10 dyraste märken av herrklockor

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 dyraste märken av klockor för män

1 Rolex En av de dyraste klocktillverkarna
2 Patek philippe Bästa designen
3 Chopard Noggrannhet - Kungligheten av timmar
4 Nick Det mest lovande varumärket
5 Tissot Ett av de mest kända varumärkena i Ryssland
6 Vacheron constatin Perfekt av lyx
7 Breguet Den bästa kombinationen av tradition och modernitet
8 Audemars Piguet Konstant strävan efter excellens
9 Cartier Oklanderlig stil och smak
10 Blancpain Gamla världsmarknadsleverantör

Armbandsur har länge erkänts som de mest fashionabla mänens tillbehör. Valet är enormt: från de enklaste budgetmodellerna till verkliga konstverk värda mer än en miljon dollar. Designers av sådana tillbehör har ett stort utrymme för fantasi. Till exempel kan ett band tillverkas av olika material:

 • klassiskt läder (matt, lackat, med ett mönster);
 • från ädelmetaller (guld, platina, silver);
 • med inlagda stenar (diamanter, etc.).

Varje man kan välja en klocka baserat på många kriterier. En av de viktigaste är kostnaden. Det påverkas av materialet av tillverkning, närvaron av ädla metaller, varumärket etc. Moderna tillverkare erbjuder en mängd olika modeller från låg kostnad till premium.

Mäns klockor skiljer sig också åt i typ av mekanism:

 1. Kvarts - den mest exakta och dyra mekanismen. Hans system är baserat på en kvartskristall. De kan avvika i 15 sekunder per månad. För dyra kronografer reduceras denna siffra till 3 sekunder. Byt ut batteriet om några år.
 2. Den elektroniska typen skiljer sig endast från kvarts typen i närvaro av en bildskärm och en mikroprocessor istället för en stegmotor. Denna typ av klocka är en av de billigaste och korrekta.
 3. Den mekaniska typen anses vara en statussymbol, inte en praktisk. Detta beror på låga noggrannhetsgrader (från +40 till -20 sekunder per dag). Mekanismen hos sådana klockor är baserad på fjäderns och kugghjulets funktion, så de kräver periodisk lindning manuellt. Varaktigheten av dessa modeller beror på tillverkningsmaterialen av själva mekanismen. En viktig fördel - kräver ingen användning av batterier.

Vi stannade vid de dyra varumärkena som representerar de mest populära världsmodellerna.

Topp 10 dyraste märken av klockor för män

10 Blancpain


Gamla världsmarknadsleverantör
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.4

Varumärket konsekvent rankas med världs ranking tack vare erfarenheten av att producera klockrörelser för användning under olika förhållanden sedan 1735. Samma tillverkare äger öppningen av den cylindriska stroke. Efter att ha uppstått och nedgångar fortsätter företaget att behålla sitt rykte som leverantör av tillförlitliga klockor utan att ändra sin företagsidentitet. Mäns sortiment representeras av komplexa kalibrer, det återupplivade elementet i karusellen, innovativa lösningar.

Den dyraste modellen av företaget Grande Complication ($ 800 000) har den klassiska rundformen av ett platinumfall, vilket är dolt 740 delar. En anläggning av en sådan produkt är konstruerad för 168 timmars icke-stopp-körning. Här används 44 rubiner för dekoration. Idag producerar begränsade utgåvor under det här varumärket konceptuella produkter för män, kombinerat i samlingar av Le Brassus, Villeret, Léman, Fifty Fathoms, L-evolutionen.


9 Cartier


Oklanderlig stil och smak
land: Frankrike (producerat i Schweiz)
Betyg (2019): 4.5

För många är företagsnamnet främst associerat med utsökta smyckenmästerverk. Men listan över produktlinjer innehåller inte mindre ovanliga klockor. I början av förra seklet vann armbandsprodukter med rik dekoration med pärlor, onyx och emalj hjärtan av eliten. Sedan dess är vissa modeller till salu nästan i sin ursprungliga form.Företagets specialister arbetar mycket på formerna, stilen på herr- och kvinnoklockstillbehör, inte glömmer bort funktionalitet, användbarhet, driftstabilitet.

En av de mest sofistikerade modellerna av premium-segmentet, som nu erbjuds av tillverkaren, är Ronde Louis Cartier XL. 60 diamanter placeras på det ädla 18 karat vitguldväskan som begränsar arbetsutrymmet längs ytterkanten. För harmoni är skivan av samma metall dekorerad med 587 diamanter, vars glans inte kan överskugga safirkristallen. Ett sådant tillbehör till män kostar omkring 4.500.000 rubel.

8 Audemars Piguet


Konstant strävan efter excellens
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.6

Strax efter grundandet av joint venture 1875 insåg hans "fäder" att de skulle lita på ett elitområde. Och för detta var det nödvändigt att generera och genomföra idéerna i förväg, både tekniskt och designer. Förföljelsen av perfektion har lett till skapandet av modeller med den minsta repeteraren, hämtningstiden, den finaste mekanismen, funktionen för den andra tidszonen.

För tillfället är manuell montering av klockor helt bevarad, vilket åtföljs av strikt kvalitetskontroll vid varje steg. Varje år produceras mer än 30 000 exemplar på detta sätt, vilket snabbt skiljer sig från 88 länder i världen. Royal Oak Grande Complication-modellen värt mer än 500 000 dollar, utgiven totalt i antal 3 stycken, speglar perfekt företagets stil i företagets produkter. Huvudfunktionen här är 8-kolsramen, som är fastsatt på väskan med 8 guldskruvar. Dessutom ger produktens tillförlitlighet och charm en dubbel safirkristall, samma urtavla, dessutom dekorerade med vitguldelement. Totalt har enheten 648 delar, inklusive split-kronograf och evig kalender.


7 Breguet


Den bästa kombinationen av tradition och modernitet
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Detta härliga märke, som fortsätter namnet på sin skapare år 1775, tillhör palmen som kallas kunglig. Dessutom kan du i hans arsenal hitta många epok-skapande uppfinningar för utveckling av klocktillverkning. Automatisk lindning med effekten av evighet, tourbillon, den första handledsmodellen - allt detta skapades av Breguet själv och bestämde den framtida utvecklingen av en specialiserad marknad.

Moderna modeller är inriktade på maximal detalj av varje mekanism, komplexitet och höga krav på estetik. Särskilt innehåller det 300 000 dollar Breguet Double Tourbillon-tillbehöret för män 570 artiklar, inklusive safirglas. Den finns i två varianter av saken - från 18-karats guld och platina av 950: e testet. Av särskilt intresse är Classique-samlingen, där de bästa traditionerna från det förflutna presenteras i en omtolkad tolkning. Olika mekanismer, ädla metaller, frånvaron / närvaro av diamanter och baguette-cut sapphires som urvalsklämma gör det möjligt att effektivt betona status för ägarna av dyra produkter.

6 Vacheron constatin


Perfekt av lyx
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

Vacheron Constatin anses utan tvekan som ett av de mest prestigefyllda moderna klockbolagen. Varje modell av herrklockor är verkligen lyxig, vacker och sofistikerad. Vacheron Constatin har alltid varit ett tecken på hög status. Napoleon Bonaparte själv föredrog det här märket.

De dyraste herrarnas armbandsur av märket är erkända som Tour de I'lle, som också är en av de svåraste i hela historien. För guld i 18 karat, kommer en unik safirkristall, en ultimativ precision, två rattar och många komplikationer (16 stycken) att betala 1 500 000 dollar. Mängden är givetvis imponerande. Skapades över två århundraden sedan uppmärksammas klockmarkivet av älskare av skönhet och kvalitet i moderna tider.


5 Tissot


Ett av de mest kända varumärkena i Ryssland
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.8

Under åren har klockverkstaden, som framkom 1853, blivit ett världsklass företag som har blivit synonymt med elegans och schweizisk kvalitet. Idag säljs sina premiumprodukter i över 160 länder runt om i världen.I Ryssland uppträdde de första kopiorna 1858. Innovativa utvecklingar har lett till att varje år totalt sett över 1 000 000 personer blir ägare till de mest originella varumärkesprodukterna.

En av hemligheterna för framgång är användningen av material som granit eller nacre för kroppen, förutom ädla metaller. Diamanter används som smycken. Hit modeller som Tissot Sculpture T-Gold-serien till ett pris av 437.000 rubel. De lockas av ett slitstarkt 18 karat guldfall, ett genomskinligt fall tillbaka, genom vilket mekanismens arbete, som inte är benäget att skrapa, med safirglas är synligt. Välja en Tissot klocka, du får en dynamisk stil och inga extra skrymmande element i designen.


4 Nick


Det mest lovande varumärket
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Varumärket hör till det eponymiska företaget Nika Group, som grundades i Ryssland 2003. Trots en kort historia av närvaro på marknaden, smycken klockor för män och kvinnor blev populär över hela världen. Tillsammans bidrar traditioner, innovationer och trender till födelsen av exklusiva samlingar av guld och silver. Mäns kronograf "Dahlia", gjord av ädla metaller 2007, markerade början på en hel grupp av dyra tillbehör med hög precision. En mekanisk klocka med en självlindande "Prestige" gav början till utvecklingen av nästa populära linje.

Tillverkarens produktsortiment innehåller även produkter som har en emaljbeläggning gjord med en speciell varmkloisonne, glasmålningsteknik. 15000 produkter för varje smak och färg säljs årligen. Den mest ursprungliga samlingen "Rysslands tid" är utrustad med en ny användbar funktion, tack vare vilken i alla de 11 ryska klockzonerna kommer du att känna dig trygg. För frisläppandet av de utmärkta alternativen kommer det att bli en urdekoration från Exclusive-serien värd 100 000-1 000 000 rubel.

3 Chopard


Noggrannhet - Kungligheten av timmar
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Känd sedan 1860, den schweiziska tillverkaren, som kombinerade klockan och smycken trender att skapa premium-klass lyx tillbehör. Sedan grundandet av varumärket inom sitt sortiment ingår kronometrar, och indikatorn för noggrannhet och kvalitet har blivit dominerande. Varje samling präglas av en unik design, tematisk enhet, de berömda L.U.C-mekanismerna är av särskilt intresse.

Produkterna representeras av kvarts, mekaniska, automatiska klockor. Mäns linje är gjord för hand i Schweiz från platina och olika guld i 750: e testet, och i små partier. Platinummodellen All-in-One är till exempel representerad av endast 10 kopior. Den har 14 komplikationer, en guilloche urtavla och en vecka reservkraft. Världsrekordet för den dyraste klockan, dekorerad med smycken av 201 karat, är 26 miljoner dollar och hör också till detta företag.

2 Patek philippe


Bästa designen
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.9

Företagets viktigaste prestation - frisättningen av modellen PATEK PHILIPPE REF. 1518. Inrättades 1941, erkänd som den näst dyraste armbandsur i världen och såldes på en populär auktion i Genève (Geneva Watch Auction) för 11.000.000 dollar! Detta är en absolut rekord sedan Rolex.

Klockorna är en av de första seriemodellerna i världen som har en evig kalender, liksom en indikator på månfaser. De skapades av de bästa schweiziska urmakarna i 5 år och är helt gjorda av stål. I denna version släpptes endast 4 exemplar. Mekanismen består av mer än 900 delar. Grundades 1839 i Genève har varumärket producerat unika lyxmodeller i nästan 200 år. I hela företagets historia har släppts ca 600 timmar, varav de gjordes av de bästa hantverkarna.


1 Rolex


En av de dyraste klocktillverkarna
land: Schweiz
Betyg (2019): 5.0

Klockmärket Rolex behöver ingen introduktion.Varje frisatt modell av herrsklockor är en kombination av otroligt stil och bästa kvalitet i världen. Huvudskillnaden i hela företagets klockor är deras styrka och motstånd mot olika förändringar (höjd, djup, temperatur, etc.). Men separat är det värt att prata om kostnaden för ROLEX. Med tanke på den individuella klockans bästa natur bryter priset på produkter ibland världsrekord. Den dyraste modellen av herrarnas armbandsur "Rolex Daytona" från 1968 såldes av auktionshuset Phillips de Pury i oktober 2017 med ett rekord på 17 700 000 kronor i rekordbeloppet i hela handelshistoriken!

Den här klockan är en riktig legend. Förutom den extremt exakta Valjoux 72-rörelsen hade kronografen många andra fördelar (till exempel en takymetrisk skala). Priset påverkades starkt av att modellen länge hörde till legenden om Hollywood Paul Newman. För närvarande förtjänar en annan Rolex klocka särskild uppmärksamhet. Ref. 6062 Bao Dai är kända som de dyraste herrarnas armbandsur av rostfritt stål. Vid populära årliga auktioner i Genève såldes de för mer än $ 5.000.000. Helt guldfodral i kombination med en lyxig ratt, upptagen med diamanter, ger en hög status till sin ägare. Förresten, tillhörde dessa klockor till kejsaren av Vietnam. 

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av dyra klockor för män?
Vi rösta!
Totalt röstat: 167
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner