10 bästa företag badkar

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP 10 badrumssänk företag

1 Roca Kvalitetsbevis genom åren
2 AQUATON Globala standarder och tillförlitlighet
3 Jacob Delafon Det bästa förhållandet mellan funktionalitet och kostnad
4 Jika Modernt utbud
5 Gustavsberg Original design
6 Santek Konsumenternas efterfrågan ledare
7 Laufen Den bästa noggrannheten i proportionerna
8 Ravak Innovativa rymdbesparande lösningar
9 Melana Miljövänliga produkter
10 Cersanit Lägsta pris på produkter

Partnerbjudanden

AquaNet
Den officiella butiken hos den populära tillverkaren av badrumsmöbler. Stort urval av: handfat för badkar med skåp, duschar, kranar, installationer mm

Idag finns det ett stort utbud av handfat: glas, keramik, hissar, hängande, fyrkantiga, runda, små, stora osv. Trots denna mångfald har de alla en viktig funktion - de uppfyller hygienbehov, därför är det viktigt att göra rätt val och köpa riktigt högkvalitativ diskbänk.

Från sortimentet av produkter till badrummet spräcker bokstavligen ögonen. Olika modeller av tvättställ lockar med sin otroliga estetik och subtilitet i utförandet. För att du ska kunna köpa högkvalitativ och funktionell VVS, och inte bara ett vackert element, bör du lära dig om de viktigaste kriterierna för att välja diskbänkar:

 1. Design. Alla befintliga variationer är oöverträffade och unika på sin egen väg: cantilever (suspenderad), försänkbar, handfat-tulpan, overhead (diskbänk). Därför väljer alla valfri version de gillar.
 2. Dimensioner. Rummets storlek påverkar definitionen av dimensioner. Det är trots allt inte bara närvaro av ett handfat i badrummet, utan också det harmoniska "inflytandet" i inredningen. Om du behöver köpa en modell för ett rymligt område, så är dubbla variationer eller klassiker perfekta. För små rum är det dock värt att välja ett handfat med en piedestal och därigenom använda maximalt ledigt utrymme. Också lämplig för ett litet badrumsvinkelkompakt och överliggande modeller.
 3. Kostnad. Priskategori av produkten kan varieras, eftersom den beror direkt på tillverkaren, material och design. Det billigaste alternativet idag är ett klassiskt handfat av keramik. Lite mer måste betala för glasfacket. De dyraste sänkorna är gjorda av konstgjord eller naturlig sten.
 4. mark - inte mindre viktig aspekt när man väljer ett köp, eftersom det är garant för sin kvalitet och tillförlitlighet. Världstillverkare kompletterar ständigt sina samlingar av tvättställ, som designades av de bästa konstruktörerna, så att du kan köpa en verkligt originalprodukt, som inte har några analoger någonstans. Naturligtvis, för ett sådant exklusivt förvärv måste du spendera mycket.

Ett handfat för ett badrum är en oumbärlig del av det inre och livet för varje person, så det är nödvändigt att betala tillräckligt med uppmärksamhet åt sitt val. När allt kommer ifrån kommer bara högkvalitativ och vacker produkt att bli ett bra förvärv.

TOP 10 badrumssänk företag

Den moderna marknaden för VVS, som en annan, representerar ett stort antal tillverkare av tvättställ för badrummet. Därför är det ibland svårt för en potentiell köpare att välja en av dem. Vi valde de bästa tillverkningsföretag som i praktiken visat att deras produkter är av hög kvalitet, gjorda av högkvalitativa material med innovativ teknik, vilket framgår av många positiva recensioner från kunder.

10 Cersanit


Lägsta pris på produkter
land: Polen
Betyg (2019): 4.5

Tillverkaren av budgetsegmentet av tvättställ för badrummet har åberopat tillgången på modellutbudet på marknaden. Fabrikerna i företaget ligger i närheten av konsumenterna, vilket minskar tiden och kostnaden för leveransen av varorna. Under varumärket tillverkas produkter av universell typ, vilket kommer att vara i harmoni med många badmodeller. Formen erbjuder rund / halvcirkelformad, oval, kvadratisk, rektangulär och kantformad variant i en linjal 22-100 cm bred. Det är bekvämt att använda dem i rum med olika konfigurationer.

Varje samling är få, men funktionella. Det ger de vanligaste metoderna för installation och anslutning, klassisk ytbehandling. Avlopp fungerar bra, som anges i recensionerna av ägarna av utrustningen. Sortimentet är tillverkat av porslin eller keramik, orsakar inte sårbarhet. För mixarna i de flesta modeller finns det speciella hål. CASPIA RING 44, COMO 40, Teta-produkter fick de bästa användarbetygna för kompaktitet och möjlighet att installera med ett stativ.


9 Melana


Miljövänliga produkter
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.6

De bäst erkända ryska produkterna, som förtjänar uppmärksamhet för tillgänglighet, hållbarhet, variation på sätt att installera. I tillverkarens arsenal finns förslag på varje smak och budget. Behöver du en produkt byggd uppifrån eller under? Inlämnad eller avstängd? Dessa och inte bara handfat av modern företagsdesign är alltid tillgängliga för försäljning. Under detta varumärke produceras och dubbla handfat, frittstående golv, modellbänkar. Produkter kan installeras i bostadshus, lägenheter och institutioner i HoReCa-systemet.

I recensionerna skiljer ägarna av VVS mellan högkvalitativa produkter, olika storlekar och former, perfekt jämn yta, säkerhet under drift på grund av naturmaterial, obligatoriska hål för överflöde. MLN-8070E, MLN-B133, MLN-7027A-modellerna visar tydligt proprietär teknik och designtrender som kan markera varje element i inredningen.

8 Ravak


Innovativa rymdbesparande lösningar
land: Tjeckien
Betyg (2019): 4.6

Den tjeckiska representanten på den ryska marknaden är av intresse för konsumenterna på grund av den intressanta utformningen av tvättställ, de mest ursprungliga tekniska lösningarna, närvaron av ytterligare utrymme för placering av tillhörande tillbehör. På ytorna på många modeller kan du permanent placera tvål och tandborstar eller gömma dem i speciella tummar. Varje produkt tillverkas av gjutning, så det finns inga läckor, inga sprickor i lederna av kroppsdelarna. Skallmaterialet är ett speciellt kompositmaterial baserat på keramik- och dolomitflis, som kännetecknas av bra funktionalitet och slits inte ut under rengöring. Det finns utveckling av gjutmarmor.

Företaget har en rad handfat i standardformat, mini och dubbel, så konsumenterna hittar alltid det rätta alternativet. Recensionerna nämns oftast innovativa modeller av 10-graders serien, som kan installeras i hörnet och utökar utrymmet i närheten av badet. Utvecklingar med Evolution skåp, BeHappy fjädring strukturer är efterfrågan.


7 Laufen


Den bästa noggrannheten i proportionerna
land: Schweiz
Betyg (2019): 4.7

I ca 130 år har företaget varit närvarande på världsmarknaden, inte bara efter trenderna, utan också att forma dem inom segmentet hygienprodukter och hygienprodukter. Företag som verkar i Schweiz, Tjeckien, Österrike och Brasilien är verksamma i varumärket. Varje år kommer 3 miljoner keramiska badrumsprodukter till butikerna, som uppfyller alla standarder, tillgodose kunder med olika designlösningar och är praktiska.

Ett av de mest kända funktionerna i företaget är en önskan att skapa nya idéer, för att införa tekniker, som inte har några analoger än. SaphirKeramiks utveckling möjliggör i synnerhet att få ultra-tunna (1-2 mm) kanter och väggar av produkter som håller hög hållfasthet och hållbarhet.Till salu kan du hitta handfat som vägg, overhead, helt eller delvis inbäddad, och diskbänk, fristående, piedestaler eller halvpedaler. I Ryssland är Laufen Pro-samlingen efterfrågan som lockar uppmärksamhet med tydliga linjer, genomtänkt geometri och enkel installation av modeller oavsett design. Olika typer av handfat Laufen Pro 818958, Laufen Pro 812964 bland de ledande efterfrågan.

6 Santek


Konsumenternas efterfrågan ledare
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

Tusentals kunder sedan 1995, när det ryska företaget grundades, har redan blivit regelbundna kunder. Hög efterfrågan på produkter förklaras av ett bra utbud av modeller i storlek, form, design och pris, hållbarhet och opretentiös drift. Hela sortimentet (sänkor, badkar, toaletter, etc.) tillverkas i Ryssland på egna produktionsanläggningar. Företaget blev upprepade gånger erkänt som "Brand nr 1" i kategorin "VVS".

Storleken på keramiska handfat innehåller modeller med en bredd på 40 till 75 centimeter eller mer, vilket gör att du kan placera dem i små rum eller rymliga. För deras produktion med användning av miljövänliga råvaror, som utsätts för flerstegsbehandling. Som ett resultat är produkterna resistenta mot mekaniska och temperatureffekter, har ett attraktivt utseende. Strukturellt och i form är modellerna inriktade på installationsplatsen och den övergripande stilen på interiören. De mest populära är utvecklingen av "Baikal-65", "Coral-83", "Azov-40".


5 Gustavsberg


Original design
land: Sverige
Betyg (2019): 4.8

Huvudverksamheten hos företaget är tillverkning av produkter för bad från porslin. Företaget öppnades 1825, men det var först 1940 som tillverkningen av bad och sanitetsartiklar började. Tillverkarens grundläggande regel är att ge konsumenterna innovativa, tillförlitliga och högkvalitativa produkter. De bästa designersna arbetar med att skapa varans utseende. Företagets produkter är anmärkningsvärda för sin höga användbarhet och funktionalitet, därför kan de behålla sina ägares ögon i flera år.

Under varumärket Gustavsberg kan du köpa handfat för badrummet av högkvalitativt porslin. Produktdesign är oklanderlig, inte bara ur estetisk synvinkel, men också - praktisk. Tack vare strömlinjeformade linjer och skarpa hörn är alla handfat lätt att hålla rena. Anmärkningsvärt betraktas också som den priskategori som tillverkaren erbjuder, eftersom det är ganska överkomligt för varje konsument.


4 Jika


Modernt utbud
land: Tjeckien
Betyg (2019): 4.9

Företaget grundades 1878 i Tjeckien. Ursprungligen var hon engagerad i skapandet och försäljningen av sanitetskeramik och rätter, men hon upphörde inte att utvecklas och uppnå de önskade målen. Därför är Jika varumärke idag ett av de mest ambitiösa och framgångsrika. Företaget erbjuder sina kunder otroligt vackra, eleganta och högkvalitativa produkter gjorda på den bästa moderna utrustningen med hjälp av praktiskt material.

Varje produkt uppfyller alla internationella standarder för kvalitets- och driftssäkerhet, och kan därför tjäna sin ägare i många år. Företaget producerar huvudsakligen samlingar av upphängda sänkor: Lyra, Zeta, Mio, Olymp och Tigo, men det finns också linjer av inbäddade tvättställ: Thalia och Cubito. Produkterna präglas inte bara av utsökt design och hög kvalitet, men också till ett överkomligt pris.

3 Jacob Delafon


Det bästa förhållandet mellan funktionalitet och kostnad
land: Frankrike
Betyg (2019): 4.9

1889 började det franska företaget Jacob Delafon sin verksamhet, som producerade blandare. Ett dussin år senare producerade företaget sitt första sanitetsporslin och tre år senare - gjutjärnbad. Idag är företaget specialiserat på produktion av sanitära tillbehör och utrustning. En av de främsta fördelarna med tillverkaren är en snygg och ädla estetik av produkter som inte lämnar likgiltig även den mest krävande kritiken. Jo och naturligtvis är kvaliteten på produkterna på högsta nivå, men samtidigt är kostnaden för varor ganska överkomlig.

Tusentals inbyggda och överliggande tvättställ, handfat, bänkskivor och tvättställ produceras årligen. De mest populära samlingarna är Portrait, Ove, Replay, Escale, Kandel, Struktura. Och Odeon Up-linjen har blivit den bästsäljande när det gäller försäljning i flera år, det har blivit en favorit för användarna för sin korta design, utmärkt kvalitet och ett överkomligt pris.

2 AQUATON


Globala standarder och tillförlitlighet
land: Ryssland
Betyg (2019): 5.0

Företaget "Akvaton" är en av de mest erkända och stora tillverkarna av sanitetsartiklar för badrummet i hela CIS. Företaget började sin resa till framgång 2000 och har varit populär i konsumentkretsar i över 18 år. I sin verksamhet använder tillverkaren endast modern produktion, samt material som uppfyller alla internationella standarder för kvalitet och säkerhet.

En mängd olika VVS kan representeras i företagets sortiment: hörn, keramik, glas och marmor tvättställ, speglar, skåp, tvättställ, hyllor etc. Varianter, storlekar och färger är också varierade, så att de passar in i alla interiörer deras individuella zest. I feedbacken delar kunderna ofta sina intryck av Fabia-samlingen. En liten gjutmarmorhandfat tillverkas i en elegant design. Den är utrustad med väggfälgar och plattformar, så användningen är otroligt bekväm.


1 Roca


Kvalitetsbevis genom åren
land: Spanien
Betyg (2019): 5.0

Det spanska Roca-företaget startade sin verksamhet 1917 och levererar idag högkvalitativa produkter till sina kunder. Den första produkten som kom ut under hennes maskin var en gjutjärnstrålare, avsedd för hemvärmesystem. Idag erbjuder tillverkaren ett stort urval av produkter för badrummet, allt från ekonomiklass och slutar med designerkollektioner: sanitetskeramik, akryl, gjutjärn och stålbad, kranar, duschkabiner och paneler, duschbrickor, kakelplattor, handfat, möbler och tillbehör.

Alla modeller av sänkor är gjorda i den ursprungliga konstruktionen, så det blir ett utmärkt komplement till badrummet. Speciellt populär är linjalen c, eftersom stadslandskapet appliceras på tvättställets utsida. Roca-produkter är av hög kvalitet, hållbarhet, praktisk och prisvärd för olika segment av befolkningen. De kan inte bara förvandla inredningen i badrummet, men också göra ägarens liv så bekvämt som möjligt.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av badkar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 48
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
1 kommentaren
 1. Anna
  Vår diskbänk, jag är stor, har nyligen tvättat kruset i den, det glider och föll in i den. Skalet är gjord av starkt porslin, det har motståndit, men det gör jag inte längre. Svamp tvätt är utmärkt.

betyg

Hur man väljer

recensioner