Topp 10 Online Däckbutiker

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa bildäckbutiker online

1 Mosavtoshina Bästa informativa
2 Express Bus Den äldsta online-däckaffären. Högkvalitativ service
3 KolesaTut Den bästa platsnavigeringen. Utmärkt design och användarvänlighet
4 4tochki Full kundfokus. Bästa service
5 Hjul efter present Mest populära butiken
6 Yulmart Varuhus
7 Kolobox Prisvärda priser
8 Däck och hjul Den optimala kostnaden för varor med bra service
9 Shinof Högkvalitativ leverans av varor utomlands
10 Shinservis Det bästa urvalet av produkter till salu

Bildäck tillhör gruppen av varor som är mycket populära och efterfrågan bland bilägare över hela världen. Frekvensen av deras förvärv beror starkt på klimatförhållanden, vägförhållanden, körstil, graden av inkomst och personliga preferenser. Vissa användare lyckas använda en uppsättning i fem till sju årstider, medan andra måste köpa gummi minst en gång vartannat årstider.

Inte så länge sedan var huvuddistributörerna av bildäck vanliga handelsföretag, och huvudkonkurrensen var strikt mellan dem. Men med tillkomsten och den snabba populariseringen av Internet började andra strukturer att dyka upp, fungera på distans och inte mindre effektivt. Gradvis började onlinebutiker att dra konsumenterna på sig själva och därigenom göra en allvarlig konkurrens till vanliga butiker och oundvikligen vinna det på bekostnad av bekväm service med möjlighet till leverans och lägre priser. Baserat på konsumentåterkoppling och ett antal specialvärderingar rankade vi de tio bästa bilförsäljningsaffären online i Ryssland.

Betygskriterier

Nedan erbjuder vi att bekanta dig med de viktigaste kriterierna för att utvärdera en webbutik. Var uppmärksam - Det här är en subjektiv bedömning av författaren, som kanske inte sammanfaller med dina idéer om fördelarna och nackdelarna med en onlinebutik. Vänligen lägg till förslag och kommentarer i kommentarerna till granskningen.

 1. Design och användbarhet - webbplatsen ska ha en bekväm struktur så att köparen kan hitta rätt produkt så snabbt som möjligt. Förekomsten av professionell design, kompetenta och informativa varubeskrivningar, olika kalkylatorer, en praktisk korg (inklusive praktisk tillägg av varor till korg) välkomnas.
 2. Område - förekomsten av ett stort urval av däck och hjul krävs. En ytterligare fördel är närvaron vid försäljning av tillbehör och reservdelar till bilar, däckservice.
 3. Prisnivå - Medelpriserna på populära produkter tas med i beräkningen.
 4. Storleken på nätverket, leverans - helst bör butiken fungera i alla större städer, inklusive och i Moskva. Det är också viktigt att ha information om leveransen (kostnad, transportföretag, utfärda punkter).
 5. Popularitet - statistik om sökfrågor, referenser på specialiserade forum, sociala nätverk, portaler och andra auktoritativa källor beaktas.
 6. Feedback - närvaron på webbläsaren för återförsäljningsformulär och telefonnummer med online-samtal i Ryska federationen.
 7. Kampanjer och försäljning - Ju fler erbjudanden för att köpa varor till ett bra pris, desto bättre.

Topp 10 bästa bildäckbutiker online


namn

Webbdesign, mobilapplikation

Sortiment av varor

Prisnivå

Leverans, nätverksdäckning

popularitet

återkoppling

Kampanjer och försäljning

Genomsnittlig poäng

"Mosavtoshina"

5

5

5

5

5

5

5

5.0

«Express-Bus"

5

5

5

5

5

5

5

5.0

"KolesaTut"

5

5

4

5

5

5

5

4.9

4tochki

4

5

5

5

5

5

4

4.7

"Hjul efter present"

5

5

3

5

5

5

3

4.4

"Yulmart"

5

3

4

5

5

4

5

4.4

«Kolobox»

5

4

5

3

4

4

5

4.3

"Däck och hjul"

4

4

4

5

4

5

3

4.1

Shinof "

3

4

4

5

3

4

5

4.0

"Shinservis"

4

4

3

3

5

4

5

4.0

10 Shinservis


Det bästa urvalet av produkter till salu
Webbplats: ShinService.ru
Betyg (2019): 4.0

Shinservis - inte mindre populär (dömande efter begäran) online däck butik. Webbplatsen verkar väldigt bekväm, designen "spänner inte" ögat, det ser minimalistiskt ut. Det finns en bekväm däckväljare och däckräknare. Sortimentet är också mycket stort - alla populära tillverkare är representerade: Michelin, Bridgestone, Cordiant, Goodyear, etc. Prissegmentet är genomsnittligt, inte det lägsta, men inte det högsta på marknaden. Jag gillade att det finns en försäljning av däck med ett bra val.

Bland minuserna hittade de inte återkopplingsknappen, bara telefonen (det är bra att samtalet är gratis). Också hittade inte fraktinformation. Kanske är hon, men länken till artikeln i ögat är tydligt inte uppenbar. Det finns emellertid en flik om valet av regioner, vilket innebär att de inte bara fungerar för Moskva.


9 Shinof


Högkvalitativ leverans av varor utomlands
Webbplats: shinof.ru
Betyg (2019): 4.0

Objektivt kan styrkan hos Shinof-butiken i Chelyabinsk anses vara en önskan att täcka allt på en gång. I fråga om ett sortiment av varor är sådan strävan gynnsam, men i andra aspekter finns det viss förvirring. Detta framgår tydligt av platsens design: överflöd av små detaljer och generellt bra, men den begränsade designen lämnar några negativa intryck av vad han såg. Något sätt korrigerar situationen avsiktlig placering av block för snabbval och sökning av däck, samt ytterligare element (diskar, batterier och jämn olja).

När det gäller värdet av varorna är företaget inte bland de "populära" ledarna. Även trots frekventa kampanjer och specialerbjudanden, sjunker priset på gummi knappt under medelstången. Det finns naturligtvis undantag för enskilda produkter, men den allmänna trenden är just det. Men leveransservice kan noteras med ett plustecken. Bortsett från det faktum att beställningar levereras i hela Ryssland kan hjulet, för en viss avgift, "komma dit" till grannländerna, och nästan alltid inom den angivna perioden (mycket sällan, deadlines bryts på grund av lastförseningar vid tullen).

8 Däck och hjul


Den optimala kostnaden för varor med bra service
Webbplats: ShiniDaKolesa.ru
Betyg (2019): 4.1

Butiken med det ursprungliga namnet har inte tillräckligt med stjärnor från himlen, men med rätt tillvägagångssätt kan det uppnå mycket på det valda området. Produktutbudet är stort, men kan fortfarande inte konkurrera med mer framträdande rivaler. Det är anmärkningsvärt att prisnivån på däcken är ojämn: mer populära modeller säljs med en liten markering i förhållande till den genomsnittliga kostnaden på marknaden, medan mindre kända märken kan köpas för lite billigare.

Med bekvämligheten att navigera och flytta runt på sidan har "Däck och hjul" inga problem, även om allt ser extremt minimalistiskt ut. Menyn med tillgång till kontaktinformation dupliceras från ovan och under, och fönstret för kommunikation med konsulten förföljer användaren genom hela "scrollen". Den ovillkorliga fördelen med webbplatsen är att ge hela katalogen för katalogen - skönheten och organiteten saknas tydligt, men den användbara volymen är inte "förorenad" med onödig information. I framtiden, med konsumenternas rätta stöd och det samvetsgranna arbetet hos ägarna, är nätbutiken ganska kapabel att konkurrera med ledarna, men hittills är det nöjet att bara komma in i de tio bästa.


7 Kolobox


Prisvärda priser
Webbplats: kolobox.ru
Betyg (2019): 4.3

En av de främsta fördelarna är enligt vår mening rimliga priser, en av de lägsta bland de betraktade däckbutikerna. Vissa modeller är 10-15% under det genomsnittliga marknadspriset. Många erbjudanden på däck och hjul till salu. Det finns kampanjer, inklusive "dagens produkt." Vi noterar den praktiska servicen hos den elektroniska köen för däckmontering - du kan köpa däck och anmäla dig till ett "pereobuvka" -gummi direkt på platsen.

Vidare på nackdelarna. Sortimentet är stort, men inte det rikaste.Inte omedelbart hittade en flik om valet av däck efter storlek och tillverkare. Det finns ett återuppringningsformulär, men det finns inget chattfönster (att omedelbart börja kommunicera med chefen). Bland andra nackdelar: de arbetar inte för Moskva och Moskva-regionen (inte i listan över detaljhandelsnätet).

6 Yulmart


Varuhus
Webbplats: ulmart.ru
Betyg (2019): 4.4

Det är dumt och irrelevant att prata om populariteten hos Yulmart-butiken bland den inhemska konsumenten - nästan alla användare av nätverket vet på något sätt om dess existens. Trots det faktum att du här kan köpa allt som en person behöver i vardagen, är däcket inte mycket omfattande. Katalogen innehåller cirka 600 modeller totalt, bland annat produkter från varumärkena KAMA, Nokian, Pirelli, Bridgestone, Dunlop, etc. (som minskande). Med en minsta mark-up (uppenbarligen för medling) förblir deras kostnader inom de genomsnittliga värdena - inte högre, men inte lägre än för de viktigaste konkurrenterna.

När det gäller navigering och bekvämlighet av webbplatsen för konsumenter är Yulmart i full ordning. Online-butiken har ett anpassat sökfält, produktuppdelning i mindre kategorier (sommar- / vinterdäck), samt möjligheten att jämföra flera modeller bland dem själva. Dessutom får användarna ett utmärkt tillfälle att köpa och andra fordonsdelar, fördelarna med bildelar och bildelar är väldigt mycket. Leverans av varor utförs i hela Ryssland, och om det inte var för förlusten i sortimentet, skulle Yulmart vara bland de första anbudsgivarna.


5 Hjul efter present


Mest populära butiken
Webbplats: kolesa-darom.ru
Betyg (2019): 4.4

Hjul Darom - en av de mest populära och populära online-däckbutikerna. För att inte vara obestämd, kolla bara på statistiken för sökfrågor - mer än 300.000 användarförfrågningar på Yandex-söksystemet. Online-butiken är tillverkad av hög kvalitet, fungerar snabbt, designen är trevlig. Det finns en bekväm däckväljare. Utbudet är också väldigt brett, en av de största bland nätbutiker som säljer gummi för bilar. Till salu hittar du inte bara däck, utan även batterier, motorcyklar, bildelar, oljor etc.

En annan tydlig fördel med "KolesaDar" är en allvarlig popularisering inte bara på Internet utan också offline. Däckcentra i affären finns i alla större städer (regionala centra). De kan inte bara göra en order (de levererar, bedömer genom recensioner, ganska snabbt), men också helt "ändra" din bil. Det enda negativa, enligt vår åsikt, är höga priser, som kompenseras fullt ut av kvaliteten på service och tillförlitlighet.


4 4tochki


Full kundfokus. Bästa service
Webbplats: 4tochki.ru
Betyg (2019): 4.7

Den största fördelen med online-butiken 4tochki, oavsett plats, är fullt fokus på kundbehov. Den överväldigande majoriteten av konsumenterna förklarar att företaget överstiger närmaste konkurrenter i servicenivån.

Om vi ​​pratar om den visuella delen av säljplatsen, så kan vi notera den diskreta enkelheten, vilket medför användbarhet. I själva verket sammanfattas alla nyckellänkar (kontakter, feedback, katalog, etc.) i snabbmenyn, som även människor som är långt ifrån datorer kan hantera med kontroll. Produktutbudet i 4tochki-butiken är omfattande - konsumenten kan hämta däck (enligt bilens märke eller med nödvändiga parametrar) vid alla tillfällen. Dessutom är det värt att notera framgångsrik marknadsföring av bolaget i sociala nätverk. För en översyn av nuvarande innovationer och förtrogenhet med användarna med principerna för drift av olika däckmodeller lanserades Youtube-kanalen, som är aktivt utvecklad och lever fortfarande.

3 KolesaTut


Den bästa platsnavigeringen. Utmärkt design och användarvänlighet
Webbplats: kolesatyt.ru
Betyg (2019): 4.9

I nio års framgångsrikt arbete och kontinuerlig utveckling lyckades nätbutiken KolesaTut förvärva massor av lojala användare. Det vi kan se nu är resultatet av det hårda arbetet med ett solidt team för att genomföra idéer som gör livet så enkelt som möjligt för den genomsnittliga konsumenten.Den utmärkta utformningen av webbplatsen kompletteras med enkel och intuitiv navigering, ett urvalsfönster (kanske den mest effektiva och effektiva bland alla butiker) och omfattande information om företagets verksamhet.

På alla sidor finns ett telefonnummer, det finns ett popup-fönster för kommunikation med en konsult. Kostnaden för alla varor (och gummi och skivor) är något högre än det genomsnittliga marknadspriset, men med tanke på de frekventa aktierna är det inte så slående. Förresten, webbplatsen ger en särskild länk till varukatalogen för lager, vars intervall periodiskt uppdateras. Leverans gäller i hela Ryska federationen, inklusive Moskvas och Moskvas territorium.

2 Express Bus


Den äldsta online-däckaffären. Högkvalitativ service
Webbplats: express-shina.ru
Betyg (2019): 5.0

En av de äldsta däckhandlarna online, som började sin verksamhet under 2006. I mer än elva år har "Express Tire" uppnått fenomenal framgång: affären lyckades inte bara genomföras i den stora runetten utan också att inleda en aktiv utveckling i Ryssland. Däremot ligger inte däckcentren för detta märke i alla större städer, och möjligheten att beställa och leverera gäller för Republiken Kazakstan.

Den största fördelen med affären kan anses vara det bredaste (kanske den mest omfattande av alla butikerna representerade) produktsortiment. I däckkatalogen presenterar förutom erkända tillverkare ett stort antal småkända företag. Dessutom säljer "Express Tire" hjul, och har också en länk till bildelar, bekvämt sorterade efter märke och modell av bil. När det gäller prissättningspolitiken kan denna webbutik kallas en av de billigaste: sortimentet har dyra modeller, men bulk har låg kostnad. Med tanke på bekvämligheten hos webbplatsen för konsumenter är tillgängligheten av bonusprogrammet och alla ovanstående "Express Tire" värd den högsta betyget.


1 Mosavtoshina


Bästa informativa
Webbplats: mosautoshina.ru
Betyg (2019): 5.0

Vid första anblicken blir nätbutiken synlig för sitt kastmedlemskap hos populära och välrenommerade däckfördelare. Mosavtoshina började sin produktsortiment successivt och började sälja skivor först och sedan ett komplett utbud av bildelar och tillbehör.

Prisnivån för den huvudsakliga typen av produkt (med all butikskampanj) är genomsnittlig. I närvaro av ett stort antal rabatter, specialerbjudanden, samt ett ständigt uppdaterat urval av de bästa däckalternativen, som placeras på huvudsidan. Men butikens huvudsakliga "salt" är inte kostnaden. Ett särskilt trevligt ögonblick ur användarnas synvinkel är en uttömmande beskrivning av en specifik modell direkt i katalogen - för innehållsinformationen i "Mosavtoshin" är värt den högsta betyget. Leverans är organiserad inte bara i hela Ryssland utan också med möjligheten att skicka varor utomlands - till Kazakstan och Vitryssland.


Populär omröstning - vilken online-däck butik är bättre?
Vi rösta!
Totalt röstat: 119
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner