16 bästa te varumärken

plats

namn

Funktionsbedömning

Det bästa bladet svart te

1 Twinings Real English Tea
2 tess Olika smaker till ett överkomligt pris.
3 Paradisfåglar Bästa bladte
4 Basilur Bästa premium svart te

Bästa svart te påsar

1 Althaus Bäst för teaffärer och restauranger
2 Dammann Bäst kvalitets teabag
3 "Kan te" Kvalitetsbevis genom åren
4 Newby Valt högkvalitativt te

Det bästa lövgrönt teet

1 "Russian Tea Company" Stort urval av sorter
2 Greenfield De bästa te recensionerna ryssarna
3 Ahmad Stark kvalitetskontroll
4 Nadin En rik samling smaksatta teer

Bästa gröna teväskor

1 Vkus Utmärkt kvalitet gröna tepåsar
2 Heath & heather 100% naturlig komposition
3 Clipper Bästa kvalitet och naturlighet
4 Ronnefeldt Te från de två bästa löv och tips

Se även:


I över 5000 år har te varit favoritdrinken i miljoner. Han uppfriskar på morgonen och vackert toner hela dagen. För att värma upp på vinterkvällen dricker de det hett, och för att släcka törsten i värmen lägger de is till drycken. Ett stort antal företag runt om i världen producerar 1000 olika sorter och tetyper. I en sådan sort är det svårt att hitta den bästa drycken, så vi gjorde ett betyg baserat på expertutlåtanden och kundrecensioner.

Det bästa bladet svart te

Merparten av produktionen är i svart te. För dess tillverkning, lämnar bladen fermentation, som kan varas från 2 till 4 veckor. Stort blad svart te har en tårta smak. Tillverkare experimenterar ständigt med en mängd tillsatser för att ge dryckets mångsidighet.

4 Basilur


Bästa premium svart te
land: Sri Lanka
Betyg (2019): 4.6

Detta te är verkligen odlat, skördat, producerat och förpackat i Ceylon, därför har det konsekvent hög kvalitet. Företaget grundades 1982 i Sri Lanka och har sedan dess varit en stor leverantör av te till andra länder. Äktheten av dryckets ursprung kan kontrolleras med tecknet på det gyllene lejonet på originalförpackningen. Symbolen får inte användas av något annat land. En av hemligheterna av den stora smaken av te - titerters arbete. Detta är ett slags te-sommelier, smakare, som kan skilja tusentals smaker, eftersmak, bukett med dryck. Därför är Basilur verkligen en högklassig produkt till en måttlig kostnad - ca 250 rubel. för 100 gr. Te finns i stora stormarknader.

Teatret är helt enkelt stort, och både klassiska och smakfulla linjaler är populära. Harmoniseringen av tebuketten uppnås genom att man undviker användningen av artificiella smaker, tillsätter bitar av frukter, blomställningar, blomblad och knoppar, aromatiska örter och oljor. Sortimentet av företaget har åtminstone 200 teatvaror, bland vilka varje finsmakare av denna drink kommer att hitta den bästa smaken och aromen. Många köpare älskar den orientaliska samlingen te. En av de starkaste smakerna i denna linje är "Frosty Day" med en harmonisk bukett kronblad av vit och blå majsblomma, passionfrukt och apelsin. Att hitta negativa recensioner om detta varumärke är mycket svårt.

3 Paradisfåglar


Bästa bladte
land: Sri Lanka (det finns ett representativt kontor i Ryssland)
Betyg (2019): 4.7

Sri Lanka anses vara varumärkes ursprungsland, men teet som står på hyllorna i våra butiker är förpackat av den ryska representanten för företaget Aroma Extra. Trots den låga kostnaden (ca 100 rubel per 100 gram) har te en mycket god kvalitet, den har en rik, harmonisk smak och arom.Att ange det för kategorin konsumtionsvaror är också omöjligt - te levereras inte till alla butiker, är inte det vanligaste. Men han är en av de bästa i sitt prisklass.

Under varumärket "Paradisfåglar" produceras främst klassiskt blad- och mediumblad Ceylon och indiskt te. Smaker används sällan och bara naturliga. Till exempel, en lätt, diskret lukt av bergamot. I te "Strawberry Glade" finns stora bitar av bär. Det finns många sorter, du kan hitta ett alternativ för varje smak. Användare svarar väldigt bra på det. De gillar bristen på "damm" och brutna teblad. Vid bryggning är hela blad synliga. Smaken av te utan tillsatser är mycket rik, lätt tart, färgen är tjock, vacker.

 

2 tess


Olika smaker till ett överkomligt pris.
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Tess-varumärket är en del av den stora oro Orimi-Trade, som har producerat kaffe- och tedrycker sedan 1994. I recensionerna noterar köparna av Tess te den utmärkta smaken av drycken och en mängd olika val. Alla produkter är gjorda av högbergssorter av tebuskar. Märket kan inte kallas högsta kvalitet - det avser produkter av massförbrukning, skiljer överkomligt pris. Ett paket te som väger 100 gram kostar ca 100 rubel. Men samtidigt är dess smakkvaliteter ganska höga, och olika smaker, rika aromer och tillgänglighet i de flesta stormarknader och butiker gör det till en av de mest populära.

I sortimentet finns 6 olika sorter. Ceylonblått te Ceylon "High Ceylon" är särskilt populärt. "Tess Pleasure" har en ovanlig smak, eftersom det i sin komposition finns harmoniskt kombinerade rosehip, äpple, blomblad och tropiska frukter. "Tess Orange" är en riktig energikälla - apelsinen är behagligt uppfriskande och toner. Te "Tess Earl Grey" har mer uppfriskande egenskaper, citrus energi och frisk bergamot bidrar till lätt uppvaknande. Den klassiska glada morgonen kommer att presenteras av Tess Sunrise, enligt gourmetrecensioner är det den bästa drinken i märkeslinjen.

Alla vet om de positiva egenskaperna hos te och avsaknaden av kontraindikationer för användning. Det är dock värt att notera att det finns flera begränsningar:

 • du kan inte brygga te flera gånger;
 • "Gårens" te innehåller inte näringsämnen och kan till och med skada.
 • Om du dricker te på tom mage kan du skada matsmältningssystemet.
 • På grund av den ökade koffeinkoncentrationen kan en stark dryck inte konsumeras av hypertensiva patienter.
 • smak och näringskvalitet försämras på grund av felaktig bryggning;
 • te kan inte dricka mediciner.

1 Twinings


Real English Tea
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.9

Under drygt 300 år har Twinings drycker varit populära hos kunderna. Tillverkaren har funnit ett tillvägagångssätt för varje, eftersom det implementerar ett brett sortiment av sorter. För bergamotens älskare producerar företaget Earl Grey tea. Den rika smaken av den "engelska frukosten" ger en blandning av bladvarianter. I fruktsamlingen är försäljningschefen Lady Grey Tea, som kombinerar citrusnoter av bergamot, citron och apelsin.

Prinsen av Wales te är Twinings stolthet. Han skapades personligen 1921 för sin höghet prinsen av wales. Naturligtvis var endast erfarna specialister inblandade i sin produktion, som använde de bästa sorterna av bladte. Nu är samlingen av företaget representerad av mer än 150 teorter som säljs i 100 länder runt om i världen. Ryska användare uppskattade också sin kvalitet. I recensionerna noterar de den oväsentligt mättade smaken, uttalad arom. Till skillnad från många andra märken tillverkar tillverkaren samma högkvalitativa lös te och tepåsar. Funktionsbladstea produceras huvudsakligen i metallburkar för att bevara samma smak och arom. Kostnaden jämfört med varumärkena med massförbrukning är ganska hög - cirka 350 rubel per 100 gram.


Bästa svart te påsar

Amerikanska köpmannen Thomas Sullivan skickade teprover till sina kunder i små silkesäckar. Köparna bestämde att te skulle bryggas rätt i dem. Så tepåsen upptäcktes av misstag. Svart te är bekvämt att brygga i dem, eftersom det inte behöver en vattenkokare. Tea crumb eller små långt blad te är förpackade i små trianglar gjorda av fin polymer mesh eller påsar av filtrerat papper. Förpackad dryck har ett brett utbud av smaker, så det är mycket populärt bland kunderna.

4 Newby


Valt högkvalitativt te
land: Storbritannien (tillväxtland Indien)
Betyg (2019): 4.7

Dyrt men mycket högkvalitativt internationellt premiummärke, som producerar ett brett sortiment av klassiska och smakrika te i bulk och i påsar. Det finns flera egenskaper i produktionen som gör produkterna unika - samlingen utförs endast under den mest fördelaktiga perioden. Fabriken ligger i hjärtat av teregionerna i Indien, så att råvaran omedelbart efter samling levereras för bearbetning, blandning och förpackning.

I bolagets sortiment finns cirka 150 olika teorter - svart, grön, ört, ulong, smaksatta sorter. Förpackat svart te är av hög kvalitet, ger en stark infusion med ädel färg och rik smak. På försäljning kan du hitta klassiska sorter (assam, engelsk frukost, Earl Gray), samt te med arom av timjan, bergamot, kardemumma, jasmin, ingefära, mango, jordgubbar och buketter av olika smaker. Men när det gäller dyra te föredrar användarna klassiskt te utan tillsatser mer. Den mest populära med detta varumärke är blandningen "engelsk frukost" med en balanserad smak och arom utan uttalad bitterhet. Kostnaden för en låda med 25 påsar varierar i intervallet 300-400 rubel.

3 "Kan te"


Kvalitetsbevis genom åren
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Varumärket registrerades 1991 av oro "Mai", och är fortfarande den mest kända på marknaden. Stora blad sorter sorteras speciellt för att bevara alla fördelar och smakrika smakar. För bekvämligheten med att brygga "maj te" säljs i påsar och pyramider, som behåller alla fördelar med en bladdryck. De mest populära sorterna i samlingen är Ceylon och Kenyan te. Detta är den välkända "Kronan av det ryska riket", liksom "Golden Petals", "Black Diamond".

Även förpackat svart te har en bred smakad linje. För en mängd olika smaker används citron, vilda bär, hallon, jordgubbar och currants. Bland de förpackade teerna blev kunderna kär i en ganska ny produktlinje, packad i vackra guldlådor - vinbär med mynt, doftande timjan, doftande bergamot. Dessa te har en ganska trevlig arom, men kan bara hävda att vara en av de bästa teen i budgetpriskategorin. Kostnaden per lådan med 25 påsar överstiger sällan 85 rubel.

2 Dammann


Bäst kvalitets teabag
land: Frankrike
Betyg (2019): 4.8

En av de dyraste och högkvalitativa teerna på den ryska marknaden. Det produceras av det äldsta teföretaget i Frankrike, grundat 1925. Det kan säkert kallas den bästa producenten av förpackade te, eftersom det inte smakar som en bryggd-från-produkt. Efter att ha öppnat påsen hittar du det inte damm och "sågspån", som händer med billiga märken, men ett riktigt stort korrekt rullat teblad. Detta företag var en av de första som började producera smaksatta teer, men de använder inte billiga smaker, utan bara naturliga ingredienser.

Också i sortimentet hittar du klassiska smaker utan ytterligare tillsatser. Vid bryggning är det omedelbart en skillnad, det ses även av de som inte kan kalla sig en finsmakare och finsmakare. Mycket rik, tjock färg, lätt tart, stark smak och matchlös arom.Visst, i Ryssland, köps ofta teet som en present - kostnaden för en låda med 25 påsar startar från 700 rubel. Men de sanna kännerna av drycken kan skämma bort sig själva. Blandade väskor är mycket populära, inklusive te med bergamot, jordgubbar, vinbär, honung, mandel, lime, vanilj och hasselnötssmak.

1 Althaus


Bäst för teaffärer och restauranger
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.9

Althaus är ett tyskt te samlat på de bästa plantagen i olika delar av världen. Samlingen är designad av lead titester Ralph Janek i Bremen. På grund av hög kvalitet köps det för restauranger, kaféer och tebutiker. Klassificeringen av svart te "Althaus" är villkorat, eftersom denna kategori även innehåller puer, oolong och röda sorter. Drycken genomgår strikt kvalitetskontroll, därför uppfyller den helt och hållet EU: s och Rysslands normer. Intressant var några sorter av tebuskar uppfödda specifikt för varumärket Althaus.

Samlingen av varumärket innehåller klassiska blandningar och aromatiska teer med tillsats av timjan och bergamot. Det är svårt att hitta frukttvätt i sortimentet - företaget försöker behålla den rena smaken av den ädla drycken, bara en liten skuggning av den med de mest harmoniska tillsatserna. Det finns förpackade te från blad som samlas på plantagerna i Indien och Sri Lanka. Detta är verkligen värdigt te, som har fått höga betyg från de mest krävande gourmorna.


Det bästa lövgrönt teet

Löv som samlas in för grönt te, ångas. Därför förblir färgen på drycken grön och bevarar den naturliga försörjningen av näringsämnen och vitaminer. Efter ångning torkas bladen, twistas och packas. Vissa sorter genomgår jäsning, men inte för långa - högst 48 timmar. Smaken av grönt te är lite sött eller tart med doften av örter.

4 Nadin


En rik samling smaksatta teer
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Företaget, grundat i Ryssland, har tagit en värdig plats på marknaden på grund av det stora antalet te te. Förpackat te säljs sällan, men det finns många sorter av blad svart och grönt te. Konstgjorda smaker används vanligen inte i deras sammansättning - i blandningen kan du se bitar av frukt och bär, tillsats av kronblad och örter och andra naturliga tillsatser. Det går inte för företaget att tebladet odlas i Kina, men det genomgår redan grundläggande bearbetning i Ryssland - kvaliteten lider självklart.

Det mesta av teet är konstruerat för massförbrukning, så det har en låg kostnad - ca 60 rubel per 50 gram. Men det finns dyrare sorter. Till exempel kostar grönt te "Silver jordgubbe" i form av bollar, bildade av hela teblad, ca 350 rubel per 100 gram. Mycket populär är dofterna "Skogskorgkorg" med bitar av bär, "kinesisk schisandra" med citrongräs ört och citrusskal.

3 Ahmad


Stark kvalitetskontroll
land: Storbritannien (producerat i Indien, Kina, England, Iran, UAE, Ryssland och Ukraina)
Betyg (2019): 4.7

Ahmad Tea Ltd tehus grundades 1946 av Ahmad Afshar i Hampshire. Företaget värderar sitt rykte, så det använder teblad från de bästa plantagen i Kina, Indien och Kenya. Naturliga oljor för smaksatta samlingar produceras under strikt kontroll i Storbritannien. Att följa traditioner och strikt kvalitetskontroll hjälpte tehuset att få flera internationella utmärkelser, och även att besöka den internationella rymdstationen 2005. Sedan 2011 har företaget producerat Royal Collection for Buckingham Palace.

I företagets sortiment hittar du klassisk grönt te med en mycket trevlig arom av en välgjord produkt. Älskare av komplexa smaker kommer att älska utbudet av smaksatta sorter med tillägg av jasmin, citronbalsam, mint och citrongräsblommor. Bland vanliga vanliga människor har Ahmad te associerats med en högkvalitativ produkt i ett par årtionden. Enligt dessa experter, till kategorin premium varumärken till honom väldigt långt, men i sin priskategori kan betraktas som en av de bästa.Kostnaden per förpackning som väger 100 gram börjar vid 100 rubel.

2 Greenfield


De bästa te recensionerna ryssarna
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Under 2003 tecknade Orimi Trade Group of Companies ett avtal med det brittiska företaget Greenfield Tea Ltd. Enligt många undersökningar och forskning rankas Greenfield först i betyg av "favoritteor" av ryssarna. Varumärket har mer än 30 artiklar. Linjen av grönt bladte är representerat av tre sorter.

Flying Dragon Chinese Tea, som odlas i Hunan-provinsen, kommer att glädja teälskare med en rik färg, blommig doft, uppfriskar, uppdaterar och släcker din törst. Jasmindröm från kinesiska plantager i Yunan-provinsen är speciell. När den är beredd torkas jasminblommor med teblad, och sedan manuellt vald. Japanska Sencha växte i den japanska provinsen Fukoka. Men vissa användare noterar att på senare tid har kvaliteten på te minskat något. Det är inte så doftande och mättat som tidigare. Många köper det ur vana eller på grund av den låga kostnaden - ca 100 rubel per 100 gram.


1 "Russian Tea Company"


Stort urval av sorter
land: Ryssland (producerat i Tyskland och Ryssland)
Betyg (2019): 4.9

Ryska Tea Company grundades 1998 och förbättrar ständigt kvaliteten och sortimentet av sina produkter. Märket säljer gröna, vita, svarta te och örtte med en unik kombination av bär och frukter. Teproduktionen utförs inte bara i Ryssland utan även på den tyska fabriken Wollenhaupt GmbH. För tillverkning av unika blandningar köps företaget på auktioner i Kina och Sri Lanka.

I kollektionen av varumärket finns det mer än 200 objekt, så alla kan välja sitt eget te. Företaget har också förpackningar. Förutom märkespåse för att köpa te i bulk, erbjuder tillverkaren presenttenn och glasburkar, samt exklusiva trä smyckeskrin. Förutom te i förpackningar, som säljs i stora stormarknader, finns det i många städer specialiserade avdelningar som säljer olika typer av drycker i bulk. Recensioner är olika, men negativa är oftast kvar för det billigaste utbudet av te. Prisklassen är väldigt bred - det finns budget och elit sorter.

Bästa gröna teväskor

Väskor, påsar och pyramider är alltid strikt mätbara och är utformade för att ta emot 200 ml av en läcker dryck. När bryggning förpackad grönt te infusion inte blir stark, så mängden koffein konsumeras minskar. Denna form av frisättning är också populär för sin användarvänlighet. I mosen får man inte partiklar av teblad, olika örter och fruktstycken. Nedan finns de märken som producerar gröna tepåsar.

4 Ronnefeldt


Te från de två bästa löv och tips
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.7

Det kända premiumteamet är känt för sin mycket höga kvalitet och olika smaker. Varumärket är en av de äldsta - grundades i Tyskland 1823. Nu är det väldigt populärt, som används av många av de bästa restaurangerna och hotellen i världen. Tillverkaren använder endast utvalda råvaror som köpts från beprövade plantager i Indien, Sri Lanka och Kina. Grunden för alla produkter är principen - att endast använda de två översta bipackerna och en knopp. Totalt erbjuder företaget över 350 sorter av elitte.

Utbudet av gröna packade teer baseras på utvalda råvaror från kinesiska plantager. Till salu kan du se de rena smakerna utan föroreningar och smaksatta sorter. Endast naturliga smaker används - bär, frukter, örter. Vissa påsar är designade för att brygga i en vattenkokare. Valet av gourmeter erbjuds sorter med en smak - mint, jasmin eller hela buketter av aromer bestående av citrus, kronblad, kronblad, solros, mangofrukter. Om negativa recensioner inträffar är de endast kopplade till den höga kostnaden för drycken. Kostnaden för en låda med 25 påsar startar från 400 rubel.

3 Clipper


Bästa kvalitet och naturlighet
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.7

Teföretaget Clipper har varit känt sedan 1984. Dess produkter har vunnit erkännandet av kunder på grund av den höga kvaliteten på te helt från naturliga ingredienser utan användning av artificiella smaker och färgämnen. Klassiskt organiskt grönt te utan tillsatser har en trevlig och mycket harmonisk smak. Vissa kunder som har provat riktigt kinesiskt te (köpt i Kina) hävdar att smaken av Clipper är mycket nära den.

Alla te är förpackade i vanliga papperspåsar utan rep. Om du bryter en av dem kan du se ganska lite, men högkvalitativt te utan "pinnar" och några föroreningar. De flesta smakämnena är baserade på citrusfrukter - citron och lime, ibland med tillsats av ingefära och aloe vera. Kostnaden för te, beroende på affären, är 200-300 rubel för en låda med 20 påsar. Nöjet är ganska dyrt, men ganska acceptabelt för en kvalitetsdryck.

2 Heath & heather


100% naturlig komposition
land: Storbritannien
Betyg (2019): 4.7

Heath & Heather producerar grönt te från naturliga ingredienser odlade utan användning av bekämpningsmedel och gödningsmedel. Varumärket grundades 1920 av bröderna James och Samuel Reader. Hittills väljer de bästa specialisterna i företaget noggrant varje ingrediens, vilket skapar överraskande goda och hälsosamma drycker. Alla gröna tear från Heath & Heather – Dessa är kraftfulla naturliga antioxidanter som hjälper till att normalisera metabolismen.

Samlingen innehåller både klassiska sorter och ganska intressanta smaklösningar. Till exempel, med tillsats av gurka - smaken av en amatör, men fräsch och trevlig. Ovanligt, kryddigt te med basilika doft kommer att tilltala älskare att lägga till mjölk till drycken - de är mycket harmoniskt kombinerade. Det finns fler standardlösningar - apelsinskal, jasmin, mint, kokosnöt, ingefära. Detta te kan definitivt rekommenderas till fans av nya smaker. Kostnaden för en låda med 20 påsar börjar från 300-350 rubel.


1 Vkus


Utmärkt kvalitet gröna tepåsar
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Märkesföretaget grundades i Ryssland 2013, men te produceras i Marocko. Råmaterial för att göra olika blandningar kommer från världens bästa plantager. från Kina, Japan, Ceylon, Indien. Te testas i Europa och först efter strikt urval får man på hyllorna. För baggat te används ofta en kvalitet men bruten teblad ofta för att erbjuda kunderna en lägre kostnad, men för att upprätthålla en anständig smak och arom av produkten. En annan intressant egenskap är packning i bomullspåsar som inte förstöra dryckens smak.

I raden av gröna packade te presenteras både klassiska och smaksatta sorter med jasmin, rosenblad, mango. Kostnaden för packning av 20 påsar börjar från 500 rubel. Märket är inte det vanligaste, men väldigt populärt i smala cirklar. Många anser att det är en av de bästa gröna packade teen på den ryska marknaden. Dess smak är balanserad, mjuk och mättad samtidigt, aromen är stark men diskret.


Populär omröstning - vilket temärke är bättre?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 864
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner