7 bästa märken av kinesiska däck

plats

namn

Funktionsbedömning

TOP 7 bästa märken av kinesiska däck

1 Maxxis Mest populära däck
2 Sailun Det bästa pris / kvalitetskvoten
3 Triangle Billig. Naturliga råvaror
4 Goodride Bättre hantering. Hög slitstyrka
5 Sunny Utmärkt hantering. tillförlitlighet
6 Kinforest De tystaste däcken
7 Antares De mest praktiska däcken

Efter att ha börjat utvidga sina däckprodukter till världsmarknaden, mättade Kina snabbt efter tillverkning av gummi för personbilar och crossover efter prisvärda lastbilar. Och om man för fem år sedan endast betraktade inköp av kinesiska däck i extrema fall (med bristande brist på medel) däckar moderna däck från Medelånget långsamt men säkert traditionella varumärken på marknaden. Framställningen av råvaror har förändrats, den kinesiska produktionen har blivit modernare och tekniskt avancerad och priset på däck har praktiskt taget förblev detsamma, och om det ändrats, är det inte så viktigt. Sådan metamorfos med kinesiska produkter har länge inte varit några nyheter på marknaden. Fler och fler köpare är benägna i valet av kinesiska däck, som vill betala ett rättvist pris för produkten, inte för sitt namn.

Grunden till överkomlig kostnad, tyvärr nog att erkänna, är de kinesiska arbetarnas låga löner. Och om i andra länder, med en sådan betalning, kommer anställda i företaget att arbeta väldigt illa, i Kina är detta tabu, disciplin har alltid varit i första hand i landet. Kinesiska bildäckanläggningar har vanligtvis väletablerade distributionskanaler. Dessa är vanligtvis bilhandlare eller stora handelsföretag för vilka bilden är en mycket känslig fråga. Köpa däck i populära och beprövade nätbutiker, bilhandlare (servicecenter) etc. hjälper dig att undvika många obehagliga överraskningar. Dessa försäljningsställen stöder typiskt tillverkarens garanti, vilket ger ytterligare förtroende för kvaliteten på den produkt som köps.

Var att inte köpa kinesiska däck

När man köper gummi gjord i Kina finns det fortfarande risk för att man köper produkter av låg kvalitet. I regel producerar små kooperativa däck sådana däck, med hjälp av de billigaste råvarorna, föråldrad utrustning och manuellt arbete i sin produktion. De lockar skrupelfria återförsäljare till ett redan lågt pris och förklara också skickligt sina varor för produkter av stora däckfabriker. I detta avseende är det mycket viktigt att du köper ett kinesiskt däck. Ju mindre utloppet är desto mer sannolikt är det att köpa illikvida varor under deklaration av fabriksprodukter.

TOP 7 bästa märken av kinesiska däck

Nedan följer ett översiktsval av de bästa märkena av kinesiska däck. De varumärken som ingår i vårt betyg förtjänar verkligen din uppmärksamhet.

7 Antares


De mest praktiska däcken
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Detta gummi tillverkas på fabriken, under uppbyggnaden av vilket (2007) användes all teknisk dokumentation för tillverkningen av Bridgestone. Japansk högkvalitativ utrustning och kvalitetsstyrningssystem tillåter inte att producera däck, även med en liten aning av ett äktenskap. Faktum är att staten kontroll är etablerad över företaget, vilket mycket strikt (och ibland allvarligt) reagerar på avvikelser i arbetet från de tilldelade prioriteringarna. Detta tillvägagångssätt garanterar utmatningen av högsta möjliga kvalitet och fullständig överensstämmelse med de deklarerade egenskaperna. Däck Antares klarar framgångsrikt budgetnischen på den globala fordonsindustrin och erbjuder konsumenten det bästa priset.

På vår hemmamarknad av kinesiska däck upptar modellen Antares INGENS A1 en speciell plats. Ett stort sortiment täcker praktiskt taget hela sortimentet av bilar - från den vanligaste diametern R 13 och slutar med premiumen, R 20.Premium-däckets hastighetsindex (Y) är detsamma som för de dyrare (ibland) modellerna. Denna indikator är särskilt relevant för lågprofiliga däck - det finns sådana däck i modellens Antares INGENS A1-modell. I sina recensioner noterar ägarna den anmärkningsvärda kvaliteten och användbarheten i drift. Inte enastående och unika egenskaper, nämligen de som uppträder mycket adekvat och tillförlitligt i den vanliga dagliga rutinen för stadsresor. När de försöker köra extrema på dessa däck, återvänder de snabbt "pilot" till marken, vilket visar ett fördröjt svar på energetisk styrvridning med hög hastighet.

6 Kinforest


De tystaste däcken
land: Kina
Betyg (2019): 4.5

Ny kinesisk däckproduktion uppträdde 2007. Under anläggningens konstruktion användes ett modernt tekniskt projekt som kan konkurrera på lika villkor med däckmarknadsledarna. Som ett resultat av dessa ansträngningar utvecklar företaget idag framgångsrikt internationellt utrymme och producerar högkvalitativa däck för lyxbilar. Det innebär att däckdesign bygger på innovativa utvecklingar som gör att produkten kan få unika egenskaper. Inget däck kommer att lämna fabriken om det inte passerar balanseringstestet och kontrollera att konstruktionen är homogen. Närvaron av internationella intyg om överensstämmelse dokumenterar de utmärkta egenskaperna hos gummi Kinforest.

På Rysslands territorium är den kinesiska Kinforest KF-717, avsedd för crossover och SUV, mycket populär. Med tanke på hjulets stora dimension (R 18 och uppåt) var bekväma däck ganska dyra för ägare av sådana bilar. Det var så tills Kinforest dök upp på marknaden.

5 Sunny


Utmärkt hantering. tillförlitlighet
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Sunny - det genomsnittliga däckföretaget från Kina - dess produktionskapacitet producerar årligen cirka 4 miljoner däck. I utvecklingen av företagets tekniska cykel försöker företagets ledning att hålla sig till det gyllene medelvärdet - att producera en högkvalitativ produkt till lägsta möjliga kostnad. Den senaste tekniken och tekniska utvecklingen av ingenjörer från Tyskland, USA, Japan och andra ledande länder gjorde det möjligt för företaget att få fotfäste, inte bara på hemmamarknaden - kinesiska soliga däck är också världsberömda. Detta bekräftas av användningen av olika modeller av däck för en komplett uppsättning nya personbilar av Audi, Mazda, Volkswagen, Nissan (för kommersiella elbilar).

På den ryska marknaden är SUNNY SN3970-modellen i toppförsäljningen bland kinesiska däck. Storlekarna från R 16 till R 20 tillåter användning av gummi inte bara på bilar. Ägare av crossovers, som föredrog detta varumärke, ångrade inte alls - däcken är tysta, har utmärkt hantering på både motorvägar och landsvägar. Ett ganska styvt däck beter sig säkert med höga hastigheter, men när man arbetar lite bullrigare än Michelin Pilot Primacy. Gummi Sunny har dock ett annat trumfkort - priset.


4 Goodride


Bättre hantering. Hög slitstyrka
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Modern kinesisk produktion organiserades på grundval av den gamla statliga däckfabriken. Hangzhou Jones Rubber Company lanserade globala tekniska förändringar som ledde företaget till framgång och popularitet - årligen produceras 17 miljoner däck av olika modeller och kategorier. Produkterna har inte bara kinesiska kvalitetscertifikat, men har också fått erkännande av världen - certifieringen av US Department of Transportation, Economic Commission for Europe och INMETRO (Brasilien) har framgångsrikt gått igenom. Produktionen har också fått höga betyg och skryter med ett internationellt ISO-kvalitetscertifikat.

Vår marknad för det kända kinesiska varumärket är också attraktivt - det finns ett brett utbud av gummi för personbilar, SUV och många andra utrustningar, inklusive speciella. På vår marknad är modellen Goodride SV308 väldigt populär. Den har utmärkt balans och styrbarhet, med en styv sidovägg, bekväm nog och står ut för bra slitstyrka. Ett brett urval av storlekar (från R 15 till R 20) med utmärkta belastningsparametrar och ett hastighetsindex (upp till W) gör det möjligt för dessa däck att användas inte bara på många bilar och korsningar utan även för små fordon.

3 Triangle


Billig. Naturliga råvaror
land: Kina
Betyg (2019): 4.8

Det kinesiska varumärket Triangle kom högst upp i vårt betyg eftersom företaget använder naturgummi som råmaterial för däckproduktion. Alla däck har utmärkt balans och låg rullande motstånd, vilket minskar bränsleförbrukningen hos en bil. I Kina för att öka konsumenternas efterfrågan har ett strikt kvalitetsstyrningssystem införts, vilket innebär ultraljud och röntgenprovning samt balanseringstester. En sådan åtstramning gör det möjligt att skärpa däck med defekt även på fabriken och helt eliminerar äktenskapet i händerna på köparen. Företagets produkter har framgångsrikt gått över den internationella certifieringen av ISO, ECE och DOT, som dokumenterar högkvalitativa produkter.

I vårt land är Triangle Group Sportex TSH11 / Sportsmodellen för crossovers och småfordonskläder mycket populära och efterfrågan. Priset på däck med stor diameter ingångar bilägare. Efter att ha bekantats i praktiken med dessa däcks egenskaper är det högsta stabilitet, låg ljudnivå och avsaknad av en märkbar skillnad i jämförelse med ledande märken.

2 Sailun


Det bästa pris / kvalitetskvoten
land: Kina
Betyg (2019): 5.0

Visas på grundval av Qingdao Scientific and Economic Development Center (en analog av Ryska Skolokovo), är däcket en av de största tillverkarna i Kina och producerar moderna högteknologiska däckmodeller. Kinesisk tillverkning fick höga betyg från ledande internationella kvalitetsstyrningsorganisationer, vilket resulterade i att oroen fick 9 patent. Högkvalitativt och rimligt pris ledde till skvalpliknande fyllning av världsmarknaden med kinesiska Sailun-däck för crossover, bilar och lastbilar.

På den ryska marknaden är detta varumärke igenkänt och populärt - många ägare har kontrollerat dem i drift och i de flesta fall nöjda. Naturligtvis kommer kvaliteten på däcken att vara något lägre än för de populära europeiska tillverkarna, men det överraskande prisvärda och attraktiva priset helt eliminerar denna punkt. Sailun Atrezzo Elite däck är ganska mjuka och tysta, de kör 50-60 tusen, de beter sig tryggt på vägar med olika ytor. Däck i Sailun Ice Blazer-serien ersätter med framgång de bästa däcken på jeeps och crossovers - de har liknande egenskaper, men med en stor prisskillnad till deras fördel. Däck till Sailun Terramax CVR SUV är mycket slitstarka och slitstarka - dessa egenskaper ges i sina recensioner av ägare som har testat dessa däck i funktion.


1 Maxxis


Mest populära däck
land: Taiwan
Betyg (2019): 5.0

År 2008 visade Maxxis först i världsbedömningen av bildäcktillverkare, som omedelbart tog 12: e plats, vilket gav omsättningen till 2 miljarder dollar. Sedan dess växer populariteten för detta märke bara, de bästa modellerna av däck fortsätter framgångsrikt att erövra den globala marknaden, inklusive den ryska. Det faktum att 25% av alla tillverkade däck används för att endast buntna nya bilar bekräftar produktens höga kvalitet.Detta gummi finns på helt nya sedans och crossovers Nissan, Chrysler, Peugeot, G-Em, Hyundai Toyota, Ford och Volkswagen.

Bland de stora däckprodukterna i företaget finns tre modeller som har fått största sympati och preferenser bland ryska köpare. Topp 3 innehåller följande däck:

 • Maxxis Bravo HP-M3;
 • Maxxis Arctictrekker NS3;
 • Maxxis Victra M-36;

I sina recensioner beundrar ägarna de utmärkta tekniska egenskaperna och egenskaperna hos dessa däck - komfort, utmärkt hantering, hög hållbarhet och viktig skillnad - lågt och överkomligt pris. Detta är särskilt uttalat när man väljer däck för crossover och SUV - prisskillnaden med traditionella och populära märken når 100%. Som ett resultat är även populära däck som Michelin Latitude Sport-utseendet mindre föredragna än Maxxis Bravo HP-M3.


Populär omröstning - vilket märke av kinesiska däck är bäst?
Vi rösta!
Totalt antal röster: 667
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner