10 bästa ryggsäckar, babyhållare

plats

namn

Funktionsbedömning

Topp 10 bästa varumärkena av känguru ryggsäckar för nyfödda

1 Babybjörn Bästa funktionalitet
2 Shicco De mest populära modellerna av ryggsäckar
3 Cybex Enkel och praktisk design
4 Brevi Bättre belastningsfördelning
5 Miracle Chado De mest betecknade inhemska lufttrafikföretagen
6 Inglesina Snygga säkerhetsmodeller
7 Selby Ljus design, intressanta tillägg
8 Globex Bästa valuta för pengarna
9 Barnomsorg Lättskötta, billiga transformatorpackar
10 Gyllene gås Största sortimentet

"Kengurushka", som många föräldrar kallar denna typ av bärbarhet, är en apparat som är monterad på axlar och bälten hos en vuxen för att säkert fästa barnet på kroppen. Med denna placeringsmetod kan du hålla ditt barn i närheten och utan att störa vanliga dagliga aktiviteter. Ryggsäcken är oftast ett alternativ till den skrymmande barnvagnen för en promenad och i en situation när du behöver besöka en allmän plats. Att gå till affären, kliniken eller dagis för äldre barn blir ibland mer lämplig för mamma, vars baby hålls under konstant tillsyn samtidigt utan att störa åtgärden och utan att begränsa rörelsen.

För att känguruens ryggsäck ska uppfylla alla krav, att vara bekväm att ha på sig för mamman och säker för barnet, är det nödvändigt att följa några enkla men viktiga kriterier:

 • Tillförlitlighet är den grundläggande regeln när du väljer någon babyhållare. Innan du köper måste du kontrollera alla lås och fästelement - de måste vara tillverkade av metall eller slitstark plast. Modeller där stickies fungerar som fixare är mycket opålitliga och kan vara farliga för ditt barns liv och hälsa.
 • materialets kvalitet - nyfödds kropp är mycket känsligare för olika typer av irriterande, så när du väljer en "kengurushka", var särskilt uppmärksam på vävnadens sammansättning. De flesta tillverkare använder naturligt garn extremt hållbar vävning. Om designen av produkten innebär att man ritar - se till att färgerna är miljövänliga;
 • Bekvämlighet - när du använder designen ska varken mamman eller barnet uppleva några obehagliga känslor. Ryggsäcken ska snabbt och enkelt sättas på kroppen, inte klämma barnet och se till att det är bekvämt och korrekt. Det är önskvärt att produkten har en ländryggsrem som hjälper till att fördela belastningen optimalt, så att mamman inte blir trött.
 • Barnets ålder - om du planerar att använda en känguru ryggsäck från de första dagarna av ett barns liv, köpa en modell som är speciellt utformad för detta. Också på marknaden kan du hitta universalbearbetning med ytterligare insatser, så att du kan placera barnet horisontellt.

För att hjälpa dig att bestämma valet och köpa exakt den produkt som kan ge dig kvalitetshjälp för vård av nyfödda, har vi utarbetat en utvärdering av de bästa tillverkarna av känguru ryggsäckar. Vår granskning omfattar endast de mest tillförlitliga varumärkena, vars produkter har blivit betrodda och älskade av ansvariga föräldrar i åratal. Vid tilldelningen av platser tog vi också hänsyn till barns ortopeders åsikter och analyserade den verkliga erfarenheten av att använda påsar av ett visst varumärke, vilka mammor och pappor delar i sina recensioner på Internet.

Topp 10 bästa varumärkena av känguru ryggsäckar för nyfödda

Utsläpp av barntillbehör kräver särskild kontroll från tillverkaren. I våra TOP-10 bästa märken av känguru ryggsäckar för nyfödda har vi inkluderat företag som har bevisat sig på marknaden för mammor och barn.Listan omfattar inte bara utländska, men även inhemska företag vars produkter kan konkurrera med kända världs varumärken.

10 Gyllene gås


Största sortimentet
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.4

Stickade produkter under Golden Goose-logotypen är bekanta med många ryska familjer med barn, där de uppskattar komfort och naturlighet och inte kommer att betala för bilden av ett främmande namn. I mer än 20 år har ett företag från Moskva-regionen levererat barnbutiker med sina produkter, ständigt introducerar nya och mer avancerade sömnadsteknologier och använder endast högkvalitativa material för sina produkter. Inte så länge sedan släppte företaget en serie praktiska känguruer för att bära barn från födsel till 2 år, vilket snabbt blev populärt bland inhemska köpare.

Joy-modellen är en produkt av Golden Goose LLC, som går under sitt eget varumärke LITTLE PEOPLE. Bäraren är en ryggsäck med täta tvärbindningsband, en styv rygg och en mysig avtagbar visir som på ett tillförlitligt sätt skyddar barnet från vädret. Barnet kan flyttas i två lägen - sittande (ansikte och baksida) och ligga ner. För en nyfödd som fortfarande inte självständigt kan hålla huvudet, är det bara den andra positionen (lögn) tillåten, och för större bekvämlighet och säkerhet levererade tillverkaren ryggsäcken med speciellt stöd för barnets nacke. I sina svar, svarade många mumier positivt på kvaliteten på skräddarsydda och noterade även den lätta designen och budgetkostnaden för produkten. Men inte alla föräldrar var nöjda med bärarens utformning - med ett barn som bar länge, märkte några smärta i ländryggsregionen.


9 Barnomsorg


Lättskötta, billiga transformatorpackar
land: Polen
Betyg (2019): 4.5

Det polska företaget Baby Care har levererat pålitliga barnvagnar och bilstolar för mellansegmentet till den ryska marknaden i 10 år. Detta är ett prisvärt varumärke vars produkter är ergonomisk design, kompaktitet och mångsidighet. Trots att bolagets huvudkontor är belägen i Europa ligger de flesta produktionsanläggningarna i Kina, Taiwan och Sydkorea, på grund av vilka kunder ofta har förvirring vid bestämningen av ursprungslandet för produkterna i detta varumärke.

I hushållsaffärer finns det flera modeller av "kengurushek" av detta företag, den mest populära är Baby Care HS-3184. Designen innebär att man bär ett barn från de första dagarna av livet, för vilket ryggsäcken enkelt kan omvandlas till en slinga genom en axel med ett horisontellt läge vid bröstet. Överst på produkten sys av terylen (lavsan), fodret är tillverkat av naturligt bomullstyg som passerar luften väl och förhindrar att barnet överhettas. Bärning är lätt att underhålla. Anordningen kan tvättas i en automatisk maskin vid 30 °. Den mest kritiska kritiken av föräldrarna orsakades av att det inte fanns ett bälte för ytterligare stöd till moderns ryggrad, vilket kan orsaka ryggvärk med en lång socka. Den maximala tillåtna belastningen är 15 kg. Kostnaden för modellen överstiger inte 1 500 rubel.

8 Globex


Bästa valuta för pengarna
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.6

Varumärket Globex skapades 1998. Huvudverksamheten hos företaget är produktion av högkvalitativa möbler, apparater för badning, sömn, transport och möte andra vitala behov hos spädbarn och deras föräldrar. Enligt utvecklarna, vid tillverkning av produkter som endast använder miljövänliga material som är säkra för barnet. Dessutom har företaget funnit den optimala formeln för pris och kvalitet, vilket gör sina produkter konkurrenskraftiga med importerade varumärken när det gäller bekvämlighet och prestanda, men med en betydligt lägre kostnad.

Trots det faktum att ryggsäck-känguru "Panda" på kontoret. Tillverkarens hemsida rekommenderas för att bära barn från 2 månader. Modulens förmåga att vika till "liggande" -position gör det möjligt att rekommendera produkten till föräldrar till nyfödda barn.Produkten har en kompakt ryggstödsram och en nackstöd som perfekt stöder barnets kropp och nacke, vilket ger en fysiologiskt korrekt hållning under sömnen. För mamma, orsakar användningen av "kengurushka" inte några obehag - justerbara axelband med vaddering snittar inte in i huden och stöder försiktigt enheten på vikt. Speciellt unga föräldrar är nöjda med produktens tillgänglighet. De flesta barns varuhus erbjuder "Pandu" till ett pris av upp till 1000 rubel.


7 Selby


Ljus design, intressanta tillägg
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.7

TM Selby är en del av Topol Group of Companies diversifierade företag och är "ansvarig" för produktion av funktionella och praktiska tillbehör - sängar, byten, barnstolar och andra barnmöbler. Inte mindre populär och bära den här tillverkaren. Ljusa och pålitliga kängurubackar gör det enkelt att flytta ett barn från födsel till två år. Vid sömnad används endast högkvalitativa material (bomullstyg med tillsats av syntetiska trådar), vilket ger en hög grad av hållfasthet och bra slitstyrka hos produkten.

För de yngsta rekommenderas de flesta föräldrar att välja Selby Lux-modellen. Enligt recensioner är det den här enheten som passar bäst för transport av nyfödda, eftersom den har en speciell insats som hjälper till att placera barnet på insidan korrekt. Alla bälten i produkten är justerbara, så att du kan välja den optimala storleken, och breda remmar fördelar belastningen perfekt och tar hand om moderns hälsa. Tillverkaren har levererat ryggsäcken med ett intressant tillägg - en dubbelsidig vattentät sken som skyddar den yttre ytan på bärningen från oförutsedda olyckor. Även på "kengurushke" är en rymlig ficka för lagring av små föremål. I allmänhet gjorde modellen en hel del positiva betyg, även om vissa ägare indikerade avsaknaden av nackstöd.

6 Inglesina


Snygga säkerhetsmodeller
land: Italien
Betyg (2019): 4.8

Inglesina-företaget skapades 1963 och blev snabbt populärt tack vare produktionen av eleganta barnvagnar i traditionell engelsk stil, som fortfarande anses vara standard för oklanderlig smak och kvalitet. Med utvecklingen av företaget har varumärkets sortiment utökats med andra barntillbehör - bilstolar, möbler, bärare och ryggsäckar. Eftersom Inglesina Känguruer är konstruerade för att bära barn från födseln, ägs särskild uppmärksamhet åt konstruktionens säkerhet och allt material som används under deras utveckling. Före sömnad testas alla tyger i sina egna laboratorier för resistens mot deformation, brandfarlighet och mottaglighet för olika väderförhållanden. Dessutom är företaget en noggrann kontroll över varje produktionsstadium. Som ett resultat uppfyller alla modeller som tillverkas av företaget fullt ut de strikta internationella standarderna för komfort och säkerhet.

I ryggsäcken är Inglesina Front estetiska överklagande och utmärkt funktionalitet kombinerat optimalt. Modellen är avsedd att bära barn från 0 till 9 månader. Det finns stöd för huvudet för den nyfödda rätt positionen, och remsystemet med ländryggstöd möjliggör daglig användning av enheten med en minimal belastning på moderns rygg. Detta moderna och praktiska tillbehör är ett utmärkt val för dem som övar långa promenader med ett barn och föredrar att se bra ut i alla situationer.


5 Miracle Chado


De mest betecknade inhemska lufttrafikföretagen
land: Ryssland
Betyg (2019): 4.8

Märket "Miracle-Chado" har länge blivit älskat av ryska mödrar och fäder, som tillverkare av billiga men högkvalitativa varor för barn. Slings och "kengurushki" av detta varumärke var bland de första inhemska bärarna som uppträdde på hyllorna i våra butiker.Företaget grundades 1999 och uppdaterar kontinuerligt sortimentet och lockar till utvecklingen av sina produkter kvalificerade designers och erfarna barnläkare som övervakar att alla fysiologiska normer följs i ryggsäckarnas utformning.

En av de mest praktiska modellerna för nyfödda, många föräldrar kallar den universella anatomiska kängurabakan BabyActive Simple. Produkten har flera gånger blivit vinnare av olika tävlingar och har en "guldmedalje" för kvalitet som uppnåtts på den internationella utställningen "World of Childhood". Bärningen är utformad i åldrar från 0 till 2 år. För ett bekvämt läge av babyenheten utfolder sig i form av en vagga. Det finns också en speciell position som underlättar att mata barnet. Designens unika karaktär ligger i det faktum att positionbyte kan utföras direkt medan du bär - en speciell teknik ger justering av ryggsäcken med en enkel rörelse, behöver inte ta bort barnet och stör inte alls sin sömn. "Kengurushka" är avsedd för barn vars vikt inte överstiger 15 kg. Användningen av ett speciellt "andningsbart" tyg med vattenavstötande impregnering gör det möjligt att använda produktens demisäsong.


4 Brevi


Bättre belastningsfördelning
land: Italien
Betyg (2019): 4.9

Brevi är ett italienskt familjeföretag, grundat 1953 av bröderna Brevi. Entreprenörsungdomar kunde på kort tid göra ett varumärke från sitt eget efternamn, som nu erkänns av föräldrar till hela världen. Företaget specialiserar sig på att designa produkter för barn upp till 3 år och producerar högkvalitativa lekplatser, barnvagnar, spjälsängar, bad och bärare. Detta är en av världens största tillverkare av produkter för nyfödda, som alltid följer sin grundläggande regel: "Design excellence med maximal uppmärksamhet på barnets komfort och säkerhet."

Ryggsäck Brevi Pod - en av de mest originella bärarna i vår ranking, med ett revolutionerande sätt att fördela lasten. Designen av produkten är ganska olik de flesta känguruer som är kända för vårt öga - väskan har ett brett band som vänder över en axel och därigenom lägger nya fotfästen till området under armen och på föräldrarnas bröstkorg. Tack vare detta innovativa tillvägagångssätt är barnets vikt praktiskt taget inte märkbar, vilket gör det möjligt att använda en ryggsäck för att transportera barn från födsel till 4 år. Barnet ligger på moders lår, vilket hjälper till att skydda ryggen och ryggen mot smärta. Bäraren kan bäras till höger eller på vänster sida av väskan. Materialet är bomull. Det är en mjuk vadderad nackstöd för optimal stöd för barnets huvud. Genomsnittspriset är 5000 rubel.

3 Cybex


Enkel och praktisk design
land: Tyskland
Betyg (2019): 4.9

Många bilföräldrar är kända för bekväma och tillförlitliga Cybex bilstolar, vilket har fört det tyska varumärket en verkligt världsomspännande berömmelse. Men utvecklarna av företaget ignorerade inte fotgängareälskarna. Att bära detta märke är inte mindre populärt än biltillbehör. De är praktiska, säkra och anatomiskt korrekt utformade, vilket framgår av många utmärkelser, erövrade produkter i alla möjliga prestigefyllda tävlingar.

En speciell egenskap hos alla Cybex-produkter är deras rimliga, intuitiva enkelhet. Kengurushki-företag är begripliga i omlopp, lätta att sätta på och ge tröst till barnet och föräldern. First Go-modellen är idealisk för att bära nyfödda. För en bekvämare placering av barnet kan designen installeras i vågrätt läge. I det här fallet kommer barnet att känna sig så bekväm som i en spjälsäng, samtidigt som de ligger i närheten av moderns kropp.I detta läge kan barnet flyttas upp till 4 månader, varefter ryggsäcken är vertikalt justerad för att hålla barnet på bröstet, baksidan eller på sidan. Bärningen är avsedd för spädbarn från 0 till 4 år. Finns i tre färgalternativ - röd, blå och svart.

2 Shicco


De mest populära modellerna av ryggsäckar
land: Italien
Betyg (2019): 5.0

Chiccos varumärke är världsledande inom produktion och försäljning av olika barnprodukter. Utan överdrift är produktens sortiment enormt - leksaker, kläder, accessoarer, barnvagnar, slängar och ryggsäckar under företagets logotyper säljs i mer än 150 länder världen över, inklusive Ryssland. Firmans historia går tillbaka till 1958, då grundaren Pietro Catelli blev en glad far och ville omringa sin förstafödda endast med de bästa, högkvalitativa och funktionella hushållsartiklarna. Som ett resultat har ett stort företag uppstått av ett litet familjeföretag, som, efter utgången av grundaren, nu leds av vuxna barn Katelli.

Chicco Go Baby är en klassisk version av "kengurushki", där du kan bära ett barn från födseln. Detta är en av de mest populära modellerna för nyfödda, som lyckades samla mycket rave recensioner från föräldrar från olika länder i världen. utformning

Den är utformad för två positioner av bebisens läge - mot moderen för den minsta (från 0 månader) och står inför världen för vuxna barn (från 4 månader). Trots det faktum att produkten inte ger en liggande position, gör den tankeväckande konstruktionen, en styv rygg och en bekväm nackstöd för en lämplig passform det möjligt att användas för spädbarn utan rädsla för att skada barnets ryggrad. Axelremmarna är justerbara i längd. Maximal belastning - 9 kg.


1 Babybjörn


Bästa funktionalitet
land: Sverige
Betyg (2019): 5.0

I över 50 år har BabyBjorn ansetts vara en av de mest ansedda tillverkarna av ergonomiska baby tillbehör för maximal komfort för barn från födseln. Den berömda svenska pickynessen till bagage och önskan om ett idealiskt resultat kombinerat med ett otänkbart intresse för utvecklingen av sina egna barn och barnbarn bidrog till att göra BabyBjorns produkter en oumbärlig assistent till unga föräldrar och stora familjer. Och medverkan av ledande barnläkare och ortopedister i utvecklingen gör det möjligt för oss att namnge företagets operatörer som det bästa inom säkerhet och funktionalitet.

Känguru ryggsäckar av detta märke är lämpliga både för barnet och för sin mamma - de är lätta, kompakta, slitstarka och har en igenkännlig koncis design. Modell BabyBjorn Miracle - ett bra exempel på att bära för de små. Dess design är anatomiskt anpassad till kroppsdelen hos en växande nyfödd. Det kan klara sig upp till 15 kg och gör det möjligt att få ett barn framför (på bröstet) och bakom (på baksidan). Den obestridliga fördelen är närvaron av ett bälte som stöder midjan, utformad för att optimera belastningen på moderns ryggrad. Och den speciella fliken och nackstödet bidrar till att barnet stämmer rätt.


Vem är den bästa tillverkaren av känguru ryggsäckar?
Vi rösta!
Totalt röstat: 78
Varning! Ovanstående information är inte en guide till ditt köp. För råd bör du kontakta experterna!

Lägg till en kommentar

  • bowtieleskrattarrougesmileyavslappnadflin
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesspolaslättadnöjdflin
   winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesflinkissingstuck_out_tonguesovande
   oroligrynkarångestopen_mouthgrimacingförvirraddämpad
   uttrycksunamusedsweat_smilesvettdisappointed_relievedtröttatankfull
   besvikenförväxlasräddacold_sweathärdaropsNYFTA
   glädjeförvåningskrikatired_faceargragetriumf
   sömnigyummasksolglasögondizzy_faceimpsmiling_imp
   neutral_faceno_mouthoskyldig

betyg

Hur man väljer

recensioner