5 bästa tillverkare av autocovers

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP-5 tillverkare av autocovers

1 DINAS Hit försäljning
2 AUTOPILOT Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
3 flygbolag Top T-shirtöverdrag
4 Hadar rosen Riktigt sortiment
5 AUTOPROFI Ursprungliga materialkombinationer

En bilägare som bryr sig skiner inte bara på utsidan, men i stugan ser allt snyggt ut och stiligt. En av de viktigaste tillbehören på insidan av bilen är automatisk omslag. De utför flera viktiga uppgifter, så efterfrågan på dessa produkter är fortsatt hög. Detta skydd av sätena från skador och förorening, och ger kabinen unika och tröst. Dessutom försöker tillverkare att tillämpa ny teknik och moderna material för att tillgodose behoven hos alla kategorier av bilister. Vad är typerna av skydd idag?

 1. Universella modeller är bra eftersom de är lämpliga för platser i olika bilar. Därför behöver köparen inte oroa sig för att de måste ändras eller returneras till säljaren. Nackdelen med denna typ av experter kallas ett mindre utbud, både vad gäller användningen av material och vad gäller färgdiversitet.
 2. Modellautocovers är gjorda för vissa fordon. Med detta tillvägagångssätt kan du ta hänsyn till alla nyanser av stolen, närvaron av nackstöd, armstöd, krockkuddar. Omslag passar lätt och fixeras på stolarna. Tyvärr, inte på någon bil kan du hitta modellpaket. I det här fallet kan du använda den individuella skräddarsydda tjänsten.
 3. Finns i efterfrågan hos hushållsbrukare T-shirtöverdrag. De har sådana fördelar som mångsidighet, snabbhet att sätta på och ta av. T-shirts är oftast gjorda av bomullstrik. Tillverkare erbjuder ett brett utbud och en rik färgpalett.

När det gäller valet av material avtochehla, här köper köparna sina preferenser och tjockleken på plånboken. Ett av de mest populära materialen idag har blivit ekoskinn. Det lockar bilister överkomligt pris, rikt utseende och hållbarhet.

Vår recension omfattar de bästa tillverkarna av autocovers. Vid sammanställningen av värderingen beaktades följande kriterier:

 • produkt innovation;
 • tillgång till egen utveckling
 • prisklass;
 • expertutlåtande
 • konsumentrecensioner.

TOP-5 tillverkare av autocovers

5 AUTOPROFI


Ursprungliga materialkombinationer
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Inhemska företaget AUTOPROFI ledde till en seriös uppdateringslinje för autocovers. Företaget tillkännagav framkomsten av nya samlingar i år. Genom att kombinera olika material var det möjligt att uppnå en unik design och produktens hållbarhet.

 1. Medarbetarna i företaget uppdaterade den mest populära komfortmodellen med fyra varianter av materialkombinationer och fem färger. Det kommer att presenteras i Ryssland under namnet Comfort X.
 2. En helt ny utveckling är Dinamica-samlingen. Dessa omslag ligger nära modellprodukterna på bekostnad av kvalitetsprestanda. Konsument erbjuder 5 kombinationer av material och 7 färger.

I recensionerna är konsumenterna positiva till det snygga utseendet, överkomligt pris, enkel underhåll. Bilägare är inte nöjda med komplexiteten att sätta på, klibba av fluff till velour och läckande sandkorn på platsen.


4 Hadar rosen


Riktigt sortiment
land: Israel
Betyg (2019): 4.7

Israels företag Hadar Rosen har fått internationellt erkännande tack vare elitillbehör. Det finns många fans av detta företags produkter i Ryssland. Inrikes bilägare Israelis erbjuder de bästa bilskydd som kombinerar stil och kvalitet. H & R har över 10 års arbete inom CIS lyckats fastställa sig i TOP-5 av de mest populära varumärkena av skydd.Djärva designidéer som lever med förstklassiga material gör det möjligt att betona individualitet.

Bilister lyfter fram flera fördelar som täcker Hadar Rosen. De är trevliga att ta på, sitta bra på sätet, ha en optimal tjocklek. Särskilt nöjd med modellen av miljöläder och velour. Små svårigheter för biltägarna uppstod när man satt på sittdäck. I vissa uppsättningar finns inga fickor, vilket kan vara en stor nackdel.

3 flygbolag


Top T-shirtöverdrag
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Det ryska företaget Airline går fort tillräckligt snabbt. Företaget började aktivt engagera sig endast i tillbehör till bilar 2006. Motorister från Ryssland är särskilt intresserade av fall i form av T-shirts. Produkterna skiljer sig åt i lågt pris och lång livslängd. Tack vare ett bra distributionsnät visas autocovers på hyllorna i små bosättningar i hela Ryssland. Återförsäljarnätet utvecklas också aktivt i grannländerna.

Gunstigt olika produkter Flygbolagets praktiska och mångsidighet. Omslag kan användas på stolar med sidokrockkuddar. Det finns inga problem för användarna och med t-shirts på bilstolar. Konsumenterna värderar autocovers för UV-resistens, snygging. De är lätta att ta bort från stolen och går in i tvättmaskinen.

2 AUTOPILOT


Den optimala kombinationen av pris och kvalitet
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

AUTOPILOT-företaget har producerat och säljer biltillbehör sedan 1999. Produkterna har en bra kombination av överkomliga priser och hög kvalitet. För att tillgodose behoven hos ett brett utbud av bilägare erbjuder tillverkaren tre skräddarsydda alternativ.

 1. Den främre delen av basuppsättningen är gjord av det valda materialet. Konstläder används för att skapa baksidan.
 2. Original ser kombinerade bilskydd. Inlägg läggs till basmaterialet, vilket ger kapserna inte bara förfining, men ökar även livslängden.
 3. Medarbetarna i företaget möter sina kunder när de skapar autocovers för individuella order. Du kan välja bland populära material som Alcantara, velour och ekologiskt läder.

Användare har en smickrande åsikt om komfort och stil.


1 DINAS


Hit försäljning
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

I 10-års aktiva arbeten har St Petersburg-företaget DINAS kunnat vinna erkännande från hushållers bilister. Den höga populariteten hos autocovers på grund av garanterad kvalitet, original design och användarvänlighet. Specialister i företaget studerar ständigt motorfordons behov, marknadsundersökningar. Tillverkaren använder sin egen utveckling genom att använda högkvalitativa hållbara material för att skapa automatisk omslag.

En av de mest populära samlingarna är nu utvecklingen av perforerat ekologiskt läder. Bilägare kände sina fördelar vid varmt väder. Tack vare utvecklingen av egen produktion i vårt land lyckas företaget erbjuda de bästa priserna med högkvalitativa produkter. Användarna i recensionerna visar fördelarna med skydd för bilen, som brist på lukt och lätt underhåll.

Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av automatisk omslag?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 213
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner