Topp 10 online-apparatbutiker

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 online-apparatbutiker

1 M. Video Den mest populära online-apparatens butik
2 Yulmart Snabb leverans
3 Citylink Bästa priserna
4 Mediamarkt Lönsamt bonusprogram, expressleverans
5 DNS Enkel användning, användbara funktioner
6 003.ru Snabb orderbehandling
7 Holodilnik.ru Egen kundservice
8 budbärare Det bästa gränssnittet, det största antalet betalningsalternativ
9 Technopark.ru Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
10 Vasko VIP-leverans på 3 timmar i Moskva

Nu, för att välja någon utrustning för huset, är det inte nödvändigt att spendera tid på utflykter till många butiker. Jämför priser, studie specifikationer, läs recensioner och hitta de mest lämpliga produkterna enkelt och bekvämt på speciella portaler - butiker på hushållsapparater. De största nätverken ger kunderna möjlighet att beställa, betala och till och med arrangera leverans online istället för personliga besök i butiker. Detta sparar tid och låter dig snabbt hitta det bästa alternativet. Webbplatsen visar alla befintliga kampanjer, specialerbjudanden och rabatter. En viktig skillnad mellan dessa butiker - alla apparater är kategoriserade. Detta är mycket bekvämt, eftersom kan du snabbt hitta rätt produkt. Bland de stora resurserna för försäljning av hushållsapparater är det svårt att göra ett val till förmån för en. Vi lärde oss vad vi ska leta efter när vi köper från en onlinebutik:

 1. sortiment - En nyckelfaktor. Ju fler kategorier av olika tekniker presenteras, desto bättre. Detta gör att du kan beställa alla nödvändiga varor för hemmet på en plats. Dessutom ger ett stort urval av modeller i varje kategori möjlighet att välja den lämpligaste för dig specifikt.
 2. Bonusprogram låter dig ackumulera bonusar från varje köp och byta dem för rabatter eller produkter. Många nätbutiker erbjuder regelbundna kunder lägre priser för vissa kategorier. Att ha ett lojalitetsprogram hjälper säkert att spara pengar när du beställer eller får en bra bonus.
 3. Leveransvillkor. Vid beställning på Internet-resursen finns flera alternativ för att ta emot varor: i en butik eller hemleverans. Den första är oftast helt gratis, och den andra beror på inköpsstorleken (vissa butiker levererar varorna utan ytterligare betalning när de når ett visst belopp).
 4. Bekvämlighet. Ju enklare gränssnittet desto mindre tid tar det att söka efter en produkt. Förekomsten av jämförelsefunktionen gör det möjligt att visuellt se fördelar, nackdelar och skillnader i olika modeller av utrustning.

Vi rankade de bästa online-apparatbutikerna. Urvalet tog hänsyn till följande egenskaper:

 • användarvänlighet;
 • Kostnad för varor;
 • intervall;
 • kundrecensioner
 • tillgänglighet av erbjudanden och rabatter.

Topp 10 online-apparatbutiker

Store namn

sortiment

leverans

Enkel sidnavigering

Betalningsmetod

Produktbeskrivning

Specialerbjudanden och kampanjer

Övergripande poäng

M. Video

5

5

5

5

5

5

5.0

Yulmart

5

5

5

5

5

5

5.0

Citylink

5

5

5

5

5

5

4.9

Mediamarkt

5

5

5

5

5

4

4.9

DNS

4

5

5

5

5

5

4.8

003.ru

5

4

5

4

5

5

4.8

Holodilnik.ru

5

5

5

5

4

5

4.7

budbärare

4

5

5

5

5

4

4.7

Technopark.ru

4

4

5

4

5

5

4.6

Vasko

5

4

4

4

5

4

4.6

10 Vasko


VIP-leverans på 3 timmar i Moskva
Webbplats: vasko.ru
Betyg (2019): 4.5

Den populära resursen Vasko.ru erbjuder ett urval av 3 kategorier av apparater för hemmet: storstorlek (kylskåp, spisar, diskmaskiner), småstor (dammsugare, musikaliska installationer) och inbyggda (huvar, matlagningsytor). Var och en av kategorierna innehåller ett stort urval av olika enheter. Specialister på hotline hjälper dig snabbt att välja önskad produkt, berätta om dess nackdelar, fördelar och ta hänsyn till alla krav. Förresten, Moskvas invånare kan använda en unik tjänst - VIP-leverans. Inom 3 timmar efter beställning levererar kuriren den valda produkten till den angivna adressen.

Alla produkter är kategoriserade, vilket ger snabb åtkomst till rätt enheter. En separat sektion markerade apparater med ekonomisk klass till ett reducerat pris. Bonus ges ut från varje köp (1 poäng motsvarar 1 rubel). Till salu erbjuds varor med rabatt upp till 40%. De viktigaste fördelarna: den snabbaste leveransen, gynnsamt bonusprogram, ett stort utbud, regelbunden försäljning, många pickup-poäng. Nackdelar: Leverans utförs endast i Moskva och Moskva, ett obekvämt gränssnitt.


9 Technopark.ru


Det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet
Webbplats: technopark.ru
Betyg (2019): 4.5

Internetbutik "Technopark" levererar hushållsapparater i de flesta regioner i landet. Här hittar du all nödvändig utrustning: från det mest nödvändiga i vardagen till innovativa multifunktionella modeller. Det finns ett urval av skivor, glassmakare, grillar, brödtillverkare, kaffekvarnar, symaskiner, ångbryggare, apparater för läggning, luftkonditionering, vattenvärmare och det här är inte hela listan. All utrustning presenteras till rimliga priser och är ofta mycket billigare än sina konkurrenter.

Leverans utförs av olika transportföretag, kostnaden beräknas individuellt i varje enskilt fall. Betalning sker på något av de fyra sätten: kontant vid mottagande, med kort, via banköverföring eller på kredit. Bonusprogrammet returnerar poäng från varje köp. Därefter kan de fylla upp till 30% av varans värde. Viktiga fördelar: utmärkt valuta för pengarna, lönsamt sparprogram, ett bra val av hushållsapparater, positiva recensioner.

8 budbärare


Det bästa gränssnittet, det största antalet betalningsalternativ
Webbplats: svyaznoy.ru
Betyg (2019): 4.6

Online-butiken i det populära Svyaznoy-nätverket, trots sin huvudsakliga specialisering (produkter för kommunikation), erbjuder ett urval av hushållsapparater. Här representeras en mängd olika enheter i olika priskategorier. Direkt online kan du ansöka om avbetalningar och få en lösning inom några minuter. Den når 36 månader utan förskottsbetalning och överbetalningar. Butiken samarbetar med ett stort antal banker, så många köpare får godkännande här. Sök efter produkter på webbplatsen är väldigt enkelt, gränssnittet är så enkelt som möjligt.

Utbudet omfattar apparater för kök, skönhet, hälsa, städning etc. En separat kategori markerade produkter "Smart Home", som skiljer kontroll genom en smartphone eller andra enheter. Fri leverans till affären eller utgåva är en annan egenskap hos resursen. Du kan betala för beställningen på 7 olika sätt: via kort på hemsidan eller vid mottagandet, med hjälp av en elektronisk plånbok, kontantlösa betalningar, online eller på plats i kontanter. De viktigaste fördelarna: en bekväm meny, bra online lånevillkor, många betalningsmetoder, leverans per region, ett bra val, positiva recensioner.


7 Holodilnik.ru


Egen kundservice
Webbplats: holodilnik.ru
Betyg (2019): 4.6

Följande webbutik anses vara en av de mest populära. Han specialiserat sig på försäljning av hushållsapparater av inhemska och utländska tillverkare. Den största skillnaden i tjänsten är ett stort urval av kylskåp. Men många av dem är billigare än någon annanstans. Webbplatsen är ofta värd för kampanjer som gör det enkelt att köpa utrustning med stora rabatter. Och på en speciell resurs Superholodilnik.ru finns det en möjlighet att se varje produkt i 3D-format. De som ofta gör order i nätbutiken är försedda med utmärkta förutsättningar för online-lån.

En viktig egenskap hos Kholodilnik.ru är dess egna kundservice. Köparen kommer inte bara att leverera utrustningen till dörren utan också installera den. Retur av varor sker inom 2 månader. Vid beställning av mer än 3000 rubel. du blir medlem i rabattprogrammet och får rabatt på upp till 5% på vissa produkter, med ytterligare ackumulering ökar det. Fördelarna är tillgången till service, lång garanti, bra recensioner, rimliga priser, bra kvalitetsprodukter och ett stort urval.

6 003.ru


Snabb orderbehandling
Webbplats: 003.ru
Betyg (2019): 4.6

Online stormarknad som säljer hushållsapparater "003.ru" låter dig välja de nödvändiga enheterna från mer än 30 000 objekt. I det här fallet kan du, under köpet, fynda, ange önskat värde och affären försöker hitta det bästa. De flesta beställningar bearbetas inom 30 minuter, leverans sker i mer än 70 regioner i landet på kort tid. Vid självhämtning är det helt gratis, i andra fall beror allt på varans och adressens storlek. Regelbunden onlinebutik gör eliminering av teknik, där rabatter uppgår till 50%.

Webbplatsen delar utrustningen för hemmet till stora, små, klimatiska och andra. Var och en av dem har sina egna undergrupper. Sökningen efter nödvändiga varor utförs snabbt nog med hjälp av bekväm filtrering. När du prenumererar på nyhetsbrevet får du 500 bonus rubel. På «003.ru» kan du ofta komma in i försäljningsperioden, aktier. De viktigaste fördelarna: snabb orderbehandling, förmågan att sänka priset på nätet, regelbundna erbjudanden och erbjudanden, bekväm sökning, ett bra val, många recensioner om produkter på webbplatsen.


5 DNS


Enkel användning, användbara funktioner
Webbplats: dns-shop.ru
Betyg (2019): 4.7

Trots det faktum att DNS specialiserat sig på försäljning av digital teknik, omfattar sortimentet ett bra urval av hushållsapparater. De har det bästa värdet, uppfyller alla kvalitetsstandarder och har en lång garantiperiod. Det finns en stor, liten, inbyggd apparater för hemmet. Kylskåp, kokkärl, spisar, vattenkokare, grill, brödrostar och mer finns alltid tillgängliga i DNS-butiken. Webbplatsmenyn har gjorts mycket noga - alla produkter finns i olika kategorier, de har snabb åtkomst. En speciell jämförelsefunktion gör att du kan göra rätt val med minimala tidskostnader.

Många produkter påverkas av avbetalningar utan överbetalningar. Ansök om det är möjligt online. Vid varje köp, enligt villkoren i ProZaPass bonusprogram, returneras ett visst antal bonusar, vilka sedan krediteras efter 15 dagar. De kan betala en del av kostnaden för följande inköp. De viktigaste fördelarna är: det mest praktiska gränssnittet, ett lönsamt bonusprogram, bra priser, betalning av avdrag för varor, ett stort urval.


4 Mediamarkt


Lönsamt bonusprogram, expressleverans
Webbplats: mediamarkt.ru
Betyg (2019): 4.8

MediaMarkt är en onlinebutik grundad för mer än 20 år sedan. Det erbjuder mer än 20 000 varor, bland annat de flesta hushållsapparater. Varje köpare kan delta i klubbprogrammet MEDIAMARKT CLUB. Det tillåter dig att få bonusar från inköp (upp till 100% av leveranskostnaden) och betala dem upp till 50% av priset på varorna. Och under kampanjer blir programförhållandena ännu mer lönsamma. Bland de speciella erbjudandenen finns det många intressanta tekniker för de mest kända varumärkena (BOSCH, Nespresso, Samsung).

Från någon punkt i landet kan du få ett gratis samråd av en specialist på hotline. De flesta produkter kan tas i räntefria avbetalningar eller lån, som behandlas online. 300 bonusar ges för registrering, och på födelsedagen - gynnsamma rabatter. Betalningen sker på olika sätt. Webbplatsen har också förmågan att designa expressleverans. De viktigaste fördelarna: ett unikt klubbprogram, snabb leverans, det optimala förhållandet mellan priser och kvalitet, regelbundna erbjudanden och försäljning.

3 Citylink


Bästa priserna
Webbplats: citilink.ru
Betyg (2019): 4.8

Citylink är ett populärt hushållsaffärsbutik i Ryssland till rabatterade priser. Det tillhör kategorin diskounters, erbjuder rabatter upp till 70% av varans detaljvärde. Nätverkets nätbutik erbjuder ett brett utbud av möbler, elektronik, smartphones, trädgårdsredskap, men viktigast av allt, hushållsapparater. Här representeras ett gott urval av modeller från populära tillverkare, med olika optimala kostnader. Beställningen tar några minuter, här kan du omedelbart betala för det.

I Citylink webbshop kan du köpa olika assistenter i köket och hemmet: våffeljärn, spisar, termopotar, ångbåtar, strykjärn, dammsugare etc.Webbplatsen har ett hotline nummer som fungerar dygnet runt. Varje månad har butiken försäljningen, där apparater säljs med rabatt på upp till 50%. De viktigaste fördelarna: de bästa priserna, intressanta erbjudanden, konstant försäljning, ett brett sortiment av mycket olika utrustning för huset, en bekväm meny.

2 Yulmart


Snabb leverans
Webbplats: ulmart.ru
Betyg (2019): 4.9

"Yulmart" - en onlinebutik som erbjuder en mängd olika produkter. Bland dem framhöll en separat kategori hushållsapparater. Det finns flera köksmaskiner, bländare, kaffebryggare, brödrostar, dammsugare, bröd maskin torktumlare, lykta och mycket mer. Du kan beställa en beställning på ett av följande sätt: på hemsidan via korgen, via e-post, telefon eller i utgåvor. På "Yulmart" är varje produkt tillgänglig för retur. Denna process är noga genomtänkt. Köpare pekar på en bekväm användning av webbplatsen, förmågan att beställa med några klick.

I online-butiker finns online-lån. Varorna levereras till speciella utfärdar eller direkt till huset. Köparen kan köpa ett speciellt taxkort och spara på beställningar. Ett gratis kort ger dig möjlighet att köpa produkter med gula prislappar med en rabatt på 3% och lila - upp till 5%. Viktiga fördelar: Bra leveransvillkor, låga priser, brett urval, många positiva recensioner, tankeväckande retur av varor.

 


1 M. Video


Den mest populära online-apparatens butik
Webbplats: mvideo.ru
Betyg (2019): 4.9

I mer än 25 år har M.Video varit ledande bland hushållsapparater i Ryssland. Handelsnätverket har sin egen onlinebutik som erbjuder ett stort utbud av apparater för hem och elektronik. Kunderna deltar i bonusprogrammet, ackumulera poäng helt från varje köp. I framtiden kan de betala upp till 100% av köpet. Efter första ordern utfärdas ett online-kort. Tillstånd på webbplatsen gör att du kan delta i sluten försäljning. M.Video håller ofta unika erbjudanden för vilka du kan få utrustning som en gåva eller köpa varor till ett mycket lågt pris.

Gränssnittet i affären är väldigt bekvämt - här är allt indelat i kategorier, varje produkt har en detaljerad beskrivning, bilder från olika sidor. En gratis hotline finns tillgänglig dygnet runt för att stödja dig. Leverans sker med kurir till dörren eller till en butik. Betalningen sker på ett bekvämt sätt. Fördelar: populärt nätverk, användarvänligt gränssnitt, bästa lojalitetsprogram, vanliga kampanjer, multi-click inköp, hotline, gynnsamma leveransvillkor.


Populär omröstning - vilken online apparat butik är bäst?
Vi rösta!
Totalt röstat: 80
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig
2 kommentarer
 1. Vladimir
  Webbplatsen ger inte korrekt information, eftersom de glömde nätbutiken pleer.ru. Och det här är det billigaste, och enligt min mening en populär elektronikaffär, för att priserna är mest lämpliga.
  Jag är själv i Tyskland, och jag kommer köpa en bärbar dator på spelaren, eftersom det är billigare än på ozon.
 2. Edward
  Ja, många människor har glömt ... Till exempel tdbt.ru Deras priser är mycket lägre än marknadsgenomsnittet och samtidigt levererar de varor inte bara i Moskva utan i Ryssland.

betyg

Hur man väljer

recensioner