack vare ett litiumbatteri.

Vissa produktgrupper är utrustade med Blå eller Röda system. I det första fallet kan vattnet dessutom filtreras, kylas och gasas, i det andra - bringas till kokpunkt, och det automatiska blockeringsläget tillåter inte barnet att brinna. Sådana modeller av mixers kompletteras dessutom med filter, förbrukningsmaterial, koldioxidcylindrar eller pannor, beroende på det valda systemet.


1 Blanco


Estetik och hygien
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.9

Kökskranar Blanco har på vattentätmarken visat sig vara högkvalitativa och ergonomiska. Deras särdrag är de högsta standarderna för säkerhet och hygien. Alla modeller passerar inte bara de strängaste provningarna i produktionen utan också ytterligare frivillig certifiering.

Moderna modeller har en infällbar sprutvattenburk för fyllning av stora behållare. Ett sådant strukturellt element är också lämpligt under rengöring av skalet självt. I tillverkarens sortiment finns det kranar till köket, där diskbänken är installerad framför fönstret. Sådana produkter har justerbar höjd för fullständig öppning av ventilerna. Ytterligare alternativ inkluderar automatisk ventil, samt ett speciellt munstycke för att förhindra plack. Användare i recensionerna noterar högkvalitativa komponenter som säkerställer hållbarheten i driften.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av köksflänsar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 445
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Olga
  Och vi har en AM PM-mixer, det fungerar bra. Om du snabbt behöver få vatten i potten klarar han snabbt. Kollar på diskbänken blandad harmoniskt.

betyg

Hur man väljer

recensioner