10 bästa företag engångsblöjor

plats

namn

Funktionsbedömning

De bästa företagen av engångsblöjor för nyfödda

1 "Sol och mån" Gjord med kärlek
2 Pampers Långlevermarknad
3 Moony Mjukhet som silke
4 Libero Det bästa begreppet naturlighet och miljövänlighet
5 Goo.N Innovativ ny generationsteknik

De bästa företagen av engångsblöjor för spädbarn 5 - 25 kg

1 Bambo De bästa familjetraditionerna
2 Skippy Den mest användbara kombinationen av funktionalitet och pris
3 Mepsi Branded teknologi och modern utrustning
4 Huggies Bred representation på den globala marknaden
5 Insinse Den billigaste tillverkaren

Korrekt vård av barnet från födelsetidpunkten säkerställer en sund utveckling och bildning av barnets beteendemodell. Moderna tillverkare erbjuder ett brett utbud av produkter, bland vilka engångsblöjor har blivit välförtjänta populära hos föräldrarna. Deras fördelar från många mammors synvinkel är obestridliga:

 1. Detta är ett utmärkt sätt att hygien, som tillåter, utan att orsaka besvär för barn, under en viss tid att lämna huden ren och torr.
 2. Det finns inget behov av daglig tvätt, vilket sparar tid, förbrukning av tvättmedel, avskrivning av tvättmaskinen, el.
 3. De kompakta dimensionerna av produkterna gör dem till en oumbärlig sak i bagage när de reser över ett avstånd. Ett barn som är vant vid ett sådant tillbehör känns lika lugnt hemma, på promenad eller på besök.
 4. Användarvänlighet och bortskaffande skapar ett gott humör, inte bara för den lilla mannen, men också för mamman, som kan ägna sin fritid till andra brådskande frågor eller vila.
 5. Du kan enkelt välja rätt modell för en tjej, en pojke eller till och med universell, för att vara helt säker på dess effektivitet.

När det gäller läkares uppfattning om engångsblöjor är det inte så enkelt. Några av dessa rädslor om överhettning av könsorganen och den övergripande obalansen i värmeöverföringen, eventuell reproduktiv dysfunktion hos pojkar, problem med blåsan hos tjejer och svårigheter med pottträning kallas "farmors" myter. Emellertid hävdar utövare att problem verkligen kan uppstå vid felaktig användning och användning av denna hygienprodukt. Därför bör du, innan du går till affären eller apoteket för inköpet, rekommendera att rådfråga barnläkaren och välja produkten med hänsyn till barnets vikt, kön, personliga egenskaper i avsaknad av dermatit, eksem, diatese av olika ursprung.

I detta fall bör varumärket spela en viktig roll. Produkter av välkända företag skapas i specialiserade laboratorier utifrån konsultationer med läkare, innovativ teknik, genomgår lämplig kontroll vid varje produktionsstadium, testning och levereras med kvalitets- och säkerhetscertifikat. I vår ranking samlas de bästa varumärkena, vars produkter är efterfrågade på den ryska marknaden och har fått positiv feedback från sina föräldrar.

De bästa företagen av engångsblöjor för nyfödda

5 Goo.N


Innovativ ny generationsteknik
land: Japan
Betyg (2019): 4.6

Varumärket Goo.N från Daio Paper Corporation har blivit ett val av japanska mammor, men också i andra länder i världen. I Ryssland är varumärkets produkter kända för sin högteknologiska utveckling, eftersom sortimentet uppdateras med nya produkter 2 gånger per år. Ultra-tunna produkter för pojkar och tjejer skapas med golvens anatomiska egenskaper. I dem ser barnet naturligt ut, så hemma, på en promenad, på en resa eller iväg, känner han sig inte begränsad, han kan aktivt flytta.

När du skapar ett modellutbud, lägger tillverkaren särskild uppmärksamhet vid att bevara barnets hud torr och ren.För detta används en 3D-relief struktur av det övre materialskiktet vilket minimerar hudkontakt. Som ett resultat är det inga scuffs, blötsutslag och tecken på irritation på barnets kropp. Dessutom har det yttre skiktet förmågan att behålla den nödvändiga luftväxlingen och neutralisera obehaglig lukt. Närvaron av E-vitamin i produkter gör dem användbara för spädbarn med mycket känslig hud. Men när du väljer modeller av detta märke, bör du veta att de tillhör malomerkami, som upprepade gånger anges i svaren på mammor.


4 Libero


Det bästa begreppet naturlighet och miljövänlighet
land: Sverige (producerat i Ryssland, Sverige, Polen, Nederländerna)
Betyg (2019): 4.6

Märket, som ägs av SCA-massa- och pappersföretaget, började på världsmarknaden genom att sälja en engångsblöja 1955, vilket ger varumärket en anledning att hävda att vara en pionjär i detta segment tillsammans med Pampers. I årtionden har tillverkare samlat stor erfarenhet av design, design, skyddande lager av produkter för olika kategorier av barn.

Den nya serien av produkter Nyfödda (för nyfödda) är hypoallergena produkter för smulor i tre kategorier: för tidig (upp till 2,5 kg), märkt med siffran "0", spädbarn som väger 2-5 kg ​​(1) och spädbarn som väger 3-6 kg 2). Alla är gjorda av material baserat på högkvalitativ bomull, som effektivt upprätthåller optimal luftbyte, vilket bekräftas av data från det franska SGS Courtrey-laboratoriet.

Formen på modellen lockar uppmärksamhet med tillförlitligt skydd mot läckage, vilket tillhandahålls av speciella sidor, sträckningssidor och absorberande lager med Stay-Dry-kanaler. Den senare fördelar helt fukt och behåller det, med hjälp av fyllningsindikatorens påminnande föräldrar om behovet av att ersätta hygienprodukter i tid. Viktigt är att produktlinjen för nyfödda ger ett bekvämt fästelement, vilket gör att du kan fixa fästena med hänsyn till barnets egenskaper. Dessutom innehåller inte alla produkter i denna grupp lotioner, dofter, miljöfarliga komponenter och har testats dermatologiskt.

3 Moony


Mjukhet som silke
land: Japan
Betyg (2019): 4.7

Sedan introduktionen år 1981 slutar varumärket aldrig att förvåna föräldrar till nyfödda och äldre barn. Redan den första modellen av engångsblöjor var utrustad med bekväma kardborreband och avviker ny design som påminner om en timglas för en mer bekväm passform av de sårbara områdena i skrotet.

Noggrann forskning av japanska experter på jakt efter idealet för funktionalitet och mjukhet av materialet för nyfödda ledde till skapandet av unika neuroteknologier. Därför har det innovativa Air Silky-materialet från de finaste fibrerna, som är mycket skonsamt för beröringen och reducerar friktionen med 40% jämfört med produkter från andra tyger, blivit grunden för Moony Air Fit-produkten. C-formad modell minskar trycket i midjan med 50% och fuktmotståndet varar i 12 timmar. Tack vare de trevliga känslorna stiger barnets hjärncirkulation 6 gånger, vilket framgår av forskning från Unicharm Corporation, genomförd vid Institutionen för biomedicin vid Nagasaki State University.

Det japanska varumärket äger också laurellerna i världens första vattentäta engångsblöjor, speciella Moony Man-trosor för stående barn. För att ta hand om det minsta har märket upprepade gånger blivit i Japan ägare till Grand Prix "Choice of Moms".

2 Pampers


Långlevermarknad
land: United States
Betyg (2019): 4.8

Procter & Gamles berömda hjärnbarn har en gång förlorat sin ledande position i världen, men det slutar alltid i toppen. Detta beror på den största erfarenheten av att skapa dessa produkter, pionjärens roll i utseendet och mättnaden av marknadssegmentet med hygienprodukter för barn, från och med de första dagarna av deras liv. Brandkonceptet för nyfödda innehåller förbättrat skydd för känslig hud.Pampers Procare Premium Protection engångsprodukt innehåller 50% fler specialkomponenter och har funktioner i modellens design.

Programmet för vård av ett barn i åldrarna 0-6 månader omfattar utveckling för för tidiga barn, vars vikt inte överstiger 2300 gram. Pampers Procare Premium Protection har blivit ett paradis för många föräldrar som har svårt att välja en blöja modell för sina barn. Generellt äger tillverkaren flera nya produkter, som får stå ut ur tävlingen. Alla tillhör inte bara premiumklassen utan även budgetkategorin.

Förutom en serie engångsblöjor tillverkas under varumärket 2 rader av engångshorts, men för äldre fidget, som väger över 6 kg. Alla produkter avsedda för fler vuxna barn fick ett antal kommentarer från sina föräldrar på grund av otillräcklig mjukhet, överdriven aromatisering, problem med läckage, brist på fuktindikator, en utskärning nära naveln.


1 "Sol och mån"


Gjord med kärlek
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.9

Ett ungt inhemskt företag lanserade endast 2017 en produktlinje av engångsblöjor, och produkterna var redan under kontroll av nybildade föräldrar. Ja, och det finns något att se. Alla produkter för nyfödda, indelade i 2 kategorier - från 0 till 3 månader och från 0 till 18 månader, är förpackade i trevliga märkesväskor som är lätta att bära, lagra, har en tema färgstark design. Förutom logotypen finns på deras yta information om materialets egenskaper, produktdesign, designbelastning.

Barntillbehör produceras på 2 produktionslinjer av erfarna mammor i överensstämmelse med globala trendtrender. Som ett resultat av vetenskaplig forskning var användningen av japansk teknik, valet av högkvalitativa råmaterial, möjligt att erhålla en serie produkter med en överraskande mjuk yta, god absorberande förmåga och användbara andningsegenskaper. Tack vare den fasta utvecklingen av det inre lagret med känsliga dynor är huden inte sliten, blötsutslag och irritation visas inte. Certifikat för GMP, ISO 9001 bekräftar hygienprodukternas tillförlitlighet.


De bästa företagen av engångsblöjor för spädbarn 5 - 25 kg

5 Insinse


Den billigaste tillverkaren
land: Kina
Betyg (2019): 4.6

Produkterna i det kinesiska varumärket upptar en betygsställning på grund av kombinationen av kostnad och kvalitet, mångsidighet, bekväm för föräldrar till spädbarn, och ett brett storlek, som inte bara inkluderar blöjor men även trosor. Produkterna är konstruerade för en vikt i intervallet 3 - 15+ kg och presenteras inte det mest talrika, men det mest populära modellutbudet.

Alla material som används i produktionsprocessen har testats, det finns inga färgämnen, konstgjorda blekmedel. Finns i sammansättningen av naturliga bomullsfibrer inte orsakar hudirritation, ge barnet en känsla av mjukhet och lugn. Absorberande skikt absorberar snabbt fukt och lämnar en torr yta. Den innehåller en ny absorberande och polymerfiber. Andningsskyddade material orsakar inte överhettning av huden, men liksom produkter från andra företag, rekommenderas inte engångsblöjor, även om de ändras i rätt tid för att bära dygnet runt.

Utvecklare som arbetar med design och design av modeller använder aktivt avancerad teknik. Ett elastiskt bälte som lätt kan sönder vid byte, kardborreband med rundade kanter för flera fastsättning / lossning, dubbla läckagesäkra manschetter på benen, en fyllnadsindikator - alla dessa funktioner gör det lättare för mödrar att ta hand om sina barn, vilket framgår av deras positiva recensioner.

4 Huggies


Bred representation på den globala marknaden
land: United States
Betyg (2019): 4.7

På 1960-talet lanserade Kimberly-Clark Corporation trender för att uppdatera marknaden för barns varor, ett eget varumärke under det förtalande namnet Huggies ("Hugs"). De första erfarna engångsblöjorna lanserades 1968. Emellertid tog det ytterligare 10 år att slutföra designen och inrättandet av massproduktion.Aktiv reklam och marknadsföring politik, viljan att tillgodose konsumenternas efterfrågan, öka försäljningen ledde till spridningen av produktlinjer av varumärket i olika länder.

Hittills är deras produktion i flera dussin länder. Företaget var en av de första i historien om ett användbart barns tillbehör började använda fluffmassa som ett råmaterial, det erbjöd klibbiga fästorgan. I modellerna i den moderna Elite Soft serien, förutom materialet i en speciell konstruktion, finns det en ficka som hindrar fukt från att tränga in i backområdet. Och närvaron av absorberande kanaler förhindrar bildning av klumpar och svullnad i området för vätskeackumulering.

3 Mepsi


Branded teknologi och modern utrustning
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Det utvecklande varumärket tillhör företaget "Satellite-M" och representeras av 2 serier av engångsblöjor. Konsumentmodeller som lanserades i mars 2014 blev populära bland konsumenterna. Förutom det töjbara bältet och kardborrebandet för återanvändbar fixering, tillade de ett lättnadskikt, breda sidoväggar och en indikator på fukt. Detta skydd mot läckage orsakade positiva känslor från föräldrarna.

Förvaltningen av tillverkaren för att minimera produktionskostnaderna och få marknadsföringsfriheten introducerar uteslutande sin egen utveckling och teknik. Tack vare ett individuellt tillvägagångssätt används endast högkvalitativa komponenter i produktkompositionen som tillåts av barnläkare. Dessa innefattar fluffmassa, fuktsäkra nonwovens, polymerfilm, absorberande. Därför är de resulterande produkterna hypoallergena. Produktsortimentet omfattar 4 sorter. Den största storleken beräknas på 9-16 kg vikt och den deklarerade vikten svarar på den verkliga.

2 Skippy


Den mest användbara kombinationen av funktionalitet och pris
land: Vitryssland
Betyg (2019): 4.9

Varumärket är det belarussiska bolagets TDM Impex egendom. Produkter under varumärket Skippy produceras i lokala specialiserade företag som arbetar för konkurrenternas behov - Huggies, Libero och andra. Alla märkesvaror modelleras i 3 kategorier från ekonomiklass till premium. Dessutom innehåller arsenalen Pull Up Pants-serien av trosor-blöjor.

Produkter för barn är utrustade med ett elastiskt bälte, som utan att klämma i kroppen, passar snyggt, sträcker sig lätt under rörelsen och skyddar den från att glida. Den präglade inre sidan försiktigt och prickad intill den känsliga huden, vilket garanterar torrhet och andning. Anatomisk form gör det möjligt att upprätthålla rörelsefriheten, eliminerar utseendet på scuffs. Maximal storlek på modellerna nr 5 motsvarar en vikt på 12-25 kg.

1 Bambo


De bästa familjetraditionerna
land: Danmark
Betyg (2019): 4.9

Grundades 1953, började det eponymous företaget producera barnprodukter som skapar tröst för den lilla mannen och har en positiv effekt på hans hälsa och utveckling. Idag ägs varumärket av Abena, och dess beståndsportfölj av engångsblöjor tillverkas direkt i riket. Företagets stolthet är utvecklingen av Bambo Nature, som var den första i världen som tilldelades "White Swan". Dessutom tilldelades produkterna guldutmärkelser i kategorierna "Val av köpare", "Den mest miljövänliga blöjan."

Produktens framgång medförde användning av naturmaterial, frånvaron i deras sammansättning av farliga kosmetika, såsom syntetiska dofter och lotioner. Denna metod möjliggör användning av produkter för barn som lider av allergier. Vid utformningen av produkterna är varje element funktionellt och ökar känslan av komfort. Mjuka bälten klämmer inte på kroppen, elastiska sidoförskruvningar och exakt passform förhindrar läckage. Top Dry-tekniken främjar snabb absorption av fukt och god luftpermeabilitet upprätthåller normal temperatur.


Populär omröstning - vem är den bästa tillverkaren av engångsblöjor?
Vi rösta!
Totalt röstat: 17
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner