12 bästa företag av barnskor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa tillverkarna av barnskor till vintern

1 Reima Högsta kvalitet
2 Lassie Mest tillförlitliga
3 Nordman Det bästa inhemska varumärket vinterskorskor
4 Viking Lätt och maskintvätt

De bästa tillverkarna av barns ortopediska skor

1 ortopedia Bästa terapeutiska effekten
2 Minimen De bästa preventiva ortopediska skor
3 Sursil Ortho Högkvalitativa rekommendationer av ortopedister
4 TM "Shalunishka" Förebyggande av ortopediska sjukdomar

De bästa tillverkarna av skor till barn

1 Kotofey De mest bekväma första stegen
2 Kapika Bästa pris
3 Bartek Hög kvalitet och bekvämlighet
4 ECCO En av de mest populära varumärkena

Barnhälsa är det viktigaste för någon förälder. Det beror på många faktorer, inklusive ekologi, näring, fysisk aktivitet. Men få människor tror att även kläder eller skor som de bär på en baby bör tas på allvar. Dålig kvalitet tyg kan lätt orsaka allergier med obehagliga symtom för barn. Ett dåligt tillverkat skor kan störa den rätta utvecklingen av foten. För att få barnet att känna sig bekväma även på långa promenader, och hans kropp var alltid i ett hälsosamt tillstånd, behöver föräldrarna helt enkelt ägna särskild uppmärksamhet åt de skor de köper. Bland tillverkarna av skor till barn finns vissa märken vars produkter har de bästa egenskaperna. Vi har sammanställt en bedömning av de mest tillförlitliga varumärkena enligt köpare och specialister. Här är de bästa modellerna i olika kategorier.

De bästa tillverkarna av barnskor till vintern

Valet av vinterskor för barn ska närma sig med särskild uppmärksamhet. Vid denna tid av året är barnet ofta i kylan, så stövlarna eller stövlarna måste vara väl uppvärmda. Dessutom måste högkvalitativa barnskor för vinter skydda benen från vind och kall luft. För att barnet inte ska vara sjuk, att känna sig bekvämt att gå, är det viktigt att endast köpa beprövade skor. Vi presenterade de bästa märkena, oumbärliga på vintern.

4 Viking


Lätt och maskintvätt
land: Norge
Betyg (2019): 4.6

Ett ganska välkänt norskt märke, grundat för nästan ett sekel sedan. Företagets sortiment är mycket brett, men vinterskor till barn är av särskilt intresse. Den behåller värme under alla väderförhållanden, även i de allvarligaste frosten. Tillverkaren använder modern teknik, några av dem är deras egen unika utveckling. Till exempel, för att hålla ett barns fötter från att bli trött, används ett mycket lätt men extremt varmt BASF-material. Dessutom har vinterskor ett mycket bekvämt snörningssystem, en ny generationssula med inbyggt stöd, ett Gore-Tex membran som ger ett fullständigt skydd mot fukt.

Alla skor är väldigt lätta och pålitliga - utförande på höjden. Även med en intensiv daglig klädsel, skor inte tillräckligt för en säsong, så det är bäst att få storleken med en marginal. Men det viktigaste kännetecknet för varumärket är att skorna kan tvättas i en tvättmaskin utan att de påverkar deras utseende och skyddsegenskaper.

fördelar:

 • lätthet;
 • tillförlitlighet;
 • Möjligheten att tvätta i en tvättmaskin
 • fuktmotstånd
 • väldigt varmt.

nackdelar:

 • hög kostnad.

3 Nordman


Det bästa inhemska varumärket vinterskorskor
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Det inhemska varumärket Nordman uppträdde på 1990-talet, som inledningsvis specialiserade sig på tillverkning av gummistövlar. Lite senare ägde företaget sig i tillverkningen av barnmodeller. Hon blev snabbt populär eftersom hon hade utmärkt prestanda när det gällde pris och kvalitet.Vinterskor varumärke är utformad för de mest allvarliga frostarna. Bland de material som används är: naturlig päls, högkvalitativa textilier etc. Linjen är representerad av flera alternativ: dynor, filt stövlar, stövlar av vattentätt EVA material. De viktiga skillnaderna mellan modellerna av varumärket inkluderar enkla men starka fästorgan (ofta kardborreband), en bekväm såle, ett fint utseende, ett stort sortiment av färger. Dessutom, trots den visuellt stora storleken, är Nordman-skor faktiskt mycket lätta och känns nästan inte vid foten.

fördelar:

 • optimal kostnad;
 • stor erfarenhet;
 • bekväm att bära;
 • lämplig för kalla vintrar;
 • Vissa modeller är vattentäta.

nackdelar:

 • inte detekterad.

2 Lassie


Mest tillförlitliga
land: Finland (producerat i Kina)
Betyg (2019): 4.8

Lassies märke av kläder och skor, populärt bland föräldrar, är ett exempel på högsta kvalitet. Varumärket producerar samlingar två gånger om året, varje gång det förvånar sina kunder. Skorna representeras av linjaler av sandaler, sneakers och vinterskor. Vid tillverkning av någon ny modell passerar ett speciellt prov som bestämmer motståndet mot bristning, kyla etc. Tack vare användningen av avancerade material fungerar skorna bra även i de mest allvarliga frosten. Oftast är de presenterade modellerna lämpliga för temperaturer från -5 till -25 grader. Viktiga skillnader i varumärket: Vattentätt övre lager och sula, unikt skydd mot snö, fasta fästdon, perfekt passform. Alla dessa funktioner gör det inte bara möjligt för barnet att känna sig bekväma när de flyttar, men utvecklar också sin fot korrekt.

fördelar:

 • lång bevarar skos ursprungliga utseende
 • högkvalitativa högteknologiska material;
 • tillförlitligt skydd mot förkylningen;
 • stort sortiment.

nackdelar:

 • inte detekterad.

Kriterier för att välja kvalitetsskor

Nu på många ställen presenterade i butiker många olika modeller av barnskor. För att välja det bästa alternativet för ditt barn, bör du vara uppmärksam på följande egenskaper:

 • Materialet måste vara av hög kvalitet, och bättre helt naturligt. I sådana modeller upptar foten den mest bekväma positionen, och huden andas väl.
 • Soles bör köpa barn flexibla, och när de blir äldre väljer du hårdare alternativ. Om det är svårt att böja, kommer barnet att uppleva obehag när de går.
 • Baksidan ska alltid vara tätt, så att barnen i början sätter foten på rätt sätt.
 • Storleken bör väljas med en viss reserv (för sommarsäsongen 1 cm, för vinterperioden 1,5 cm).
 • Ortopediska egenskaper. Deras närvaro bestämmer kvalitetsskor. För att förhindra platt fot är innersulan utrustad med ett speciellt båge stöd, och hälen har en optimal storlek (den vanligaste Thomas-hälen).

1 Reima


Högsta kvalitet
land: Finland
Betyg (2019): 4.9

Det finska varumärket Reima, som existerar i ca 70 år, specialiserat sig på tillverkning av barnkläder och skor. Huvudskillnaden mellan varumärket är det unika materialet Reimatec, utvecklat av de bästa specialisterna. Det syftar till att skapa ett temperaturbalans som är optimalt för barnet i vilket som helst väder. I sådana skor kommer inte foten att svettas eller frysas. Tack vare komfortabel kardborre i de flesta modeller passar stövlarna snyggt och håller foten väl. Falsade sulor behåller värmen väl även med den mest allvarliga frosten. Varumärkesdesigners är mycket uppmärksamma på utseendet på produkterna, så varje modell ser väldigt snygg ut. Kundrecensioner om finska varumärket är extremt positiva.

fördelar:

 • överensstämmelse med strikta regler i produktionen
 • unikt material;
 • tillförlitliga fästelement;
 • högkvalitativ ytsula;
 • vattenavvisande
 • snöskydd.

nackdelar:

 • högt pris.

De bästa tillverkarna av barns ortopediska skor

Barnets hälsosamma utveckling är föräldrarnas huvuduppgift. En av de viktigaste ögonblicken - bildandet av det muskuloskeletala systemet, lederna. Denna process påverkas direkt av de skor som barnen bär.För att inte tjäna platta fötter eller andra obehagliga fotsjukdomar borde barnet bara ha på sig korrekt utformade och syda skor. Ett av de viktigaste kriterierna när man väljer ett par är dess ortopediska egenskaper. Vi har inkluderat i rankningen av de bästa varumärkena som specialiserat sig på tillverkning av sådana skor.

4 TM "Shalunishka"


Förebyggande av ortopediska sjukdomar
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Barn som inte har uppenbara ortopediska problem, som förebyggande åtgärd, kan vi rekommendera skor gjorda i Ryssland av Shalunishka-märket. Detta är inte medicinskt, men anatomiskt skor, avsedda för korrekt fotformation, förebyggande av flatfot på barn. Därför kan det köpas utan rekommendation från en läkare.

Tillverkaren erbjuder ett brett utbud av konventionella och anatomiska skor av hög kvalitet till överkomliga priser. I recensionerna delar föräldrar positiva visningar. De gillar attraktiv design, slitage och bekvämlighet.

fördelar:

 • Alla modeller av skor är tillverkade av naturmaterial.
 • bekvämlighet och korrekt bildning av fot - insolesvippen, hälen, hög styv häl;
 • brett utbud av skor för alla väder.

Den enda nackdelen, enligt föräldrarna, är att tillverkaren producerar fler modeller för tjejer än för pojkar.

3 Sursil Ortho


Högkvalitativa rekommendationer av ortopedister
land: Holland (producerad i Ryssland)
Betyg (2019): 4.8

Varumärket Sursil Ortho är registrerat i Nederländerna, men det produceras i Ryssland, varför priset på barns ortopediska skor är betydligt lägre jämfört med importerade varumärken. Tillverkaren producerar barns profylaktiska och terapeutiska ortopediska skor som syftar till att lösa olika problem. Alla modeller har en attraktiv design, är av hög kvalitet, bärs under lång tid. Skor av detta märke rekommenderas ofta av ortopedister. På dagen borde det bäras i 3-4 timmar, inte mer.

Alla material är naturliga, andningsbara, hållbara. Med regelbundet slitage kan utseendet på produkten försämras delvis, men det påverkar inte bekvämligheten och effektiviteten. Föräldrar lämnar om det här märket, mestadels positiva recensioner.

fördelar:

 • Ett stort urval av modeller för att lösa olika problem.
 • brett färgområde;
 • låg kostnad jämfört med skor av utländska märken;
 • Varumärket rekommenderas av ortopedister för olika problem;
 • högkvalitativt utförande.

nackdelar:

 • näsdelen är inte skyddad, den är skadad när den slits regelbundet.

2 Minimen


De bästa preventiva ortopediska skor
land: kalkon
Betyg (2019): 4.8

En av de mest populära tillverkarna av högkvalitativa barnskor är det turkiska märket Minimen. Dess modellutbud har flera funktioner. Den speciella formen med en rundad tå gör att du kan röra fingrarna fritt och därigenom säkerställa god luftutbyte på framdelen och korrekt fotformning. En annan viktig fördel är ortopediska insoles i mjuk effekt, vilket hindrar utseendet på olika fotsjukdomar (till exempel platta fötter). Varumärket tar hand om sina små kunder och tillverkar därför skor utan en enda söm, vilket minskar möjligheten att utse sår, korn.

fördelar:

 • beprövad kvalitet
 • hållbarhet;
 • bra ortopediska egenskaper
 • unika innersulor;
 • speciell form;
 • säkerhet.

nackdelar:

 • högt pris.

1 ortopedia


Bästa terapeutiska effekten
land: kalkon
Betyg (2019): 4.9

Det turkiska varumärket behandlings- och profylaktiskt skor för barn Ortopedia har länge etablerat sig på hemmamarknaden. Företaget är aktivt engagerat i utvecklingen av nya modeller, som ständigt fyller på sortimentet. Trots detta förlorar äldre modeller inte popularitet på grund av deras utmärkta hållbarhet och bekvämlighet. Du kan välja mellan storlekar från 18 till 36 - du kan välja det bästa alternativet för ett barn av alla åldrar. Den speciella utformningen av varje par skor garanterar korrekt fördelning av belastningen på foten under rörelse.Detta gör att du går helt säker och eliminerar överspänning av fötterna.

Särskilda material förhindrar överdriven svettning. Tillverkaren erbjuder flera alternativ för barns ortopediska skor: öppna eller stängda sandaler i olika färger.

fördelar:

 • visar sig bra när den bärs
 • bakteriedödande verkan;
 • korrekt lastfördelning
 • säkerhet;
 • bekvämlighet;
 • stort urval
 • bra recensioner.

nackdelar:

 • högt pris.

De bästa tillverkarna av skor till barn

Kvalitetsskor för de minsta är gjorda enligt ett antal krav. Det kännetecknas av maximal flexibilitet i sulan, med endast naturliga andningsbara tyger och en mjuk lös kropp (helst från textilier). Typiskt erbjuder tillverkare i denna kategori, booties, sneakers eller sandaler. Endast bevisade företag gör ett riktigt säkert och bekvämt skor för de minsta. Nedan är de bästa.

4 ECCO


En av de mest populära varumärkena
land: Danmark
Betyg (2019): 4.7

I förgrunden till prioriteringarna sätter danska företaget kvalitet på produkterna, så alla skor är kända för ökad tillförlitlighet och bekvämlighet. Modeller för vardagligt bruk är ganska vanliga, men väldigt snyggt utseende. Modellintervallet är ganska brett, många färger och stilar för tjejer och pojkar. Märket är en av de mest populära bland tillverkare av skor för barn på grund av sin oöverträffade kvalitet, inte billig, men tillräckliga priser.

För tillverkning av skor och sandaler används exklusivt naturliga och högkvalitativa material. Till exempel, även processen för att göra läder övervakas noggrant av företagsspecialister. Tack vare den speciella skräddaren, cirkulerar luften inuti skon fritt, så barnets fötter svettar inte och blir inte trött. Alla recensioner om detta varumärke är bara positiva.

fördelar:

 • väldigt högkvalitativt läder och annat material;
 • rätt passform, förhindrande av benutmattning
 • ökad bekvämlighet och tillförlitlighet;
 • stort urval av stilar och färger;
 • mycket positiv feedback.

3 Bartek


Hög kvalitet och bekvämlighet
land: Polen
Betyg (2019): 4.8

Polsk tillverkare erbjuder föräldrar ett brett utbud av skor till de små. Små skor, tofflor, sandaler, sandaler och sneakers i hans prestanda ser smart och solid. För höstperioden erbjuder tillverkaren helt vattentäta, men andningsbara skor och stövlar för barn som redan har börjat gå aktivt. Alla skor är gjorda av högkvalitativa, naturliga och säkra material, mycket bekväma och pålitliga.

Egenskaper hos modellerna för den minsta flexibla dubbelskiktet, speciella polyuretanplattor mot fotdeformation, vibrationsdämpning när man går på en hård yta. Benen i sådana skor blir inte trött, och tack vare barnets stabilitet känner sig mer självsäker. I svar skriver ofta föräldrar till spädbarn att de aldrig har ångrat att de valde skor för det här märket för sina barn.

fördelar:

 • brett modellutbud och elegant utseende
 • rimliga priser
 • bara naturliga och högkvalitativa material;
 • skor för alla årstider;
 • bekvämt, väl genomtänkt klipp och skräddarsy.

2 Kapika


Bästa pris
land: Ryssland (producerat i Italien, Moldavien, Kina, etc.)
Betyg (2019): 4.8

Ett annat ryskt märke Kapika erbjuder sina kunder en mängd olika skor för de minsta. Experter tror att det under denna period är att barnet behöver maximal vård för sin hälsa. Korrekt skor är grunden för detta. Företaget producerar en hel rad "första steg", som representeras av booties och sandaler. Separat finns det alternativ för pojkar och tjejer, som skiljer sig åt i färger.Trots det faktum att Kapika visade sig relativt nyligen (2009) har hon redan lyckats vinna många köpare kärlek. Den viktigaste skillnaden i varumärket är det låga priset. Kvaliteten, som bedöms av recensionerna, uppfyller alla krav.

fördelar:

 • ljus design;
 • bekväm passform;
 • säkra första steg;
 • brett modellutbud;
 • kvalitetsmaterial;
 • bästa pris

nackdelar:

 • inte detekterad.

1 Kotofey


De mest bekväma första stegen
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Inhemskt varumärke "Kotofey" i ca 100 år producerar skor för barn och gör det väldigt framgångsrikt. Ett stort antal föräldrar föredrar det här märket, eftersom tillverkaren tar hänsyn till de mycket små barnens egenskaper. Kotofey-företaget lägger till speciella fästingar (kardborreband, kardborreband) till sina modeller, en mjuk lädersula, en optimal häl på styvhet och insatser av slipmaterial. Sofistikerade designmodeller för de första stegen - huvudmärket i varumärket. En av de mest populära typerna av skor till babyar är booties. De är gjorda av andningsbara lätta textiler och känns inte på benet.

fördelar:

 • säkra modeller för de första stegen;
 • lämpliga former;
 • stort sortiment;
 • bra kvalitet;
 • optimal kostnad.

nackdelar:

 • inte detekterad.


 

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av barnskor
Vi rösta!
Totalt antal röster: 383
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner